Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει απίστευτα με το γεγονός ότι η Claire έχει αθωώσει τον Ikarionas. Έχω αναλώσει πάρα πολύ ενέργεια στο να αποδείξω την ενοχή του και μου φαίνεται πραγματικά ηλίθιο το ότι αρέσκεται στο να τραβάει επίτηδες τα βλέμματα πάνω του. Για ΔΑ δεν μου κάνει. Έχει κάψει αρκετούς πολίτες μέχρι στιγμής, αλλά δεν δείχνει να τους καεί με προδιάθεση. Ίσως να είναι η πόρνη και να γουστάρει να κάνει "τσαχπινιές" με τις ψηφοφορίες, αλλά μάλλον δεν είναι ΔΑ και, αν θεωρήσουμε ότι η Claire εκμεταλλεύτηκε την ΕΨ για να ρωτήσει το 3ο βράδυ το ρόλο του Ikarionas, σίγουρα δεν είναι μαφιόζος. Οπότε, δυστυχώς, είναι πολίτης...

Ξαναβλέποντας τις ψήφους της Claire διαπιστώνω τα εξής:
1η μέρα ψήφισε kleop. Τυχαίο, καθώς δεν θα μπορούσε να έχει ρωτήσει για την ταυτότητά της.
2η μέρα ψήφισε Ikarionas. Λογικά τυχαίο, καθώς αν είχε ρωτήσει το 1ο βράδυ για την ταυτότητά του, είχε μάθει ότι είναι δολοφόνος και τον ψήφιζε για αυτό, δεν θα έβγαινε μετά να τον αθωώσει.
3η μέρα ψήφισε mintin97. Θα επανέλθω σε αυτό.
4η μέρα μέρα ψήφισε Cupid. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ψήφος αποδομένη χάρης την ιδιότητά της ως Ντετέκτιβ, αλλά θεωρούμε πιο πιθανό το σενάριο να έχει ρωτήσει για τον Ikarionas. Οπότε, μάλλον και αυτή random ψήφος.

Οπότε, μας μένει να δούμε την ψήφο της κατά τη διάρκεια της 3ης μέρας, μετά δηλαδή τη δεύτερη νύχτα στο παιχνίδι. Ας υποθέσουμε ότι η Claire ρώτησε τον αφηγητή για την ταυτότητα του mintin97 και έλαβε την απάντηση ότι είναι δολοφόνος. Δεδομένου ότι η παρουσία της στο παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα έντονη, το θεωρώ παράλογο να μάθαινε για την ταυτότητα ενός μαφιόζου και να μην το μοιραζόταν με την κοινότητα. Τόσο λόγο της χαμηλής της παρουσίας (δεν πιστεύω δηλαδή ότι καθόταν να καταστρώσει σχέδια για το πώς θα καθαρίσει τους δολοφόνους, αλλά δεν έβρισκε τον χρόνο να γράφει περισσότερα μηνύματα) όσο και εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε δημιουργηθεί ρεύμα εναντίον της. Ήξερε, δηλαδή, από την 2η κιόλας μέρα ότι πρόκειται να φύγει. Οπότε, λογικά, αν η ιδιότητά της εκείνο το βράδυ υπέδειξε τον mintin97 ως δολοφόνο, είμαι βέβαιος ότι θα το μοιράστηκε μαζί μας μέσω της ψήφου της.

Απέναντι στον tsarachaf βλέπω ότι έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα, φυσικά από τον Ikarionas πάλι. Ίσως είναι μαφιόζος ο tsarachaf, ίσως όχι, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί του για να εκφέρω άποψη. Αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι δύο άτομα που έφυγαν από ψηφοφορία, ο Σπυράκος και η Claire, ήταν εξαιτίας από τα κύματα που δημιούργησε ο Ikarionas. Ο πρώτος ήταν Δήμαρχος, η δεύτερη Ντετέκτιβ. Μπορεί ο Ikarionas να είναι συνασπισμένος με τους πολίτες, ωστόσο οι μέχρι τώρα ενέργειες του έχουν αποδειχτεί καταστροφικές για την ομάδα, καθώς έχουμε χάσει οριστικά έναν πολύ σημαντικό ρόλο, αυτόν του Ντετέκτιβ. Και, για να μην ξεχνιόμαστε, το κύμα εναντίον της Claire το δημιούργησε από το πέρας της 1ης ψηφοφορίας, μέχρι που την έβγαλε και έπαιξε την Τυμβωρυχία ο ultraviolence και μάθαμε τι σκατά κάναμε 3 μέρες τώρα. Προκειμένου, λοιπόν, να είμαι και εγώ, ενδεχομένως, συμμέτοχος στην αποπομπή ενός ακόμη πολίτη, προτιμώ να ρίξω μια φαινομενικά ασφαλή ψήφο, στηριζόμενος στις κινήσεις της Claire.

Για τους παραπάνω λόγους, ψηφίζω mintin97 για σήμερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Καλημέρα. Βλέπω ειχατε δεν ειχατε πεσατε να με φατε χάρη στις φιλοτιμες προσπάθειες του Παι και του ικαριωνα. Διάβασα ότι έγινε από χθες οπότε έχω ξεκάθαρη εικόνα για αυτά και μπορώ να κάνω ενα σχόλιο.
Επίσης λυπαμαι που βοηθησα να βγει ο Ντετέκτιβ, but I stand by my decision. Δεν χρειαζομαστε κι άλλον κι άλλον ικαριωνα να ασχολουμαστε όλη την ώρα με το τι είναι. Που τελικά είναι κατά 90% ΔΑ που εξηγεί τέλεια γιατί κατηγορεί κατά βάση μόνο οσουν διαφωνούν μαζί του η τον κατηγορούν. Οπως με τον Παι που μόλις τον ψήφισε τον έβγαλε συμμαφιοζο μου.
Αλλά δεν θέλω να ασχοληθω τώρα με τον ικαριωνα αλλα με τον ουλτρα. Η κίνηση με την τυμβωρυχια μου θυμίζει κατι που είχαμε κάνει ως μαφια σε άλλο παιχνίδι. Υπερασπιζεσαι έναν σίγουρα αθωο που αργά η γρήγορα θα βγει και του πετας κάρτα για να τον βγαλεις έξω. Κι αν σου βγει και καλός ρόλος σε βολευει ακόμη. Θα το αναλυσω περισσότερο σε κάποια άλλη φάση γιατι δεν βολευει από το κινητό. Ψηφιζω ultraviolence.

