JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,305 μηνύματα.

06-07-16

16:49
Καλημέρα, καλημέρα,
Μόλις γύρισα και αρχίζω να διαβάζω. Η ώρα είναι 15:20, για να δούμε πότε θα ανέβει.
Εμένα προσωπικά μου κάνει εντύπωση ότι επιμένεις ότι ο Ικαρίωνας μπορεί να είναι ΔΑ και όχι μαφιόζος. Έχεις ρόλο και έχεις ρωτήσει για τον Ικαρίωνα; Και αν έχεις αυτό το ρόλο έκανες τόσο ειδική ερώτηση; Και δεν το λέω μόνο εγώ ότι η 6άδα που παρέθεσα λογικά δεν είναι μέσα ο ΔΑ.
Δεν προσπάθησα καθόλου να τον βγάλω απο το spotlight είπα ότι δεν τον θεωρώ ΔΑ. Πως τον βγάζω απο το spotlight?
1. Ή είσαι πολίτης και προσπαθείς πιεζοντάς με να βρεις τρύπα στην λογική μου γτ είμαι μαφία και προσπαθώ να σας παραπλανήσω.
2. Είσαι μαφιόζος και σε έστειλαν με όλη αυτή την κουβέντα για να στρέψεις κόσμο εναντίον μου.
Μια χαρά σταθερή γραμμή κρατάω, πες μου που ακριβώς αυτά που λέω αντικρούονται μεταξύ τους.
Κανένας εκνευρισμός.
Άλλο σκοπό δεν είχα, ναι παίξω ένα παιχνίδι και να εκνευριστώ.
Σε ψήφισα γτ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έκανες ένα κυριολεκτικά ποστ μόνο με την ψήφο σου. Αυτό είναι το πρώτο σου σοβαρό ποστ.
Την Drama δεν την ψήφισα γτ στο δεύτερο γύρο δεν είπε τίποτα που να με κάνει πιο σίγουρο για το αν είναι ή όχι ένοχη.
Για την CR είπα γτ δεν την ψήφισα. Η τυχαία ψήφος της δεν μου αρκούσε για την ενοχή της.
Ναι, αρνούμαι ότι τον υπερασπίζομαι και καλύπτω, το μόνο που έχω πει είναι αυτό: "Ένας μαφιόζος δεν θα έπαιζε έτσι" πόσες φορές θα το πω.

