Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλημέρα, καλημέρα,

Μόλις γύρισα και αρχίζω να διαβάζω. Η ώρα είναι 15:20, για να δούμε πότε θα ανέβει.

Στο προηγούμενο παλέρμο όλοι υποστήριζαν το πιο απλό σενάριο και εσύ φώναζες για το σύνθετο. Τώρα κάνεις το αντίθετο. Γιατί?
Το ίδιο σενάριο θα μπορούσε να ισχύει και για τους άλλους, ναι. Αλλά εσύ επικεντρώθηκες ιδιαίτερα στις κατηγορίες της aegloswen για τον Ikarionas και προσπάθησες να τον βγάλεις από το spotlight, τη στιγμή που όλοι διερευνούσαμε το γεγονός ότι έπαιξε την ακύρωση ψήφου, ιδιαιτέρως νωρίς και χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος...
Τότε είχα στοιχεία για να υποστηρίξω το πιο απίθανο σενάριο, τώρα τι έχω που να μου λέει ότι ο Ικαρίωνας είναι ΔΑ; Τίποτα. Όταν δεν έχει τίποτα ακολουθείς τον πιο απλό δρόμο μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Εμένα προσωπικά μου κάνει εντύπωση ότι επιμένεις ότι ο Ικαρίωνας μπορεί να είναι ΔΑ και όχι μαφιόζος. Έχεις ρόλο και έχεις ρωτήσει για τον Ικαρίωνα; Και αν έχεις αυτό το ρόλο έκανες τόσο ειδική ερώτηση; Και δεν το λέω μόνο εγώ ότι η 6άδα που παρέθεσα λογικά δεν είναι μέσα ο ΔΑ.

Δεν προσπάθησα καθόλου να τον βγάλω απο το spotlight είπα ότι δεν τον θεωρώ ΔΑ. Πως τον βγάζω απο το spotlight?

Για την ώρα δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Ουσιασικά, ξεκίνησα να παίζω 15 λεπτά πριν την δεύτερη ψηφοφορία. Δεν έχω κάποιο τεκμήριο για να στηρίξω κατηγορίες. Αντιθέσεις μπορώ να βρίσκω μόνο και από αυτές ξεκινάω, για να δω πού θα με βγάλεις. Και για την ώρα δείχνεις να με βγάζεις σε κακό δρόμο. Αν όντως έχεις συνασπιστεί με τους πολίτες, γιατί δυσκολεύεσαι τόσο να κρατήσεις σταθερή γραμμή?
Ξεκίνησες να παίζεις 15 λεπτά πριν την ψηφοφορία και δεν έχεις σταματήσει να ασχολήσε μαζί μου. Δύο σενάρια παίζουν.
1. Ή είσαι πολίτης και προσπαθείς πιεζοντάς με να βρεις τρύπα στην λογική μου γτ είμαι μαφία και προσπαθώ να σας παραπλανήσω.
2. Είσαι μαφιόζος και σε έστειλαν με όλη αυτή την κουβέντα για να στρέψεις κόσμο εναντίον μου.

Μια χαρά σταθερή γραμμή κρατάω, πες μου που ακριβώς αυτά που λέω αντικρούονται μεταξύ τους.

Δεν σε κατηγόρησα κάπου ότι είσαι ο ΔΑ. Υπέδειξα το γεγονός ότι ο Ιορδάνης βιάστηκε να σε αθωώσει. Την ίδια στιγμή που πέταξες στα άκυρα την κάρτα ακύρωσης ψήφου. Αν μην τι άλλο, σε ένα σημαντικό βαθμό, ο ρόλος είναι συνιφασμένος πλέον με αυτόν του Ιορδάνη, οποτε καλά κάνεις και χώνεσαι στην αντιπαράθεσή μας. Με τι κίνητρο όμως? Να ξεδιαλύνεις το μυστήριο, ως άλλος ένας έντιμος πολίτης ή να προσπαθείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια των κατοίκων της πόλης του Παλέρμο, ώς ένας επιδέξιο μαφιόζος? :hmm:

Όπως είπα και πιο πάνω, με προβληματίζει ιδιαίτερα όταν μου λένε με τόσο έντονο και παθιασμένο τρόπο τι πρέπει να κάνω. Αυτή η έντονη επιθυμία συνήθως κρύβει σκοπιμότητα, κάτι που δεν συνάδει με τον φιλήσυχο ρόλο των πολιτών. Μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί προσπαθείς τόσο έντονα να κατευθύνεις την κοινή γνώμη?
Το ότι συνεχώς αναφέρεις το δίλημμα είσαι πολίτης ή μαφιόζος μόνο να φορτίζεις συναισθηματικά το κειμενό σου καταφέρνεις.

JKaradakov: Έντονα εκνευρισμένος. Γιατί; Με κατηγόρησε πιθανώς επειδή ήμουν εύκολος στόχος λόγω μη έντονης έως τώρα παρουσίας μου. Ήταν απλά κίνηση αντίδρασης ή είμαι το νέα Ιφιγένεια όπως η kleop; Θα είναι στο μυαλό μου

Κανένας εκνευρισμός. :P Άλλο σκοπό δεν είχα, ναι παίξω ένα παιχνίδι και να εκνευριστώ.
Σε ψήφισα γτ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έκανες ένα κυριολεκτικά ποστ μόνο με την ψήφο σου. Αυτό είναι το πρώτο σου σοβαρό ποστ.

Η άλλη εκδοχή (λιγότερο πιθανή, απλά για να υπάρχει κάπου) είναι ότι ψήφισε πρώτα ο ΔΑ που είναι κάποιος από τους παραπάνω την Claire, μετά πήρε σήμα ότι δεν πρέπει να φύγει και για να μη στοχοποιηθεί αλλάζοντας ψήφο και να έρθει σε αντίθεση με όσα έλεγε νωρίτερα, κάνει την αλλαγή των ψήφων.
Σε αυτήν την εκδοχή ο ΔΑ θα πρέπει να έχει καταλάβει τουλάχιστον έναν μαφιόζο και μάλιστα αυτός ο μαφιόζος να μπόρεσε να του περάσει ένα μήνυμα. Τόσο νωρίς στο παιχνίδι πόσο πιθανόν είναι;

Αλλά εσύ θεωρείς αθώο τον ικαρίωνα. Οπότε κάτι δεν κολλάει σ' αυτό που λες. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να το γράψεις τόσο αναλυτικά αυτό με τους ρόλους...
Γτ όχι; Δεν δίνω κάποιον για κάρφωμα. Αυτά που είπα θα μπορούσε και κάποιος μόνος του να φτάσει σε αυτά τα συμπεράσματα.

Σόρρυ αλλά αυτό δεν το κατάλαβα, γιατί ντε και καλά πρέπει να συνδέονται οι ρόλοι του Ιορδάνη με του ικαρίωνα...
Μια απάντηση εδώ θα την ήθελα και εγώ η αλήθεια είναι.

JKaradakov: Ξεκινά λογικά όσον αφορά τον ικαρίωνα και αρχικά βάζει στο στόχαστρο τη Μάιρα κι εμένα επειδή δε γράφουμε αρκετά. Λογικό. Πετάει ψήφο σε κάποιον που δεν έχει μιλήσει καθόλου, επίσης λογικό για πρώτο γύρο. Ξεκινά δεύτερο γύρο με ψήφο στον Cupid για τον ίδιο λόγο. Αυτη τη φορά δεν είναι τόσο λογικό, 2 μυνήματα πριν είχε πει πως drama και CR είναι ενδεχόμενοι δολοφόνοι Παρ' όλα αυτά αρνείται να φηφίσει CR και το λέω για 2η φορά ψήφος στο βρόντο όταν η ψηφοφορία είναι σε προχωρημένο στάδιο είναι safe ψήφος. Και ο πρώτος που θέλει safe ψήφους είναι ο δολοφόνος. Παρ' όλα αυτά πέρα από αυτό λέει σωστά πράγματα οπότε ακόμη δε θα πω κάτι. Contested.

Την Drama δεν την ψήφισα γτ στο δεύτερο γύρο δεν είπε τίποτα που να με κάνει πιο σίγουρο για το αν είναι ή όχι ένοχη.
Για την CR είπα γτ δεν την ψήφισα. Η τυχαία ψήφος της δεν μου αρκούσε για την ενοχή της.

Μάλιστα... Μέχρι πρότεινος εξέταζα σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι ο Ιορδάνης μαφιόζος και να προσπαθεί έμμεσα να στρέψει υποψίες σε εσένα. Αλλά πλέον έχω αρχίσει να βλέπω κινήσεις συντονισμού, με τον Ιορδάνη να καλύπτει (ελαφρώς μεν, αλλά να το αρνείται πλήρως) εσένα και εσύ, πλέον, να προσπαθείς να καλύψεις τον Ιορδάνη. Καλή προσπάθεια να αθώωσεις τον Ιορδάνη, αθωώνοντας εμένα, αλλά δεν ήταν αρκετή. Με την παραπάνω πρόταση ενισχύεται η θεωρία μου ότι αμφότεροι δεν έχετε καλό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι και προσπαθείτε να παραπλανήσετε την κοινή γνώμη. Περιμένω να δω τι θα ψηφίσετε σήμερα, προκειμένου να είμαι σε θέση να εξάγω πιο ενδελεχή συμπεράσματα.
Πότε μωρέ προσπάθησα να στρέψω υποψίες στον Ικαρίωνα. Απο το πρώτο ποστ που τον ανέφερα λέω ότι ένας μαφιόζος δεν θα έπαιζε έτσι.

Ναι, αρνούμαι ότι τον υπερασπίζομαι και καλύπτω, το μόνο που έχω πει είναι αυτό: "Ένας μαφιόζος δεν θα έπαιζε έτσι" πόσες φορές θα το πω.

ΑΥΤΟ. Ήσουν δεύτερος, δεν κινδύνευες να βγεις off, παρά μόνο ΑΝ έπαιρνες κι άλλη ψήφο και ΑΝ είχες ψήφο Δημάρχου. Και αυτό θα ήταν κακό για εμάς ΑΝ ήσουν πολίτης. Πολλά ΑΝ δεν μαζεύτηκαν? Ξαναλέω, θα ήταν πιο λογικό να είχες παίξει την κάρτα στο .09, αλλά το ότι την έπαιξες στο .06 κινεί υποψίες. Κατ' εμέ ήταν πολύ καλό το σκεπτικό σου να χρησιμοποιήσεις την κάρτα, όχι για να σώσεις εσένα, αλλά για να στρέψεις υποψίες σε δύο πολίτες και να βγεις εσύ ως ο καθαρός. Αλλά μάλλον δεν δούλεψε τόσο πολύ και, τελικά, ίσως θα έπρεπε να την έχεις κρατήσει για τη σημερινή ψηφοφορία...
Ααααα τώρα έχουμε πολλά ΑΝ. Τα αν στο σενάριο Ικαρίωνας = ΔΑ είναι λίγα; :P

Δεν είναι απαραίτητο. Αλλά άμα διαβάσεις τα μηνύματα μου παραπάνω θα δεις ότι η λογική μου έχει επιχειρηματολογία από πίσω, που πηγάζει από τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο που γράφουν ο ένας για τον άλλο. Θεωρία μεν, αλλά αξίζει διερεύνισης, δεν νομίζεις?:worry:
Να και η απάντηση στο ερώτημα.
Μα στις πρώτες γραμμές του ίδιου αυτού μηνύματος λες ότι πλέον οι ρόλοι μας συνδέονται και μάλιστα είμαστε και οι δύο μαφία, τώρα λες ότι δεν είναι απαραίτητο να συνδέονται; :confused:

Καλό μεσημέρι παιδάκια.:)
Παίζω την κάρτα μου εξαίρεση ψηφοφορίας και τα λέμε αργότερα γιατί έχω δουλίτσες σήμερα.
Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι θέλεις να σε ψηφίσουμε να βγεις για να ηρεμήσεις;
Τραβάτε με και ας κλαίω; :P
(Οκ είδα ότι τελικά απαντησες στους υπόλοιπους)

Η Himela έκλαιγε όλη μέρα. Ο dimijim δεν μπορούσε να τη συνεφέρει όσα γλυκά λόγια παρηγοριάς κι αν της έλεγε. Η θέα του πτώματος του Tzoum είχε στοιχειώσει τη σκέψη της. Κοιμήθηκε στην αγκαλιά του dimijim και το πρωί ξύπνησε με μαύρη την ψυχή (και το μάτι, είχε ξεχάσει να ξεβαφτεί κι η μάσκαρα είχε τρέξει παντού). Άκρα ησυχία επικρατούσε και μόνο μια γάτα νιαούριζε κάπου μακριά. Η Himela έριξε πάνω της μια διακριτική βιζόν (τι; στο Παλέρμο έχει κρύο!) και βγήκε. Έξω επικρατούσε μια ομίχλη που δεν έβλεπες μπροστά σου στα 2 μέτρα. Περπάτησε σκυθρωπή μέχρι την πλατεία. Ο άνεμος φυσούσε μανιασμένα και τα μαλλιά της έμπαιναν στα μάτια της. Πρώτα ένιωσε ένα ρίγος να την τυλίγει και κατάλαβε. Η νύχτα δεν είχε περάσει αναίμακτα. Πανικόβλητη έβγαλε το φακό κι άρχισε να ψάχνει με μανία. Ο αέρας τσίριζε στα αυτιά της. Και ξαφνικά την είδε.
Τα μάτια της, μάτια νεκρά, την κοιτούσαν με αγωνία.
Στο στομάχι της υπήρχε μια πελώρια τρύπα, σημάδι πως οι μαφιόζοι της είχαν πάρει τα όργανα για να τα χρησιμοποιήσουν στα διεστραμμένα πειράματά τους.
H Himela δεν άντεξε κι άρχισε να τρέχει προς το σπίτι.
Έπρεπε να ειδοποιήσει τον dimijim,
να του πει οτι το σημερινό θύμα δεν ήταν άλλο από...
την aegloswen.
Το κείμενο της δολοφονίας αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.
Μήπως μετά απο αυτό μπορούμε όλοι πλέον να καταλήξουμε ότι ο Ικαρίωνας στην χειρότερη είναι μια πόρνη;
Ή είναι τι κανει μιαου - μιάου στα κεραμύδια ή και πάλι έχουμε double plot twist, πόσα απο αυτά πλέον μπορουν να κανουν;

Και έχουμε εξαίρεση την Claire απο την ψηφοφορία αλλα έχουμε και δολοφονία για να στοχοποιηθεί ο Ικαρίωνας. Άρα...;;;

Για την ώρα ψήφος στον DumeNuke:
1. Από την ώρα που μπήκε ασχολείται μόνο μαζί μου.
2. Φορτίζει συναισθηματικά το κειμενό του χωρίς λόγο.
3. Φάσκει και αντιφάσκει.

