Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,796 μηνύματα.
Δεν είναι το θέμα να μοιάζουν μεταξύ τους οι ρόλοι. Η μια πιθανότητα ήταν να είχε κακό ρόλο και η άλλη να είναι αθώος. Από τους αθώους το πιο πιθανό ήταν να είναι δήμαρχος. Δεν χρειάζεται να μοιάζουν οι ρόλοι. Συνέχεια χρησιμοποιείς σοφίσματα.
'Εχω διαύγεια πνεύματος τότε.

Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
Εκείνη τη στιγμή είχα υποψίες για δήμαρχο αλλά δεν ήμουν καθόλου σίγουρος. Μπορεί να ήταν μαφιόζος. Ακύρωσα απλώς μια ψήφο στην τύχη, έτσι κι αλλιώς το μόνο που με ένοιαζε ήταν να μην πάω σε ισοψηφία. Το να πάρω τελευταία στιγμή 2 ψήφους 2 λεπτά πριν το κλείσιμο, ήταν εντελώς αδύνατο.
Χμ,δεκτόν.

Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
Κι εσύ τόσο σίγουρος ότι η τυμβωρυχία στην Claire θα δείξει αθώο; Όπως και ο Τάσος. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Ίσως τελικά να είναι αθώα και να έπαιξες καλά τον ρόλο σου σαν ΔΑ. Ασφαλώς δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος ότι είσαι όντως αλλά εγώ με αυτό το σενάριο θα πορευτώ. Τα πάντα βγάζουν νόημα. Ναι συγγνώμη που δεν γνωρίζω όλους τους ρόλους του παιχνιδιού και ήμουν σίγουρος για την ενοχή ενός αθώου. Πολύ παράξενο να συμβαίνει αυτό σε ένα παιχνίδι σαν το παλέρμο. Εσύ έχεις βρει όλους τους κακούς ρόλους. Αρχίζοντας από εμένα.
Σϊγουρος δε μπορώ να είμαι 100%,αλλά πιστεύω ότι είναι αθώα.Οκ πορέψου μ'αυτό I couldn't care less.
Μπάστα λίγο.Πότε είπα ότι βρήκα όλους τους κακούς ρόλους; Πότε είπα ότι είσαι μαφιόζος; Στη ψήφο έγραψα ότι δεν είμαι σίγουρος για το τι είσαι.Το πρόβλημα μου με σένα είναι ότι δημιουργείς κύματα έναντι κατά την άποψη μου πολιτων και με εκνευρίζει.



Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
Ποιο ακριβώς; Το ότι υπάρχουν τα δεδομένα μπροστά μας;

Δεδομένα για σένα.


Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
Για να ξαναδές λίγο τι είπες μόλις τώρα; Εγώ τον εξέθεσα ως μαφιόζο; Για δες λίγο το πόσοι άλλοι τον θεωρούσαν ύποπτο. Για δες λίγο πόσοι τον ψήφισαν στο τέλος, όταν εγώ έκανα ό,τι μπορούσα να τον σώσω. Δεν ήμουν ο μοναδικός ξέρεις που τον θεωρούσα ύποπτο, όπως δεν ήμουν ο μοναδικός που θεωρούσα ύποπτη την Claire. Πολύ εύκολα ξεχνάς τους υπόλοιπους και επικεντρώνεσαι σε μένα. Είναι λογικό βέβαια. Μέχρι πρότινος είχες αμφιβολίες για το αν είμαι μαφιόζος ή όχι και γι' αυτό με υποστήριζες ή έστω δεν ασχολιόσουν μαζί μου ενώ τώρα που σε βρήκα ως ΔΑ δεν έχεις λόγο να με υποστηρίζεις πλέον και θέλεις να με βγάλεις. Εμένα με βολεύει να βγω. Αν βγω σε ψηφοφορία θα πω τα τελευταία μου λόγια και θα σας πάρει η μπάλα. Με βολεύει όμως περισσότερο να πεθάνω βράδυ, γιατί αυτό θα δείχνει ότι ήμουν αθώος. Το ξέρετε καλά όλοι οι κακοί ρόλοι αυτό και γι' αυτό θέλετε να με βγάλετε μέρα. Για να διατηρήσετε τις υποψίες πάνω μου και να λέτε αρλούμπες για το τι κακό ρόλο μπορεί να είχα.
Ανθρωπε μου,εσύ δεν έλεγες συνέχεια "τους θέλω εκτός παιχνιδιού κτλ" και σχολίασε η Claire κάτι σχετικά με "απαιτήσεις"; παρακινείς ή δεν παρακινείς έτσι; Προφανώς δεν ήσουν ο μόνος αλλά μετά από'σένα ακολούθησαν πολλοί ( σίγουρα σ'αυτές τις ψήφους εμπλέκονται και μαφιόζοι)
Μόνο το ξέρουμε; Το συζητάς; Βγαίνει κάθε βράδυ στις ειδήσεις μετά το δελτίο καιρού.Στο'πα και πριν,δε ξέρω αν είσαι καλός ή κακός ρόλος,αλλά ο τρόπος που παίζεις έχει κάψει κόσμο,δε θέλω να επαναληφθεί.

Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
Να υποθέσω ότι συμφωνείς δηλαδή με τον Dumenuke πως είναι κωλοτούμπα η ψήφος μου στην Claire όταν κινδύνευα να βγω και πως είναι κωλοτούμπα επίσης η αλλαγή της ψήφου μου στην Drama, όταν έφαγε μπαν; Φοβερό!!!
Εννοούσα ότι δημιουργείς ρεύματα προς χρήστες (βλ σπυράκο -αποδεδειγμένα αθώος-,drama)



Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
Όχι δεν αναθεωρώ καθόλου. Για μένα και ύστερα με τις συμφωνίες σου με Τάσο, με τις αρλούμπες του DumeNuke και με τα άλματα και τα σοφίσματα που έχεις κάνει, είσαι κακός ρόλος. Λογικά ΔΑ αλλά και μαφιόζος να είσαι πάλι το ίδιο. Πρέπει να φύγεις. Ελπίζω να θυμηθούν να σε βγάλουν αν στο μεταξύ πεθάνω και να μην με γράψουν οι πολίτες.
Πρέπει λες ε; Ε άμα πρέπει βγάλτε με ρε παιδιά να βοηθήσει ο Ikarionas τη κατάσταση γιατί εγώ είμαι ο ΔΑ και θέλω να φάω τα συκώτια σας.Dude are you for real?Ρίχνεις το μπαλάκι και όποιον πάρει ο χάρος ήταν η κίνηση σου να με βγάλεις ΔΑ.

Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
Σφαγιάζω τους πολίτες; Πολύ μεγάλη δύναμη μου δίνεις αγαπητέ. Είμαι φοβερός. Εγώ υποκινώ τα νήματα. Πείθω τους πολίτες, πείθω τους μαφιόζους, όλοι με ακολουθούν. Είμαι power. Οι άλλοι που με ακολουθούν λογικά δεν φέρουν καμία ευθύνη. Είναι άβουλα όντα, μαριονέτες στα χέρια μου.
Οπότε στο σημείο που έχουμε φτάσει και αφού λες κι εσύ ο ίδιος ότι έφυγαν αρκετοί αθώοι (πώς το ξέρεις αυτό άραγε;), είναι καλή κίνηση το να βγάλεις άλλον έναν πολίτη ε;
Ε μη μου πεις ότι δεν έπεισες τους πολίτες γιατί θα με τρελάνεις.Δεν είπα ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη αλλά είμαστε στην αρχή ακόμα του παιχνιδιού ( επειδή είμαστε μεγάλος αριθμός παικτών),ακολουθούν ρεύματα ανακυκλώνοντας τα επιχειρήματα εκείνου που το προκάλεσε.
Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τη φράση "ξέρω στα σίγουρα" ακριβώς επειδή δε το ξέρω :P Aλλά για μένα μέχρι στιγμής τον ένστικο μου λέει ότι tzoum,aegloswen,kleop,Σπυράκος,iris17 είναι αθώοι.Για την Drama διατηρώ τις επιφυλάξεις μου επειδη έκανε παράβαση.