ναι bro 90% σιγουρος ΔΑ ναι. ακομα δεν μας εχετε δικαιολογησει γιατι αν ειναι ΔΑ να ξοδεψει μια καρτα επιπλεον? την οποια πραξη διικαιολογησε πληρως ο ιδιος γιατι ειχε υποπτευθει τον σπυρακο σαν δημαρχο. ΕΠΙΠΛΕΟΝ εχει αθωωθει απο ντεντεκτιβ οποτε και ΔΑ να ειναι θα τον βγαλουμε αν ζει στις τελευταιες γυρες.
βεβαιως αυτο με τον ultra επιτελους αρχισατε να το καταλαβαινετε. Φυσικα και ειναι κακος ρολος που εκανε τυμβωρυχια για 2 λογους. 1 για να δειξει οτι πεθανε αθωος και να κατηγορηθει ο ικαριωνας. 2 γιατι υποπτευθηκε οτι ειναι ντεντεκτιβ και ηθελε να κλεισει μια και καλη το στομα του πριν πει τελευταια λογια. ομως ισως δεν περιμενε να ειναι και ντεντεκτιβ γιατι με αυτη του την κινηση, ενω στην ουσια την εκανε για να κατηγορησει ικαριωνα ο τελευταιος αθωωθηκε! οποτε σοοορρυ αλλα το φειλαρε



To be honest πάντως, δεν είχα διαβάσει καν τα παρακάλια του όταν αποφάσισα ότι θα γίνει σε αυτόν η νεκροφάνεια. Μετά που το διάβασα χαλάστηκα που του κάνω τη χάρη :P , αλλά still, η κίνηση είναι καλή αν δεν γελάνε μαζί μας οι μαφιόζοι τώρα.
Ας ελπίζουμε ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο, δεν θα ήθελα να μείνω ως "το χειρότερο ένστικτο" αυτού και όλων των Παλέρμο ίσως.
Τα παρακάλια τα εντάσσω στα πλαίσια όλης της τρολοδιάθεσής που ώρες-ώρες έχει σε συνδυασμό με το ότι γουστάρει να παίξει.
δεν θα το μετανιωσεις ♥ ♥ ♥

Μην ανησηχείς ηλία αν κινδυνεύει κάποιος σήμερα κι από σήμερα αυτος δεν είσαι εσύ και είναι προφανές για τι μιλάω. Που σημαίνει πως αν αύριο δούμε το πώμα κανενός ικαρίωνα αυτό σημαίνει πως κάποiος τα σκάτωσε big time.

// πφφ έλεγα πως θα κατσω να κάνω record για το τι έγινε μεχρι τώρα αλλά η αλήθεια είναι βαριέμαι να ψάξω 84 σελίδες έπρεπε να γίνει νωρίτερα οπότε θα αρκεστώ κι εγώ στα αποτελέσματα των ψηφοφοριών.

// χαίρομαι που επιστρέφει ο Tzoum αλλά από την αλλη με υποπτεύει λίγο το ότι έκανε αμάν να του σκάσει νεκροφάνεια. Κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει κι ένα σενάριο που λέει πως και αυτός και ο ικαριωνας είναι δολοφόνοι και η ηχώ απ' το υπερπέραν ήταν στημένη για να πέσει αβάντα και στους 2 και να επιστρέψει με αέρα 100% πολίτη ο Tzoum. Είναι πολύ απίθανο να παίζει αλλά αν είναι αλήθεια δε παίζει να νικήσουμε ούτε με σφαίρες. :P

αν ειχα πεθανει πρωτη μερα ( που ετσι εγινε) το μεντιουμ θα μαθαινε κατευθειαν τον ρολο μου (angelswon) και θα με κατηγορουσε σαν μαφια οταν γυρισε σαν φαντασμα η την επομενη μερα με το που μαθαινε την πληροφορια. γκεγκε? αθωος ειμαι ξεκολλα ♥







ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ

ειπαμε εκατο φορες εκανε μαλακια ο τελευταιος ειπε οτι θεωρει ικαριωνα αθωο και του εδωσε διπλη ψηφο. προφανως και ηταν τοπ υποπτος εκεινη την στιγμη που το εκανε. ΑΛΛΑ μετα αλλαξε τακτικη ψιλοφανηκε οτι ειναι πολιτης γιατι μπετωσαν πολλοι πανω του και φανηκε επισης οτι ειναι δημαρχος γιατι κυνηγουσε ισοπαλιες. το ειδε αυτο ο ικαριωνας ετρεξε να τον αθωωσει μετα αλλα δεν τα καταφερε.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι αλλαξε τακτικη η μετακινει τα κυματα οπως λετε μερικοι απλα οτι παρατηρει τις αλλαγες στις συμπεριφορες και οτι κινειται βαση συμπερασματων που φτανει σε καθε γυρα. γιατι καθε γυρα ειναι διαφορετικη απο την προηγουμενη.
ΣΥΜΦΩΝΩ οτι ειναι χαζουλης και βγαζει βιαστικα συμπερασματα και αμα του μπει κατι στο μυαλο γαμαει τα παντα για να σας πεισει οτι ισχυει ενω προφανως επειδη ειναι βιαστικο ειναι κια λαθος. ΑΛΛΑ ειναι πολιτης στην χειροτερη πορνη. προς το παρον τον κραταμε

καταλαβατε τωρα αγαπητοι τι παιζει με ικαριωνα σπυρακο? θα ξεκολλησουμε απο αυτο? καταλαβατε γιατι δεν ειναι ΔΑ?
γιατι δεν θα ξοδευε τζαμπα τις καρτες τουΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΙΡ. να σοβερευτουμε τωρα λιγο ναι ? :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,094 μηνύματα.
Καλημέρα καμάρια!:clapup: (Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...:whistle:)

