Τα άτομα που ψήφισε κάθε παίκτης στις μέχρι τώρα ψηφοφορίες (η σειρά των ατόμων μετά το βελάκι αντιστοιχεί στον αριθμό της ψηφοφορίας στην οποία ψηφίστηκαν π.χ. ο πρώτος είναι αυτός που το συγκεκριμένο άτομο ψήφισε στην πρώτη ψηφοφορία, ο δεύτερος στην δεύτερη κλπ.):
aegloswen-->tsarachaf, ikarionas, ikarionas, Claire Rentfield, Pie Maker
Claire Rentfield--> kleop, ikarionas, mintin, Cupid, νεκρή
Cupid-->aeglowen, Libertus, DumeNuke, Emilouko, aegloswen
Deutsch... Lover-->Σπυράκος, Claire Rentfield, Σπυράκος, Claire Rentfield, νεκρή
Drama Prinzessin-->kleop, ikarionas, Σπυράκος, Claire Rentfield, νεκρή
DumeNuke--> Claire Rentfield, ultraviolence, ikarionas, ikarionas, mintin
Eileen-->Guest 278211, Μάιρα, Drama, ikarionas, Cupid
Emilouko--> Cupid, Μάιρα, Cupid, Claire Rentfield, Pie Maker
Giamou-->Eileen, i lie us, Drama, tsarachaf, tsarachaf
Ikarionas-->kleop, Claire Rentfield, Drama, tsarachaf, Pie Maker
i_lie_us-->iris 17, Claire Rentfield, Σπυράκος, Claire Rentfield, απουσία
iris17--> i lie us, Σπυράκος, Σπυράκος, tsarachaf, νεκρή
JKaradakov--> iris 17, Cupid, DumeNuke, Cupid, απουσία
kleop-->ikarionas, νεκρή, νεκρή, Claire Rentfield, νεκρή
Libertus--> Σπυράκος, Claire Rentfield, απουσία, Cupid, ikarionas
mintin97--> Giamou, Pie Maker, Σπυράκος, Claire Rentfield, Cupid
Nefeli Graf--> kleop, Drama, mintin, Deutsch Lover, Cupid
PieMaker--> mintin, tsarachaf, απουσία, ikarionas, Cupid
Guest 278211--> Μάιρα, Giamou, Σπυράκος, Claire Rentfield, tsarachaf
tsarachaf-->vassilis, Claire Rentfield, Σπυράκος, Claire Rentfield, ultraviolence
Tzoum-->Giamou, νεκρός, νεκρός, tsarachaf, Cupid
ultraviolence-->Tzoum, Μάιρα, iris, ikarionas, ikarionas
vassilis498-->Libertus, Claire Rentfield, DumeNuke, vassilis, Cupid
Mάιρα-->Τάσος, i lie us, νεκρή, ikarionas, νεκρή
Σπυρακος (^^)--> Deutsch Lover, ikarionas, Drama, νεκρός, νεκρός
Τάσος97--> ikarionas, απουσία, Drama, ikarionas, ikarionas
Tι παρατηρούμε απ' αυτά:
1) Τα άτομα που έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής μόνο αθώους: Deutsch Lover, Drama Prinzessin, i lie us, ultraviolence (αν η Μάιρα ήταν αθώα), Σπυράκος, Τάσος. Απ' αυτούς οι Σπυράκος, Deutsch Lover και Drama είναι νεκροί. Ο i lie us, o ultraviolence και ο Τάσος έχουν ψηφίσει μόνο αθώους. Ειδικά ο τελευταίος έχει κολλήσει σε μένα και μια φορά ψήφισε Drama. Oι Libertus, tsarachaf και Guest 278211 ψήφισαν πολλούς αθώους. Αν είναι αθώος ο Cupid, ο Libertus έχει ψηφίσει μόνο αθώους. Αν είναι αθώα η Μάιρα, η Guest 278211 έχει ψηφίσει μόνο αθώους (στην τελευταία ψηφοφορία μόνο ψήφισε tsarachaf). Aν ο vassilis είναι αθώος, ο tsarachaf έχει ψηφίσει μόνο αθώους. Τελευταία ψηφοφορία που ήταν να βγει ψήφισε ultraviolence.
2) Από τα 26 άτομα του παιχνιδιού, οι 13 έχουν ψηφίσει Claire, οι 12 έχουν ψηφίσει ikariona, οι 10 έχουν ψηφίσει Cupid, οι 8 έχουν ψηφίσει Σπυράκο. Δεδομένου ότι ξέρω πως είμαι αθώος και ξέρουμε ότι η Claire και ο Σπυράκος είναι αθώοι, δεν αποκλείεται και ο Cupid να είναι αθώος. Ωστόσο ο τελευταίος έχει ακουστεί αρκετά από αρκετά διαφορετικά άτομα, οπότε θα μπορούσε να είναι και φανερός μαφιόζος. Το γεγονός πάντως πως όσοι ακούγονταν μέχρι στιγμής πολύ αποδείχτηκαν αθώοι, με κάνει να μην θέλω προς το παρόν να κατευθυνθώ στον Cupid.