Ikarionas : Αποπροσανατολισμός πολιτών. Τα έχω ξαναπεί. Κατά την γνώμη μου δημιουργεί κύματα από το πουθενά και διώχνει άτομα που δεν μου φαίνονται τόσο ένοχα, ενώ καλύπτει και διατηρεί στην αφάνεια άλλους.
Αθωώνει και ενοχοποιεί όποιον γουστάρει και προσπαθεί να μοιάζει πως είναι και ο έξυπνος της υπόθεσης. :P
Ήταν ρητά αντίθετως στο να ξαναμπώ στο παιχνίδι γιατί ξέρει πως θα τον στοχοποιήσω πάλι.
Επιπλέον,στην ψηφοφορία που ήταν πολύ κοντά στο να φύγει με την Κλερ, τα παίζει όλα για όλα για να μείνει και "φέρνει" μαζί και υποστηρικτές του για να τον γλυτώσουν την τελευταία στιγμή (Βασίλη και I_lie_us). ΑΞΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ, είναι πως ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ήταν σίγουρο πως θα μείνει παίζει και την κάρτα "Ακύρωση ψήφου" και ΠΟΙΑΣ ΨΗΦΟΥ,ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΨΗΦΟΥ. ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΆΛΛΟΥ.
***
Συμφωνώ σε ότι είπες για τον Ikariona,τα'χω πει και σε παραπάνω posts.Το σχολίασα αυτό με τη δική σου ψήφο και απάντησε το εξής, εδώ

Αρχική Δημοσίευση από aegloswen:
i_lie_us: Ένας από τους 2 που είχαν κάνει πόστ 5 λεπτά πριν τελειώσει η προχθεσινή ψηφοφορία για να δώσει την χαριστική ψήφο στην Κλερ και να γλυτώσει τον Ικαρίωνα. Ωστόσο, τουλάχιστον προσπαθεί να είναι πιο φυσιολογικός στους σχολιασμούς και τις αντιδράσεις του σε σχέση με άλλους.
Συμφωνούμε

Αρχική Δημοσίευση από aegloswen:
PieMaker: Κρίμα που το φρικιό δεν μας τίμησε με την παρουσία του σε αυτό το Παλέρμο. :/:
Πέρσι παίζει να'χε τα περισσότερα μηνύματα απ'όλους τους άλλους παίκτες,πιθανολογώ ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τον ρόλο του.

Αρχική Δημοσίευση από aegloswen:
ultraviolence: Θέλω πολύ να πιστέψω πως είναι πολίτης και έχει βοηθητικό ρόλο προς εμάς, αλλά πραγματικά δεν ξέρω προς το παρόν.
Εκτιμώ το γούστο του πάντως σε τραγούδια και ταινίες. :redface:
ευελπιστώ να πιστείς για την αθωότητα μου στο μέλλον
πάρε τραγουδάκι :redface:

Ναι, ο ultraviolence είναι σίγουρα πολίτης. Έχει και ωραίο γούστο στις ταινίες. Σας βοηθάει με τον ρόλο του. Να είσαι σίγουρη.
Ο ΔΑ πρέπει να είναι. Ας το έχεις αυτό στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, όταν καταφέρεις να με βγάλεις εμένα. Έτσι κι αλλιώς οι πολίτες περιμένουν περισσότερη βοήθεια από σένα παρά από μένα. Θα φάνε καλά.

Όχι καλέ. Ο Τάσος; Αποκλείεται να έχει κακό ρόλο. Κατηγορεί Ικαρίονα. Με τους καλούς είναι σίγουρα. Θα σας βοηθήσει κι αυτός με τον ρόλο του. Θα έχεις και τον Ultraviolence. Όλα τζιτζί. Σίγουρη νίκη για τους πολίτες.
Τώρα άμα σου κάνω ένα dracarys θα φταίω εγώ; Ή μήπως να δώσω σήμα στη μαφία μου να στο κάνει εκείνη τη νύχτα; :P Τέλος πάντων τέρμα τα αστεία, λέγε ότι θες,εδώ θα'μαστε στο τέλος του παιχνιδιού που θα αποκαλυφθούν οι ρόλοι.


Περιμένω τι έχουν να πουν τα φαντάσματα

Δεν θα μπορούσα να ξέρω την αθωότητα της Μάιρας. Δεν θα έπαιζα τόσο γρήγορα την ιδιότητά μου ξοδεύοντας ταυτόχρονα αδίκως μια κάρτα. Δεν κολλάει αυτό που λες. Αλλά δεν έχει σημασία στην παρούσα. Πίστευε ό,τι θέλεις.
Και γιατί να το έκανα εγώ αφού με θεωρείς ΔΑ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
'


Και γιατί να το έκανα εγώ αφού με θεωρείς ΔΑ;


Γιατί εσύ μπορούσες να ξέρεις την αθωότητας της Μάιρας σύμφωνα με το σενάριο που έκανα, και μάλιστα δεν έριξες κάρτα ακύρωσης ψήφου. Αν είναι δυνατόν. Έχεις καταλάβει ότι όλοι είναι εναντίον μου ή με υποπτεύονται. Παίζω μόνος σ' αυτό το παιχνίδι. Αντιθέτως υπάρχουν άτομα σαν εσένα που τα αθωώνουν ή τα κρατούν στην αφάνεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Λοιπόν, επειδή δε μου αρέσει που η Claire πήρε κεφάλι, αλλάζω την ψήφο μου από tsara σε Ikariona.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λοιπόν, επειδή δε μου αρέσει που η Claire πήρε κεφάλι, αλλάζω την ψήφο μου από tsara σε Ikariona.