Ψηφοφορία για Παρασκευή 8/7

  1. aegloswen
  2. Cupid
  3. Deutsch... Lover
  4. DumeNuke --> mintin97
  5. Eileen
  6. Emilouko --> tsarachaf
  7. Giamou --> tsarachaf
  8. Ikarionas --> PieMaker
  9. i_lie_us
  10. JKaradakov
  11. Libertus --> Cupid
  12. mintin97
  13. Nefeli Graf
  14. PieMaker --> tsarachaf
  15. Guest 278211 --> tsarachaf
  16. tsarachaf --> ultraviolence
  17. Tzoum --> tsarachaf
  18. ultraviolence
  19. vassilis498
  20. Τάσος97
Ψήφοι
5 tsarachaf
1 Cupid
1 mintin97
1 PieMaker
1
ultraviolence

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος
Claire Rentfield - Τυμβωρυχία - Ντέτεκτιβ

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δυστυχώς δεν έχω βρει χρόνο ακόμα για να διαβάσω λεπτομερώς όλα όσα έγιναν σήμερα.
Το παρακάτω post είναι κυρίως απολογητικό και εξομολογητικό και ίσως με κάποιο συναισθηματικό τόνο:

Πήρε το μάτι μου ότι ο Piemaker και άλλοι με θεωρείτε ύποπτο.

- Θεωρώ και εγώ ύποπτο τον tsarachaf. Είχα κάποιες σκέψεις από όταν έγινε η συζήτηση μεταξύ μας πάνω στο ποιος είναι ο ΔΑ και την κίνησή του. Πιστεύω ότι έχει εκείνος ρόλο ΔΑ ή μαφιόζου και είτε προσπαθούσε να εκμαιεύσει πληροφορίες από εμένα ως έμπειρος αν εκείνος είναι ΔΑ για να δει αν εγώ είμαι μαφιόζος είτε ίσως "φοβήθηκε" λόγω των σεναρίων ΔΑ που έκανα και ήθελε να τα κουβεντιάσουμε λίγο παραπάνω θέλοντας να καταλάβει τι έχω στο νου μου ; Δεν ξέρω. Επειδή βλέπω πάντως πως κάποιοι τον υποψιάζεστε σας λέω το σκεπτικό μου για να το εξετάσετε και μόνοι σας, αν βοηθάει σε κάτι.
Μπορεί και να είναι πόρνη ή ΑΜ βέβαια. Είναι έμπειρος παίχτης, το έχουν πει όλοι, δεν ξέρω αν εύκολα θα καταλάβει κάποιος χωρίς κάρτα τι ακριβώς είναι.
- Κεφάλαιο Ικαρίωνας: Δεν βάζω ακόμα το χέρι μου στη φωτιά για την αθωότητα σου. Η Claire σίγουρα ρώτησε για σένα γιατί αν μη τι άλλο είσαι ο πιο ενδιαφέρον παίκτης του παιχνιδιού λόγω της συμμετοχής σου. Δίνω πιθανότητες στο ενδεχόμενο να είσαι πόρνη όπως έχει παρουσιαστεί και πιο πριν και να ψάχνεις απεγνωσμένα τους μαφιόζους για να συνασπιστείς. Όχι περισσότερες από το να είσαι αθώος, αλλά δίνω. Θεωρείς κάποια άτομα ένοχα (πχ. τον tsarachaf τώρα), ταυτοχρόνως θεωρείς και κάποια άλλα (ναι μεν τα σενάρια σου όπως έχεις πει αλλάζουν με την εξέλιξη του παιχνιδιού), γράφεις ποιους θεωρείς υπόπτους και τελικά ψηφίζεις κάποιον απ' όλους αυτούς. (πχ. από Σπυράκο σε Drama, από Claire σε tsarachaf, και τώρα από tsarachaf σε PieMaker).
Πρόσεξε! Δεν σου λέω ότι δεν αιτιολογείς επαρκώς τις ψήφους σου, σου λέω πως θα μπορούσες για παράδειγμα να δείχνεις ποιο άτομο θεωρείς ύποπτο αρχικά παρουσιάζοντας το σενάριο σου, στη συνέχεια να τσεκάρεις αν άτομα που στην πραγματικότητα θεωρείς μαφιόζους και ίσως δεν τα έχεις μοιραστεί μαζί μας ή κατηγορήσει δημόσια θα τύχει να ψηφίσουν αυτό το άτομο γνωρίζοντας ότι είναι αθώο, και έτσι να προσπαθείς να βρεις ποιοι ανήκουν στη μαφία, αλλάζοντας τελικά εσύ την ψήφο σου ή παρουσιάζοντας εν τέλει κάποιο διαφορετικό σενάριο.
Και τονίζω και πάλι. Περισσότερες πιθανότητες δίνω να είσαι αθώος, απλά αναφέρω το σκεπτικό μου ζητώντας σου να μου απαντήσεις αν δεν βρίσκεις κάποια λογική σε αυτό.
Ακόμα και ως πόρνη μη σου πω, θεωρώ ότι είσαι σημαντικός στο παιχνίδι και η σεναριολογία σου θα βοηθήσει για λίγο καιρό ακόμα.


Πριν φύγω λοιπόν, όποτε και αν συμβεί αυτό και με οποιοδήποτε τρόπο, θέλω να έχω κάνει έστω μία καλή πράξη. Αυτή μου η πράξη είναι η νεκροφάνεια στον Tzoum.