3) Την Claire δεν την έχουν ψηφίσει οι εξής: Cupid, Eileen, Giamou, Iris, JKaradakov, Nefeli, Pie Maker, Tzoum, Ultraviolence, Mάιρα, Σπυράκος, Τάσος
Εμένα δεν με έχουν ψηφίσει οι εξής: Cupid, Deutsch Lover, Emilouko, Giamou, i lie us, Iris, JKaradakov, mintin, Nefeli, Guest 278211, tsarachaf, Tzoum, vassilis
Aπό τα άτομα που δεν με έχουν ψηφίσει, οι περισσότεροι είναι αθώοι π.χ. Giamou, Emilouko, Iris, Deutsch Lover, Tzoum και για μένα συμπεριλαμβάνονται προς το παρόν στους αθώους ο i lie us, o JKaradakov και ο vassilis. Aπό τα άτομα που δεν έχουν ψηφίσει Claire, οι περισσότεροι είναι ύποπτοι για κακούς ρόλους π.χ. Cupid, Pie Maker, ultraviolence, Μάιρα, Τάσος, Nefeli, Eileen. Συμπέρασμα: περισσότεροι κακοί ρόλοι έχουν ψηφίσει εμένα παρά την Claire. Περισσότεροι καλοί ρόλοι έχουν υποστηρίξει εμένα.
4) Από τα άτομα που θεωρώ προσωπικά πολύ ύποπτα, δηλαδή τους Pie Maker, tsarachaf, Libertus, Τάσος, Nefeli, mintin, ultraviolence και Cupid, παραπάνω απ'τους μισούς έχουν ψηφίσει τον Cupid. Oι Pie Maker, Libertus, Nefeli και mintin έχουν ψηφίσει Cupid. Οι tsarachaf, Τάσος και ultraviolence δεν τον ψήφισαν. Ο Cupid απ' όλους τους παραπάνω έχει ψηφίσει μόνο τον Libertus. Δεν έχει ψηφίσει κανέναν από αυτούς που δεν τον ψήφισαν. Θα μπορούσαν οι tsarachaf, Τάσος, ultraviolence και Cupid να βρίσκονται στην ίδια ομάδα π.χ. μαφιόζοι. Αλλά πολύ απλό το βλέπω για να 'ναι αληθινό. Μέσα και σ' αυτούς που τον ψήφισαν πρέπει να υπάρχουν επίσης μαφιόζοι. Γενικά ο Cupid με μπερδεύει πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει μ' αυτόν. Θα ήθελα πολύ μια τυμβωρυχία μόλις βγει απ' το παιχνίδι.
5) Ο Τάσος είναι αρκετά περίεργος επίσης. Πιστεύω πως έχει σίγουρα κακό ρόλο. Με έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής τρεις φορές και έχει κολλήσει αρκετά πάνω μου. Δεν με ψήφισε μόνο μια φορά, όταν 'συμπτωματικά' άρχισαν να με αθωώνουν ένα σωρό άτομα π.χ. Pie Maker κλπ. Mόλις εκείνοι σταμάτησαν να με αθωώνουν, σταμάτησε κι αυτός. Το ότι έχει κολλήσει σε ένα άτομο, σε εμένα, και με ψηφίζει συνέχεια για ένα σωρό χαζούς λόγους θα μπορούσε να τον κάνει πόρνη, η οποία έχει κολλήσει σε ένα άτομο, το οποίο έχει αθωωθεί, ώστε να δείξει στους μαφιόζους ότι είναι η πόρνη.
6) Ο mintin στη δεύτερη ψηφοφορία ψήφισε τον Pie Maker. Και οι δυο με είχαν αθωώσει αλλά ψήφισαν άσχετα. Ο mintin κατηγόρησε τον Pie ότι είναι με τη μαφία αλλά όταν ο τελευταίος άρχισε να λέει σενάρια για μένα ως ΔΑ, ο mintin τον ακολούθησε, χωρίς ωστόσο να με ψηφίσει. Όταν ήρθε η στιγμή να ψηφιστεί ο Pie, o mintin αντί να τον ψηφίσει, μιας που τον υποπτευόταν για μαφιόζο, ψήφισε τον Cupid, ψηφίζοντας δηλαδή το ίδιο που ψήφισε ο Pie. O Pie είχε ψηφίσει στην πρώτη ψηφοφορία τον mintin αλλά μετά ποτέ ξανά.
7) Ήδη η Eileen παρατήρησε ότι ο Cupid και η Nefeli έχουν ψηφίσει μόνο εκ του ασφαλούς διαφορετικά άτομα που συνήθως δεν είχαν καμία ψήφο. Ωστόσο, η Nefeli ψήφισε για πρώτη φορά mvp στην τελευταία ψηφοφορία, τον Cupid, ίσως για να προστατέψει τον Pie Maker.
8) Η Eileen στην προτελευταία ψηφοφορία ενώ έλεγε πως θα ήθελε να ψηφίσει tsarachaf, ψήφισε εμένα ακολουθώντας τον Pie και στην τελευταία ψηφοφορία, ψήφισε Cupid και όχι Pie. Θα μπορούσαν να είναι μαζί.
9) Μόνο ο tsarachaf έχει ψηφίσει vassili. Ο vassilis δεν ψηφίστηκε από κανέναν άλλο. Είναι εντελώς στην αφάνεια.
10) O i lie us έχει ψηφιστεί μόνο από τρία άτομα σε όλο το παιχνίδι και μόνο μια φορά. Από τον Giamou, την Iris και την Μάιρα.
11) H emilouko ψήφισε δύο φορές Cupid αλλά όταν ήρθε η ώρα να βγει ο Cupid στην τελευταία ψηφοφορία, ψήφισε Pie Maker.
Αν κάποιος παρατηρεί κάτι που δεν πρόσεξα εγώ, ας πει να το προσθέσω.