Χαχαχαχαχαχαχ αναμενόμενο. Είσαι μαζί με τον tsara έτσι κι αλλιώς. Από κει που έλεγες χαζομάρες για ΔΑ εμένα, ξαφνικά με ψηφίζεις. Αυτά θέλω να δουν οι πολίτες, γι' αυτό δεν θα αλλάξω την ψήφο μου κι ας είναι αυτοκτονία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Δεν ήθελα να ψηφίσω Ικαρίωνα γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πιστεί για την ενοχή του. Δε μπορώ παρά να σκέφτομαι ότι αν το προσωπικό του ύφος ήταν λιγότερο επιθετικό και αλαζονικό, δε θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση τώρα. Καταλαβαίνω όσους έχουν απηυδύσει αλλά για εμένα ποτέ δεν υπήρξε αυτό κίνητρο στις ψήφους μου.

Θα ψηφίσω τον Ικαρίωνα διότι κάποιοι παίκτες που για εμένα είναι ύποπτοι δεν έχουν ψηφίσει ακόμη. Είναι λοιπόν, ευκαιρία να δούμε τι θα γίνει σήμερα, αν θα σωθεί για δεύτερη φορά και από ποιον. Θα κινητοποιηθεί κανείς τώρα που προηγείται; :hmm: Θα αλλάξει την ψήφο του που δήλωσε ότι δε θα το κάνει; Θα αλλάξουν κάποιοι άλλοι ψήφο, που μέχρι στιγμής ψήφισαν άλλα άτομα;

Περιμένω τα φαντάσματά μας! :)

edit: Η ψήφος μου μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή - μη βιαστείτε να τη θεωρήσετε δεδομένη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Χαχαχαχαχαχαχ αναμενόμενο. Είσαι μαζί με τον tsara έτσι κι αλλιώς. Από κει που έλεγες χαζομάρες για ΔΑ εμένα, ξαφνικά με ψηφίζεις. Αυτά θέλω να δουν οι πολίτες, γι' αυτό δεν θα αλλάξω την ψήφο μου κι ας είναι αυτοκτονία.

Ναι, είμαι μαζί με τον tsarachaf ο οποίος παρεμπιπτόντως ψήφισε Claire και είναι το no1 στη λίστα των υπόπτων μου:P!! Για σένα συνεχίζω να πιστεύω πως είσαι Δ.Α. (στο πλευρό των μαφιόζων δηλαδή), οπότε σίγουρα προτιμώ να αποχωρήσεις εσύ και όχι η Claire, η οποία όπως φαίνεται είναι αθώα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Τα φαντάσματα γίνονται ενεργά ως τις 20:51. Μπορούν να εκφράσουν άποψη σύμφωνα πάντα με τους κανόνες, να ψηφίσουν αλλά όχι να ψηφιστούν ή να παίξουν κάρτα.

Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> Cupid
  3. Cupid --> Emilouko
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. DumeNuke --> Ikarionas
  6. Eileen --> Ikarionas
  7. Emilouko
  8. Giamou
  9. Ikarionas --> tsarachaf
  10. i_lie_us --> Claire Rentfield
  11. JKaradakov --> Cupid
  12. Libertus
  13. mintin97 --> Claire Rentfield
  14. Nefeli Graf
  15. PieMaker --> Ikarionas
  16. Guest 278211 --> Claire Rentfield
  17. tsarachaf --> Claire Rentfield
  18. ultraviolence --> Ikarionas
  19. vassilis498
  20. Τάσος97 --> Ikarionas

Ψήφοι
6 Ikarionas
5 Claire Rentfield
2 Cupid
1 Emilouko
1 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δεν ήθελα να ψηφίσω Ικαρίωνα γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πιστεί για την ενοχή του. Δε μπορώ παρά να σκέφτομαι ότι αν το προσωπικό του ύφος ήταν λιγότερο επιθετικό και αλαζονικό, δε θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση τώρα. Καταλαβαίνω όσους έχουν απηυδύσει αλλά για εμένα ποτέ δεν υπήρξε αυτό κίνητρο στις ψήφους μου.