Μπορεί να αλλάξω ψήφο, αλλα θέλω να δω κάτι παραπάνο απο το απλά να με κατηγορείς απο εσένα για να γίνει αυτό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Emilouko μου φαίνεται ότι τελικά δεν αντιλήφθηκες αυτά που έλεγα. Από την άποψη μου για την aegloswen, τον Ικαρίωνα, τον Σπυράκο και την Claire απέκτησες την εντύπωση ότι φάσκω και αντιφάσκω επειδή είδες απο κοινού τις απόψεις μου και όχι ως απλά προσπάθεια ερμηνείας της μιας στάσης ανεξαρτήτως της άλλης. Ναι μεν όλοι οι παίκτες συνδέονται, όμως προσπάθησα για να ερμηνεύσω τον καθένα ανεπηρέαστος από τους υπόλοιπους, να εστιάσω στο συγκεκριμένο πρόσωπο και όχι να γενικολογήσω. Συγκεκριμένα για την aegloswen, περίμενα ότι κάποιος θα με στοχοποιούσε μιας και είμαι ο μοναδικός που την έχω ψηφίσει. Απ ότι φαίνεται, συμβαίνει αυτό που προσδοκούσα: ο δολοφόνος θολώνει τα νερά με την επιλογή της aegloswen, καθιστώντας με ύποπτο και συνδέοντας την δολοφονία της με το γεγονός ότι η πρώτη ψήφος μου ήταν τυχαία και απευθυνόταν προς το πρόσωπο της. Έξυπνη κίνηση από πλευράς του, μένει μόνο να δούμε εάν οι παίκτες θα επηρεαστούν από αυτή την κίνηση του ή θα σκεφτούν λογικά και ώριμα
Θέλω λίγο χρόνο ακόμη για να ψηφίσω

Το θέμα όμως είναι ότι πρόκειται για παιχνίδι αλληλεπίδρασης. Δεν γίνεται να σχηματίσεις γνώμη κρίνοντας κάτι εντελώς μεμονωμένα, καθώς θα είναι λανθασμένη. Όλα τα σενάρια βασίζονται στις σχέσεις μεταξύ των παικτών , γιατί πολλοί είναι συνασπισμένοι στην ίδια ομάδα οπότε το να ερμηνεύουμε σωστά συμπεριφορές και ψήφους ανεξάρτητα από τους άλλους για μένα δεν είναι εφικτό.
Γι' αυτό και επιμένω στην ψήφο μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λοιπόν, ώρα να πάρω θέση κι εγώ στη συζήτηση με βάση το τι έγινε.

1) Χαίρομαι πολύ που έφυγε η aegloswen. Ήταν τόσο κολλημμένη μαζί μου χωρίς λόγο που μου είχε σπάσει τα νεύρα. Δεν θα μου λείψει καθόλου. Δεν περίμενα να φύγει αυτή. Περίμενα να πεθάνει κάποιος απ' όσους ψήφισαν εμένα. Νομίζω πως είναι κακό kill για τους δολοφόνους. Έτσι όπως έπαιζε τους βοηθούσε πολύ. Εφόσον πέθανε, λογικά ήταν αθώα και άρα ισχύει αυτό που είπα αρχικά γι' αυτήν ότι είναι ο χειρότερος παίκτης που έχω συναντήσει σε παλέρμο. Αν είχε κάποιον απ' τους ρόλους που αναφέρθηκαν, σίγουρα δεν ήταν πληροφοριοδότης ή ντέτεκτιβ γιατί γνωρίζω πως είμαι αθώος και άρα δεν μπορεί να ήξερε την ενοχή μου. Θα μπορούσε να είναι μόνο medium που επειδή είδε πως η kleop ήταν αθώα, βάλθηκε να με βγάλει επειδή πίστευα πως ήταν ένοχη. Το ότι μπορεί να μην είχα καμία πληροφορία για το τι ήταν η kleop δεν της πέρασε καν απ' το μυαλό. Τώρα που έφυγε θα παιχτεί πιο σοβαρό παιχνίδι. Πάντως απ' ό,τι φαίνεται και σύμφωνα με όσα έγιναν ανάμεσα σε Claire και Σπυράκο τελικά πρέπει όντως η kleop να ήταν αθώα, εκτός κι αν το έπαιξαν τόσο καλά και η εσπευσμένη ικανότητα του ΔΑ ήταν κίνηση απελπισίας επειδή είχε φύγει ήδη κακός ρόλος, κάτι που μάλλον δεν το νομίζω για πιθανό σενάριο πλέον αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω.

2) Προσέξτε τώρα το εξής φοβερό. Το βράδυ δολοφονήθηκε ένα άτομο που ήθελε να βγω εγώ, κάτι που φαινομενικά έριχνε αρκετές υποψίες σε μένα, όπως άλλωστε και η πρώτη δολοφονία στον Tzoum (τι στο καλό, με ερωτεύτηκε κάνας μαφιόζος και με έχει στο επίκεντρο της προσοχής του; ) αλλά την ίδια στιγμή άρχισαν ένα σωρό άτομα, ακόμη και πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας της aegloswen, να με αθωώνουν. Θα μπορούσε ανάμεσα σ' αυτά τα άτομα να βρίσκονται μαφιόζοι που σχεδίαζαν να σκοτώσουν την aegloswen το βράδυ και που άρχισαν από πριν να προσπαθούν να με προσεγγίσουν και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μου ώστε να με υπερασπιστούν όταν άλλοι ''κακοί'' μπορεί λόγω του kill να έπεφταν πάνω μου. ''Δεν θα πέσουμε στην παγίδα σας μαφιόζοι'' (δείτε αντίδραση Σπυράκου). Πλήρης κάλυψη της ενοχής τους. Θα μπορούσε μάλιστα ανάμεσα σ' αυτά τα άτομα να βρίσκεται και φανερός δολοφόνος που θα ήθελε να δημιουργήσει υποψίες για μένα στον πληροφοριοδότη του. Εφόσον ο πληροφοριοδότης γνωρίζει την ενοχή του φανερού, βλέποντάς τον να με αθωώνει, δεν θέλει και πολύ για να υποψιαστεί κι εμένα. Ας δούμε λίγο ποια είναι τα άτομα που με αθωώνουν:

Pie Maker: Με αθωώνει και λέει πως του αρέσει ο τρόπος που σκέφτομαι αλλά όταν κινδύνευα να βγω στην ψηφοφορία, ψήφισε random και δεν ψήφισε κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Θα μπορούσε λοιπόν να ήθελε να με αθωώσει για τους λόγους που προανέφερα αλλά απ' την άλλη αφού γνώριζε, ως μαφιόζος την αθωότητά μου, δεν θα είχε πρόβλημα με το να βγω. Θα είχε μετά και άλλοθι ότι ''ήμουν ο πρώτος που είχα πει ότι ο ikarionas είναι αθώος και δεν λέει αρλούμπες'', ''γιατί να τον σκοτώσω ενώ τον αθώωνα'' κλπ κλπ.

Mintin: Ισχύει ακριβώς το ίδιο με τον Pie Maker. Με υποστήριζε μέχρι νεωτέρας, αλλά ψήφισε ό,τι να 'ναι. Δεν με βοήθησε σε κάτι. Θα μπορούσε να είναι μαφιόζος μαζί με τον Pie Maker. Το ότι ψήφισε ή υποπτεύεται ο ένας τον άλλον δεν μου λέει τίποτα. Ο mintin ψήφισε τον Pie σε μια φάση που έτσι κι αλλιώς δεν κινδύνευε να βγει ο τελευταίος.

Libertus: Με υποστήριξε αλλά σε αντίθεση με τους άλλους δύο, αυτός τους ρώτησε για ποιο λόγο ενώ με θεωρούν αθώο, δεν ψηφίζουν κάτι για να με βοηθήσουν. Τους ρώτησε αν θα με άφηναν τόσο εύκολα να βγω ενώ γνώριζαν πως είμαι αθώος. Για μένα είναι ο πιο αθώος ανάμεσα σ' αυτούς.

tsarachaf: Αρχικά με υποπτευόταν. Έριχνε ιδιαίτερη βαρύτητα στο τρίπτυχο και έστρεφε προς τα εκεί την προσοχή των άλλων. Κατόπιν μόλις τον κατηγόρησα εγώ και ο Pie Maker άλλαξε ξαφνικά ρότα. Πλέον του φαινόμουν αθώος αλλά αφήνει υπόνοιες ότι θα μπορούσα να είμαι κακός ρόλος, γιατί αν είναι μαφιόζος δεν θα είχε συμφέρον να με αθωώσουν αρκετά άτομα. Για μένα είναι πολύ ύποπτος.

i lie us: Με είχε αθωώσει πολύ πριν γίνουν όλα τα παραπάνω και συνεχίζει να με αθωώνει ακόμα. Πιστεύω ότι αν είναι κακός ρόλος μπορεί να είναι μόνο ΔΑ για λόγους τους οποίους ανέφερα στο αρχικό post. Δεν νομίζω να είναι μαφιόζος. Μου αρέσει η επιχειρηματολογία του.

JKaradakov: Mε υποστήριξε έμμεσα, με διάφορους τρόπους, ήδη από την πρώτη ψηφοφορία αλλά ο τρόπος με τον οποίο το έκανε με κάνει να πιστεύω ότι δεν έχει κακό ρόλο. Τον έχω για αθώο προς το παρόν.

Dumenuke: Δεν με αθώωσε. Έγραψε ένα κατεβατό, το οποίο αναφέρεται μόνο σε μένα κατηγορηματικά (και στον JKaradakov), παραβλέποντας το τι έγινε στην τελευταία ψηφοφορία και εστιάζοντας την προσοχή του σε ένα σωρό υπερβολικά καχύποπτα post όπως ένα ΥΓ το οποίο με έκανε να γελάσω. Στη συνέχεια είπε ότι προτιμάει να βγω εγώ πριν την Claire και τον Σπυράκο αλλά στο τελευταίο του post λέει πως δεν θα πάει σε μένα σ' αυτό το γύρο και ότι θα με υποστηρίξει. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μ' αυτόν τον άνθρωπο. Είναι πόρνη; Είναι ρόλος που προσπαθεί να ψαρέψει; Δεν έχω ιδέα.

Giammou: Με αθωώνει μόνο προσωρινά. Έχει υποψίες για μένα. Αν με αθώωνε εντελώς τότε θα είχαμε πρόβλημα. Τον θεωρώ προς το παρόν αθώο.

vassilis: Με υποστήριξε αρκετά. Μου αρέσει ο τρόπος επιχειρηματολογίας του. Με ξάφνιασε η ξαφνική υποστήριξη λίγο πριν το τέλος. Θα μπορούσε να είναι μαφιόζος που ήθελε να δημιουργήσει στους άλλους την εντύπωση πως η μαφία προσπαθεί να με σώσει. Αν είναι κάνας φανερός μαφιόζος ακόμη πιο πειστικό θα ήταν όλο αυτό. Δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του όμως προς το παρόν. Καλά τα λέει μέχρι στιγμής.

Σπυράκος: O υπ' αριθμόν 1 ύποπτος για μένα. Mε θεωρούσε αθώο που απλώς μπέρδευα το παιχνίδι, παρ' όλ' αυτά με ψηφίζει και δεν διστάζει να σπαταλήσει μάλιστα την επιπλέον ψήφο του σε μένα, ενώ είχε πει πως με θεωρούσε αθώο. Το πιο ωραίο της υπόθεσης ήταν ότι αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας και την αποχώρηση της Μάιρας, έσπευσε να με αθωώσει. Ενώ λίγα λεπτά πιο πριν μου χαράμισε την επιπλέον ψήφο του σε μένα, λίγα λεπτά αργότερα με έβγαλε ως αθώο, είπε ότι δεν θα πάει σε μένα σ' αυτό τον γύρο και προσπάθησε να πει και σε άλλα άτομα να μην πάνε σε μένα. Μάλιστα κορόιδεψε το kill της μαφίας λέγοντας ''δεν θα πέσουμε στην παγίδα σας μαφιόζοι να πάμε στον Ικαρίονα''. Συν του ότι βρίσκω όλη αυτή τη δικαιολόγηση του στυλ ''έχω ξαναρίξει κάρτες νωρίς σε παιχνίδι'' εντελώς άτοπη και αδιάφορη. Επειδή έριξε σε άλλα παιχνίδια νωρίς κάρτες πρέπει να μην είναι μαφιόζος τώρα και να μην προσπάθησε να σώσει την Claire; Aσφαλώς όχι. Τον θεωρώ 100% μαφιόζο.

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον που με αθώωσε. Τώρα από τους παραπάνω πιστεύω οι πιο ύποπτοι είναι οι εξής: Σπυράκος, Pie Maker, mintin, tsarachaf και δευτερευόντως ο Dumenuke.

