Έλεναααα πως αντέδρασες όταν δεν πήρες απάντηση από τη ΣΕ τη νύχτα;
Οι δυο νύχτες που δεν είχα πάρει απάντηση ήταν εκείνη που ρώτησα για την Εμιλούκο και εκείνη που ρώτησα για τον tsarachaf!
Είχα εκνευριστεί απίστευτα γιατί σε αυτά τα δυο σημεία , είχα ανάγκη τις πληροφορίες και για άλλη μια φορά, πέτυχες διάνα!
Αυτό είναι αστείο αφού την πρώτη φορά που κοιμήθηκες μαζί της της έγραψα "να μην κοιμόσουν με πόρνες να μάθαινες" και τη δεύτερη "κοιμάσαι μέρα παρά μέρα με πόρνες κι έχεις το θράσος να θες να μάθεις; Φτου σου!". Επίσης έκανα κι ένα λαθάκι κάποια φάση στο τέλος του παιχνιδιού, την Κυριακή νομίζω, που η Έλενα μου είπε κάτι σε στιλ "με έχει ξεπατώσει η πόρνη" και τελείως αυθόρμητα και χωρίς να σκεφτώ της απάντησα "ναι λες κι εσύ δεν ΤΟΥ κουνήθηκες!". Όταν κατάλαβα το λάθος μου ήταν αργά και δεν ξέρω αν το κατάλαβε, θα μας πει η ίδια.
Ναι το κατάλαβα Σύλβια, αλλά έτσι κι αλλιώς σε εκείνη την φάση οι πιο επιλαχούντες για τον ρόλο της πόρνης ήταν άντρες (DumeNuke πχ), οπότε δεν μου έκανε εντύπωση το ότι σου ξέφυγε κάτι τέτοιο.
Έτσι κι αλλιώς δεν σκόπευα να πάρω πληροφορία από μια τέτοια απάντηση - γιατί ήταν καθαρά χιουμοριστική.
Επίσης - μιας και μου απηύθυνες τον λόγο - έχω να πώ πως διάβασα το ημερολογιό σου και πιστεύω πως ήσουν λίγο παραπάνω σκληρή μαζί μου από όσο ήταν δίκαιο.

Προφανώς και καταλαβαίνω πως όταν ένας παίκτης έχει κάνει καλά παιχνίδια στο παρελθόν,
κρίνεται πολύ πιο αυστηρά και ειδικά όταν δεν έχει έναν απλό ρόλο πολίτη.
Ήταν
ένα πολύ κακό Παλέρμο για εμένα και ήμουν αποπροσανατολισμένη με τον χαμό που είχε δημιουργηθεί γενικά.
Επίσης οι κάρτες μου δεν με κουβάλησαν - όπως και πολλούς άλλους- γιατί ειχα 3 ακυρώσεις ψήψων και μια Ηχώ.
Αλλά ρε παιδι μου δεν μπορώ να βλέπω να κρίνομαι με αυτόν τον τρόπο εγώ, που τουλάχιστον προσπαθούσα να έχω και μια Χ συμμετοχή στο παιχνίδι και με τον ρόλο και με τις κάρτες μου και να περνάν στο ντούκου άτομα που περνούσαν και μας άφηναν μια ψήφο ή και μαφιόζοι που έμπαιναν και έγραφαν απλά ότι τους έλεγαν, 2 λεπτά πριν την ψηφοφορία.
Να πώ επίσης πως δεν είχα στείλει ποτέ πμ στη ΣΕ για να ρωτήσω για την αθωότητα του Ικαρίωνα, αλλά το είχα καταλάβει μόνη μου μετά την Ηχώ που είχε παίξει. Καθώς επίσης και δεν θυμάμαι να άφησα ποτέ βραδιά που να μην ρώτησα για την αθωότητα κάποιου φαντάσματος.
Σχετικά με το θέμα του Pie.. Προφανώς και πήγαινε το μυαλό για το γεγονός ότι ήταν ΑΜ,
αλλά διαφώνησα γενικά για την επιστροφή του, μιας και θεωρούσα πως θα ήταν πιο βοηθητικό να μπεί κάποιος σίγουρος πολίτης μέσα. Ήξερα ότι η
Πόρνη ήταν ακόμη μέσα λόγω των πμ'ς που έπαιρνα από τη ΣΕ και με εμπόδιζε στις ερωτήσεις μου.
Ήμουν σίγουρη πως θα κοιμόταν με τον Pie έτσι κι αλλιώς με το που τον έβαλε η Ζωή μέσα και δεν θα κερδίζαμε κάτι ουσιαστικό.
Άλλο που τελικά δεν έγινε! Αλλά ας σκεφτούμε ότι ο μόνος λόγος που δεν έγινε ήταν επειδή δεν είχε σήμα o ultraviolence!
Επίσης θεωρώ μεγάλο φαουλ το γεγονός ότι ο Τζουμ επέμενε να με γιατρεύει.
Ήταν απίστευτα λάθος αυτή η τακτική και αν ποτέ πάρω τον ρόλο του γιατρού, δεν πρόκειται να την ακολουθήσω,
όπως συμβουλεύω και όλους σας να μην το κάνουν!
Κάπου εδώ θα ήθελα να ζητήσω και ένα
μεγάλο συγγνώμη στην Ζωή η οποία εκτέθηκε ανεπανόρθωτα για χάρη μου σχετικά με την αθωότητα του Cupid. Πραγματικά ζητώ συγγνώμη Ζωή! Αλλά κι εσύ βρε κιουπιντάκο, έπρεπε να είχες υπερασπιστεί τον εαυτό σου ενεργά και με συνέχεια.
Τραγουδάκι!