07-07-16

01:31
Νιώθω να το κουράζουμε περισσότερο από όσο χρειάζεται. Έκανες μια θεωρία ότι ο Ikarionas, δεν είναι ΔΑ και σου είπα ότι βιάζεσαι να εξάγεις συμπεράσματα. Από εκεί εσύ το πήγες στο άλλο άκρο, ότι υποστηρίζω ότι ο Ikarionas είναι ο ΔΑ. Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Ikarionas είναι ο ΔΑ, ξεκίνησα με την υποψία ότι ίσως είναι ο ΔΑ και στη συνέχεια τον promotάρα στη θέση του μαφιόζου. Λέμε και οι δύο τα ίδια εδώ και 3 συνεχόμενες φορές και κάνουμε κύκλους. Αν δεν σε ικανοποιεί η επεξήγησή μου, δοκίμασε να το προσεγγίσεις λίγο διαφορετικά το θέμα, για να καταλάβω κι εγώ πού σκαλώνεις ακριβώς.Μα απο την αρχή προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι η συλλογιστική μου πορεία Ψύφισε Claire ---> Δεν είναι ΔΑ για τον Ικαρίωνα είναι λάθος, άρα δεν είναι λογικό να φτάσω στο συμπέρασμα ότι ο Ικαρίωνας για εσένα είναι πιθανότατα ΔΑ;
Στην αρχή τον υπερασπίστηκες, μετά αρνήθηκες την υπεράσπιση και, κατόπιν, ήρθε να σε υπερασπιστεί αυτός. Ισχύει ότι τις τελευταίες 12 ώρες φαίνεται να έχεις αποστασιοποιηθεί από την κατάσταση, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν το κάνει για να ρίξεις στάχτη ή αν όντως ήταν δική μου παρανόηση. Για την ώρα ο ρόλος σου φαίνεται να κλείνει προς τους αθώους, χωρίς να είναι απολύτως βέβαιο αυτό.Πως συνασπιζόμαστε βρε πουλάκι μου. Μια κουβέντα έχω πει για τον άνθρωπο και απο τότε μιλάω για αυτόν μόνο με εσένα. Που βλέπεις τον συνασπισμό.
Τώρα που κατέληξες κάπου με εμένα ελπίζω να σαν καλός πολίτης που είσαι να πιέσεις και άλλους, γτ απο χθές με εμένα ασχολήσε.
Και αφού βρε ανθρωπε θεωρείς τον Ικαρίωνα μαφία γτ απο χθες προσπαθούσες να με πείσεις ότι ο Ικαρίωνας μπορεί να είναι και ΔΑ αφού και εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις σε αυτό το τρελό σενάριο. Φταίω μετά εγώ να σε θεωρώ μαφία και ότι απλά σε έστειλαν για να θολώσεις τα νερά;
Δεν ξεκίνησα με την πεποίθηση ότι ο Ikarionas είναι μαφιόζος, αλλά ΔΑ. Στην πορεία η συμπεριφορά του έδειξε πώς ο ρόλος συγκλίνει περισσότερο σε δολόφονο.
@Ikarionas:
Τα κατάφεραν τελικά οι μαφιόζοι να διώξουν τον Σπυράκο και να προστατέψουν την Drama. Στον επόμενο γύρο όποιος και να πεθάνει το βράδυ πρέπει να βγάλετε την Claire και την Drama. Καμία άλλη ψήφος δεν δικαιολογείται αύριο.
Αιτιολόγησα το γιατί στράφηκα στην Drama. Παρότι δεν μπορώ να αθωώσω τον Σπυράκο, και δεν αποκλείσω να είναι και μαζί με την Drama μαφίοζος, με παραξένεψε το ότι η Drama τον ψήφισε.
Σπυράκο δεν θα ψηφίσεις Drama για να σωθείς;
Δεν αθωώνω Σπυράκο. Μπερδεύει το παιχνίδι.
@Σπυρακος:
Πραγματικά και αθώος να είσαι θέλω πολύ να βγεις. Δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα απ' όσα γίνονται. Ναι σε θεωρώ ένοχο ακόμη
Αν η kleop ήταν αθώα που έτσι φαίνεται τελικά, τότε αφού κι εγώ είμαι αθώος, παίζει να είναι αθώος ο Σπυράκος.
Εμένα όμως γιατί δεν μ' αρέσει που όλοι ξαφνικά με αθωώνουν και πέφτουν πάνω στον Σπυράκο; Δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό. Ναι θέλω να φύγει ο Σπυράκος. Μπερδεύει το παιχνίδι και πιστεύω ότι είναι μαφιόζος με βάση όλα όσα έχω γράψει γι' αυτόν. Ξαναπαραθέτω:
Θα πρέπει να φύγει κι ο Dumeduke αν συνεχίσει να λέει ασυναρτησίες. Άντε να καθαρίσει λίγο το παιχνίδι.