Θα ψηφίσω τον Ικαρίωνα διότι κάποιοι παίκτες που για εμένα είναι ύποπτοι δεν έχουν ψηφίσει ακόμη. Είναι λοιπόν, ευκαιρία να δούμε τι θα γίνει σήμερα, αν θα σωθεί για δεύτερη φορά και από ποιον. Θα κινητοποιηθεί κανείς τώρα που προηγείται; :hmm: Θα αλλάξει την ψήφο του που δήλωσε ότι δε θα το κάνει; Θα αλλάξουν κάποιοι άλλοι ψήφο, που μέχρι στιγμής ψήφισαν άλλα άτομα;

Περιμένω τα φαντάσματά μας! :)

edit: Η ψήφος μου μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή - μη βιαστείτε να τη θεωρήσετε δεδομένη.


Όχι εγώ την ψήφο μου δεν την αλλάζω με τίποτα. Το ξεκαθάρισα. Δεν είμαι Claire να λέω μια 'βγάλτε με' και μετά να προσπαθώ να μείνω. Μια χαρά ήταν το ύφος μου. Αυτό το ύφος βοήθησε αρκετά το παιχνίδι, αλλά θα το καταλάβετε πολύ αργά αυτό. Εμένα πάντως μου αποκάλυψε πολλά.

Ναι, είμαι μαζί με τον tsarachaf ο οποίος παρεμπιπτόντως ψήφισε Claire και είναι το no1 στη λίστα των υπόπτων μου:P!! Για σένα συνεχίζω να πιστεύω πως είσαι Δ.Α. (στο πλευρό των μαφιόζων δηλαδή), οπότε σίγουρα προτιμώ να αποχωρήσεις εσύ και όχι η Claire, η οποία όπως φαίνεται είναι αθώα.

Ναι είστε μαζί με τον tsarachaf. Βλέπεις πως δεν πρόκειται να βγει εκείνος και έψαχνες τρόπο να με ψηφίσεις. Ψηφίζει αυτός επίτηδες την Claire και όλως τυχαίως μετά ψηφίζεις εσύ εμένα αντί να δεις μπας και θα ψηφίσει κανείς άλλο τον σίγουρο μαφιόζο tsarachaf που έχεις. Τι με νομίζεις; Για άπειρο παίκτη; Για άτομο σαν την aegloswen που μπορείς να το καθοδηγήσεις όπου θέλεις; :)

Θα τα πούμε με τα τελευταία λόγια μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Όχι εγώ την ψήφο μου δεν την αλλάζω με τίποτα. Το ξεκαθάρισα. Δεν είμαι Claire να λέω μια 'βγάλτε με' και μετά να προσπαθώ να μείνω. Μια χαρά ήταν το ύφος μου. Αυτό το ύφος βοήθησε αρκετά το παιχνίδι, αλλά θα το καταλάβετε πολύ αργά αυτό. Εμένα πάντως μου αποκάλυψε πολλά.

Το αν βοήθησε το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό με το ότι δυσαρεστήθηκε κόσμος μαζί σου. Νομίζω αυτό το καταλαβαίνεις!:) Εν τέλει, θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος. Αν στην τελική έχεις βοηθήσει το παιχνίδι εγώ δε θα έχω κανένα πρόβλημα να σου βγάλω το καπέλο σαν παίκτη. Σταματάω όμως γιατί αυτή δεν είναι συζήτηση επί της παρούσης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Λοιπόν παιδιά λυπαμαι αλλά τελικά δεν έχω καθόλου χρόνο και δεν προλαβαινω με τίποτα να διαβασω όσα έχετε γράψει. Ειδικα απο το κινητό. Ο Σπυρακος είδα οτι ήταν ο Δήμαρχος δυστυχως επεσα έξω. Ειλικρινα δεν περίμενα να παίξει με τέτοιο τρόπο και να ειναι αθωος. Επίσης πολύ καλό στοιχείο είναι οτι γύρισε η Έλενα γιατί πραγματικά μπορεί να βοηθήσει πιστεύω. Προς το παρόν με τον κίνδυνο να πεσω πάλι έξω, θα ψηφισω την Claire Rentfield. Αλλα και πάλι πιστεύω ότι με την αποχώρηση της μάλλον θα ξεκαθαρισουν κάποια πράγματα. Ζητω και πάλι συγγνώμη που δεν μπορώ να αναλυσω περισσότερο τις σκέψεις μου και ψηφισω χωρίς να έως ξεκάθαρη άποψη και δεσμευομαι να αναλυσω διεξοδικα τις σκέψεις μου απο την Κυριακή αν είμαι ακόμη μέσα.

