05-07-16

15:02
Θα σχολιάσω μόνο αυτά.
Πρώτον δεν στοχοποιώ μόνο άτομα που διαφωνούν μαζί μου. Στοχοποιώ άτομα που μου φαίνονται ύποπτα είτε διαφωνούν είτε συμφωνούν μαζί μου.
Βέβαια όλως τυχαίως αυτούς που κατηγορείς ή σε ψήφισαν ή διαφωνούν μαζί σου....Τάσος, ελενα, κλεοπ σε ψήφισαν. Και αναφέρεσαι συχνά και σε μένα, την Eileen, τον Σπυράκο και την Deutsch, που έχουμε όλοι διαφωνήσει μαζί σου. Δεν αποκλείω να έχεις πέσει κάπου μέσα, αλλά πιο πολύ τυχαίο μου φαίνεται παρά λόγο σκέψης.
Δεύτερον, όχι δεν θέλω να ασχοληθώ ακόμη με τα σιωπηλά άτομα. Ο λόγος είναι ότι πιστεύω πως η στροφή της προσοχής στο ''τρίπτυχό'' μας που επιχειρήθηκε χτες, ήταν για να συγκαλύψει ένοχους παίκτες που είχαν ακουστεί αρκετά, έστω και κατά τύχη. Ένας σιωπηλός παίκτης που ήδη δεν έχει τραβήξει την προσοχή, δεν χρειάζεται να βρει τεχνάσματα να μείνει περισσότερο στην αφάνεια. Αντιθέτως, κάποιος που ακούστηκε πολύ και είναι ένοχος, έχει μεγαλύτερο συμφέρον να στρέψει τη συζήτηση αλλού για να ξεχαστεί ο ίδιος. Βαδίζοντας πάνω σε αυτή τη λογική θα κινηθώ σε άτομα που θεωρούσα ύποπτα και χτες. Έκανα ήδη κάποια πιθανά σενάρια για τον Tzoum στα οποία και εσύ η ίδια βγαίνεις αρκετά ύποπτη γιατί ταιριάζεις σε αρκετά απ' αυτά.
Αν είσαι πολίτης αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Κάθονται σφάζονται όλη μέρα οι πολίτες και οι μαφιόζοι κάθονται αραχτοί και δεν κάνουν τίποτα...
Τέταρτον, ασφαλώς και ο Tzoum ήταν πολίτης. Τι άλλο μπορεί να ήταν για να τον σκοτώσουν οι δολοφόνοι; Δεν νομίζω να ρίσκαραν να σκοτώσουν κάποιον που θα μπορούσε να είναι ο διεφθαρμένος αστυνόμος ή η πόρνη. Ούτε θεωρώ τον Tzoum το άτομο που θα επιχειρούσε ως μαφιόζος να κάνει κάρφωμα τόσο γρήγορα. Αθώος ήταν.
Αυτό το σχολιάζω μόνο και μόνο για να σχολιάσω τα πολλαπλά λάθη σε σχέση με τους κανόνες... Πρώτον οι μαφιόζοι γνωρίζουν τον ΔΑ, άρα δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν αν θέλουν να τον σκοτώσουν. Η πόρνη δεν φαίνεται εύκολα στον πρώτο γύρο, γιατί δεν ξέρει κανέναν, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε κάρφωμα. Είτε επιτυχημένο είτε απότυχημένο, γιατί όπως και να χει θα είχαμε ΟΡΙΣΤΙΚΗ αποχώρηση και φυσικά ίσως και άλλο ένα θύμα, από την δολοφονία.
Edit:
Μέχρι τώρα εγώ δε το θεώρησα προβληματικό - όσο ήταν εδώ μπήκε και έκανε μία ουσιαστική δημοσίευση. Περισσότερο μου είχε φανεί χθες περίεργο το ότι η Έλενα μπήκε, έκανε ποστ νωρίς και μετά εξαφανίστηκε.
Απλώς δεν είναι το συνηθισμένο παιχνίδι του φρικ, μπαίνει και μιλάει όσο πιο πολύ μπορεί, τον βλέπουμε συνέχεια, τώρα μπήκε λίγο χθες το μεσημέρι και μετά χάθηκε.
Η Έλενα έκανε το ίδιο και σήμερα, απ'ότι καταλαβαίνω. Αλλά αυτή παίζει πιο συχνά έτσι. Όχι ότι την αθωώνει, απλώς δεν μου φαίνεται τόσο παράξενο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.