3) Το παιχνίδι έχει ξεκαθαρίσει αρκετά για μένα. Η Claire και ο Σπυράκος είναι μαφιόζοι και πρέπει να φύγουν στις επόμενες δύο ψηφοφορίες. Η Claire δίνει ''τυχαία'' τρίτη ψήφο στην kleop όταν ο Σπυράκος είχε κι αυτός τυχαία 2 ψήφους τότε (βγάζω εμένα και τον Giammou εκτός για ευνόητους λόγους). Στη δεύτερη ψηφοφορία που ήταν να βγει η Claire, ο Σπυράκος χαράμισε την επιπλέον ψήφο του σε μένα όλως τυχαίως και μάλιστα ο ΔΑ όλως τυχαίως έσωσε κι αυτός την Claire. Μήπως είναι συγκάτοικοι; Όχι δεν είναι. H Claire με τη σειρά της, αφού μας έχει πρήξει πόσες φορές με το να δικαιολογεί τον εαυτό της διαρκώς λέγοντας πως είναι άπειρη και ότι τα κάνει όλα τυχαία, μας το παίζει στη συνέχεια άνετη λέγοντας ''βγάλτε με να ησυχάσω αφού έτσι κι αλλιώς θα βγω στον επόμενο γύρο''. Ωστόσο, παίζει τώρα την κάρτα της εξαίρεσης από την ψηφοφορία. Τι στο καλό; Πού πήγε όλη η άνεση στο ''βγάλτε με να ησυχάσω''. Ξαφνικά γιατί δεν θέλει να βγει; Έχει τόσο καλό ρόλο ώστε ξαφνικά να θέλει να μείνει ακόμη στο παιχνίδι για να βοηθήσει; Όχι. Απλώς είναι μαφιόζος. Έχει αποκαλυφθεί. Ξέρει ότι δεν θα τη γλιτώσει για πολύ ακόμη και είπε να κερδίσει έναν γύρο ακόμη μπας και βγει στην πορεία κάνας ακόμη αθώος ή μπας και βγω εγώ που ήμουν ο δεύτερος σε ψήφους μετά απ' αυτήν. Τα πράγματα είναι τόσο απλά. Όποιος δεν τα βλέπει είτε είναι τυφλός είτε είναι κακός ρόλος που θέλει κι αυτός να κερδίσουν ακόμη ένα γύρο οι μαφιόζοι, καθώς η Claire θα φύγει στον επόμενο γύρο. Ο λόγος που είμαι τόσο επιθετικός στα post μου είναι γιατί θέλω να αγχώνω τους άλλους ή να τους εκνευρίζω. Όταν εκνευρίζονται ή είναι αγχωμένοι, κάνουν λάθη. Και ο Σπυράκος με την Claire έκαναν αρκετά λάθη. Εφόσον η καλή μας Claire έπαιξε την συγκεκριμένη κάρτα, εγώ θα ψηφίσω ξεκάθαρα Σπυράκο σ' αυτό τον γύρο και αν ζω στον επόμενο θα ψηφίσω την Claire.


Μην ξεχνάτε το post που είχα γράψει για το ποια άτομα θέλω οπωσδήποτε να φύγουν απ' το παιχνίδι.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να φύγουν άμεσα οι εξής: aegloswen, Σπυράκος, Τάσος 97, tsarachaf, mintin, Drama Prinzessin και Claire Rentfield.

Επειδή αναφέρθηκε και η Drama, να ξανακάνω επικόλληση το εξής:
Drama Prinzessin: Με κατηγορεί επειδή ψήφισα κάποιον με βάση το nickname του. Σκέτη παράνοια. Κατόπιν επισημαίνει ότι βρίσκει ύποπτη την ψήφο του Cupid,(ίσως υποστηρίζοντας την aegloswen), βρίσκει ύποπτο τον Giamou και μάλιστα βρίσκει και η ίδια ένοχη την kleop. Ψηφίζει την kleop και σήμερα ψηφίζει εμένα, με την κατηγορία. Αν η kleop ήταν αθώα κι επειδή ξέρω πως είμαι αθώος, πρέπει να έχει κακό ρόλο. Πράγμα που κάνει μάλλον αθώο τον Cupid και τον Giamou. Μπορεί να είδε ότι ανάμεσα σ' αυτούς που κατηγόρησε, η kleop είχε κατηγορηθεί περισσότερο και είχε περισσότερες πιθανότητες να φύγει, οπότε την ψήφισε πρώτη και τώρα ψηφίζει πάλι αθώο, εμένα, που έχει ακουστεί πολύ και υπάρχει πιθανότητα να τον ψηφίσουν. Μάλιστα τώρα που ακούγεται αρκετά ο Σπυράκος, ψηφίζει Σπυράκο. Χμμ. Πρέπει να φύγει άμεσα απ' το παιχνίδι.

Aυτά τα ολίγα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,093 μηνύματα.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Claire Rentfield για αυτή την ψηφοφορία. Vassilis498 μπορείς να αλλάξεις ψήφο, αλλιώς όμως δε θα πάρεις απουσία.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 6/7

  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid
  4. Deutsch... Lover --> Σπυρακος (^^)
  5. Drama Prinzessin --> Σπυρακος (^^)
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Cupid
  9. Giamou
  10. Ikarionas --> Σπυρακος (^^)
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov --> DumeNuke
  14. Libertus
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf
  20. ultraviolence
  21. vassilis498 --> Claire Rentfield
  22. Σπυρακος (^^)
  23. Τάσος97
Ψήφοι
3
Σπυρακος (^^)
1 Cupid
1
DumeNuke
1 Ikarionas


Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
1. Εξηγω σε παραπανω ποστ γιατι δε θα το σκοτωνα. Επισης , γιατι να αποτελει απειλη για μενα. Δεν ειπε τιποτα. Απλα με ψηφισε random. To μονο που ειπα γι αυτον ειναι οτι " αμφιβαλλω πως ειναι random η ψηφος του. Αμα ειμαι δολοφονος και αμφιβαλλω οτι ειναι random η ψηφος του. τοτε ειμαι χαζος γιατι α) υποννοω πως κατι ξερει για μενα και β) τον αθωωνω.

2. Σιγουρα ειναι υποθεση, απλα σου εξηγω το ξερεις και νομιζω συμφωνεις πως αμα εισαι δολοφονος ξερεις. Επισης, δεν ειπα πως εισαι σιγουρα δολοφονος και επισης νομιζω πως στο ποστ σου δε λες και τιποτα τελικα, ενω αμα δεις τα ποστ μου, τουλαχιστον προσπαθω να τεκμηριωσω αυτα που λεω.

3.Δεκτο να μην ειδες τα μηνυματα, ναι με θεωρω αδιαφορο παικτη, που μπορει ομως να βοηθησει το παιχνιδι και που ηδη εχει εκτεθει πολυ και χωρις λογο για να ειναι δολοφονος.

4. Ναι, καλα, αθωωστε τον Ikariona για τετοιους λογους και μετα, αν ειναι δολοφονος, θα λετε τα παραμυθια σας. Δεν τον θεωρω, προς το παρον, δολοφονο, αλλα σιγουρα δεν τον αθωωνω ουτε που εχει εκτεθει, ουτε που γραφει πολλα και κανει σεναρια.
1. Καταλαβαίνω τι λες. Το δέχομαι για την ώρα, επειδή υπάρχουν άτομα που φαίνονται πιο ύποπτα.

2. Δεκτό.

3. Είναι σωστή η κριτική που κάνετε για τις ψήφους μου, λογικό να σας φαίνεται ύποπτη. Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω από όσα έχω ήδη πει.

4. Ο Ικαρίωνας παρά ό,τι έχει γίνει, συνεχίζει να μη μου δίνει την εντύπωση ότι είναι στη μαφία. Ωστόσο, νομίζω ότι ο ΔΑ πιστεύει πως ο Ικαρίωνας είναι στη μαφία και για το λόγο αυτό δεν τον ψήφισε αλλά προτίμησε να κάνει αλλαγή ψήφων.


Σχετικά με τον ΔΑ δεν μου αρέσει μόνο ένα σημείο απ' όσα λέγονται. Ότι αρκετοί αποκλείουν να είναι ΔΑ κάποιος απ' όσους ψήφισαν Claire. Εγώ σχετικά με τον ΔΑ έχω τρία σενάρια με τα δύο να μου φαίνονται πολύ πιο δυνατά.

1) Το πρώτο είναι να είναι ΔΑ ο i lie us. Μου αρέσει ο τρόπος επιχειρηματολογίας του, τον έχω στους αθώους μου αλλά γιατί να πιστεύει κάποιος πως δεν θα μπορούσε να είναι αυτός ο ΔΑ; Ψηφίζει Claire γνωρίζοντας ήδη ότι θα αντιστρέψει τις ψήφους και ότι όλοι θα τον αποκλείσουν από ΔΑ ένεκεν αυτού και κατόπιν επιλέγει να αντιστρέψει τις ψήφους της Claire, με αυτές ποιας; Της Μάιρας που τον είχε ψηφίσει. Ο ΔΑ δεν γνωρίζει τους δολοφόνους αλλά οι δολοφόνοι τον γνωρίζουν και προσπαθούν να τον βοηθήσουν να τους βρει. Αν είναι όντως ο ΔΑ τότε με το που τον ψηφίζει η Μάιρα ξέρει ότι αποκλείεται αυτή να είναι μαφιόζος, αφού οι μαφιόζοι ξέρουν τον ΔΑ και δεν θα τον ψήφιζαν. Άρα είναι αθώα, άρα εφόσον υποπτευόταν την ενοχή της Claire, ιδού το κατάλληλο θύμα για αλλαγή ψήφων. Ο I lie us φαίνεται πως με θεωρεί αθώο και με υποστηρίζει. Αν είναι ο ΔΑ όμως με υποστηρίζει γιατί μάλλον νομίζει πως είμαι μαφιόζος ή έστω δεν είναι σίγουρος για μένα ή την Claire. Τι κάνει λοιπόν; Ψηφίζει την Claire προστατεύοντας εμένα και κατόπιν αλλάζει τις ψήφους της Claire με εκείνες της σίγουρα αθώας Mάιρα προστατεύοντας κι εκείνη. Θα πει κανείς: γιατί να μην κάνει το αντίθετο; Γιατί να μην ψηφίσει εμένα προστατεύοντας την Claire και κατόπιν να αλλάξει τις δικές μου ψήφους; Επειδή στα προηγούμενα σχόλιά του με είχε αθωώσει, άφηνε να εννοηθεί ότι μάλλον είμαι πολίτης. Πώς θα δικαιολογούσε μετά την ξαφνική ψήφο του σε μένα; Με δυο κινήσεις μας έσωσε και τους δύο. Είναι λογικά σίγουρος ότι ανάμεσά μας υπάρχει μαφιόζος αλλά δεν ξέρει μάλλον ποιος απ' τους δύο. Αυτό είναι το πρώτο δυνατό σενάριο.

Σε αυτό το σενάριο, μου φαίνεται παρακινδυνευμένο από τον ΔΑ να αλλάξει τις ψήφους του με κάποιον που τον έχει ψηφίσει. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραπέσει, μπορεί να βρεθεί και κάποιο ακόμα στοιχείο για το ότι ο i_lie_us είναι ΔΑ.

Guest 278211: Ψηφίζει πρώτο γύρο Μάιρα "στη τύχη". Αργότερα σωστά βλέπει πως είναι ύποπτο που από ισοβαθμία μεταξύ ικαρίωνα, σπυράκου, giamou και kleop ξαφνικά ανεβαίνει η kleop. Επικαλείται αυτή τη σκέψη για να ψηφίσει τελικά το giamou στο 2ο γύρο (γιατί όχι κάποιον από τους υπόλοιπους που είχαν ήδη ψήφους;; 1 άχρηστη ψήφος τελευταίας στιγμής). Αυτό σημαίνει είτε πως "μου αρέσει εκεί που πάει η ψηφοφορία" είτε "ό,τι και να βγει δξ/δα". Contested.

Σπυράκος: Πολλά, παρα πολλά ποστς χωρίς λόγο. Λέει πολλά χωρίς να λέει τίποτα. Ομολογώ πως στην αρχή τον είχα για ultra ύποπτο αλά για την ώρα θα κρατήσω πιο ουδέτερη στάση. Ασχολείται υπερβολικά σε όλο το παιχνίδι με τον ικαρίωνα για κατ εμέ ηλίθιους λόγους. Το μεγαλύτερο inconsistency που βρήκα είναι πως ενώ γράφεις ό,τι γράφεις στο ποστ #141 συνεχίζεις με το να ψηφίζεις εμμονικά τον ιακρίωνα ακόμη και με κάρτα. Λες ότι κάποιος που εκτοξεύει κατηγορίες κατά πάντων ωφελεί τους δολοφόνους. Δηλαδή κάποοις που σπαμάρει τα διπλάσια ποστς λέγοντας τα μισά ποιον ωφελεί; κάποιος που δε μιλά σε όλο το παιχνίδι ποιον ωφελεί; λυπάμαι αλλά αυτή η λογική είναι χαζή. δε σε βγάζω ύποπτο αυτή τη σιτγμή μόνο και μόνο για να το ρίξω στην απειρία.

Eileen: Πολύ αμυντικό στυλ ειδικά στην αρχή, εστιάζει πολύ στο τι λένε οι άλλοι και το αν στέκουν ή όχι, επισης δεύτερο γύρο ψηφίζει Μάιρα προσπαθώντας με έμμεσο τρόπο να αποσύρει το ενδιαφέρον από τους 2 πρώτους. Προσωπικά εμένα αυτή η αντιμετώπιση μου βγάζει μόνο ένα συμπέρασμα. Ύποπτη. ( εξηγούμαι παρακάτω ).
Δεν είχα διαβάσει τα μηνύματα για να έχω άποψη, δεν ήξερα εάν είχε γίνει κάτι ιδιαίτερα ενοχοποιητικό ή να αθώωνε για κάποιον από τους 2 πρώτους και σκέφτηκα να ψηφήσω κάποιον από τους υπόλοιπους που θεωρούσα υπόπτους από πριν και ήμουν ανάμεσα σε Giamou και Σπυράκο.