Σε κατανοώ απόλυτα στο θέμα του χρόνου, όμως το συγκεκριμένο post είναι πέρα για πέρα αστείο ρε φίλε. Βλέπεις ότι έχεις πέσει έξω με τον Σπυράκο και επιλέγεις να συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο και να ψηφίσεις την CLaire;; Γιατί δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να αλλάξεις γραμμή πλεύσης;; Γιατί δεν ρίχνεις την ψήφο σου σε κάποιον που δεν κινδυνεύει, αν δεν θέλεις να πάρεις απουσία;; Οι υπόλοιπου δεν διακρίνετε το περίεργο στη στάση του;; Μονάχα εγώ γίνομαι "παρανοϊκός";;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Λοιπον, εγω θα ψηφιζα tsarachaf και απογοητευτηκα που μειωθηκαν οι ψηφοι του. Ο μονος λογος που δε τον ψηφιζω ακομα ειναι πως δε θελω να βγει ο Ikarionas σε αυτο το σημειο του παιχνιδιου και θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να τον σωσω. Ακομα και να κανω λαθος, και να ειναι ενοχος ο Ιkarionas, κρινω σκοπιμο πως δε πρεπει να βγει τωρα. Επισης, χρησιμοποιησε την Ηχω. Πιστευω πως αν ηταν ενοχος δε θα τη χρησιμοποιησε για να φερει ατομα πισω που ειναι πιθανο να τον ψηφισουν μιας και αυτος τα ψηφισε ή οδηγησε στο να βγουν.
Δεν ειναι καθολου απιθανο και η Claire και ο Ikarionas να ειναι αθωοι.
Δηλαδη πιστευετε οτι αν και οι 2 ειναι αθωοι, ειναι πιο χρησιμη η Claire απο τον Ikariona?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Δεν ειναι καθολου απιθανο και η Claire και ο Ikarionas να ειναι αθωοι.
Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που το σκέφτεται αυτό το πράγμα. Αλλά οι επισημάνσεις που έκανε ο PieMaker σε σχέση με το σώσιμο την προηγούμενη φορά είναι αληθείς. Αναμένουμε.

Σε κατανοώ απόλυτα στο θέμα του χρόνου, όμως το συγκεκριμένο post είναι πέρα για πέρα αστείο ρε φίλε. Βλέπεις ότι έχεις πέσει έξω με τον Σπυράκο και επιλέγεις να συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο και να ψηφίσεις την CLaire;; Γιατί δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να αλλάξεις γραμμή πλεύσης;; Γιατί δεν ρίχνεις την ψήφο σου σε κάποιον που δεν κινδυνεύει, αν δεν θέλεις να πάρεις απουσία;; Οι υπόλοιπου δεν διακρίνετε το περίεργο στη στάση του;; Μονάχα εγώ γίνομαι "παρανοϊκός";;
Σε αυτό έχεις δίκιο - δεν είχε κανένα λόγο να ψηφίσει την Claire αν απλά δεν ήθελε να πάρει ψήφο.
Όταν ψήφισε ο tsarachaf νομίζω ήταν σε ισοψηφία 4-4.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Ναι είστε μαζί με τον tsarachaf. Βλέπεις πως δεν πρόκειται να βγει εκείνος και έψαχνες τρόπο να με ψηφίσεις. Ψηφίζει αυτός επίτηδες την Claire και όλως τυχαίως μετά ψηφίζεις εσύ εμένα αντί να δεις μπας και θα ψηφίσει κανείς άλλο τον σίγουρο μαφιόζο tsarachaf που έχεις. Τι με νομίζεις; Για άπειρο παίκτη; Για άτομο σαν την aegloswen που μπορείς να το καθοδηγήσεις όπου θέλεις; :)

Θα τα πούμε με τα τελευταία λόγια μου.