Λες ότι εγώ είμαι αυτός που λέει ασυναρτησίες, τη στιγμή που έχω κρατήσει σταθερά επιθετική στάση απέναντι σε εσένα και σχεδόν σταθερή στάση απέναντι στον Ιορδάνη από την αρχή. Λες ότι λέω ασυναρτησίες και ότι φάσκω και αντιφάσκω, την ίδια στιγμή που εσύ, σε δημοσιεύσεις σου με απόσταση λίγων ωρών, την μία παρουσιάζεις τον Σπύρο σαν αθώο και, κατόπιν, ως ένοχο. Και τώρα βγαίνεις και κάνεις λόγο για νίκη της μαφίας, την στιγμή που έχεις γράψει ολόκληρα σεντόνια για το πώς ο Σπύρος είναι μαφιόζος και συνεργάζεται και με την Claire.
Σπυράκος: O υπ' αριθμόν 1 ύποπτος για μένα. Mε θεωρούσε αθώο που απλώς μπέρδευα το παιχνίδι, παρ' όλ' αυτά με ψηφίζει και δεν διστάζει να σπαταλήσει μάλιστα την επιπλέον ψήφο του σε μένα, ενώ είχε πει πως με θεωρούσε αθώο. Το πιο ωραίο της υπόθεσης ήταν ότι αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας και την αποχώρηση της Μάιρας, έσπευσε να με αθωώσει. Ενώ λίγα λεπτά πιο πριν μου χαράμισε την επιπλέον ψήφο του σε μένα, λίγα λεπτά αργότερα με έβγαλε ως αθώο, είπε ότι δεν θα πάει σε μένα σ' αυτό τον γύρο και προσπάθησε να πει και σε άλλα άτομα να μην πάνε σε μένα. Μάλιστα κορόιδεψε το kill της μαφίας λέγοντας ''δεν θα πέσουμε στην παγίδα σας μαφιόζοι να πάμε στον Ικαρίονα''. Συν του ότι βρίσκω όλη αυτή τη δικαιολόγηση του στυλ ''έχω ξαναρίξει κάρτες νωρίς σε παιχνίδι'' εντελώς άτοπη και αδιάφορη. Επειδή έριξε σε άλλα παιχνίδια νωρίς κάρτες πρέπει να μην είναι μαφιόζος τώρα και να μην προσπάθησε να σώσει την Claire; Aσφαλώς όχι. Τον θεωρώ 100% μαφιόζο.
Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον που με αθώωσε. Τώρα από τους παραπάνω πιστεύω οι πιο ύποπτοι είναι οι εξής: Σπυράκος, Pie Maker, mintin, tsarachaf και δευτερευόντως ο Dumenuke.
3) Το παιχνίδι έχει ξεκαθαρίσει αρκετά για μένα. Η Claire και ο Σπυράκος είναι μαφιόζοι και πρέπει να φύγουν στις επόμενες δύο ψηφοφορίες. Η Claire δίνει ''τυχαία'' τρίτη ψήφο στην kleop όταν ο Σπυράκος είχε κι αυτός τυχαία 2 ψήφους τότε (βγάζω εμένα και τον Giammou εκτός για ευνόητους λόγους). Στη δεύτερη ψηφοφορία που ήταν να βγει η Claire, ο Σπυράκος χαράμισε την επιπλέον ψήφο του σε μένα όλως τυχαίως και μάλιστα ο ΔΑ όλως τυχαίως έσωσε κι αυτός την Claire. Μήπως είναι συγκάτοικοι; Όχι δεν είναι. H Claire με τη σειρά της, αφού μας έχει πρήξει πόσες φορές με το να δικαιολογεί τον εαυτό της διαρκώς λέγοντας πως είναι άπειρη και ότι τα κάνει όλα τυχαία, μας το παίζει στη συνέχεια άνετη λέγοντας ''βγάλτε με να ησυχάσω αφού έτσι κι αλλιώς θα βγω στον επόμενο γύρο''. Ωστόσο, παίζει τώρα την κάρτα της εξαίρεσης από την ψηφοφορία. Τι στο καλό; Πού πήγε όλη η άνεση στο ''βγάλτε με να ησυχάσω''. Ξαφνικά γιατί δεν θέλει να βγει; Έχει τόσο καλό ρόλο ώστε ξαφνικά να θέλει να μείνει ακόμη στο παιχνίδι για να βοηθήσει; Όχι. Απλώς είναι μαφιόζος. Έχει αποκαλυφθεί. Ξέρει ότι δεν θα τη γλιτώσει για πολύ ακόμη και είπε να κερδίσει έναν γύρο ακόμη μπας και βγει στην πορεία κάνας ακόμη αθώος ή μπας και βγω εγώ που ήμουν ο δεύτερος σε ψήφους μετά απ' αυτήν. Τα πράγματα είναι τόσο απλά. Όποιος δεν τα βλέπει είτε είναι τυφλός είτε είναι κακός ρόλος που θέλει κι αυτός να κερδίσουν ακόμη ένα γύρο οι μαφιόζοι, καθώς η Claire θα φύγει στον επόμενο γύρο. Ο λόγος που είμαι τόσο επιθετικός στα post μου είναι γιατί θέλω να αγχώνω τους άλλους ή να τους εκνευρίζω. Όταν εκνευρίζονται ή είναι αγχωμένοι, κάνουν λάθη. Και ο Σπυράκος με την Claire έκαναν αρκετά λάθη. Εφόσον η καλή μας Claire έπαιξε την συγκεκριμένη κάρτα, εγώ θα ψηφίσω ξεκάθαρα Σπυράκο σ' αυτό τον γύρο και αν ζω στον επόμενο θα ψηφίσω την Claire.