Βλέπω μια εμμονή με τον Ikariona από την πλευρά του Σπυράκου, όμως δε γνωρίζω εάν αυτό οφείλεται στο ότι ο Σπυράκος γνωρίζει κάτι ή επειδή τον θεωρεί καλό παίχτη και εύκολο στόχο και θέλει να τον πετάξει έξω. Επειδή όμως θεωρώ ότι ο Ikarionas δεν είναι στη μαφία, τείνω προς τη δεύτερη επιλογή.

Για την Eilieen να πω την αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αλλά η προσέγγισή σου με βάζει σε σκέψεις για να το ψάξω καλύτερα.

Με καλύπτεις,θα προσθέσω μόνο ότι ο ΔΑ ίσως είχε μια κάρτα.

Στην περίπτωση που είχε καρτα, πιστεύω ότι θα την έπαιξε είτε για την clair είτε για άλλον παίχτη που τη στήριξε και του είχε δώσει "σήμα" ότι είναι στην ίδια ομάδα.

Ποτε δε μπορείς να είσαι σίγουρος,αλλά για μένα ο ikarionas δεν είναι ΔΑ.Εφόσον η Claire θα έφευγε ήδη λόγω περισσότερων ψήφων,ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσει την μοναδικη του ικανότητα;; Συν το γεγονός ότι έπαιξε κάρτα.Δηλαδή και θα έπαιζε κάρτα και θα χρησιμοποιούσε την ιδιότητα του; Δε μου φαίνεται λογικό.

Συμφωνώ

Καλημέρα.
Εμένα μου φάνηκαν πολύ συντονισμένες οι προσπάθειες για να σωθεί ο Ικαρίωνας κατά την διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας.
Μπαίνει μέσα ο Βασίλης κυριολεκτικά τα τελευταία 5 λεπτα από εκεί που είχε κάνει 2 τρολ - ποστ όλο κι όλο μέσα στο παιχνίδι για να ρίξει μια από τις πιο σημαντικές ψήφους και να φύγει η Κλέρ.
Και από εκεί και μετά ξεκινά και γράφει σοβαρά ας πούμε και αναλύει.
Όπως και ο I_lie_us.

Ο Ικαρίωνας επιπλέον, παίζει ακόμα και την ακύρωση της δικιάς μου ψήφου, ενώ ήταν ήδη προφανές ότι θα έμενε μέσα.
Δεν θέλει να φύγει ο άνθρωπος με κανέναν θεό, πως να το κάνουμε ρε παιδί μου. :whistle:
Αυτό δεν σχολιάστηκε από πολλούς, ή και αν σχολιάστηκε,δεν δώθηκε και τρελή σημασία έπειτα!
Για μένα ήταν καθαρά απελπισμένη προσπάθεια για να μείνει μέσα ο Ικαρίωνας. Και σε αυτό μένω για την ώρα.


Σε αυτόν τον γύρο θα ψηφίσω Ιkariona και ας με θεωρείτε κολλημένη.
Γιατί όπως και να έχει από κάπου πρέπει να αρχίσω.

Πλέον ξεκίνησαν να γράφουν παραπάνω και ο Καραντακόβ και ο DumeNuke και μερικοί ακόμα νεοαφιχθέντες. :P
Οπότε θα προσπαθήσω να κάνω κάποια στιγμή ένα πιο αναλυτικό πόστ.
Θα ήθελα να δώ κανένα πόστ και από Libertus πάντως.

Το μόνο που φοβάμαι είναι πως όσοι δεν συμμετέχουν καθόλου είναι όλοι πολίτες που ξενέρωσαν και για άλλη μια φορά θα μένουμε λίγοι σε σχέση με την οργανωμένη μαφία.

Επιπλέον, Ακριβέ. Πολλές αναλύσεις επί αναλύσεων, χωρίς ιδιαίτερο νόημα βλέπω. :/:

Προελευταίο ποστ της aegloswen. Κατηγορεί ευθέως Ικαρίωνα, τόσο πολύ που αρχίζω να θεωρώ ότι κάτι γνωρίζει, ακόμα κι αν τον έχω πολίτη στο μυαλό μου. Τα προφανή σενάρια είναι ότι είτε τη σκότωσαν για να ρίξουν όλα τα βλέμματα προς Ικαρίωνα είτε όντως έχει πιάσει τα σωστά άτομα για υπόπτους. Στην περίπτωση αυτή, που είναι και το πιο αισιόδοξο σενάριο, πιθανολογώ ότι στην κορυφή της βαθμολογίας ήταν 2 άτομα της μαφίας.

εσυ έπαιξες επιπλέον ψήφο στον Ικαρίωνα χθες πάντως. Μέσα σε ένα βράδυ αποφάνθηκες ότι είναι αθώος? :P

Έλα ντε!!!

Καλό μεσημέρι παιδάκια.:)
Παίζω την κάρτα μου εξαίρεση ψηφοφορίας και τα λέμε αργότερα γιατί έχω δουλίτσες σήμερα.

Προφανώς ξέρει ότι αποτελεί το άτομο ίσως με τις περισσότερες υποψίες αυτή τη στιγμή και θέλει να σώσει τον εαυτό της.

Χθες δεν έλεγες ότι κουράστηκες από το παιχνίδι και θες να φύγεις μια ώρα αρχύτερα; Τι άλλαξε σε μια μέρα και επεκτείνεις το παιχνίδι; Δεν σου ρίχνω κάποια κατηγορία,απλώς θέλω να ακούσω τον συλλογισμό σου.

Αυτό.

Τώρα, ως προς το σχόλιο που κάνανε κάποιοι, σχετικά με το "Γιατί παίζεις την κάρτα αφού χθες έλεγες να βγεις να τελειώνεις;"
Εγώ αυτό που έχω να σχολιάσω εδώ είναι πως δέχομαι αυτό που είπε η Claire και το σέβομαι κιόλας. Το ενδεχόμενο να έχει ξενερώσει με το παιχνίδι δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσει να παίξει το ρόλο της όσο καλύτερα γίνεται (όποιος και αν είναι αυτός).

Λογική απάντηση. Απλά αυτό που έγινε χτες με ΔΑ την καθιστά αυτομάτως πολύ ύποπτη.

Σε αυτήν την εκδοχή ο ΔΑ θα πρέπει να έχει καταλάβει τουλάχιστον έναν μαφιόζο και μάλιστα αυτός ο μαφιόζος να μπόρεσε να του περάσει ένα μήνυμα. Τόσο νωρίς στο παιχνίδι πόσο πιθανόν είναι;

Εάν έχει πάρει κάρτα όμως; Και έχει ρωτήσει για κάποιον από τον οποίο έχει πάρει σήμα; Έτσι το σκέφτομαι...


Εξαιτίας όσων συνέβησαν στη χτεσινή ψηφοφορία, όλες οι υποψίες μου πέφτουν στο Σπυράκο, ο οποίος αν και προσπαθεί να δικαιολογήσει τη θέση του, δε με πείθει αρκετά. Έχω μπερδευτεί για το αν θεωρεί τον Ikariona μαφιόζο ή όχι, έχω την αίσθηση ότι φάσκει και αντιφάσκει. Για την ώρα, λοιπόν, ψηφίζω Σπυρακο (^^)


Τελευταίο σπαμ γιατί θα φάω ξύλο από τη ΣΕ άμα συνεχίσω (δείξτε κατανόηση :flowers: )
5. Ζητω συγγνωμη για το "ο".

Δεν πειράζει. Είχε πλάκα. Παλιότερα είχα αβαταρ τον Jack Nicholson οπότε το είχα συνηθίσει :P

:rofl: και προσωπικά απορώ πως δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να αλλαχθεί και το δικό μου φύλο αφού είχαμε και πέρσι τέτοια συμβάντα.

Πάλι καλά που δεν είμαι η μόνη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,804 μηνύματα.
Απαντώ και στους δυό σας. ΄Οπως είπα και νωρίτερα όταν έπαιξα την κάρτα μου, έχω δουλειές σήμερα, δουλειές σοβαρές, οπότε δεν θα καταφέρω να επιχειρηματολογήσω ικανοποιητικά σήμερα μέχρι αργά το βράδυ.
΄Επαιξα λοιπόν την κάρτα μου επειδή την είχα και επειδή ανέλαβα την υποχρέωση να παίξω και αν δεν την έπαιζα την στιγμή που την έχω και η ΣΕ ξέρει πως την έχω, θα έπαιζα άσχημα.
Εξάλλου αύριο θα φύγω έτσι κι αλλιώς οπότε για μια μέρα μόνο πήρα παράταση.;)
Το θέμα είναι γιατί πήρες αυτη τη παράταση αφού χθες είπες ότι κουράστηκες και θες να φυγεις; :hmm: .Είχες σήμερα μια μέρα ( μετά τις δουλειές σου) να αποδείξεις την αθωότητα σου και αντ'αυτού πετάς τη κάρτα.Ναι μεν τώρα εξασφάλισες την αυριανή μέρα για να αποδείξεις την αθωότητα σου,αλλά δεν νομίζεις ότι μπορεί να έγινες στόχος;;

Μη έχοντας σοβαρές υποψίες ακόμη,θα ψηφίσω πάλι με το χθεσινό μου σκεπτικό.Ήμουν ανάμεσα στην iris17 και στην Drama Prinzessin.Ψηφίζω την iris17.
Κατανοώ ότι μπορεί να'χεις τρεχάματα με την εργασία σου,αλλά έχεις μόλις 3 ποστ μόνο και τελειώνουμε τη δεύτερη μέρα.Εκ των οποίων το ένα είναι το κλασικό μήνυμα όλων που ευχόμαστε καλό παιχνίδι.Τα άλλα δύο είναι ψήφοι.Δεν έχεις σχολιάσει καν την χθεσινή ψηφοφορία αλλά και τη σημερινή δολοφονία.Πες μου τι μπορώ να καταλάβω απ'αυτό;
Δε ξέρω αν είσαι πολίτης ή μαφιόζα,αλλά χρήστες-φαντάσματα δε με βοηθούν να καταλάβω κάτι.Παρακαλώ θερμά και τους υπόλοιπους που δε γράφουν,να αυξήσουν λίγο τη συμμετοχή τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Γιατί ο ΔΑ να αλλάξει τις ψήφους με το άτομο που ο ίδιος ψήφισε; ΔΑ και πόρνη υποτίθεται πρέπει να'ναι προσεκτικοί για να μη τους καταλάβουμε όχι να γίνονται στόχοι :P Eκτός αν είχε κάποια στρατηγική στο μυαλό του,που και πάλι το αποκλείω γιατί θα γινόταν εύκολα στόχος.Κατά τη γνώμη μου ο ΔΑ είναι κάποιος απ'αυτούς που έδωσαν μονές ψήφους (8 στο σύνολο).Νομίζω καθ'αυτό τον τρόπο,έκρυψε καλύτερα τη ταυτότητα του από το να ψήφιζε άτομο που ήδη είχε συγκεντρώσει ψήφους.Πρόσεξε,δε προσπαθώ να σε αποπροσανατολίσω,αν αυτό πιστεύεις για τον ΔΑ πίστευε το,τη γνώμη μου είπα.

Στοχος αυτου που ειπα ηταν να ξεκολλησουμε απο την ιδεα πως ντε και καλα ο ΔΑ ειναι αναμεσα σε αυτους που ψηφισαν Ikariona. Βεβαια, μπορει να ψηφισε την Μαιρα και να αλλαξε και τις ψηφους της, γιατι τη θεωρουσε τη πιο αθωα απο αυτους που ειχαν ψηφους ή είχε καταλαβει κατι για αυτην. Εγω προσωπικα δε βλεπω να εχει γινει καποιος ευκολος στοχος και ειδικα απο αυτους που ψηφισαν Μαιρα. Οποτε μαλλον αυτο που λες(για τον ευκολο στοχο) δεν ισχυει.Φυσικα το να ειναι αναμεσα στις μονες ψηφους ειναι και αυτο λογικο και στη περιπτωση αυτη ,ισως, μιλαμε και για ενα παικτη που εκανα συνειδητα αυτο που εκανε. Αποψη μου ειναι πως, αν αναζητησουμε τον ΔΑ, δε πρεπει να πορευτουμε τοσο σε ποια ατομα ψηφισαν ποιον, αλλα στο ποια ατομα δε μπορουσαν να το εχουν κανει για διαφορους, βασιμους λογους,Θεωρω πως στο ποστ που εχω κανει για τους ΔΑ, οτι οσους ειπα οτι σιγουρα δεν ειναι ΔΑ, δεν ειναι 100% ΔΑ. Επισης, εχω και τα ατομα που ψηφισαν την Claire και ειναι λιγοτερο πιθανο να ειναι ΔΑ.

Hello Palermo.

Η δολοφονία με μπέρδεψε αρκετά. Το ότι σκοτώθηκε η aegloswen που συνέχεια ψήφιζε Ikariona, μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα.

1ο σενάριο: Μπορεί να θέλουν οι μαφιόζοι να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας, έχοντας στο μυαλό τους ότι θα σκεφτούμε εμείς "οκ η aegloswen ψήφιζε τον ikariona και την σκοτώσανε. αποκλείεται να κάνανε κάτι τέτοιο για να καρφωθούνε αν ο ikarionas είχε κακό ρόλο"

2ο σενάριο : Ακριβώς το αντίθετο με αυτό. Μπορεί να την σκότωσαν επίτηδες, για να μη πάει το μυαλό μας στο ότι ο ikarionas είναι ύποπτος.

Αρκετά μπερδεμένα, έχω χρόνο να αποφασίσω.

