Claire Rentfield : Από την μια δεν την ενδιαφέρει αν θα φύγει ή όχι, από την άλλη παίζει κάρτες στη σωστή στιγμή.
Έπαιξε τώρα μια τυμβωρυχία στον Σπυράκο, πολύ καλή κίνηση για να μάθουμε τι ήταν.
Εγώ είμαι κατά στο να κρατιούνται σημαντικές κάρτες για το τέλος του παιχνιδιού.
Οι πολίτες χρειαζόμαστε πληροφορίες σε κάθε γύρο.
Πρέπει να παίζονται κάρτες και να παίζονται σωστά καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Δεν ξέρω αν είναι αθώα ή όχι, αλλά προς το παρόν δεν θα επικεντρωθώ σε εκείνην.
Cupid: λακωνικός,μπαίνει ψηφίζει φεύγει,αποφεύγει αναλύσεις και μπλεξίματα. Ύποπτο αρκετά.
Deutsch... Lover : To γεγονός ότι έπαιξε νεκροφάνεια σε εμένα με κάνει να πιστεύω πως ίσως είναι με το μέρος των πολιτών.
Θεωρώ αρκετά δύσκολό κάποιος να είναι στην μαφία και να θέλει να ξαναμπεί πολίτης μέσα, σε αυτή τη φαση.
DumeNuke: Προς τον παρόν δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για κάτι, καθώς με όσα λέει και ιδιαίτερα για τον Ικαρίωνα συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Eileen: Προτρέπει τους πολίτες να με επαναφέρουν, από την αρχή έχει σωστό συλλογισμό και επιχειρήματα.
Προσπαθεί όμως και να μην στοχοποιηθεί και ιδιαίτερα. Κάτι μου λέει πώς έχει κάποιον σημαντικό ρόλο που θέλει να διαφυλάξει.
Από την άλλη όμως παίζει όπως θα έπρεπε να παίζει οποιοσδήποτε σοβαρός και έμπειρος παίκτης Παλέρμο και προς το παρόν δεν έχω κάτι ενοχοποιητικό να της προσάψω.
-αγαπάμε GoT
-
Εmilouko: Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Τα πόστ της ποτέ δεν μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον να τους δώσω μεγάλη βάση. (συγγνώμη

) Θα πάω όμως να τα διαβάσω κάποια στιγμή, να δώ τι έχει ψηφίσει κλπ.
Giamou: Ήταν στο περιβόητο τρίπτυχο. Τώρα τελευταία έχει ξεκινήσει να κάνει παραπάνω πόστς, τα οποία πρέπει να τα μελετήσω παραπάνω και αυτά.
Ikarionas : Αποπροσανατολισμός πολιτών. Τα έχω ξαναπεί. Κατά την γνώμη μου δημιουργεί κύματα από το πουθενά και διώχνει άτομα που δεν μου φαίνονται τόσο ένοχα, ενώ καλύπτει και διατηρεί στην αφάνεια άλλους.
Αθωώνει και ενοχοποιεί όποιον γουστάρει και προσπαθεί να μοιάζει πως είναι και ο έξυπνος της υπόθεσης. 
Ήταν ρητά αντίθετως στο να ξαναμπώ στο παιχνίδι γιατί ξέρει πως θα τον στοχοποιήσω πάλι.
Επιπλέον,στην ψηφοφορία που ήταν πολύ κοντά στο να φύγει με την Κλερ, τα παίζει όλα για όλα για να μείνει και "φέρνει" μαζί και υποστηρικτές του για να τον γλυτώσουν την τελευταία στιγμή (Βασίλη και I_lie_us). ΑΞΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ, είναι πως ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ήταν σίγουρο πως θα μείνει παίζει και την κάρτα "Ακύρωση ψήφου" και ΠΟΙΑΣ ΨΗΦΟΥ,ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΨΗΦΟΥ. ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΆΛΛΟΥ. ***
i_lie_us: Ένας από τους 2 που είχαν κάνει πόστ 5 λεπτά πριν τελειώσει η προχθεσινή ψηφοφορία για να δώσει την χαριστική ψήφο στην Κλερ και να γλυτώσει τον Ικαρίωνα. Ωστόσο, τουλάχιστον προσπαθεί να είναι πιο φυσιολογικός στους σχολιασμούς και τις αντιδράσεις του σε σχέση με άλλους.
JKaradakov: Δεν μου γεμίζει το μάτι.

Έρχεται , εξαφανίζεται, επιστρέφει και σχολιάζει σε σημεία που είναι καθοριστικά για το παιχνίδι όμως.
Libertus: Περιμένω περισσότερη συμμετοχή.
mintin97: Είχε κάνει ένα (?) νορμαλ πόστ κάπου νομίζω.

Κατά τα άλλα η παρουσία του υπερβολικά ουδέτερη για αυτό το σημείο του παιχνιδιού και δεν τραβάει τα βλέμματα πάνω του.
Nefeli Graf: ???
PieMaker: Κρίμα που το φρικιό δεν μας τίμησε με την παρουσία του σε αυτό το Παλέρμο.
Guest 278211 : Επίσης, δεν τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Σχολιασμοί εκεί που πρέπει. Θα ψάξω τα πόστ της παραπάνω.
tsarachaf: Με τον Ακριβό δεν ξέρεις ποτέ. Μπορεί να θεωρείς πως είναι πολίτης και να μπορείς να βάλεις και το χέρι σου στη φωτιά για αυτόν, αλλά παίζει τόσο καλά, που πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο,αν όχι ακατόρθωτο να τον ψυχολογήσεις πραγματικά.
Ακόμα θυμάμαι πόσο είχα στίψει το κεφάλι μου να τον δολοφονήσω στο Παλέρμο που ήμουν μάγισσα κι εκείνος δολοφόνος.
ultraviolence: Θέλω πολύ να πιστέψω πως είναι πολίτης και έχει βοηθητικό ρόλο προς εμάς, αλλά πραγματικά δεν ξέρω προς το παρόν.
Εκτιμώ το γούστο του πάντως σε τραγούδια και ταινίες.
vassilis498: Ύποπτος αρκετά. Το έχω ξανάπεί αλλά θα το πώ και πάλι. Μετά από 2 τρολοπόστ σε όλο το παιχνίδι έρχεται και ψηφίζει στην προχθεσινή ψηφοφορία για να βγάλει την Κλέρ και να αφήσει μέσα τον Ικαρίωνα. Από εκεί και μετά κάνει 1-2 πιο αναλυτικά πόστ και μετά πάλι εξαφανίζεται. Μετά από τους σχολιασμούς και την έντονη δυσαρεσκειά μου προς αυτόν,τον I_lie_us και τον Ικαρίωνα, βρίσκομαι δολοφονημένη. Πιστεύω πως θα είναι ο επόμενος που θα στραφώ μετά τον Ικαρίωνα, αν δεν πέσει κάτι άλλο στην αντιληψή μου.
Τάσος97: Δεν θεωρώ ότι έχει κακό ρόλο σύμφωνα με τα γραφόμενά του προς το παρόν.
Τέλος, δεν είδα ποτέ το πόστ που έκανε η Drama , αλλά επειδή υπάρχει εντολή και από τη ΣΕ, δεν θα δώσω βάση.
Η ψήφος μου στον
Ikariona
H αιτιολόγηση στα 3 αστεράκια παραπάνω.***
Πάρε και
ένα τραγούδι αγάπη μου, μπας και ηρεμήσεις λίγο.