Εγώ προσωπικά δεν σε θεωρώ ύποπτο. Σε θεωρεί ο Pie που είναι μαφιόζος και όσοι άλλοι είναι μαζί του, πέραν του Giamou που είναι αθώος αλλά σε υποπτεύεται. Τώρα που έριξες νεκροφάνεια στον Tzoum σε αθωώνω ακόμη περισσότερο. Πάντα υπάρχει κίνδυνος να πέσουμε σε κακό ρόλο αλλά από τα πόσα είπε ο Tzoum χτες εγώ πείστηκα για την αθωότητά του. Κατηγόρησε κι αυτός όλα τα άτομα τα οποία πιστεύω κι εγώ ότι έχουν σίγουρα κακό ρόλο. Οπότε δεν νομίζω να έκανες λάθος επιλογή. Θα δείξει. Ο tsarachaf πιστεύω πως είναι σίγουρα κακός ρόλος αλλά όχι ΔΑ. Τον ψήφισε και ο Pie που είναι μαφιόζος για ξεκάρφωμα. Γιατί να ψηφίσει μαφιόζος τον ΔΑ του; ο tsarachaf είναι μαφιόζος μαζί με τον Pie. Προσπαθούν εδώ και κάποιους γύρους να το παίξουν πως βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα αλλά είναι στο ίδιο στρατόπεδο. Ο Pie έλεγε ότι θα ψήφιζε τον tsarachaf που ήταν σίγουρος μαφιόζος αλλά αντιθέτως πήγε σε μένα και δεν άλλαξε την ψήφο του ούτε όταν ο tsarachaf είχε αρκετές πιθανότητες να μαζέψει πολλές. Βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο. Αυτό φαίνεται και από το ότι παίζουν φαινομενικά αντίθετο παιχνίδι. Τη μια με αθωώνει ο ένας και με κατηγορεί ο άλλος. Μετά με αθωώνουν και οι δύο και μετά με κατηγορεί ο πρώτος και με αθωώνει ο δεύτερος. Πρέπει να φύγουν και οι δυο.

Δεν μπορώ να σε πείσω κάπως ότι δεν είμαι πόρνη. Έχω κατηγορήσει τους πάντες, έχω κάνει λάθη αλλά νομίζω πως κάποια απ' τα σενάριά μου βγήκαν σωστά και κάποια άλλα θα βγουν σωστά επίσης.
Είπες για τις ψήφους μου πχ. από Σπυράκο σε Drama, από Claire σε tsarachaf, και τώρα από tsarachaf σε PieMaker. Ναι έχεις δίκιο αλλά ο λόγος για τον οποίο ψηφίζω διαφορετικά άτομα απ' αυτά που θεωρώ κατεξοχήν ύποπτα είναι για να θυμούνται την ψήφο μου αν πεθάνω. Έτσι κι αλλιώς στην πορεία μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου. Επειδή λοιπόν θεωρώ ένοχο τον tsarachaf αλλά βλέπω ότι έχει μαζέψει αρκετούς ψήφους, ψηφίζω τον Pie, ώστε αν πεθάνω να θυμάστε τι ψήφισα και να μην καταφέρουν να σας πείσουν ότι είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα, επειδή αλληλοψηφίζονται. Δεν είναι τυχαίο κατ' εμέ που ο tsarachaf ενώ ο Pie τον έχει ψηφίσει, εκείνος δεν τον έχει ψηφίσει ποτέ και μάλιστα τώρα που ο Pie έχει μια ψήφο από μένα, ενώ τον κατηγορεί ότι έπεσε να τον φάει, δεν τον ψηφίζει μην τυχόν και του δώσει δεύτερη ψήφο και ψηφίζει τον επίσης κακό ρόλο ultraviolence. Προσπαθούν να σας πείσουν ότι επειδή αλληλοψηφίζονται είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα. Δεν είναι και οι τρεις είναι κακοί ρόλοι και μην ξεχάσετε μετέπειτα τον Τάσο. Έγραψα σχετικό κείμενο γι' αυτούς και για τις κοινές αντιδράσεις τους στο παιχνίδι που φανερώνουν οργανωμένο σχέδιο.
Για την αθωότητά μου θα πειστείς απ' τον θάνατό μου. Εφόσον αθωώθηκα από ντετέκτιβ, πόσο πιστεύεις ότι θα μείνω μέσα στο παιχνίδι; Εάν τα σενάριά μου είναι σωστά, και τώρα νομίζω είναι σωστά, οι μαφιόζοι θα με φάνε. Δεν είναι χαζοί να φάνε τον ΔΑ τους ούτε την πιθανή πόρνη σ' αυτή τη φάση. Ξέρουν ότι είμαι αθώος γιατί βρήκα αρκετούς απ' αυτούς. Προς το παρόν εμπιστεύσου με. Όταν πεθάνω θα με εμπιστευτείς περισσότερο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Κι επειδή βλέπω ότι δεν μπαινετε στον κόπο να σκεφτειτε τίποτα και απλά με κατηγορειτε τυφλα μερικοί μερικοί και δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα μέσα από το κινητό. Θα παιξω την εξαίρεση ψηφοφορίας


Δεν γίνεται να σας κάνω την χάρη εκεί στην μαφια και να φυγω χωρίς μάχη. Κι επειδή σήμερα δεν μπορώ επιλεγω να την δώσω για την ψηφοφορία της Δευτέρας.
Γεια σας για την ώρα. Τα λέμε πιο μετα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει απίστευτα με το γεγονός ότι η Claire έχει αθωώσει τον Ikarionas. Έχω αναλώσει πάρα πολύ ενέργεια στο να αποδείξω την ενοχή του και μου φαίνεται πραγματικά ηλίθιο το ότι αρέσκεται στο να τραβάει επίτηδες τα βλέμματα πάνω του. Για ΔΑ δεν μου κάνει. Έχει κάψει αρκετούς πολίτες μέχρι στιγμής, αλλά δεν δείχνει να τους καεί με προδιάθεση. Ίσως να είναι η πόρνη και να γουστάρει να κάνει "τσαχπινιές" με τις ψηφοφορίες, αλλά μάλλον δεν είναι ΔΑ και, αν θεωρήσουμε ότι η Claire εκμεταλλεύτηκε την ΕΨ για να ρωτήσει το 3ο βράδυ το ρόλο του Ikarionas, σίγουρα δεν είναι μαφιόζος. Οπότε, δυστυχώς, είναι πολίτης...

Ξαναβλέποντας τις ψήφους της Claire διαπιστώνω τα εξής:
1η μέρα ψήφισε kleop. Τυχαίο, καθώς δεν θα μπορούσε να έχει ρωτήσει για την ταυτότητά της.
2η μέρα ψήφισε Ikarionas. Λογικά τυχαίο, καθώς αν είχε ρωτήσει το 1ο βράδυ για την ταυτότητά του, είχε μάθει ότι είναι δολοφόνος και τον ψήφιζε για αυτό, δεν θα έβγαινε μετά να τον αθωώσει.
3η μέρα ψήφισε mintin97. Θα επανέλθω σε αυτό.
4η μέρα μέρα ψήφισε Cupid. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ψήφος αποδομένη χάρης την ιδιότητά της ως Ντετέκτιβ, αλλά θεωρούμε πιο πιθανό το σενάριο να έχει ρωτήσει για τον Ikarionas. Οπότε, μάλλον και αυτή random ψήφος.