Μα στις πρώτες γραμμές του ίδιου αυτού μηνύματος λες ότι πλέον οι ρόλοι μας συνδέονται και μάλιστα είμαστε και οι δύο μαφία, τώρα λες ότι δεν είναι απαραίτητο να συνδέονται;
Τραβάτε με και ας κλαίω;
(Οκ είδα ότι τελικά απαντησες στους υπόλοιπους)
Ή είναι τι κανει μιαου - μιάου στα κεραμύδια ή και πάλι έχουμε double plot twist, πόσα απο αυτά πλέον μπορουν να κανουν;
Και έχουμε εξαίρεση την Claire απο την ψηφοφορία αλλα έχουμε και δολοφονία για να στοχοποιηθεί ο Ικαρίωνας. Άρα...;;;
Για την ώρα ψήφος στον DumeNuke:
1. Από την ώρα που μπήκε ασχολείται μόνο μαζί μου.
2. Φορτίζει συναισθηματικά το κειμενό του χωρίς λόγο.
3. Φάσκει και αντιφάσκει.
Μπορεί να αλλάξω ψήφο, αλλα θέλω να δω κάτι παραπάνο απο το απλά να με κατηγορείς απο εσένα για να γίνει αυτό.
Μόλις γύρισα και αρχίζω να διαβάζω. Η ώρα είναι 15:20, για να δούμε πότε θα ανέβει.
Τότε είχα στοιχεία για να υποστηρίξω το πιο απίθανο σενάριο, τώρα τι έχω που να μου λέει ότι ο Ικαρίωνας είναι ΔΑ; Τίποτα. Όταν δεν έχει τίποτα ακολουθείς τον πιο απλό δρόμο μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.Στο προηγούμενο παλέρμο όλοι υποστήριζαν το πιο απλό σενάριο και εσύ φώναζες για το σύνθετο. Τώρα κάνεις το αντίθετο. Γιατί?
Το ίδιο σενάριο θα μπορούσε να ισχύει και για τους άλλους, ναι. Αλλά εσύ επικεντρώθηκες ιδιαίτερα στις κατηγορίες της aegloswen για τον Ikarionas και προσπάθησες να τον βγάλεις από το spotlight, τη στιγμή που όλοι διερευνούσαμε το γεγονός ότι έπαιξε την ακύρωση ψήφου, ιδιαιτέρως νωρίς και χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος...
Εμένα προσωπικά μου κάνει εντύπωση ότι επιμένεις ότι ο Ικαρίωνας μπορεί να είναι ΔΑ και όχι μαφιόζος. Έχεις ρόλο και έχεις ρωτήσει για τον Ικαρίωνα; Και αν έχεις αυτό το ρόλο έκανες τόσο ειδική ερώτηση; Και δεν το λέω μόνο εγώ ότι η 6άδα που παρέθεσα λογικά δεν είναι μέσα ο ΔΑ.
Δεν προσπάθησα καθόλου να τον βγάλω απο το spotlight είπα ότι δεν τον θεωρώ ΔΑ. Πως τον βγάζω απο το spotlight?
Ξεκίνησες να παίζεις 15 λεπτά πριν την ψηφοφορία και δεν έχεις σταματήσει να ασχολήσε μαζί μου. Δύο σενάρια παίζουν.Για την ώρα δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Ουσιασικά, ξεκίνησα να παίζω 15 λεπτά πριν την δεύτερη ψηφοφορία. Δεν έχω κάποιο τεκμήριο για να στηρίξω κατηγορίες. Αντιθέσεις μπορώ να βρίσκω μόνο και από αυτές ξεκινάω, για να δω πού θα με βγάλεις. Και για την ώρα δείχνεις να με βγάζεις σε κακό δρόμο. Αν όντως έχεις συνασπιστεί με τους πολίτες, γιατί δυσκολεύεσαι τόσο να κρατήσεις σταθερή γραμμή?
1. Ή είσαι πολίτης και προσπαθείς πιεζοντάς με να βρεις τρύπα στην λογική μου γτ είμαι μαφία και προσπαθώ να σας παραπλανήσω.
2. Είσαι μαφιόζος και σε έστειλαν με όλη αυτή την κουβέντα για να στρέψεις κόσμο εναντίον μου.
Μια χαρά σταθερή γραμμή κρατάω, πες μου που ακριβώς αυτά που λέω αντικρούονται μεταξύ τους.
Το ότι συνεχώς αναφέρεις το δίλημμα είσαι πολίτης ή μαφιόζος μόνο να φορτίζεις συναισθηματικά το κειμενό σου καταφέρνεις.Δεν σε κατηγόρησα κάπου ότι είσαι ο ΔΑ. Υπέδειξα το γεγονός ότι ο Ιορδάνης βιάστηκε να σε αθωώσει. Την ίδια στιγμή που πέταξες στα άκυρα την κάρτα ακύρωσης ψήφου. Αν μην τι άλλο, σε ένα σημαντικό βαθμό, ο ρόλος είναι συνιφασμένος πλέον με αυτόν του Ιορδάνη, οποτε καλά κάνεις και χώνεσαι στην αντιπαράθεσή μας. Με τι κίνητρο όμως? Να ξεδιαλύνεις το μυστήριο, ως άλλος ένας έντιμος πολίτης ή να προσπαθείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια των κατοίκων της πόλης του Παλέρμο, ώς ένας επιδέξιο μαφιόζος?
Όπως είπα και πιο πάνω, με προβληματίζει ιδιαίτερα όταν μου λένε με τόσο έντονο και παθιασμένο τρόπο τι πρέπει να κάνω. Αυτή η έντονη επιθυμία συνήθως κρύβει σκοπιμότητα, κάτι που δεν συνάδει με τον φιλήσυχο ρόλο των πολιτών. Μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί προσπαθείς τόσο έντονα να κατευθύνεις την κοινή γνώμη?
JKaradakov: Έντονα εκνευρισμένος. Γιατί; Με κατηγόρησε πιθανώς επειδή ήμουν εύκολος στόχος λόγω μη έντονης έως τώρα παρουσίας μου. Ήταν απλά κίνηση αντίδρασης ή είμαι το νέα Ιφιγένεια όπως η kleop; Θα είναι στο μυαλό μου
Κανένας εκνευρισμός.

