Palermo #42 - The Wire Edition

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους! :flowers:
Γύρισα από την όμορφη και καυτή Θεσσαλονίκη και είπα να ποστάρω κανένα σεντόνι, γιατί κινήθηκα αρκετά περίεργα οπότε το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω τι σκεφτόμουν.

Το έχω πει ξανά, το συγκεκριμένο Παλέρμο περιστρέφεται συνέχεια γύρω από το κάρφωμα. Συνοπτικά, ακούστηκαν οι εξής απόψεις:
α) Η Μελανία ήταν αθώα/Το κάρφωμα πέτυχε: πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι δημοσιεύσεις που έκανε έχουν κάποια βάση και πως μέσα στα άτομα που υποστήριξαν τον Τάσο/ψήφισαν τον Ηλία υπάρχει κάποιος φανερός μαφιόζος.
Ergo: Υπάρχουν τέσσερις μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι [ Libertus ]
β) Η Μελανία ήταν μαφιόζος/Το κάρφωμα απέτυχε: δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τίποτα από ό,τι είπε, οι άνθρωποι που κατηγόρησε είναι σχεδόν σίγουρα αθώοι
Ergo: Στο παιχνίδι υπάρχουν τρεις μαφιόζοι. [ Tsarachaf ]

Μέσα από όλη την συζήτηση (την οποία διάβασα παραπάνω από μία φορές, να είστε σίγουροι) εμένα ΔΕΝ μου απαντήθηκαν τα συγκεκριμένα δύο ερωτήματα:
1. Γιατί ο Χάρης, όντας μαφιόζος να υποστηρίζει πως υπάρχουν περισσότεροι μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι. Κανονικά θα έπρεπε να θέλει να "κρύψει" κάποιον, να μείνει κρυφός. Μία τέτοια προσέγγιση δεν τον συμφέρει καθόλου.
Η τυπική απάντηση ήταν "μπλόφα". Αυτή η δικαιολογία στο συγκεκριμένο Παλέρμο έχει φορεθεί περισσότερο από μπλουζάκι του Bershka στα γυμνάσια! (όχι μόνο στην περίπτωση-Χάρης αλλά και σε άλλες).
Δέχομαι ότι ήταν μπλόφα - αν πετύχαινε, ο Χάρης θα ήταν υπεράνω πάσης υποψίας.
2. Γιατί ο Ακριβός, όντας πολίτης, να υποστηρίζει πως υπάρχουν λιγότεροι μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι; Κάτι τέτοιο, πρακτικά δεν συμφέρει κάποιο πολίτη. Better be safe than sorry, που λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι.
Οπότε έχουμε και τον σχηματισμό της μεγάλης κόντρας.
Όσο περισσότερο επιμένει ο Χάρης (ο οποίος ενδεχομένως, αντί να σταματήσει και να πάει με τα νερά όλων, τραβάει όλο και περισσότερο την προσοχή πάνω του), τόσο περισσότερο βεβαιώνεται ο Ακριβός για την δική του εκδοχή.
Το ζήτημα είναι πως δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για το τι είχε συμβεί με την Μελανία, κακά τα ψέματα.
Παρ' όλα αυτά, η κόντρα βοήθησε στο παιχνίδι (του) και συνεχίσαμε και ψηφίζαμε τον Χάρη.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πίσω από την λογική του Ακριβού "κρύφτηκαν" πάρα πολύ παίκτες. Η ερώτησή μου είναι η εξής:
Σκεφτήκατε ποτέ να είναι ο Ακριβός επίσης, μαφιόζος;
Να συζητάμε μία εβδομάδα για κάτι που ΔΕΝ πρόκειται να βγάλουμε άκρη?



Εγώ δεν έχω να πω πολλά για τελευταία λόγια...

Για μένα είναι όλα ξεκάθαρα πια... Δείτε τις αλλαγές ψήφων και τις κάρτες σε αυτό τον γύρο και πράξτε ανάλογα...

Μαφιόζοι:
1. Χάρης
2. Σομμερ.

Μαφιόζος ή ΔΑ: Eileen (πάντα την φοβόμουν, αλλά ευκαιρία να της προσάψω κάτι δεν μου έδωσε ποτέ, αλλά νομίζω ότι η αποκάλυψη είναι κάτι παραπάνω από περίτρανη)

Υγ. Αν με επαναφέρετε θα μπορούσα να σας βοηθήσω παραπάνω, λυπάμαι που δεν πρόλαβα να δράσω πιο νωρίς, για να βοηθήσω όσο θα έπρεπε
Καλέ μου, ξέρω ότι θα μου την λες για πολύ καιρό για αυτή την ψηφοφορία και το δέχομαι. :P
Αλλά μη φοβού. Όπως πολύ ...έξυπνα το έθεσαν κάποιοι, τυμβωρυχία δε θα παιχτεί γιατί όποιος τολμήσει να το κάνει, θα θεωρηθεί de facto ένοχος, ενώ αντίθετα όποιος σε φέρει πίσω με νεκροφάνεια θα είναι αθώος. (Nobelική σκέψη!) :rolleyes:
Θα γυρίσεις σύντομα!