Οπότε, μας μένει να δούμε την ψήφο της κατά τη διάρκεια της 3ης μέρας, μετά δηλαδή τη δεύτερη νύχτα στο παιχνίδι. Ας υποθέσουμε ότι η Claire ρώτησε τον αφηγητή για την ταυτότητα του mintin97 και έλαβε την απάντηση ότι είναι δολοφόνος. Δεδομένου ότι η παρουσία της στο παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα έντονη, το θεωρώ παράλογο να μάθαινε για την ταυτότητα ενός μαφιόζου και να μην το μοιραζόταν με την κοινότητα. Τόσο λόγο της χαμηλής της παρουσίας (δεν πιστεύω δηλαδή ότι καθόταν να καταστρώσει σχέδια για το πώς θα καθαρίσει τους δολοφόνους, αλλά δεν έβρισκε τον χρόνο να γράφει περισσότερα μηνύματα) όσο και εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε δημιουργηθεί ρεύμα εναντίον της. Ήξερε, δηλαδή, από την 2η κιόλας μέρα ότι πρόκειται να φύγει. Οπότε, λογικά, αν η ιδιότητά της εκείνο το βράδυ υπέδειξε τον mintin97 ως δολοφόνο, είμαι βέβαιος ότι θα το μοιράστηκε μαζί μας μέσω της ψήφου της.

Απέναντι στον tsarachaf βλέπω ότι έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα, φυσικά από τον Ikarionas πάλι. Ίσως είναι μαφιόζος ο tsarachaf, ίσως όχι, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί του για να εκφέρω άποψη. Αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι δύο άτομα που έφυγαν από ψηφοφορία, ο Σπυράκος και η Claire, ήταν εξαιτίας από τα κύματα που δημιούργησε ο Ikarionas. Ο πρώτος ήταν Δήμαρχος, η δεύτερη Ντετέκτιβ. Μπορεί ο Ikarionas να είναι συνασπισμένος με τους πολίτες, ωστόσο οι μέχρι τώρα ενέργειες του έχουν αποδειχτεί καταστροφικές για την ομάδα, καθώς έχουμε χάσει οριστικά έναν πολύ σημαντικό ρόλο, αυτόν του Ντετέκτιβ. Και, για να μην ξεχνιόμαστε, το κύμα εναντίον της Claire το δημιούργησε από το πέρας της 1ης ψηφοφορίας, μέχρι που την έβγαλε και έπαιξε την Τυμβωρυχία ο ultraviolence και μάθαμε τι σκατά κάναμε 3 μέρες τώρα. Προκειμένου, λοιπόν, να είμαι και εγώ, ενδεχομένως, συμμέτοχος στην αποπομπή ενός ακόμη πολίτη, προτιμώ να ρίξω μια φαινομενικά ασφαλή ψήφο, στηριζόμενος στις κινήσεις της Claire.

Για τους παραπάνω λόγους, ψηφίζω mintin97 για σήμερα.

Σε ένα παιχνίδι σαν το παλέρμο αναγκαστικά θα κατηγορήσεις ή θα ψηφίσεις και αθώους. Είναι αναπόφευκτο. Το σημαντικό είναι να βγάλεις στο τέλος άκρη με βάση τις αντιδράσεις τους. Ο tsarachaf, ο Pie και ο ultra είναι κακοί ρόλοι. Έγραψα για τις αντιδράσεις τους, για τις κοινές συμπεριφορές τους και για όλα αυτά που δείχνουν ότι παίρνουν 'σήματα' και δρουν οργανωμένα βάσει σχεδίου. Το ότι έχουν βγει πολίτες μέχρι στιγμής δεν σημαίνει ότι όποιον κατηγορώ είναι πολίτης.

Κι επειδή βλέπω ότι δεν μπαινετε στον κόπο να σκεφτειτε τίποτα και απλά με κατηγορειτε τυφλα μερικοί μερικοί και δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα μέσα από το κινητό. Θα παιξω την εξαίρεση ψηφοφορίας


Δεν γίνεται να σας κάνω την χάρη εκεί στην μαφια και να φυγω χωρίς μάχη. Κι επειδή σήμερα δεν μπορώ επιλεγω να την δώσω για την ψηφοφορία της Δευτέρας.
Γεια σας για την ώρα. Τα λέμε πιο μετα.

Χαχαχαχαχαχαχαχ νάτος κι αυτός. Πήρε αρκετές ψήφους και θέλει να σωθεί ένα γύρο ακόμη. Δεν πειράζει. Πάμε όλοι στον Pie να φύγει εκείνος πρώτα. Το ίδιο είναι. Αλλά τι εννοεί με το ότι ρίχνει την κάρτα για την ψηφοφορία της Δευτέρας; Αν τον βγάλουμε σήμερα, η κάρτα άχρηστη δεν είναι;

Μην ανησηχείς ηλία αν κινδυνεύει κάποιος σήμερα κι από σήμερα αυτος δεν είσαι εσύ και είναι προφανές για τι μιλάω. Που σημαίνει πως αν αύριο δούμε το πώμα κανενός ικαρίωνα αυτό σημαίνει πως κάποiος τα σκάτωσε big time.

// πφφ έλεγα πως θα κατσω να κάνω record για το τι έγινε μεχρι τώρα αλλά η αλήθεια είναι βαριέμαι να ψάξω 84 σελίδες έπρεπε να γίνει νωρίτερα οπότε θα αρκεστώ κι εγώ στα αποτελέσματα των ψηφοφοριών.