Ουσιαστικα δε μας λες τιποτα καινουριο, απλα γραφεις κατι για να γραψεις. Προσωπικα πιστευω πως ξερεις ακριβως το σκεπτικο που την εβγαλαν οι δολοφονοι (σε λεω δολοφονο δηλαδη).

Αν σου πω ότι έχεις δίκιο; Σωστό point, με διόρθωσες.
Sorry για το edit, ήθελα να προσθέσω ότι ενώ είναι πιθανό ένας εκ των τριών ψηφοφόρων της Μάιρας θα μπορούσε να είναι ΔΑ, εντούτοις δεν μπορώ να καταλάβω ποιος. Ίσως το διαπιστώσουμε στην πορεία.

Απλα ηθελα να επισημανω πως μπορει να ειναι οποιοδηποτε αλλο ατομο που ψηφισε καποιον αλλο.

Μα έχω εγώ επιθετικό στυλ; :confused::( Πρώτη φορά μου το λένε.. ίσως είναι επειδή λέω αυτά που πιστεύω μόνο.
Απόλυτη δεν είμαι, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη.

Σιγουρα εχεις απολυτο και μιλας με σιγουρια για πραγμα, που αν εισαι πολιτης, δε ξερεις αν ισχυουν, Για να βεβαιωθεις διαβασε τα 2 πρωτα post σου.

την ίδια στιγμή άρχισαν ένα σωρό άτομα, ακόμη και πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας της aegloswen, να με αθωώνουν. Ας δούμε λίγο ποια είναι τα άτομα που με αθωώνουν:

Επειδή αναφέρθηκε και η Drama, να ξανακάνω επικόλληση το εξής:
Drama Prinzessin: Με κατηγορεί επειδή ψήφισα κάποιον με βάση το nickname του. Σκέτη παράνοια. Κατόπιν επισημαίνει ότι βρίσκει ύποπτη την ψήφο του Cupid,(ίσως υποστηρίζοντας την aegloswen), βρίσκει ύποπτο τον Giamou και μάλιστα βρίσκει και η ίδια ένοχη την kleop. Ψηφίζει την kleop και σήμερα ψηφίζει εμένα, με την κατηγορία. Αν η kleop ήταν αθώα κι επειδή ξέρω πως είμαι αθώος, πρέπει να έχει κακό ρόλο. Πράγμα που κάνει μάλλον αθώο τον Cupid και τον Giamou. Μπορεί να είδε ότι ανάμεσα σ' αυτούς που κατηγόρησε, η kleop είχε κατηγορηθεί περισσότερο και είχε περισσότερες πιθανότητες να φύγει, οπότε την ψήφισε πρώτη και τώρα ψηφίζει πάλι αθώο, εμένα, που έχει ακουστεί πολύ και υπάρχει πιθανότητα να τον ψηφίσουν. Μάλιστα τώρα που ακούγεται αρκετά ο Σπυράκος, ψηφίζει Σπυράκο. Χμμ. Πρέπει να φύγει άμεσα απ' το παιχνίδι.
.

1. Συμφωνω με το σκεπτικο για Drama. Δε βλεπεις σιγα σιγα εσενα να σε αθωωνουν και με μενα να μην ασχολουνται πια και να μας αφηνουν στην απο εξω? Εμενα περιεργο μου φαινεται αυτο και δε θα παραξευνετω αν φυγει βραδυ καποιος απο τους 2 μας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Εμένα όμως γιατί δεν μ' αρέσει που όλοι ξαφνικά με αθωώνουν και πέφτουν πάνω στον Σπυράκο; Δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό. Ναι θέλω να φύγει ο Σπυράκος. Μπερδεύει το παιχνίδι και πιστεύω ότι είναι μαφιόζος με βάση όλα όσα έχω γράψει γι' αυτόν. Ξαναπαραθέτω:

Το βράδυ δολοφονήθηκε ένα άτομο που ήθελε να βγω εγώ, κάτι που φαινομενικά έριχνε αρκετές υποψίες σε μένα, όπως άλλωστε και η πρώτη δολοφονία στον Tzoum αλλά την ίδια στιγμή άρχισαν ένα σωρό άτομα, ακόμη και πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας της aegloswen, να με αθωώνουν. Θα μπορούσε ανάμεσα σ' αυτά τα άτομα να βρίσκονται μαφιόζοι που σχεδίαζαν να σκοτώσουν την aegloswen το βράδυ και που άρχισαν από πριν να προσπαθούν να με προσεγγίσουν και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μου ώστε να με υπερασπιστούν όταν άλλοι ''κακοί'' μπορεί λόγω του kill να έπεφταν πάνω μου. ''Δεν θα πέσουμε στην παγίδα σας μαφιόζοι'' (δείτε αντίδραση Σπυράκου). Πλήρης κάλυψη της ενοχής τους. Θα μπορούσε μάλιστα ανάμεσα σ' αυτά τα άτομα να βρίσκεται και φανερός δολοφόνος που θα ήθελε να δημιουργήσει υποψίες για μένα στον πληροφοριοδότη του. Εφόσον ο πληροφοριοδότης γνωρίζει την ενοχή του φανερού, βλέποντάς τον να με αθωώνει, δεν θέλει και πολύ για να υποψιαστεί κι εμένα.

Σπυράκος: O υπ' αριθμόν 1 ύποπτος για μένα. Mε θεωρούσε αθώο που απλώς μπέρδευα το παιχνίδι, παρ' όλ' αυτά με ψηφίζει και δεν διστάζει να σπαταλήσει μάλιστα την επιπλέον ψήφο του σε μένα, ενώ είχε πει πως με θεωρούσε αθώο. Το πιο ωραίο της υπόθεσης ήταν ότι αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας και την αποχώρηση της Μάιρας, έσπευσε να με αθωώσει. Ενώ λίγα λεπτά πιο πριν μου χαράμισε την επιπλέον ψήφο του σε μένα, λίγα λεπτά αργότερα με έβγαλε ως αθώο, είπε ότι δεν θα πάει σε μένα σ' αυτό τον γύρο και προσπάθησε να πει και σε άλλα άτομα να μην πάνε σε μένα. Μάλιστα κορόιδεψε το kill της μαφίας λέγοντας ''δεν θα πέσουμε στην παγίδα σας μαφιόζοι να πάμε στον Ικαρίονα''. Συν του ότι βρίσκω όλη αυτή τη δικαιολόγηση του στυλ ''έχω ξαναρίξει κάρτες νωρίς σε παιχνίδι'' εντελώς άτοπη και αδιάφορη. Επειδή έριξε σε άλλα παιχνίδια νωρίς κάρτες πρέπει να μην είναι μαφιόζος τώρα και να μην προσπάθησε να σώσει την Claire; Aσφαλώς όχι. Τον θεωρώ 100% μαφιόζο.

Το παιχνίδι έχει ξεκαθαρίσει αρκετά για μένα. Η Claire και ο Σπυράκος είναι μαφιόζοι και πρέπει να φύγουν στις επόμενες δύο ψηφοφορίες. Η Claire δίνει ''τυχαία'' τρίτη ψήφο στην kleop όταν ο Σπυράκος είχε κι αυτός τυχαία 2 ψήφους τότε (βγάζω εμένα και τον Giammou εκτός για ευνόητους λόγους). Στη δεύτερη ψηφοφορία που ήταν να βγει η Claire, ο Σπυράκος χαράμισε την επιπλέον ψήφο του σε μένα όλως τυχαίως και μάλιστα ο ΔΑ όλως τυχαίως έσωσε κι αυτός την Claire. Μήπως είναι συγκάτοικοι; Όχι δεν είναι. H Claire με τη σειρά της, αφού μας έχει πρήξει πόσες φορές με το να δικαιολογεί τον εαυτό της διαρκώς λέγοντας πως είναι άπειρη και ότι τα κάνει όλα τυχαία, μας το παίζει στη συνέχεια άνετη λέγοντας ''βγάλτε με να ησυχάσω αφού έτσι κι αλλιώς θα βγω στον επόμενο γύρο''. Ωστόσο, παίζει τώρα την κάρτα της εξαίρεσης από την ψηφοφορία. Τι στο καλό; Πού πήγε όλη η άνεση στο ''βγάλτε με να ησυχάσω''. Ξαφνικά γιατί δεν θέλει να βγει; Έχει τόσο καλό ρόλο ώστε ξαφνικά να θέλει να μείνει ακόμη στο παιχνίδι για να βοηθήσει; Όχι. Απλώς είναι μαφιόζος. Έχει αποκαλυφθεί. Ξέρει ότι δεν θα τη γλιτώσει για πολύ ακόμη και είπε να κερδίσει έναν γύρο ακόμη μπας και βγει στην πορεία κάνας ακόμη αθώος ή μπας και βγω εγώ που ήμουν ο δεύτερος σε ψήφους μετά απ' αυτήν. Τα πράγματα είναι τόσο απλά. Όποιος δεν τα βλέπει είτε είναι τυφλός είτε είναι κακός ρόλος που θέλει κι αυτός να κερδίσουν ακόμη ένα γύρο οι μαφιόζοι, καθώς η Claire θα φύγει στον επόμενο γύρο. Ο λόγος που είμαι τόσο επιθετικός στα post μου είναι γιατί θέλω να αγχώνω τους άλλους ή να τους εκνευρίζω. Όταν εκνευρίζονται ή είναι αγχωμένοι, κάνουν λάθη. Και ο Σπυράκος με την Claire έκαναν αρκετά λάθη. Εφόσον η καλή μας Claire έπαιξε την συγκεκριμένη κάρτα, εγώ θα ψηφίσω ξεκάθαρα Σπυράκο σ' αυτό τον γύρο και αν ζω στον επόμενο θα ψηφίσω την Claire.

Ωστόσο, το ότι ένα σωρό άτομα έχουν αρχίσει να πέφτουν πάνω του και να με αθωώνουν ταυτοχρόνως με μπερδεύει πολύ. Είτε έχει αποδεχτεί η μαφία ότι θα φύγει σήμερα ένα μέλος της και αύριο ένα ακόμη, ή συμβαίνει το εξής: Η Claire που είναι μαφιόζος, εξαίρεσε τον εαυτό της απ' την ψηφοφορία, όχι για να πέσουν όλοι πάνω μου, -μιας και όπως είπα ήδη, φαίνεται ότι η σημερινή τακτική των μαφιόζων είναι να με υποστηρίξουν-, αλλά για να πέσουν όλοι πάνω στον Σπυράκο, ο οποίος από βλακεία την υποστήριξε με επιπλέον ψήφο σε μένα, ίσως random. Έτσι ώστε να βγει ένας ακόμη αθώος σήμερα. Δεν ξέρω αλλά κάτι μου βρωμάει σε όλο αυτό το ρεύμα εναντίον του Σπυράκου τώρα και σε όλο αυτό το ρεύμα αθώωσης εμού από άτομα που δεν έχουν την παραμικρή πληροφορία για μένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μ' αρέσουν καθόλου τα όσα είπε ή έκανε και θέλω να βγει απ' το παιχνίδι αλλά επειδή δεν μ' αρέσουν τα μπετά θα αλλάξω την ψήφο μου και ίσως να την ξαναλλάξω αν είναι να βγει κάποιος λιγότερο αθώος απ' τον Σπυράκο. Μπορεί βέβαια απλώς οι μαφιόζοι να αποδέχτηκαν ότι θα χάσουν μαφιόζο σήμερα. Αν τον υπερασπίζονταν θα φαινόντουσαν πολύ πιο ύποπτοι.

Ανάμεσα στα άτομα που θέλω να φύγουν απ' το παιχνίδι είναι και η Drama Prinzessin.
(aegloswen, Σπυράκος, Τάσος 97, tsarachaf, mintin, Drama Prinzessin και Claire Rentfield).

Drama Prinzessin: Με κατηγορεί επειδή ψήφισα κάποιον με βάση το nickname του. Σκέτη παράνοια. Κατόπιν επισημαίνει ότι βρίσκει ύποπτη την ψήφο του Cupid,(ίσως υποστηρίζοντας έμμεσα την aegloswen), βρίσκει ύποπτο τον Giamou και μάλιστα βρίσκει και η ίδια ένοχη την kleop. Ψηφίζει την kleop και χτες ψήφισε εμένα. Αν η kleop ήταν αθώα κι επειδή ξέρω πως είμαι αθώος, πρέπει να έχει κακό ρόλο. Πράγμα που κάνει μάλλον αθώο τον Cupid και τον Giamou. Μπορεί να είδε ότι ανάμεσα σ' αυτούς που κατηγόρησε, η kleop είχε κατηγορηθεί περισσότερο και είχε περισσότερες πιθανότητες να φύγει, οπότε την βόλεψε αυτό και την ψήφισε πρώτη ενώ στη δεύτερη ψηφοφορία ψήφισε πάλι αθώο, εμένα, που είχα ακουστεί πολύ και υπήρχε πιθανότητα να με ψηφίσουν για να βγω. Μάλιστα τώρα που ακούγεται αρκετά ο Σπυράκος, ψηφίζει Σπυράκο κι αυτό με βάζει σε ακόμη πιο πολλές υποψίες. Ψηφίζει πάντα τα άτομα που ακούγονται πολύ. Αν η kleop ήταν αθώα, εγώ είμαι αθώος και άρα και ο Σπυράκος μπορεί να είναι επίσης αθώος. Πρέπει να φύγει άμεσα απ' το παιχνίδι. Συν του ότι δεν έχει αναφερθεί ούτε μια φορά στην Claire. Και οι δύο ψήφισαν την kleop και μάλιστα όταν η Claire κινδύνευε, η Drama ψήφισε εμένα.

H ψήφος μου λοιπόν πάει στην Drama Prinzessin και θα ήθελα να την ψηφίσουν κι άλλοι για να δούμε τι θα γίνει με αυτήν και τον Σπυράκο.