I'm back to base bitches.

Εντάξει, για γέλια και για κλάματα η εξέλιξη της σημερινής ψηφοφορίας. Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι ο Libertus και ο Sommerfeld είναι με το team της μαφίας (κατά 99,9%). Τους είχα στη λίστα υπόπτων μου εδώ και πολύ καιρό, αλλά σήμερα πρέπει να έχει πειστεί και ο τελευταίος δύσπιστος
Αυτό που με απασχολεί είναι η ξαφνική αλλαγή ψήφου της Eileen (κι εσύ τέκνον Βρούτε:P;;). Από τη στιγμή που δεν έδωσε κανένα απολύτως πάτημα για να την υποπτευτούμε, για ποιο λόγο να καρφωθεί έτσι απροκάλυπτα; Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο πιστεύω ότι πρέπει να είναι ο Δ.Α ή έστω η Πόρνη.
Επίσης, είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η Μελανία ήταν με το μέρος των μαφιόζων. Όλοι όσοι προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να μας κάνουν να πιστέψουμε το αντίθετο αποδεικνύονται ένοχοι.
Την ψήφο που έδωσε η kleop δε μπορώ να την καταλάβω. Είτε είναι και εκείνη μαφιόζος ή απλά πέρα βρέχει.

Οπότε έχουμε και λέμε:

Team Mafia:
Μελανία
Sommerheld
Libertus
(kleop?)---> Ενδεχομένως να είναι και η Πόρνη ή απλά κοιμάται όρθια

Δ.Α ή Πόρνη:
Eileen

Ζητώ συγνώμη από την Drama που την κατηγόρησα χωρίς λόγο, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα πρέπει να είναι αθώα, αλλά η στάση της ήταν πολύ περίεργη. Συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες να είναι κι αυτή η πόρνη βέβαια...

Τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο πρέπει να συνασπιστούμε όλοι οι πολίτες, ψηφίζοντας ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ επιτέλους. Επιπλέον θα πρέπει να παίξουμε με σοφία τις κάρτες μας και να είμαστε stand by καθώς πλέον η ζυγαριά φαίνεται να γέρνει προς την πλευρά των μαφιόζων. Το μόνο που θα μπορούσε να μας δώσει λίγο χρόνο είναι ο γιατρός (αν είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι), κάνοντας τις σωστές μαντεψιές.

Για τους παρακάνω λόγους ψηφίζω ΞΑΝΑ τον Libertus
Γεια σας και πάλι!
Πραγματικά απορώ με εσένα. Σε αυτό το παιχνίδι είναι σαν να είσαι άλλος άνθρωπος, σαν να μην θες να ζοριστείς ιδιαίτερα.
Βγάλαμε την ουρά μας απ'έξω με το τρικάκι και δεν μας νοιάζει και πολύ; :ropalo:
Δεν λες κουβέντα, κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Δηλαδή, εσύ που παραδοσιακά απεχθάνεσαι τα κύματα (εκτός αν τα δημιουργείς, μαζί με τον αγαπημένο μου Ακριβό), δέχεσαι με μία αχαρακτήριστη ... αφέλεια αυτά που λέει, χωρίς να μπεις στο κόπο να σκεφτείς μήπως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι κάπως αλλιώς.
Ειδικά για το θέμα της Μελανίας, είπες και μόνος σου πως παρακαλάς να είναι εκείνη μαφιόζος (για τους δυο λόγους που παρέθεσες). Και ενώ ξέρεις πως δεν είσαι αντικειμενικός, πιστεύεις τυφλά την εκδοχή που σε βολεύει.