// χαίρομαι που επιστρέφει ο Tzoum αλλά από την αλλη με υποπτεύει λίγο το ότι έκανε αμάν να του σκάσει νεκροφάνεια. Κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει κι ένα σενάριο που λέει πως και αυτός και ο ικαριωνας είναι δολοφόνοι και η ηχώ απ' το υπερπέραν ήταν στημένη για να πέσει αβάντα και στους 2 και να επιστρέψει με αέρα 100% πολίτη ο Tzoum. Είναι πολύ απίθανο να παίζει αλλά αν είναι αλήθεια δε παίζει να νικήσουμε ούτε με σφαίρες. :P

Δεν μου αρέσει που έχεις κολλήσει ξαφνικά τόσο στην ενοχή μου. Και ειδικά αυτό που λες να είμαι με τον Tzoum δολοφόνος. Δεν μπορώ να είμαι μαφιόζος. Δέξου το. Με ρώτησε ντετέκτιβ. Αν είναι δυνατόν πια. Έπαιξα ηχώ όταν όλοι όσοι έχουν βγει μέχρι στιγμής είχαν βγει εξαιτίας μου (εκτός απ' τον Tzoum). Κανένα συμφέρον δεν είχα και όπως είδες τα πνεύματα που είναι η πλειοψηφία τους αθώοι, δεν ψήφισαν εμένα αλλά με υποστήριξαν. Φτάνει πια με τα σενάρια της ενοχής μου. Το μόνο που καταφέρνετε έτσι είναι να παίζετε το παιχνίδι του Pie και του tsarachaf.

Καλημέρα Παλέρμο! Σήμερα θα λείπω μέχρι και λίγο πριν την ανακοίνωση της ψηφοφορίας, καθώς θα είμαι στη Waterland. Επομένως, δε θα έχω το χρόνο να ασχοληθώ πολύ με το παιχνίδι.
Ώστε ντετέκτιβ η Claire. Μάαααλιστα. Εγώ εξήγησα γιατί την ψήφισα, οι κινήσεις της της παρέπεμπαν πολύ σε αγχωμένο ή ξενερωμένο μαφιόζο. Κρίμα που κρίναμε λάθος και διώξαμε τέτοιο ρόλο.
Τώρα, όσον αφορά τις υποψίες μου. Ικαρίωνα, πιστεύω ότι έχεις κακό ρόλο. Από τη στιγμή που η ντετέκτιβ σε θεωρούσε πολίτη, τείνω να πιστεύω ότι είσαι ο ΔΑ.
Έχοντας λοιπόν παίξει το ρόλο σου, αν σε διώξουμε θα είμαστε -1 πολίτες και δε συμφέρει. Επομένως δε θα σε ψηφίσω.
Ακόμα δεν αποφάσισα προς τα που θα πάει η ψήφος μου. Θα κλέψω λίγο χρόνο για να το σκεφτώ.
Και κάτι ακόμα που με ανησυχεί ιδιαίτερα: Ενώ αρχικά κάνατε παράθεση και γενικά σχολιάζατε όσα έλεγα, τώρα παρόλο που δε συμμετέχω πολύ δεν παίρνω ψήφους ούτε συζητάτε πολύ για μένα. Το μόνο που είδα είναι ότι με έχετε μαζί με Cupid στους υπόπτους σας μερικοί. Το λέω αυτό γιατί μου φαίνεται ότι αυτή η προσπάθεια απομόνωσης που διακρίνω με κάνει να πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλό θύμα για τη μαφία. Βασικά, και εδώ δεν υπερβάλλω, θεωρώ ότι σήμερα στις 13.00 μπορεί να είμαι το θύμα, ένας μικρός παίκτης χωρίς πολλή συμμετοχή, και εσείς πάλι θα τσακώνεστε για όποιο νέο (ενδεχομένως αθώο) δίπολο. Φοβάμαι.
Λοιπόν, εγώ πάω για πλατσουρίσματα, see ya!

Όταν τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είμαι μαφιόζος, κάποια συγκεκριμένα άτομα άρχισαν το σενάριο ότι είμαι ΔΑ, για να κρύψουν βέβαια τον πραγματικό ΔΑ. Τυχαία αυτά τα άτομα είναι ο Pie Maker και εσύ που μέχρι πρότινος με αθωώνατε σίγουρα, ο ultraviolence και διάφοροι άλλοι. Χμμμ....:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Κι επειδή βλέπω ότι δεν μπαινετε στον κόπο να σκεφτειτε τίποτα και απλά με κατηγορειτε τυφλα μερικοί μερικοί και δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα μέσα από το κινητό. Θα παιξω την εξαίρεση ψηφοφορίας


Δεν γίνεται να σας κάνω την χάρη εκεί στην μαφια και να φυγω χωρίς μάχη. Κι επειδή σήμερα δεν μπορώ επιλεγω να την δώσω για την ψηφοφορία της Δευτέρας.
Γεια σας για την ώρα. Τα λέμε πιο μετα.

τι εννοει να την δωσει για την ψηφοφορια της δευτερας?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
τι εννοει να την δωσει για την ψηφοφορια της δευτερας?

Κι εγώ δεν κατάλαβα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Σε ένα παιχνίδι σαν το παλέρμο αναγκαστικά θα κατηγορήσεις ή θα ψηφίσεις και αθώους. Είναι αναπόφευκτο. Το σημαντικό είναι να βγάλεις στο τέλος άκρη με βάση τις αντιδράσεις τους. Ο tsarachaf, ο Pie και ο ultra είναι κακοί ρόλοι. Έγραψα για τις αντιδράσεις τους, για τις κοινές συμπεριφορές τους και για όλα αυτά που δείχνουν ότι παίρνουν 'σήματα' και δρουν οργανωμένα βάσει σχεδίου. Το ότι έχουν βγει πολίτες μέχρι στιγμής δεν σημαίνει ότι όποιον κατηγορώ είναι πολίτης.

Το ίδιο έλεγες σε άλλη φάση για τον Σπύρακο, αλλά και για την Claire. Αυτό είναι το θέμα μου. Στατιστικά, σε κάποια από τις υποθέσεις που θα κάνεις θα πέσεις μέσα, είναι αναπόφευκτο. Έχεις κατηγορήσεις τους μίσους παίκτες που παίζουν, σίγουρα κάποιες από τις κατηγορίες σου είναι σωστές. Διότι αν δεν είναι, έχουμε ένα χιουμοριστικό σλόγκαν στη σχολή μου που λέει: "αν δεν μπορείς, πάνε γίνε μπετατζής". :D
Ωστόσο, το θέμα παραμένει ότι έχεις πάψει να είσαι αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Μπορεί ο τρόπος που παίζεις να σε βοηθάει προσωπικά αφάνταστα, μπερδεύει όμως τρομερά τους παίκτες που διαβάζουν τις δημοσιεύσεις σου. Και, δυστυχώς, ένας κακός παίκτης που μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες είναι περισσότερο επιθυμητός από έναν καλό παίκτη που δεν δίνει ούτε μία αξιοποιήσιμη πληροφορία.