Καταλαβαίνεις πως όλα όσα λες δεν έχουν καμία απολύτως συνοχή, έτσι;; Μέχρι χθες που σε υποστήριζα όλα μέλι γάλα και τώρα που σε κατηγορώ ανοιχτά γίνομαι απευθείας ύποπτος... Τρομερό σκεπτικό!! Όχι, δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει κανείς την ψήφο του και να τη δώσει στο tsarachaf, γιατί έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εσύ και η Claire. Από τη στιγμή μάλιστα που κάποιοι ξύπνησαν και κατάλαβαν πως η Claire είναι αθώα, ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις από το παιχνίδι, μπας και μπορέσουμε να σκεφτούμε περισσότερο καθαρά, χωρίς αντιπερισπασμούς και παράσιτα.

Τα περιμένω με αγωνία :jumpy::jumpy::jumpy:!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Σε κατανοώ απόλυτα στο θέμα του χρόνου, όμως το συγκεκριμένο post είναι πέρα για πέρα αστείο ρε φίλε. Βλέπεις ότι έχεις πέσει έξω με τον Σπυράκο και επιλέγεις να συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο και να ψηφίσεις την CLaire;; Γιατί δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να αλλάξεις γραμμή πλεύσης;; Γιατί δεν ρίχνεις την ψήφο σου σε κάποιον που δεν κινδυνεύει, αν δεν θέλεις να πάρεις απουσία;; Οι υπόλοιπου δεν διακρίνετε το περίεργο στη στάση του;; Μονάχα εγώ γίνομαι "παρανοϊκός";;

Nαι τώρα που είπα ότι είστε μαζί, βάλε κι ένα post για να δείξεις ότι είστε σε αντιπαράθεση. Τι γραφικό....Ξαφνικά από κει που δεν έγραφες τίποτα, άρχισες να ανεβάζεις αρκετά post.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
Καλησπέρα από τη χώρα των φαντασμάτων. :)

Μπορεί ναι μεν, να αποπροσανατολίζει ο Ikarionas τους πολίτες, αλλά δεν τον θεωρώ ύποπτο όπως την πρώτη μέρα.
Η αλήθεια είναι ότι έχει περίεργο τρόπο προσέγγισης των συμβάντων και να κάνει εξωπραγματικά σενάρια, αλλά μπορεί έτσι να ήτανε πάντα ο τρόπος του. Πάντως έχουμε καταλάβει ότι δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και αν του μπει κάτι στο μυαλό, επιμένει εκεί. :P

Όσο για την Claire, από την αρχή μου φαινότανε ύποπτη, γι' αυτό και ήθελα να την ψηφίσω τους δύο προηγούμενους γύρους.
Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι έπαιξε προχτές την κάρτα εξαίρεσης από την ψηφοφορία για να μείνει μέσα στο παιχνίδι. Έρχεται όμως χτες και με ολόκληρο κατεβατό, μας ανακοινώνει έμμεσα ότι θέλει να παραιτηθεί και "ζητάει" να ψηφιστεί για να αποχωρίσει. Τι μπορεί να άλλαξε μέσα σε μια μερα;! Εδώ κάτι μου βρωμάει. Πιστεύω ότι θέλει να δώσει την εντύπωση του πολίτη, που έχει βαρεθεί τον ρόλο του, και θέλει να βγει από το παιχνίδι για να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις της. Δεν με πείθει.

Ψηφίζω, λοιπόν, Claire Rentfield.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Λοιπον, εγω θα ψηφιζα tsarachaf και απογοητευτηκα που μειωθηκαν οι ψηφοι του. Ο μονος λογος που δε τον ψηφιζω ακομα ειναι πως δε θελω να βγει ο Ikarionas σε αυτο το σημειο του παιχνιδιου και θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να τον σωσω. Ακομα και να κανω λαθος, και να ειναι ενοχος ο Ιkarionas, κρινω σκοπιμο πως δε πρεπει να βγει τωρα. Επισης, χρησιμοποιησε την Ηχω. Πιστευω πως αν ηταν ενοχος δε θα τη χρησιμοποιησε για να φερει ατομα πισω που ειναι πιθανο να τον ψηφισουν μιας και αυτος τα ψηφισε ή οδηγησε στο να βγουν.
Δεν ειναι καθολου απιθανο και η Claire και ο Ikarionas να ειναι αθωοι.
Δηλαδη πιστευετε οτι αν και οι 2 ειναι αθωοι, ειναι πιο χρησιμη η Claire απο τον Ikariona?