1. Συμφωνω με το σκεπτικο για Drama. Δε βλεπεις σιγα σιγα εσενα να σε αθωωνουν και με μενα να μην ασχολουνται πια και να μας αφηνουν στην απο εξω? Εμενα περιεργο μου φαινεται αυτο και δε θα παραξευνετω αν φυγει βραδυ καποιος απο τους 2 μας.

Ναι ούτε εμένα θα μου φανεί περίεργο. Πλέον φαίνεται να με έχουν αθωώσει πολλά άτομα, άρα δεν έχει συμφέρον να με κρατάει μέσα η μαφία. Αν έχω πέσει και μέσα σε όσα λέω για Drama, Claire κλπ, ένας λόγος ακόμη να με δολοφονήσουν. Εσένα υπάρχουν κάποια λίγα άτομα που σε υποπτεύονται ακόμη οπότε λογικά άλλον έναν γύρο θα ζήσεις. Για μένα είναι αβέβαιο πλέον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
4Ο Ικαρίωνας παρά ό,τι έχει γίνει, συνεχίζει να μη μου δίνει την εντύπωση ότι είναι στη μαφία. Ωστόσο, νομίζω ότι ο ΔΑ πιστεύει πως ο Ικαρίωνας είναι στη μαφία και για το λόγο αυτό δεν τον ψήφισε αλλά προτίμησε να κάνει αλλαγή ψήφων.

Βλέπω μια εμμονή με τον Ikariona από την πλευρά του Σπυράκου, όμως δε γνωρίζω εάν αυτό οφείλεται στο ότι ο Σπυράκος γνωρίζει κάτι ή επειδή τον θεωρεί καλό παίχτη και εύκολο στόχο και θέλει να τον πετάξει έξω. Επειδή όμως θεωρώ ότι ο Ikarionas δεν είναι στη μαφία, τείνω προς τη δεύτερη επιλογή.

Προελευταίο ποστ της aegloswen. Κατηγορεί ευθέως Ικαρίωνα, τόσο πολύ που αρχίζω να θεωρώ ότι κάτι γνωρίζει, ακόμα κι αν τον έχω πολίτη στο μυαλό μου.

Ειπες αυτα τα 3 στο ιδιο ποστ, και ολα αναιρουν το ενα το αλλο....................................

Μη έχοντας σοβαρές υποψίες ακόμη,θα ψηφίσω πάλι με το χθεσινό μου σκεπτικό.Ήμουν ανάμεσα στην iris17 και στην Drama Prinzessin.Ψηφίζω την iris17.
Κατανοώ ότι μπορεί να'χεις τρεχάματα με την εργασία σου,αλλά έχεις μόλις 3 ποστ μόνο και τελειώνουμε τη δεύτερη μέρα.Εκ των οποίων το ένα είναι το κλασικό μήνυμα όλων που ευχόμαστε καλό παιχνίδι.Τα άλλα δύο είναι ψήφοι.Δεν έχεις σχολιάσει καν την χθεσινή ψηφοφορία αλλά και τη σημερινή δολοφονία.Πες μου τι μπορώ να καταλάβω απ'αυτό;
Δε ξέρω αν είσαι πολίτης ή μαφιόζα,αλλά χρήστες-φαντάσματα δε με βοηθούν να καταλάβω κάτι.Παρακαλώ θερμά και τους υπόλοιπους που δε γράφουν,να αυξήσουν λίγο τη συμμετοχή τους.

Συμφωνω οτι δε βοηθαει καθολου, αλλα υπαρχουν και αλλα ατομα που συμμετεχουν λιγο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Δυστυχώς από τώρα μέχρι την Κυριακή περίπου δεν θα μπορώ να είμαι τόσο ενεργός όσο ήμουν της προηγούμενες μέρες, επειδή σήμερα έχω να τακτοποιήσω κάτι δουλίτσες και από αύριο θα λείπω. Ενημερώνω από τώρα για να μην έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις. Θα σας διαβάζω αλλά επειδή θα είμαι από κινητό δεν θα μπορώ να γράφω ιδιαίτερα.

Πάμε τώρα στα του παιχνιδιού.
Προς το παρόν θεωρώ ότι η δολοφονία της Έλενας έγινε με δύο πιθανούς σκοπούς:
1. Να στραφούν τα βλέμματα στον ικαρίωνα, που ξεκάθαρα δεν πέτυχε, ή
2. Να φύγουν οι υποψίες από τον ικαρίωνα, που ξεκάθαρα αυτό γίνεται ως τώρα.

Δεν είμαι σίγουρος για το τί από τα δύο συμβαίνει, αλλά μέχρι στιγμής και με τις κινήσεις που γίνονται από χθες, τείνω προς το πρώτο.

Η Claire είναι μεν πολύ ύποπτη, αλλά η κίνηση της με την κάρτα δεν μου φαίνεται τόσο περίεργη κι εγώ το ίδιο θα έκανα στην θέση της, αν κινδύνευα να φύγω, θα κέρδιζα χρόνο και θα προσπαθούσα να πείσω για την αθωώτητά μου, ασχέτως αν αυτή υπάρχει.

Οπότε, δεν είναι περισσότερο ύποπτη η Claire απ' ότι χθες. Είναι ακριβώς το ίδιο στα δικά μου μάτια.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μετά την δολοφονία της Έλενας, έχει αρχίσει να περιορίζεται το πεδίο των πιθανών μαφιόζων για την ώρα. Εκτός από τους Claire και Σπυράκο που σχολίασα χθες και τον μιντιν που ανέφερα και παλιότερα, ο οποίος ενώ ήταν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν τώρα ξαφνικά αρχίζει να προσπαθεί να γράψει κάπως συγκροτημένα(χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία), μόλις του την είπαμε μερικά άτομα, ο πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Cupid, ο οποίος ενώ μέχρι χθες ήταν λακωνικότατος ξαφνικά από χθες το βράδυ, έχει αρχίσει τα μεγάλα ποστ και της αναλύσεις.
Εικάζω βλέποντας κάρτες και ενεργοποιήσεις παικτών ότι πιθανώς η μαφία να έχει στριμωχτεί και να αρχίσει να προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει. Αν ισχύει αυτό και πέφτω μέσα σε μερικούς από τους μαφιόζους, το παιχνίδι πάει καλά. Αν πάλι δεν ισχύει αυτό υπάρχει πρόβλημα και μάλλον είμαστε πολύ μακριά από την μαφία.

Επειδή δεν έχω τον χρόνο να κάνω πολλές παραθέσεις, ούτε και είδα κάτι ιδιαίτερο που ήθελα να παραθέσω, απλώς θα κάνω δύο σύντομες αναφορές σε κάτι που διάβασα.

@JKaradakov Δεν μου άρεσε αυτό που είπες ότι η Έλενα παίζει να είναι μέντιουμ ή ντετέκτιβ, γιατί δεν θεωρώ καλό να αναφερόμαστε τόσο έντονα σε δυνατούς ρόλους πολιτών. Γιατί ας πούμε κάλλιστα θα μπορούσαν οι μαφιόζοι να πίστεψαν ότι είναι μέντιουμ και να την σκότωσαν γι'αυτο(το μέντιουμ δεν καρφώνεται). Γενικά το θεωρώ κακή τακτική αυτό.

@ikarionas
2 πράγματα:
1. Δεν κατάλαβα τι νόημα είχε η όλη ανάλυση των δολοφονιών χθες το βράδυ, το ίδιο έκανε επίσης και ο vassilis498. Δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί σε κάτι όλο αυτό εκτός από το να δίνει μελλοντικές ιδέες στην μαφία.
2. Ναι, σε αθώωσα προς το παρόν, γιατί υπάρχουν άτομα που μου φαίνονται πολύ πιο ύποπτα. Αν για κάποιο λόγο αλλάξουν και πάλι τα δεδομένα είναι πιθανό να αλλάξω και πάλι άποψη. Γιατί βλέπεις δεν έχουμε όλοι την δική σου σιγουριά όταν κατηγορούμε κόσμο. Οπότε ναι, αν κάτι δεν μου ταιριάζει στο σενάριο που έχω στο μυαλό μου, το πετάω και ξαναρχίζω ή το διορθώνω, γιατί πολύ απλά δεν έχω τον τρόπο να ξέρω πράγματα.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου για την ώρα, ελπίζω να προλάβω να γράψω κάτι ακόμη πριν την ψηφοφορία ή το βράδυ.

Θα ψηφίσω κι εγώ τον Σπυράκος (^^), αν και με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν έχει τόσες ψήφους και δεν είναι κανείς κοντά του, αλλά μετά την Claire είναι ο πιο ύποπτος στα μάτια μου και δεν θα ήθελα να ψηφίσω αλλού και να έρθει κανένα ξαφνικό κύμα που θα τον σώσει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
H ψήφος μου λοιπόν πάει στην Drama Prinzessin και θα ήθελα να την ψηφίσουν κι άλλοι για να δούμε τι θα γίνει με αυτήν και τον Σπυράκο.
Βρε Ικαρίωνα, ποια άτομα έχουν πέσει πάνω στον Σπυράκο; 4 ψήφους έχει μόνο και δεν έχουν ψηφίσει ακόμη πάρα πολλοί παίκτες. Καταλαβαίνω αυτό που λες και έχει βάση - ότι ενδεχομένως θα υπάρξει κόσμος που θα βγάλει τον Σπυράκο και θα "κρυφτεί" πίσω από την ψήφο του σε αυτόν, αλλά ακόμη ούτε οι μισοί δεν έχουν ψηφίσει.
Συγγνώμη, αλλά μου φαίνεται λίγο αψυχολόγητη αυτή σου η κίνηση, ενώ υπάρχουν ακόμη πάρα πολλοί παίκτες που δεν έχουν ψηφίσει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Claire Rentfield για αυτή την ψηφοφορία.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 6/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid
  4. Deutsch... Lover --> Σπυρακος (^^)
  5. Drama Prinzessin --> Σπυρακος (^^)
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Cupid
  9. Giamou
  10. Ikarionas --> Drama Prinzessin
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov --> DumeNuke
  14. Libertus
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211 --> Σπυρακος (^^)
  19. tsarachaf --> Σπυρακος (^^)
  20. ultraviolence --> iris17
  21. vassilis498 --> Claire Rentfield
  22. Σπυρακος (^^)
  23. Τάσος97
Ψήφοι
4 Σπυρακος (^^)
1 Cupid
1 Drama Prinzessin
1 DumeNuke
1 Ikarionas
1 iris17

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ειπες αυτα τα 3 στο ιδιο ποστ, και ολα αναιρουν το ενα το αλλο....................................

Το ότι ο ΔΑ πιστεύει πως ο Ικαρίονας είναι στη μαφία, δε σημαίνει ότι πιστεύει ορθά. Απλά τελικά, όλο και περισσότερος κόσμος αμφισβητεί την αθωότητά του, με αποκορύφωση τον ΔΑ, κάτι που με βάζει μεν σε σκέψεις, χωρίς όμως να τον θεωρώ ακόμα εξαιρετικά ύποπτο, εξαιτίας της εικόνας του στο παιχνίδι, αυτής καθεαυτής.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Βρε Ικαρίωνα, ποια άτομα έχουν πέσει πάνω στον Σπυράκο; 4 ψήφους έχει μόνο και δεν έχουν ψηφίσει ακόμη πάρα πολλοί παίκτες. Καταλαβαίνω αυτό που λες και έχει βάση - ότι ενδεχομένως θα υπάρξει κόσμος που θα βγάλει τον Σπυράκο και θα "κρυφτεί" πίσω από την ψήφο του σε αυτόν, αλλά ακόμη ούτε οι μισοί δεν έχουν ψηφίσει.
Συγγνώμη, αλλά μου φαίνεται λίγο αψυχολόγητη αυτή σου η κίνηση, ενώ υπάρχουν ακόμη πάρα πολλοί παίκτες που δεν έχουν ψηφίσει.

Καθόλου αψυχολόγητη. Εξαρχής υποπτευόμουν την Drama και βλέπω να ψηφίζει πάντα όσους θα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να φύγουν. Αν η kleop ήταν αθώα που έτσι φαίνεται τελικά, τότε αφού κι εγώ είμαι αθώος, παίζει να είναι αθώος ο Σπυράκος. Η Drama δεν έχει αναφερθεί καθόλου στην Claire, ανάμεσα σε Claire και εμένα ψήφισε εμένα και πιστεύω λοιπόν ότι είναι μαφιόζος μαζί της. Αυτό που λες με τις ψήφους ξέρεις ότι σε κάνει πολύ ύποπτη, έτσι; Τι πάει να πει έχει μόνο 4 ψήφους ο Σπυράκος και έμειναν να ψηφίσουν ακόμη αρκετά άτομα; Με πόσους ψήφους έφυγε η klep; Θυμάσαι; Με 3. Με πόσους ψήφους θα έφευγε η Claire; Με 6. 4 ψήφοι στον Σπυράκο είναι αρκετοί λοιπόν, ιδιαίτερα όταν έχουν μείνει λιγότερο από 2 ώρες για να ψηφίσουν οι υπόλοιποι, και αν όντως το σκεπτικό μου είναι σωστό και πάνε να πέσουν όλοι στον Σπυράκο, τότε πιστεύω πως θα είναι καλύτερο να ψηφιστεί η Drama που για μένα είναι το ίδιο ένοχη, ώστε να δούμε τι θα συμβεί ανάμεσα στους δύο.

Το ότι ο ΔΑ πιστεύει πως ο Ικαρίονας είναι στη μαφία, δε σημαίνει ότι πιστεύει ορθά. Απλά τελικά, όλο και περισσότερος κόσμος αμφισβητεί την αθωότητά του, με αποκορύφωση τον ΔΑ, κάτι που με βάζει μεν σε σκέψεις, χωρίς όμως να τον θεωρώ ακόμα εξαιρετικά ύποπτο, εξαιτίας της εικόνας του στο παιχνίδι, αυτής καθεαυτής.