τι εννοει να την δωσει για την ψηφοφορια της δευτερας?

ΣΚ δεν έχει παλέρμο. Μετά τη σημερινή ψηφοφορία, η επόμενη μέρα στο Παλέρμο είναι η Δευτέρα. Γράφουμε κανονικά μες το ΣΚ, ψηφίζουμε κανονικά, αλλά το τριήμερο ΣΚΔ μετράει σαν μία μέρα στο παιχνίδι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
O Pie και ο tsarachaf είναι μαζί. Ψήφισε μια ο Pie τον tsara, όταν εκείνος δεν κινδύνευε να βγει, ενώ ο tsara ποτέ δεν ψήφισε τον Pie, ακόμη και τώρα που είπε ότι πέσαμε να τον φάμε κατόπιν απόφασης του Pie (ο οποίος ψήφισε εμένα και όχι τον tsara) και δικιάς μου. Με αθωώνει ο Pie, με κατηγορεί ο tsara. Μετά με αθωώνουν και οι δυο μαζί όταν ήταν να βγει ο Σπυράκος, τότε άρχισαν να με αθωώνουν πολλοί. Μετά με κατηγορεί ο Pie αλλά δεν με κατηγορεί ο tsara. Ο tsara ήταν αυτός που προσπαθούσε να τους στρέψει όλους στο τρίπτυχό μας. Eνώ ο Pie τον είχε σίγουρο μαφιόζο, δεν τον ψηφίζει και ψηφίζει εμένα. Δεν αλλάζει την ψήφο του ούτε όταν ο tsara αρχίζει να παίρνει αρκετές και πετάει την επιπλέον ψήφο του σε μένα. Είναι μαζί αυτοί οι δύο. Μην σας πείσουν για το αντίθετο. Μάλιστα επειδή πιστεύω πως το τελευταίο μου σενάριο έπεσε διάνα στα ονόματα που είπα, άρχισαν να αλληλοψηφίζονται για ξεκάρφωμα. Ξέρουν ότι ένας τους θα βγει. O pie ψηφίζει tsara. O tsara ψηφίζει ultra. Αν ο ultra είναι όντως ο ΔΑ, συμφέρει τους μαφιόζους να βγει αυτός αντί να βγει μαφιόζος. Η Guest 278211 ψηφίζει tsara αλλά λίγο μετά ο tsara πετάει εξαίρεση. Αν είναι στο ίδιο στρατόπεδο ήξερε ότι πρόκειται να πετάξει εξαίρεση και γι' αυτό τον ψήφισε λίγο πιο πριν, για ξεκάρφωμα. Δεν αποκλείεται να είναι κι αυτή μαζί τους. Ο mintin ακολουθεί την ίδια τακτική με τους υπόλοιπους. Με αθωώνει όταν με αθώωναν όλοι και ψηφίζει Pie τότε γιατί τον θεωρούσε μαφιόζο αλλά όταν ο Pie δεν κινδύνευε να βγει και είχε μόνο μια ψήφο. Μετά όταν ο Pie άρχισε να με κατηγορεί, άρχισε να με κατηγορεί κι αυτός. Θέλω να δω τι θα ψηφίσει κι ο Τάσος που κι αυτός δείχνει να κινείται σύμφωνα με το 'σχέδιο' και τις οργανωμένες κινήσεις. Να τα έχετε υπόψιν σας αυτά. Έχουν ακουστεί διάφορες σαχλαμάρες ότι είμαι εγώ ο ΔΑ ή η πόρνη, τις οποίες όλως τυχαίως υποκίνησε ο Pie και ο ultra. Όταν πεθάνω, γιατί απ' τη στιγμή που αθωώθηκα από ντετέκτιβ δεν θα ζήσω για πολύ ακόμη, θα δείτε ότι ήμουν αθώος, οπότε μην ξεχάσετε αυτά που σας έλεγα. Έκανα λάθος σε κάποια σενάρια, αλλά χωρίς πληροφορίες είναι λογικό να γίνουν λάθη σε ένα παιχνίδι σαν το παλέρμο και είναι λογικό να κατηγορηθούν ή να ψηφιστούν αθώοι. Μέσα όμως από τα εσφαλμένα σενάρια, προέκυψε καλύτερα εικόνα του παιχνιδιού με βάση τις αντιδράσεις όλων αυτών που με ακολουθούσαν εύκολα στα λανθασμένα σενάρια που είχα κάνει, όπως π.χ. ο Pie ο οποίος με επευφημούσε για τα φοβερά σενάρια που είχα κάνει στην αρχή και τα οποία καταρρίφθηκαν, ενώ παράλληλα δεν ψήφισε με βάση τα σενάριά μου γιατί δεν ήθελε να στοχοποιηθεί με τις ψήφους του σε αθώα άτομα. Αυτά να θυμάστε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δεν ψηφίζουμε tsarachaf! Όσοι τον έχετε ψηφίσει μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας. Αν δεν το κάνετε, δε θα χρεωθείτε με απουσία.

Ψηφοφορία για Παρασκευή 8/7
  1. aegloswen
  2. Cupid
  3. Deutsch... Lover
  4. DumeNuke --> mintin97
  5. Eileen
  6. Emilouko --> tsarachaf
  7. Giamou --> tsarachaf
  8. Ikarionas --> PieMaker
  9. i_lie_us
  10. JKaradakov
  11. Libertus --> Cupid
  12. mintin97
  13. Nefeli Graf
  14. PieMaker --> tsarachaf
  15. Guest 278211 --> tsarachaf
  16. tsarachaf --> ultraviolence
  17. Tzoum --> tsarachaf
  18. ultraviolence
  19. vassilis498
  20. Τάσος97
Ψήφοι
1 Cupid
1 mintin97
1 PieMaker
1 ultraviolence

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος
Claire Rentfield - Τυμβωρυχία - Ντέτεκτιβ

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachaf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
ΣΚ δεν έχει παλέρμο. Μετά τη σημερινή ψηφοφορία, η επόμενη μέρα στο Παλέρμο είναι η Δευτέρα. Γράφουμε κανονικά μες το ΣΚ, ψηφίζουμε κανονικά, αλλά το τριήμερο ΣΚΔ μετράει σαν μία μέρα στο παιχνίδι.