Θεωρώ πλέον προφανές το ότι ο ρόλος σου είναι ταγμένος με την μεριά των μαφιόζων και, ομολογώ, έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα, κατευθύνοντας την κοινή γνώμη. Αρχικά, δημιουργείς ρεύμα προς τους παίκτες της επιλογής σου και, όταν βλέπεις ότι τα πράματα έχουν πάρει τη ρότα τους, αποστασιοποιήσε από την κατάσταση και ψάχνεις το επόμενό σου θύμα.
Και για να κάνουμε μια πιο ενδελεχή έρευνα στο άτομο σου:
1η μέρα ρίχνεις ψήφο στον ultra, γιατί είσαι κατά της βίας, δεκτόν. Στη συνέχεια, γυρνάς την φαινομενικά random ψήφο σου σε ψήφο κατά της μαφίας, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι οι aegloswen, kleop και tsarachaf είναι επίσης ταγμένοι με τη μαφία. Κατηγορείς την kleop ως top ύποπτη. Μερικές ώρες μετά, στη λίστα των υπόπτων σου προστίθενται οι Libertus και Deutch Lover. Ψηφίζεις kleop. Κατηγορείς Σπυρακο, Libertus και Deutch ως τους βασικούς σου υπόπτους και ρίχνεις αιχμές κατά της aegloswen. H aegloswen σου την μπαίνει άσχημα, λέγοντας ότι διώχνεις πολίτες, στο οποίο απαντάς ότι μάλλον έχει πληροφορίες εκ των έσω, για να γνωρίζει ποιος είναι πολίτης και ποιος όχι. Το γυρνάς στο "Ο Σπυράκος είναι κακός, η kleop είναι αθώα", αφού βέβαια η kleop έχει αποχωρήσει από ψηφοφορία, στην οποία την ψήφισες κι εσύ. "Θεωρώ τον Σπυράκο και τον tsarachaf αρκετά ύποπτους και, αν υπάρξει ισοβαθμία στην οποία εμπλέκεται κάποιος από αυτούς, θα αλλάξω την ψήφο μου για να φύγει". Ψηφίζεις Σπυράκο. Αλλάζεις την ψήφο σου στην Claire, παρόλο που προτιμάς να βγει ο Σπύρος. Θεωρείς την aegloswen ως "αδύνατον να πεθάνει".
Στην πορεία, η aeg δολοφονείται. Ακολουθούν οι δημοσιεύσεις σου πού έχω παραθέσει παραπάνω σε spoiler, δεν θα βάλω υπερσύνδεσμους ξανά εδώ. Συνοπτικά:
Κατηγορείς την kleop ως ένοχη και καταφέρνεις να την βγάλεις με ψηφοφορία την 1η μέρα. Στην πορεία λες ότι δεν είσαι και τόσο σίγουρος τελικά για την ενοχή της. Η aegloswen σου την μπαίνει και καταλήγει νεκρή την μεθεπόμενη μέρα. Κατηγορείς τον Σπυράκο ότι είναι top ύποπτος, βγαίνει εκτός ως mvp και στη συνέχεια αλλάζεις άποψη, λέγοντας ότι η αποχώρηση του Σπύρου είναι δουλειά των μαφιόζων και στρέφεις πλέον τα μάτια όλων στην Drama. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσω.
Δημιουργείς ρεύματα κατά αθώων πολιτών, τους βγάζεις εκτός με ψηφοφορίες και μετά ψάχνεις το επόμενο θύμα σου. Και αν δεις ότι δεν γίνεται να βγάλεις κάποιον με ψηφοφορία, τον πετάς εκτός παιχνιδιού τη νύχτα. Για μένα είναι ξεκάθαρο πλέον: Είσαι μαφιόζος. Σε ψήφισα σήμερα και θα συνεχίσω να σε ψηφίζω μέχρι να βγεις εκτός ή να με δολοφονήσετε.
Επομένως, η ψήφος μου για σήμερα πάει στον Ikarionas.
Και θα προτρέψω όλους τους πολίτες να αφιερώσουν λίγο χρόνο να διαβάσουν τις δημοσιεύσεις που παραθέτω παραπάνω, ώστε να δουν από μόνοι τους την συλλογιστή μου πορεία και να μην αρκεστούν στα δικά μου λόγια. Τη στιγμή μάλιστα που τα λόγια του Ikarionas μιλάνε βροντερά από μόνα τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.