Σε ψήφισα γτ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έκανες ένα κυριολεκτικά ποστ μόνο με την ψήφο σου. Αυτό είναι το πρώτο σου σοβαρό ποστ.
Σε αυτήν την εκδοχή ο ΔΑ θα πρέπει να έχει καταλάβει τουλάχιστον έναν μαφιόζο και μάλιστα αυτός ο μαφιόζος να μπόρεσε να του περάσει ένα μήνυμα. Τόσο νωρίς στο παιχνίδι πόσο πιθανόν είναι;Η άλλη εκδοχή (λιγότερο πιθανή, απλά για να υπάρχει κάπου) είναι ότι ψήφισε πρώτα ο ΔΑ που είναι κάποιος από τους παραπάνω την Claire, μετά πήρε σήμα ότι δεν πρέπει να φύγει και για να μη στοχοποιηθεί αλλάζοντας ψήφο και να έρθει σε αντίθεση με όσα έλεγε νωρίτερα, κάνει την αλλαγή των ψήφων.
Γτ όχι; Δεν δίνω κάποιον για κάρφωμα. Αυτά που είπα θα μπορούσε και κάποιος μόνος του να φτάσει σε αυτά τα συμπεράσματα.Αλλά εσύ θεωρείς αθώο τον ικαρίωνα. Οπότε κάτι δεν κολλάει σ' αυτό που λες. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να το γράψεις τόσο αναλυτικά αυτό με τους ρόλους...
Μια απάντηση εδώ θα την ήθελα και εγώ η αλήθεια είναι.Σόρρυ αλλά αυτό δεν το κατάλαβα, γιατί ντε και καλά πρέπει να συνδέονται οι ρόλοι του Ιορδάνη με του ικαρίωνα...
JKaradakov: Ξεκινά λογικά όσον αφορά τον ικαρίωνα και αρχικά βάζει στο στόχαστρο τη Μάιρα κι εμένα επειδή δε γράφουμε αρκετά. Λογικό. Πετάει ψήφο σε κάποιον που δεν έχει μιλήσει καθόλου, επίσης λογικό για πρώτο γύρο. Ξεκινά δεύτερο γύρο με ψήφο στον Cupid για τον ίδιο λόγο. Αυτη τη φορά δεν είναι τόσο λογικό, 2 μυνήματα πριν είχε πει πως drama και CR είναι ενδεχόμενοι δολοφόνοι Παρ' όλα αυτά αρνείται να φηφίσει CR και το λέω για 2η φορά ψήφος στο βρόντο όταν η ψηφοφορία είναι σε προχωρημένο στάδιο είναι safe ψήφος. Και ο πρώτος που θέλει safe ψήφους είναι ο δολοφόνος. Παρ' όλα αυτά πέρα από αυτό λέει σωστά πράγματα οπότε ακόμη δε θα πω κάτι. Contested.
Την Drama δεν την ψήφισα γτ στο δεύτερο γύρο δεν είπε τίποτα που να με κάνει πιο σίγουρο για το αν είναι ή όχι ένοχη.
Για την CR είπα γτ δεν την ψήφισα. Η τυχαία ψήφος της δεν μου αρκούσε για την ενοχή της.
Πότε μωρέ προσπάθησα να στρέψω υποψίες στον Ικαρίωνα. Απο το πρώτο ποστ που τον ανέφερα λέω ότι ένας μαφιόζος δεν θα έπαιζε έτσι.Μάλιστα... Μέχρι πρότεινος εξέταζα σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι ο Ιορδάνης μαφιόζος και να προσπαθεί έμμεσα να στρέψει υποψίες σε εσένα. Αλλά πλέον έχω αρχίσει να βλέπω κινήσεις συντονισμού, με τον Ιορδάνη να καλύπτει (ελαφρώς μεν, αλλά να το αρνείται πλήρως) εσένα και εσύ, πλέον, να προσπαθείς να καλύψεις τον Ιορδάνη. Καλή προσπάθεια να αθώωσεις τον Ιορδάνη, αθωώνοντας εμένα, αλλά δεν ήταν αρκετή. Με την παραπάνω πρόταση ενισχύεται η θεωρία μου ότι αμφότεροι δεν έχετε καλό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι και προσπαθείτε να παραπλανήσετε την κοινή γνώμη. Περιμένω να δω τι θα ψηφίσετε σήμερα, προκειμένου να είμαι σε θέση να εξάγω πιο ενδελεχή συμπεράσματα.
Ναι, αρνούμαι ότι τον υπερασπίζομαι και καλύπτω, το μόνο που έχω πει είναι αυτό: "Ένας μαφιόζος δεν θα έπαιζε έτσι" πόσες φορές θα το πω.
Ααααα τώρα έχουμε πολλά ΑΝ. Τα αν στο σενάριο Ικαρίωνας = ΔΑ είναι λίγα;ΑΥΤΟ. Ήσουν δεύτερος, δεν κινδύνευες να βγεις off, παρά μόνο ΑΝ έπαιρνες κι άλλη ψήφο και ΑΝ είχες ψήφο Δημάρχου. Και αυτό θα ήταν κακό για εμάς ΑΝ ήσουν πολίτης. Πολλά ΑΝ δεν μαζεύτηκαν? Ξαναλέω, θα ήταν πιο λογικό να είχες παίξει την κάρτα στο .09, αλλά το ότι την έπαιξες στο .06 κινεί υποψίες. Κατ' εμέ ήταν πολύ καλό το σκεπτικό σου να χρησιμοποιήσεις την κάρτα, όχι για να σώσεις εσένα, αλλά για να στρέψεις υποψίες σε δύο πολίτες και να βγεις εσύ ως ο καθαρός. Αλλά μάλλον δεν δούλεψε τόσο πολύ και, τελικά, ίσως θα έπρεπε να την έχεις κρατήσει για τη σημερινή ψηφοφορία...