κατσε ρε δηλαδη σημερα μπορουμε κανονικα να τον ψηφισουμε? και αν πεθανει μετα που παει η καρτα? τοτε γιατι την επαιξε για να μας δειξει απλα οτι την εχει? ακομα δεν καταλαβα τι ειπε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Χαχαχαχαχαχαχαχ νάτος κι αυτός. Πήρε αρκετές ψήφους και θέλει να σωθεί ένα γύρο ακόμη. Δεν πειράζει. Πάμε όλοι στον Pie να φύγει εκείνος πρώτα. Το ίδιο είναι. Αλλά τι εννοεί με το ότι ρίχνει την κάρτα για την ψηφοφορία της Δευτέρας; Αν τον βγάλουμε σήμερα, η κάρτα άχρηστη δεν είναι;
τι εννοει να την δωσει για την ψηφοφορια της δευτερας?


Την μάχη εννοεί θα δώσει την Δευτέρα.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
κατσε ρε δηλαδη σημερα μπορουμε κανονικα να τον ψηφισουμε? και αν πεθανει μετα που παει η καρτα? τοτε γιατι την επαιξε για να μας δειξει απλα οτι την εχει? ακομα δεν καταλαβα τι ειπε

Παίζει εξαίρεση ψηφοφορίας. Εξαιρείται από τη σημερινή ψηφοφορία. Συμμετέχει κανονικά στην επόμενη, που λογίζεται ως η ψηφοφορία της Δευτέρας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
ΣΚ δεν έχει παλέρμο. Μετά τη σημερινή ψηφοφορία, η επόμενη μέρα στο Παλέρμο είναι η Δευτέρα. Γράφουμε κανονικά μες το ΣΚ, ψηφίζουμε κανονικά, αλλά το τριήμερο ΣΚΔ μετράει σαν μία μέρα στο παιχνίδι.

Και τότε γιατί την πέταξε την κάρτα; Αν εμείς μπορούμε σήμερα να τον ψηφίσουμε και τον βγάλουμε, είναι τζάμπα κάρτα. Σαφώς και δεν πείθει για την αθωότητά του το ότι την πέταξε. Απλώς και να μην την έριχνε το ίδιο θα γινόταν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Και τότε γιατί την πέταξε την κάρτα; Αν εμείς μπορούμε σήμερα να τον ψηφίσουμε και τον βγάλουμε, είναι τζάμπα κάρτα. Σαφώς και δεν πείθει για την αθωότητά του το ότι την πέταξε. Απλώς και να μην την έριχνε το ίδιο θα γινόταν.

Βρε πουλάκι μου, διάβασε πιο κάτω :redface:
Σήμερα δεν μπορούμε να τον ψηφίσουμε!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Καλημέρα ^^
tzoum καλώς ήρθες πίσω :D
Πάω να δω τι γράψατε για να κάνω post.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.

Βρε πουλάκι μου, διάβασε πιο κάτω :redface:
Σήμερα δεν μπορούμε να τον ψηφίσουμε!

Κατάλαβα, κέρδισε τρεις μέρες. Δεν πειράζει. Θα φύγει τη Δευτέρα. Πάμε στον Pie σήμερα. Δεν πρέπει να μείνουν και οι δυο μαζί μέσα. Θα είναι επικίνδυνοι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Το εξηγώ τελευταία φορά:

Σήμερα είναι Παρασκευή. Σήμερα είναι η 5η ψηφοφορία. Σήμερα ο tsarachaf έπαιξε ακύρωση ψήφου. Σήμερα δεν μπορούμε να τον ψηφίσουμε.

Αύριο, στον πραγματικό κόσμο είναι Σάββατο. Αύριο, στο Παλέρμο είναι Δευτέρα. Αύριο είναι η 6η ψηφοφορία. Αύριο μπορούμε να ψηφίσουμε tsarachaf.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
οκ κομπλε δηλαδη την δευτερα πεθαινει ο φιλαρακος ο σιγουρος μαφιοζακος μολις ριξαμε τα φωτα πανω του :) θελει ολοκληρο τριημερο για να σκεφτει σεναριακι εκει με την μαφια του τοσο πολυ τους ζορισε που γυρισα.
ΔΕΥΤΕΡΑ λοιπον πεθαινει ο τσαρα το ξερουμε απο τωρα κομπλε. αν σας πεισει ειστε αξιοι της μοιρας σας.
dumenuke θελω να δω τωρα τι θα πεις που ειχες στοιχειωθει με ικαριων
pie αν φαει δευτερη απουσια η αν συνεχισει στο ιδιο μοτιβο θα τον ψηφιζω μεχρι να πεθανει ανετοτατα
cupid πιθανον να τον ρωτησε η claire πιθανον και οχι δεν ξερω δεν απαντω


σκεφτειτε και προσπαθηστε να καταλαβετε απο τις κινησεις των παιχτων ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ
ο αυτοκρατορας μπορει να ψηφιζει πρωτον ατομα που ξερει οτι δεν θα φυγουν για να σας δειξει οτι ειναι ο αυτοκρατορας
η ψηφιζει πρωτος το ατομο που ισως τελικα μαζεψει τις περισσοτερες ψηφους και τελικα ανακοινωθει οτι ο αυτοκρατορας τον θελει μεσα
γενικα πιστευω οτι ο αυτοκρατορας ψηφιζει γρηγορα και πρωτος συνηθως.
ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ απο την αλλη θα μπορουσε να κανει το ιδιο αλλα θα μπορουσε να ψηφιζει και συνεχως ακυρους για να βγαλει προς το παρον ακρη. δεν ξερω απλα σας δινω καποια επιπλεον σεναρια για ρολους που δεν ασχοληθηκατε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top