Ποιος είναι ο όλο και περισσότερος κόσμος που αμφισβητεί την αθωότητά μου; Εδώ έχουμε φτάσει να με έχει αθωώσει το μισό παλέρμο. Μαφιόζοι και πολίτες μαζί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ποιος είναι ο όλο και περισσότερος κόσμος που αμφισβητεί την αθωότητά μου; Εδώ έχουμε φτάσει να με έχει αθωώσει το μισό παλέρμο. Μαφιόζοι και πολίτες μαζί.

Πιστεύω ότι ο ΔΑ σε θεωρούσε ένοχο και για αυτό δε σε ψήφισε για να σώσει την Claire και τελικά έκανε αλλαγή ψήφου (στην περίπτωση που δε σε ψήφισε ή έστω δεν άλλαξε με εσένα τις ψήφους)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Ναι σιγουρα κατι παιζει εδω και θα εξαρτηθει η ψηφος μου.Ισως δεν επρεπε να παιξω τη καρτα τοσο νωρις γιατι βρηκατε πατημα μερικοι μερικοι και αλλοι θα παρασυρθουν..Ομως καποια δε μπορουν να μεινουν ασχολιαστα.

Η δολοφονία με μπέρδεψε αρκετά. Το ότι σκοτώθηκε η aegloswen που συνέχεια ψήφιζε Ikariona, μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα.

1ο σενάριο: Μπορεί να θέλουν οι μαφιόζοι να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας, έχοντας στο μυαλό τους ότι θα σκεφτούμε εμείς "οκ η aegloswen ψήφιζε τον ikariona και την σκοτώσανε. αποκλείεται να κάνανε κάτι τέτοιο για να καρφωθούνε αν ο ikarionas είχε κακό ρόλο"

2ο σενάριο : Ακριβώς το αντίθετο με αυτό. Μπορεί να την σκότωσαν επίτηδες, για να μη πάει το μυαλό μας στο ότι ο ikarionas είναι ύποπτος.

Αρκετά μπερδεμένα, έχω χρόνο να αποφασίσω.
Πες μας και κατι που δεν ειπωθηκε ως κι εγω το ειπα.Ειχες χρονο ναι και κατασταλαξες σε μενα μετα απο πολυ ταλαιπωρια.

Μα έχω εγώ επιθετικό στυλ; :confused::( Πρώτη φορά μου το λένε.. ίσως είναι επειδή λέω αυτά που πιστεύω μόνο.
Απόλυτη δεν είμαι, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη.

Σύμφωνα με το σενάριο που εξήγησα πιο πάνω, ο ikarionas δεν μου κάνει για ύποπτος πλέον.
Είμαι ανάμεσα στην Claire και στον Σπυράκο, που μοιάζει να παίζει πολύ επιπόλαια. Αλλάζει απόψεις πολύ γρήγορα και ίσως θέλει να πιαστεί από κάπου για να καλύψει πιθανούς συν-μαφιόζους.

Την Claire δεν γίνεται να την ψηφίσουμε, αφού έχει παίξει την κάρτα της.
Οπότε για σήμερα ψηφίζω Σπυράκο(^^)
Ουσιαστικα μιλας,εισαι συνεχως αβεβαιη και δε λες τιποτα(Και εγω καπως ετσι αλλα εγω ξερω τι ειμαι ).Δεν ηθελα να σε στοχοποιησω ακομα αλλα ξαφνικα τι φαση;; Και εσυ πιανεσαι και με ψηφιζεις χωρις ξεκαθαρο λογο
Καιι..

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Drama. Όπως προείπα, είχα σκοπό να ψηφίσω την Claire για δεύτερη φορά, καθώς η διάσωσή της δεν μου άρεσε καθόλου. Ο δεύτερος στη σειρά που πιστεύω πως είναι ύποπτος, λόγω της κάρτας που έπαιξε κατά του Ικαρίωνα χθες, λίγη ώρα πριν τη λήξη της ψηφοφορίας πιθανώς για να τον βγάλει από την μέση και να μείνει η Κλερί, συνεχίζει να τον κρατάει ύποπτο στα μάτια μου. Ας μην ξεχνάμε πως η πρώτη του ψήφος στον Ικαρίωνα δεν ήταν καθόλου ''λογικά'' δικαιολογημένη.

Ψηφίζω για σήμερα τον Σπυράκο (^^) έχοντας σχεδόν βγάλει τον Ικαρίωνα από την Black list μου
Διασωση Κλαιρ ενω στοχοποιηθηκε αρχικα χωρις λογο..επαιξα μια καρτα που 100 φορες εξηγησα το λογο και παλι τα ιδια..Γινεται χαμος με αλλους και παλι παμε σε μενα και σε μια κινηση μου.Αθωος ο Ικαριωνας αρα αυτοματως ενοχος εγω ενω εξηγηθηκα.Δε ψηφιζουμε Κλαιρ και εχουμε δικαιολογια να παμε σε μενα..Τελεια με λεπτομερειες χωρις νοημα κολλαμε σε αλλο τριπτυχο. Δε μας τα λες καλα ουτε εσυ.

Καλησπέρα σας. Δυστυχώς από τώρα μέχρι την Κυριακή περίπου δεν θα μπορώ να είμαι τόσο ενεργός όσο ήμουν της προηγούμενες μέρες, επειδή σήμερα έχω να τακτοποιήσω κάτι δουλίτσες και από αύριο θα λείπω. Ενημερώνω από τώρα για να μην έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις. Θα σας διαβάζω αλλά επειδή θα είμαι από κινητό δεν θα μπορώ να γράφω ιδιαίτερα.

Πάμε τώρα στα του παιχνιδιού.
Προς το παρόν θεωρώ ότι η δολοφονία της Έλενας έγινε με δύο πιθανούς σκοπούς:
1. Να στραφούν τα βλέμματα στον ικαρίωνα, που ξεκάθαρα δεν πέτυχε, ή
2. Να φύγουν οι υποψίες από τον ικαρίωνα, που ξεκάθαρα αυτό γίνεται ως τώρα.

Δεν είμαι σίγουρος για το τί από τα δύο συμβαίνει, αλλά μέχρι στιγμής και με τις κινήσεις που γίνονται από χθες, τείνω προς το πρώτο.

Η Claire είναι μεν πολύ ύποπτη, αλλά η κίνηση της με την κάρτα δεν μου φαίνεται τόσο περίεργη κι εγώ το ίδιο θα έκανα στην θέση της, αν κινδύνευα να φύγω, θα κέρδιζα χρόνο και θα προσπαθούσα να πείσω για την αθωώτητά μου, ασχέτως αν αυτή υπάρχει.

Οπότε, δεν είναι περισσότερο ύποπτη η Claire απ' ότι χθες. Είναι ακριβώς το ίδιο στα δικά μου μάτια.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μετά την δολοφονία της Έλενας, έχει αρχίσει να περιορίζεται το πεδίο των πιθανών μαφιόζων για την ώρα. Εκτός από τους Claire και Σπυράκο που σχολίασα χθες και τον μιντιν που ανέφερα και παλιότερα, ο οποίος ενώ ήταν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν τώρα ξαφνικά αρχίζει να προσπαθεί να γράψει κάπως συγκροτημένα(χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία), μόλις του την είπαμε μερικά άτομα, ο πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Cupid, ο οποίος ενώ μέχρι χθες ήταν λακωνικότατος ξαφνικά από χθες το βράδυ, έχει αρχίσει τα μεγάλα ποστ και της αναλύσεις.
Εικάζω βλέποντας κάρτες και ενεργοποιήσεις παικτών ότι πιθανώς η μαφία να έχει στριμωχτεί και να αρχίσει να προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει. Αν ισχύει αυτό και πέφτω μέσα σε μερικούς από τους μαφιόζους, το παιχνίδι πάει καλά. Αν πάλι δεν ισχύει αυτό υπάρχει πρόβλημα και μάλλον είμαστε πολύ μακριά από την μαφία.

Επειδή δεν έχω τον χρόνο να κάνω πολλές παραθέσεις, ούτε και είδα κάτι ιδιαίτερο που ήθελα να παραθέσω, απλώς θα κάνω δύο σύντομες αναφορές σε κάτι που διάβασα.

@JKaradakov Δεν μου άρεσε αυτό που είπες ότι η Έλενα παίζει να είναι μέντιουμ ή ντετέκτιβ, γιατί δεν θεωρώ καλό να αναφερόμαστε τόσο έντονα σε δυνατούς ρόλους πολιτών. Γιατί ας πούμε κάλλιστα θα μπορούσαν οι μαφιόζοι να πίστεψαν ότι είναι μέντιουμ και να την σκότωσαν γι'αυτο(το μέντιουμ δεν καρφώνεται). Γενικά το θεωρώ κακή τακτική αυτό.

@ikarionas
2 πράγματα:
1. Δεν κατάλαβα τι νόημα είχε η όλη ανάλυση των δολοφονιών χθες το βράδυ, το ίδιο έκανε επίσης και ο vassilis498. Δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί σε κάτι όλο αυτό εκτός από το να δίνει μελλοντικές ιδέες στην μαφία.
2. Ναι, σε αθώωσα προς το παρόν, γιατί υπάρχουν άτομα που μου φαίνονται πολύ πιο ύποπτα. Αν για κάποιο λόγο αλλάξουν και πάλι τα δεδομένα είναι πιθανό να αλλάξω και πάλι άποψη. Γιατί βλέπεις δεν έχουμε όλοι την δική σου σιγουριά όταν κατηγορούμε κόσμο. Οπότε ναι, αν κάτι δεν μου ταιριάζει στο σενάριο που έχω στο μυαλό μου, το πετάω και ξαναρχίζω ή το διορθώνω, γιατί πολύ απλά δεν έχω τον τρόπο να ξέρω πράγματα.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου για την ώρα, ελπίζω να προλάβω να γράψω κάτι ακόμη πριν την ψηφοφορία ή το βράδυ.

Θα ψηφίσω κι εγώ τον Σπυράκος (^^), αν και με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν έχει τόσες ψήφους και δεν είναι κανείς κοντά του, αλλά μετά την Claire είναι ο πιο ύποπτος στα μάτια μου και δεν θα ήθελα να ψηφίσω αλλού και να έρθει κανένα ξαφνικό κύμα που θα τον σώσει.
Καλησπερα καικαλη βραδια.Κι αλλος με το κυμα.Ενω εξηγηθηκα παμε στον Σπυρακο.Ας φυγει ο Σπυρακος.
Εμένα όμως γιατί δεν μ' αρέσει που όλοι ξαφνικά με αθωώνουν και πέφτουν πάνω στον Σπυράκο; Δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό. Ναι θέλω να φύγει ο Σπυράκος. Μπερδεύει το παιχνίδι και πιστεύω ότι είναι μαφιόζος με βάση όλα όσα έχω γράψει γι' αυτόν. Ξαναπαραθέτω:

Το βράδυ δολοφονήθηκε ένα άτομο που ήθελε να βγω εγώ, κάτι που φαινομενικά έριχνε αρκετές υποψίες σε μένα, όπως άλλωστε και η πρώτη δολοφονία στον Tzoum αλλά την ίδια στιγμή άρχισαν ένα σωρό άτομα, ακόμη και πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας της aegloswen, να με αθωώνουν. Θα μπορούσε ανάμεσα σ' αυτά τα άτομα να βρίσκονται μαφιόζοι που σχεδίαζαν να σκοτώσουν την aegloswen το βράδυ και που άρχισαν από πριν να προσπαθούν να με προσεγγίσουν και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μου ώστε να με υπερασπιστούν όταν άλλοι ''κακοί'' μπορεί λόγω του kill να έπεφταν πάνω μου. ''Δεν θα πέσουμε στην παγίδα σας μαφιόζοι'' (δείτε αντίδραση Σπυράκου). Πλήρης κάλυψη της ενοχής τους. Θα μπορούσε μάλιστα ανάμεσα σ' αυτά τα άτομα να βρίσκεται και φανερός δολοφόνος που θα ήθελε να δημιουργήσει υποψίες για μένα στον πληροφοριοδότη του. Εφόσον ο πληροφοριοδότης γνωρίζει την ενοχή του φανερού, βλέποντάς τον να με αθωώνει, δεν θέλει και πολύ για να υποψιαστεί κι εμένα.

Σπυράκος: O υπ' αριθμόν 1 ύποπτος για μένα. Mε θεωρούσε αθώο που απλώς μπέρδευα το παιχνίδι, παρ' όλ' αυτά με ψηφίζει και δεν διστάζει να σπαταλήσει μάλιστα την επιπλέον ψήφο του σε μένα, ενώ είχε πει πως με θεωρούσε αθώο. Το πιο ωραίο της υπόθεσης ήταν ότι αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας και την αποχώρηση της Μάιρας, έσπευσε να με αθωώσει. Ενώ λίγα λεπτά πιο πριν μου χαράμισε την επιπλέον ψήφο του σε μένα, λίγα λεπτά αργότερα με έβγαλε ως αθώο, είπε ότι δεν θα πάει σε μένα σ' αυτό τον γύρο και προσπάθησε να πει και σε άλλα άτομα να μην πάνε σε μένα. Μάλιστα κορόιδεψε το kill της μαφίας λέγοντας ''δεν θα πέσουμε στην παγίδα σας μαφιόζοι να πάμε στον Ικαρίονα''. Συν του ότι βρίσκω όλη αυτή τη δικαιολόγηση του στυλ ''έχω ξαναρίξει κάρτες νωρίς σε παιχνίδι'' εντελώς άτοπη και αδιάφορη. Επειδή έριξε σε άλλα παιχνίδια νωρίς κάρτες πρέπει να μην είναι μαφιόζος τώρα και να μην προσπάθησε να σώσει την Claire; Aσφαλώς όχι. Τον θεωρώ 100% μαφιόζο.