Ωραία, ψήφισε εσύ τον tsarachaf και σου εγγυώμαι ότι θα αυξηθούν οι ψήφοι του... Ας κάνει όμως κάποιος την αρχή!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Θα ψηφίσω Claire Renfield


Μη γυρίσει κανείς και μου πει έσκασες τελευταία στιγμή να ψηφίσεις ήμουν ο πρώτος που την ψήφισε χθες και βλακεία μου γιατί αν περίμενα λίγο δε θα χε παίξει καρτα και θα είχε ήδη βγει χθες.

Μου πήρε λίγη ώρα να διαβάσω τα τελευταία μηνύματα αλλά όπως και να χει δεν παρατήρησα πολλά πράγματα. Μου κάνει εντύπωση το μεγάλο κύμα προς τον Ικαρίωνα ΞΑΝΑ τώρα βέβαια θα μου πει κάποιος προκαλεί με τη στάση του αλλά όπως είπα και νωρίτερα είμαι κατά 90% σίγουρος πως με αυτά που γράφει δεν είναι δολοφόνος ο δολοφόνος πλέκει στοχευμένα σενάρια και μιλά μετρημένα δεν γράφει μεγάλα κατεβατά κατά πάντων.
Το πιο ενδιαφέρον που διάβασα μέχρι τώρα είναι η άποψη του Piemaker περί ικαρίωνα ΔΑ αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ερευνήσω. Εϊχα αρχίσει και μια δική μου έρευνα για τον ΔΑ χθες αλλά το άφησα για αυτό δεν έγραψα κάτι άλλο.
Ένα άλλο σενάριο είναι πως ίσως ο Ικαρίωνας είναι πόρνη και αυτό ίσως να εξηγεί τις διάφορες στροφές αλλά μέχρι τώρα όποιον έχει υπερασπιστεί και βγήκε δεν μου φάνηκε να έχει κακό ρόλο για αυτό και δε μου κάθεται σαν πολύ σωστό σενάριο.

Για τώρα εμμένω στην ψηφο σε CR πραγματικά το βρίσκω τραγελαφικό να έχουμε ένα άτομο το οποίο σώθηκε τόσο εξώφθαλμα από το ΔΑ και να συζητάμε για το αν όντως είναι ένοχη. Ναι μπορεί να ήταν τρολλιά μπορεί και όχι ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΠΙΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Και προσωπικά δε μου αρέσει μέχρι τώρα καθόλου η στάση της δε θέλω να φανώ κακός ή οτιδήποτε αλλά εδώ δεν αναγκάζουμε κανέναν να παίξει αν κάποιος θέλει να αποχωρήσει πμ στη ΣΕ και έξω. Τα υπόλοιπα συναισθηματικά τα βρίσκω χωρίς νόημα πραγματικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καταλαβαίνεις πως όλα όσα λες δεν έχουν καμία απολύτως συνοχή, έτσι;; Μέχρι χθες που σε υποστήριζα όλα μέλι γάλα και τώρα που σε κατηγορώ ανοιχτά γίνομαι απευθείας ύποπτος... Τρομερό σκεπτικό!! Όχι, δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει κανείς την ψήφο του και να τη δώσει στο tsarachaf, γιατί έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εσύ και η Claire. Από τη στιγμή μάλιστα που κάποιοι ξύπνησαν και κατάλαβαν πως η Claire είναι αθώα, ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις από το παιχνίδι, μπας και μπορέσουμε να σκεφτούμε περισσότερο καθαρά, χωρίς αντιπερισπασμούς και παράσιτα.

Τα περιμένω με αγωνία :jumpy::jumpy::jumpy:!!

Πολύ βέβαιος είσαι ότι η Claire είναι αθώα. Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Ξαφνικά αθωώθηκε εντελώς η Claire απ' όλους. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι παίζει να είναι κάνας μαφιόζος και να πέσατε όλοι πάνω μου για να την σώσετε, επειδή ήταν χαμένη υπόθεση έτσι κι αλλιώς. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί και να είναι αθώα. Και δεν ήμουν ποτέ μέλι γάλα μαζί σου, ακόμη κι όταν με αθώωνες. Από χτες σε κατηγορούσα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.

Mάιρα

Διάσημο μέλος

Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,354 μηνύματα.
Ψηφίζω τον Ikariona γιατί για ό,τι και αν πει ο καθένας έχει να του προσάψει κάτι. Οποιος είχε λερωμένη την φωλιά του δεν θα την έλεγε στον καθένα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top