1. Δεν τον κατηγορησα, διαβασε ξανα τα ποστ μου και λαβε υποψη σου τη σημασια των λεξεων , για να μην μπερδευτουν τα νοημα τους.
2.Απαντω σε αλλο ποστ, φυσικα και ισχυει αυτο που λες. Δε μπορει να το κανω για να σας ριξω σταχτη στα ματια,γιατι με αυτα που ειπα δε βοηθαω κανενα, ενω, αντιθετως, εχω μιλησει πολυ με τον κινδυνο να κατηγορηθω.
Θεωρω το σκεπτικο σου πολυ κακο και οτι μιλας απολυτα, χωρις να εχεις τα στοιχεια για να το κανεις αυτο, τοσο σε οσα λες για μενα, οσα και στα υπολοιπα που λες. Οσον αφορα αυτα που ειπες για μενα, ισα ισα το αντιθετο, δεν υπερασπιζομαι κανενα. Αν ημουν μαζι τους, θα προτιμουσα να σας αφησω στην αγνοια και να μην αναφερω οτι ξερω οτι παιζουν καλα, ωστε να πορευτειτε με το σκεπτικο οτι ειναι πρωταρηδες. Αντ' αυτου τους ανεφερα ( που σημαινει πως τους εφερα στο προσκηνιο, ειτε για καλο, ειτε για κακο). Φυσικα, ειμαι σιγουρος πως ξερουν να παιζουν παλερμο και δε νομιζω αυτο να ειναι υποστηριξη ή κατηγορια. Αντιθετα, θελω να μου πεις ακριβως, που τους υποστηριζω, με ποια λογια μου. Και λες πως σου φαινεται υποπτο ολο αυτο, αλλα δε μας εχεις στους top υποπτους σου...
υ.γ. μου φαινεται οτι δε προσεξες πως η ψηφος του τζουμ ειναι σε μενα...Εν ολιγοις μου φαινεται πως τα χεις κανει μανταρα.
Δε νομιζω πως ειναι θεμα φοβου ή κατι τετοιο. Εγω ειπα κατι για να το εχετε υποψιν οι υπολοιποι, αν πιστευετε οτι με αυτο αβανταρω αυτους και οχι τους υπολοιπους, νομιζω πρεπει να αναθεωρησετε καποια πραγματα. Επισης, δεν κατηγορα κανενα απο τους, ειτε με κατηγορησε κανεις. Νομιζω οτι εχουμε στοχοποιηθει απο τους υπολοιπους, παρα μεταξυ μας.