09-07-16

22:38
Θα κάνω κάτι που δεν το συνηθίζω αλλά είναι αναγκαίο, γιατί μάλλον στη διακριτικότητα το χάνουμε το παιχνίδι!
...
ΜΗΝ ΛΕΣ ΡΟΛΟΥΣ!! Τα έχεις κάνει μαντάρα μέχρι τώρα, ΠΟΣΟ θες να κάψεις τους πολίτες πια; Σκέψου πριν ποστάρεις κάτι! Κάτι τέτοια διαβάζουν και σε νομίζουν για ΔΑ.
Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί τα γράφεις έτσι χαλαρά στο δημόσιο!

Βρε α σ τ ο ι χ ε ί ω τ ε, με πόσους διαφορετικούς τρόπους πρέπει να το πούμε για να το καταλάβεις;Κοίτα, πρέπει να ομολογήσω ότι όσο κι αν διαφωνώ με τον ρόλο που αποδίδεις στην Spy, το συγκεκριμένο post είναι νομίζω το μόνο απ' τα δικά σου που μπορώ να πω ότι βλέπω λογική και συμφωνώ σχεδόν στα περισσότερα. Η Kleop σαφώς και ήταν αθώα. Πρέπει να ήταν ο αυτοκράτορας. Δεν έχει ανακοινωθεί απ' την αρχή του παιχνιδιού ούτε μια εξαίρεση παίκτη. Μόνο αυτό μπορεί να ήταν. Η αλήθεια είναι ότι θα συμφωνήσω μαζί σου πως δεν είμαι σίγουρος αν ο Tzoum θα κουβαλήσει περισσότερο από την kleop αλλά δεν έχω ιδέα για το πώς παίζει η τελευταία. Ίσως ο αυτοκράτορας να ήταν πιο χρήσιμος. Πιστεύω ότι έχουν φύγει απ' το παιχνίδι, ο αυτοκράτορας, οι συγκάτοικοι, ο πληροφοριοδότης, ο δήμαρχος και ο ντετέκτιβ. Αν είχε καλό ρόλο η Μάιρα, έχουν φύγει και δυο απλοί πολίτες, αν είχε κακό ρόλο, τότε έχει φύγει ένας απλός πολίτης. Στο παιχνίδι απ' τους καλούς ρόλους νομίζω παίζουν ακόμα αλεξίσφαιρο, μάγισσα, γιατρός, δικηγόρος, μέντιουμ και 4 ή 5 απλοί πολίτες. Από κακούς ρόλους πιστεύω έφυγε σίγουρα ένας μαφιόζος και αν ήταν η Μάιρα κακός ρόλος ίσως έφυγαν 2 μαφιόζοι ή έστω ένας μαφιόζος με πόρνη. Παίζουν μέσα 4 ή 5 μαφιόζοι και ο ΔΑ. Ο αντίπαλος μαφιόζος νομίζω είναι ακόμη μέσα. Έφυγαν χρήσιμοι ρόλοι αλλά ακόμα παίζουν αρκετοί που μπορούν να μας βοηθήσουν. Αν είναι βέβαια σωστό το σκεπτικό μου. Όσο για την spy με προβληματίζουν απλώς οι ψήφοι της. Ψήφισε πολλούς αθώους και κανέναν ένοχο. Αν και η Μάιρα ήταν αθώα, τότε έχει ψηφίσει 5 αθώους στη σειρά. Δεν είναι ύποπτο; Πρόκειται για σύμπτωση; Εγώ νομίζω πως γνωρίζει τους δολοφόνους ως δολοφόνος και γι' αυτό ψηφίζει μόνο αθώους. Θα δείξει όμως στην πορεία. Δεν είναι της παρούσης να φύγει η Guest 278211.
ΜΗΝ ΛΕΣ ΡΟΛΟΥΣ!! Τα έχεις κάνει μαντάρα μέχρι τώρα, ΠΟΣΟ θες να κάψεις τους πολίτες πια; Σκέψου πριν ποστάρεις κάτι! Κάτι τέτοια διαβάζουν και σε νομίζουν για ΔΑ.
Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί τα γράφεις έτσι χαλαρά στο δημόσιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.