Το παιχνίδι έχει ξεκαθαρίσει αρκετά για μένα. Η Claire και ο Σπυράκος είναι μαφιόζοι και πρέπει να φύγουν στις επόμενες δύο ψηφοφορίες. Η Claire δίνει ''τυχαία'' τρίτη ψήφο στην kleop όταν ο Σπυράκος είχε κι αυτός τυχαία 2 ψήφους τότε (βγάζω εμένα και τον Giammou εκτός για ευνόητους λόγους). Στη δεύτερη ψηφοφορία που ήταν να βγει η Claire, ο Σπυράκος χαράμισε την επιπλέον ψήφο του σε μένα όλως τυχαίως και μάλιστα ο ΔΑ όλως τυχαίως έσωσε κι αυτός την Claire. Μήπως είναι συγκάτοικοι; Όχι δεν είναι. H Claire με τη σειρά της, αφού μας έχει πρήξει πόσες φορές με το να δικαιολογεί τον εαυτό της διαρκώς λέγοντας πως είναι άπειρη και ότι τα κάνει όλα τυχαία, μας το παίζει στη συνέχεια άνετη λέγοντας ''βγάλτε με να ησυχάσω αφού έτσι κι αλλιώς θα βγω στον επόμενο γύρο''. Ωστόσο, παίζει τώρα την κάρτα της εξαίρεσης από την ψηφοφορία. Τι στο καλό; Πού πήγε όλη η άνεση στο ''βγάλτε με να ησυχάσω''. Ξαφνικά γιατί δεν θέλει να βγει; Έχει τόσο καλό ρόλο ώστε ξαφνικά να θέλει να μείνει ακόμη στο παιχνίδι για να βοηθήσει; Όχι. Απλώς είναι μαφιόζος. Έχει αποκαλυφθεί. Ξέρει ότι δεν θα τη γλιτώσει για πολύ ακόμη και είπε να κερδίσει έναν γύρο ακόμη μπας και βγει στην πορεία κάνας ακόμη αθώος ή μπας και βγω εγώ που ήμουν ο δεύτερος σε ψήφους μετά απ' αυτήν. Τα πράγματα είναι τόσο απλά. Όποιος δεν τα βλέπει είτε είναι τυφλός είτε είναι κακός ρόλος που θέλει κι αυτός να κερδίσουν ακόμη ένα γύρο οι μαφιόζοι, καθώς η Claire θα φύγει στον επόμενο γύρο. Ο λόγος που είμαι τόσο επιθετικός στα post μου είναι γιατί θέλω να αγχώνω τους άλλους ή να τους εκνευρίζω. Όταν εκνευρίζονται ή είναι αγχωμένοι, κάνουν λάθη. Και ο Σπυράκος με την Claire έκαναν αρκετά λάθη. Εφόσον η καλή μας Claire έπαιξε την συγκεκριμένη κάρτα, εγώ θα ψηφίσω ξεκάθαρα Σπυράκο σ' αυτό τον γύρο και αν ζω στον επόμενο θα ψηφίσω την Claire.

Ωστόσο, το ότι ένα σωρό άτομα έχουν αρχίσει να πέφτουν πάνω του και να με αθωώνουν ταυτοχρόνως με μπερδεύει πολύ. Είτε έχει αποδεχτεί η μαφία ότι θα φύγει σήμερα ένα μέλος της και αύριο ένα ακόμη, ή συμβαίνει το εξής: Η Claire που είναι μαφιόζος, εξαίρεσε τον εαυτό της απ' την ψηφοφορία, όχι για να πέσουν όλοι πάνω μου, -μιας και όπως είπα ήδη, φαίνεται ότι η σημερινή τακτική των μαφιόζων είναι να με υποστηρίξουν-, αλλά για να πέσουν όλοι πάνω στον Σπυράκο, ο οποίος από βλακεία την υποστήριξε με επιπλέον ψήφο σε μένα, ίσως random. Έτσι ώστε να βγει ένας ακόμη αθώος σήμερα. Δεν ξέρω αλλά κάτι μου βρωμάει σε όλο αυτό το ρεύμα εναντίον του Σπυράκου τώρα και σε όλο αυτό το ρεύμα αθώωσης εμού από άτομα που δεν έχουν την παραμικρή πληροφορία για μένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μ' αρέσουν καθόλου τα όσα είπε ή έκανε και θέλω να βγει απ' το παιχνίδι αλλά επειδή δεν μ' αρέσουν τα μπετά θα αλλάξω την ψήφο μου και ίσως να την ξαναλλάξω αν είναι να βγει κάποιος λιγότερο αθώος απ' τον Σπυράκο. Μπορεί βέβαια απλώς οι μαφιόζοι να αποδέχτηκαν ότι θα χάσουν μαφιόζο σήμερα. Αν τον υπερασπίζονταν θα φαινόντουσαν πολύ πιο ύποπτοι.

Ανάμεσα στα άτομα που θέλω να φύγουν απ' το παιχνίδι είναι και η Drama Prinzessin.
(aegloswen, Σπυράκος, Τάσος 97, tsarachaf, mintin, Drama Prinzessin και Claire Rentfield).

Drama Prinzessin: Με κατηγορεί επειδή ψήφισα κάποιον με βάση το nickname του. Σκέτη παράνοια. Κατόπιν επισημαίνει ότι βρίσκει ύποπτη την ψήφο του Cupid,(ίσως υποστηρίζοντας έμμεσα την aegloswen), βρίσκει ύποπτο τον Giamou και μάλιστα βρίσκει και η ίδια ένοχη την kleop. Ψηφίζει την kleop και χτες ψήφισε εμένα. Αν η kleop ήταν αθώα κι επειδή ξέρω πως είμαι αθώος, πρέπει να έχει κακό ρόλο. Πράγμα που κάνει μάλλον αθώο τον Cupid και τον Giamou. Μπορεί να είδε ότι ανάμεσα σ' αυτούς που κατηγόρησε, η kleop είχε κατηγορηθεί περισσότερο και είχε περισσότερες πιθανότητες να φύγει, οπότε την βόλεψε αυτό και την ψήφισε πρώτη ενώ στη δεύτερη ψηφοφορία ψήφισε πάλι αθώο, εμένα, που είχα ακουστεί πολύ και υπήρχε πιθανότητα να με ψηφίσουν για να βγω. Μάλιστα τώρα που ακούγεται αρκετά ο Σπυράκος, ψηφίζει Σπυράκο κι αυτό με βάζει σε ακόμη πιο πολλές υποψίες. Ψηφίζει πάντα τα άτομα που ακούγονται πολύ. Αν η kleop ήταν αθώα, εγώ είμαι αθώος και άρα και ο Σπυράκος μπορεί να είναι επίσης αθώος. Πρέπει να φύγει άμεσα απ' το παιχνίδι. Συν του ότι δεν έχει αναφερθεί ούτε μια φορά στην Claire. Και οι δύο ψήφισαν την kleop και μάλιστα όταν η Claire κινδύνευε, η Drama ψήφισε εμένα.

H ψήφος μου λοιπόν πάει στην Drama Prinzessin και θα ήθελα να την ψηφίσουν κι άλλοι για να δούμε τι θα γίνει με αυτήν και τον Σπυράκο.



Ναι ούτε εμένα θα μου φανεί περίεργο. Πλέον φαίνεται να με έχουν αθωώσει πολλά άτομα, άρα δεν έχει συμφέρον να με κρατάει μέσα η μαφία. Αν έχω πέσει και μέσα σε όσα λέω για Drama, Claire κλπ, ένας λόγος ακόμη να με δολοφονήσουν. Εσένα υπάρχουν κάποια λίγα άτομα που σε υποπτεύονται ακόμη οπότε λογικά άλλον έναν γύρο θα ζήσεις. Για μένα είναι αβέβαιο πλέον.
Αν εισαι τοσο σιγουρος και με θεωρεις τοσο ενοχο οπως λες τι αλλαζεις; Δεν βρισκω καν το Post που ψηφιστηκα απο σενα ισως εχω κανει εγω λαθος και δε το βλεπω αλλα λογικα το επεξεργαστηκες; Ημουν εξω.Γιατι πας για Drama ενω ηθελες εμενα; Για αντιδρασεις; Καλα.Ή μηπως τελικα ειπες να πας αλλου για να μη στοχοποιηθειτε; Επειδη κατι μου βρωμαει ειδικα τωρα που δε μου εκατσε καλα η Drama..βρωμαει πολυ..

Καθόλου αψυχολόγητη. Εξαρχής υποπτευόμουν την Drama και βλέπω να ψηφίζει πάντα όσους θα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να φύγουν. Αν η kleop ήταν αθώα που έτσι φαίνεται τελικά, τότε αφού κι εγώ είμαι αθώος, παίζει να είναι αθώος ο Σπυράκος. Η Drama δεν έχει αναφερθεί καθόλου στην Claire, ανάμεσα σε Claire και εμένα ψήφισε εμένα και πιστεύω λοιπόν ότι είναι μαφιόζος μαζί της. Αυτό που λες με τις ψήφους ξέρεις ότι σε κάνει πολύ ύποπτη, έτσι; Τι πάει να πει έχει μόνο 4 ψήφους ο Σπυράκος και έμειναν να ψηφίσουν ακόμη αρκετά άτομα; Με πόσους ψήφους έφυγε η klep; Θυμάσαι; Με 3. Με πόσους ψήφους θα έφευγε η Claire; Με 6. 4 ψήφοι στον Σπυράκο είναι αρκετοί λοιπόν, ιδιαίτερα όταν έχουν μείνει λιγότερο από 2 ώρες για να ψηφίσουν οι υπόλοιποι, και αν όντως το σκεπτικό μου είναι σωστό και πάνε να πέσουν όλοι στον Σπυράκο, τότε πιστεύω πως θα είναι καλύτερο να ψηφιστεί η Drama που για μένα είναι το ίδιο ένοχη, ώστε να δούμε τι θα συμβεί ανάμεσα στους δύο.
Σε ικανοποιουν οι ψηφοι και ξαφνικα ενω με ψηφισες λες οτι μπορει να ειμαι αθωος.Και μην ακουσω τωρα που αλλαζω 3η φορα γνωμη για σενα οτι εγω παω να μπερδεψω.Εσυ με μπερδευεις τωρα με αυτη την αλλαγη και δε ξερω τι να υποθεσω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

mintin97

Νεοφερμένος

Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Βρισκόμουν ανάμεσα σε Σπυράκο και Drama, όπωςε ανέφερα σε άλλο ποστ μου. Μετά όμως την αθώωση εκ μέρους της του Ικαρίωνα, την θεωρώ αθώα. Σύμφωνα λοιπόν με το σημερινό μου σεντόνι, η ψήφος μου πηγαίνει στο Σπυράκος (^^).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
Ψηφίζω για σήμερα mintin97.
Σκεπτικό και αναλύσεις αρκετά αργότερα, για την ώρα τρέχω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Claire Rentfield για αυτή την ψηφοφορία.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 6/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> mintin97
  3. Cupid
  4. Deutsch... Lover --> Σπυρακος (^^)
  5. Drama Prinzessin --> Σπυρακος (^^)
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Cupid
  9. Giamou
  10. Ikarionas --> Drama Prinzessin
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov --> DumeNuke
  14. Libertus
  15. mintin97 --> Σπυρακος (^^)
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211 --> Σπυρακος (^^)
  19. tsarachaf --> Σπυρακος (^^)
  20. ultraviolence --> iris17
  21. vassilis498 --> Claire Rentfield
  22. Σπυρακος (^^)
  23. Τάσος97
Ψήφοι
5 Σπυρακος (^^)
1 Cupid
1 Drama Prinzessin
1 DumeNuke
1 Ikarionas
1 iris17
1 mintin97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Το ότι ο ΔΑ πιστεύει πως ο Ικαρίονας είναι στη μαφία, δε σημαίνει ότι πιστεύει ορθά. Απλά τελικά, όλο και περισσότερος κόσμος αμφισβητεί την αθωότητά του, με αποκορύφωση τον ΔΑ, κάτι που με βάζει μεν σε σκέψεις, χωρίς όμως να τον θεωρώ ακόμα εξαιρετικά ύποπτο, εξαιτίας της εικόνας του στο παιχνίδι, αυτής καθεαυτής.

"Ο Ικαρίωνας παρά ό,τι έχει γίνει, συνεχίζει να μη μου δίνει την εντύπωση ότι είναι στη μαφία.
Κατηγορεί ευθέως Ικαρίωνα, τόσο πολύ που αρχίζω να θεωρώ ότι κάτι γνωρίζει, ακόμα κι αν τον έχω πολίτη στο μυαλό μου.
Επειδή όμως θεωρώ ότι ο Ikarionas δεν είναι στη μαφία, τείνω προς τη δεύτερη επιλογή."

Ειπες αυτα τα πραγματα σε ενα ποστ? Στη πρωτη προταση τον θεωρεις υποπτο, στη δευτερη αθωο και στη τριτη εισαι καπου στο 50-50. Θα με τρελανεις μου φαινεται...

Κατα την αποψη μου, οι πιο υποπτοι, που τους εχω αναφερει και σε προηγουμενο ποστ, ειναι οi εξης: Guest 278211, tsarachaf kai drama. 4ος μου υποπτος ειναι ο Σπυρακος. Επειδη και οι πιθανοτητες ειναι περισσοτερς στο να υπαρχουν μαφιοζοι στα 3 παρα στο 1 ατομο και επειδη και οι 3 ψηφισαν σπυρακο απο νωρις, χωρις να περιμενουν να δουν αν οντως θα παρει ψηφους, και επειδη εχω πιο υποπτη τη drama απο τον σπυρακο, που ναι μεν βρισκεται σε συγχυση, αλλα πιστευω πως και μαφιοζος να ειναι, δε θα παραμεινει πολυ στο παιχνιδι, ψηφιζω DRΑΜΑκαι χαιρομαι που της δινω 2η ψηφο, ωστε να δουμε πως θα κινηθουν οι υπολοιποι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top