Να και η απάντηση στο ερώτημα.Δεν είναι απαραίτητο. Αλλά άμα διαβάσεις τα μηνύματα μου παραπάνω θα δεις ότι η λογική μου έχει επιχειρηματολογία από πίσω, που πηγάζει από τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο που γράφουν ο ένας για τον άλλο. Θεωρία μεν, αλλά αξίζει διερεύνισης, δεν νομίζεις?![]()
Μα στις πρώτες γραμμές του ίδιου αυτού μηνύματος λες ότι πλέον οι ρόλοι μας συνδέονται και μάλιστα είμαστε και οι δύο μαφία, τώρα λες ότι δεν είναι απαραίτητο να συνδέονται;

Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι θέλεις να σε ψηφίσουμε να βγεις για να ηρεμήσεις;Καλό μεσημέρι παιδάκια.
Παίζω την κάρτα μου εξαίρεση ψηφοφορίας και τα λέμε αργότερα γιατί έχω δουλίτσες σήμερα.
![]()
Τραβάτε με και ας κλαίω;

(Οκ είδα ότι τελικά απαντησες στους υπόλοιπους)
Μήπως μετά απο αυτό μπορούμε όλοι πλέον να καταλήξουμε ότι ο Ικαρίωνας στην χειρότερη είναι μια πόρνη;Η Himela έκλαιγε όλη μέρα. Ο dimijim δεν μπορούσε να τη συνεφέρει όσα γλυκά λόγια παρηγοριάς κι αν της έλεγε. Η θέα του πτώματος του Tzoum είχε στοιχειώσει τη σκέψη της. Κοιμήθηκε στην αγκαλιά του dimijim και το πρωί ξύπνησε με μαύρη την ψυχή (και το μάτι, είχε ξεχάσει να ξεβαφτεί κι η μάσκαρα είχε τρέξει παντού). Άκρα ησυχία επικρατούσε και μόνο μια γάτα νιαούριζε κάπου μακριά. Η Himela έριξε πάνω της μια διακριτική βιζόν (τι; στο Παλέρμο έχει κρύο!) και βγήκε. Έξω επικρατούσε μια ομίχλη που δεν έβλεπες μπροστά σου στα 2 μέτρα. Περπάτησε σκυθρωπή μέχρι την πλατεία. Ο άνεμος φυσούσε μανιασμένα και τα μαλλιά της έμπαιναν στα μάτια της. Πρώτα ένιωσε ένα ρίγος να την τυλίγει και κατάλαβε. Η νύχτα δεν είχε περάσει αναίμακτα. Πανικόβλητη έβγαλε το φακό κι άρχισε να ψάχνει με μανία. Ο αέρας τσίριζε στα αυτιά της. Και ξαφνικά την είδε.
Τα μάτια της, μάτια νεκρά, την κοιτούσαν με αγωνία.Στο στομάχι της υπήρχε μια πελώρια τρύπα, σημάδι πως οι μαφιόζοι της είχαν πάρει τα όργανα για να τα χρησιμοποιήσουν στα διεστραμμένα πειράματά τους.H Himela δεν άντεξε κι άρχισε να τρέχει προς το σπίτι.Έπρεπε να ειδοποιήσει τον dimijim,να του πει οτι το σημερινό θύμα δεν ήταν άλλο από...την aegloswen.Το κείμενο της δολοφονίας αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.
Ή είναι τι κανει μιαου - μιάου στα κεραμύδια ή και πάλι έχουμε double plot twist, πόσα απο αυτά πλέον μπορουν να κανουν;
Και έχουμε εξαίρεση την Claire απο την ψηφοφορία αλλα έχουμε και δολοφονία για να στοχοποιηθεί ο Ικαρίωνας. Άρα...;;;
Για την ώρα ψήφος στον DumeNuke:
1. Από την ώρα που μπήκε ασχολείται μόνο μαζί μου.
2. Φορτίζει συναισθηματικά το κειμενό του χωρίς λόγο.
3. Φάσκει και αντιφάσκει.
Μπορεί να αλλάξω ψήφο, αλλα θέλω να δω κάτι παραπάνο απο το απλά να με κατηγορείς απο εσένα για να γίνει αυτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.