Έκανες και την γκέλα με την Ριρίκα. Πας και λες ανοικτά ότι τη θεωρείς ΑΜ. Από όσα έχει πει καθένας μας, αυτό είναι το ΜΟΝΟ πράγμα στο οποίο ο Ακριβός συμφωνεί χωρίς δεύτερη σκέψη και δεν κάθεσαι να σκεφτείς πως τον συμφέρει πάρα πολύ να θεωρούμε την Ριρίκα ΑΜ; :confused:
Τολμώ βέβαια να υποθέσω πως αν δεν είχατε εκφράσει την σκέψη σας με τέτοια διαύγεια η Ριρίκα μάλλον θα ήταν ακόμη εδώ


Γιατί δεν χρησιμοποίησες την κάρτα για να επαναφέρεις τον Ακριβό; Αντί αυτού δίνεις το δικαίωμα να συμμετέχει άτομο που μίλαγε πολύ λίγο. Και αφήνεις ως φάντασμα έναν σημαντικό παίκτη. Μετά από αυτό φαίνεται ποιος είναι ποιος εδώ μέσα.
Good luck με την επαναφορά και την "συνεισφορά" τής kleop.
Αφού είσαι τόσο σίγουρη για τον Ακριβό, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Τις εκτιμήσεις του όλες τις έχεις, την ψήφο σου επίσης, θα μοιραστούν οι κάρτες σήμερα και ο Ακριβός θα επιστρέψει όπως και αν έχει... Τι εμμονή είναι αυτή που σας έχει πιάσει όλους;
Λες και ψάχνετε να την πείτε στον Sommer κάνετε, για να βγάλετε την ουρά σας απ' έξω! Όλο το παιχνίδι συνεισφορά μηδέν, και ξαφνικά μιλάτε όλοι για να "κράξετε" σύσσωμμα τον Sommer.

Ιδού:
Παιδιά εγω έχω ένα θέμα με το ίντερνετ κ ειμαι από κινητο.Ελπιζω αυριο που θα τελειώσει και το μπρεηκ να ναι όλα κομπλέ γτ από δω δεν μπορώ να γράφω πολλά.
Συμφωνώ με Νεφέλη .

Ο Ακριβός εκμεταλλευόταν τα κύματα; Απο πότε; Τι άλλο θα ακούσουμε.

Και επαναφέρεις ένα μέλος το οποίο γράφει παρα πολύ λίγο και το πιο μεγάλο της ποστ ήταν σαν φαντασμα. Ναι, διόλου παράξενο.

Έχεις την Ηλία ο οποίος είναι αποδεδηγμένος αθώος και τον Ούλτρα που έγραφε και συμμετείχε στο παιχνίδι και τον σκότωσαν δυο φορές = αθώος, και πάλι επαναφέρεις την κλέοπ.
Καλέ μου, ο Ακριβός δε μπορούσε να είναι πιο σαφής. Το είπε και ο ίδιος. Ένας μαφιόζος δεν βολεύεται απλά να πηγαίνει με τα κύμματα, όχι αν μπορεί να δημιουργήσει εκείνος δικό του.
Εγώ κάνω τη διαφορά και θεωρώ ότι είναι ΑΜ. Ειδικά με το πώς χειρίστηκε την ενοχή του Χάρη, πέρασε από όλους μας στο απυρόβλητο. Βλέποντας την ευκολία με την οποία δεν δίστασε να πλασάρει την Ριρίκα σαν ΑΜ, εγώ το σκέφτηκα δυο και τρεις φορές.
Αν έχω δίκιο και ο Ακριβός είναι μαφιόζος, έκανα πάρα πολύ καλά!

Οπότε το λέω για να το ξεκαθαρίσω: ΔΕΝ το έκανα για να "σώσω" τον Χάρη. Ο Χάρης ούτως ή άλλως θα βγει αύριο - γιατί να μπω στον κόπο να σώσω ένα "καμμένο" χαρτί και να τραβήξω τα βλέμματα πάνω μου; :confused:

@Eileen: Κατά τη χθεσινή ψηφοφορία, όταν αναφέρθηκα σε παίκτες που προσπαθούσαν να ανατρέψουν τις ισορροπίες, αναφερόμουν αποκλειστικά στον Ιορδάνη. Εσυ με την ψήφο σου έφερες πάλι το παιχνίδι στα ίσα του (όπως ήταν πριν ψηφισει ο Καραντακοβ). Δε σε αδικώ καλή μου ZoitCa που δε μπορείς να με εμπιστευτείς, έχω ένα παλιό παιχνίδι κατά νου:P, αλλα μήπως υπερβάλεις λίγο;; Έτσι ειμαι κι εγώ με τον Ακριβο. Τον θεωρώ μεγάλη παιχτουρα και είναι από τους λίγους που μπορούν να με τουμπαρουν τόσο εύκολα, γι' αυτό το λόγο τις περισσότερες φορές δυσκολεύομαι να τον εμπιστευτώ.
Επιστρεφω στην ενεργό δράση σήμερα το βραδάκι!!
Και τώρα, ... πολύ δυσκολεύτηκες!:P Δεν σκέφτηκες καν το ενδεχόμενο να είναι μαφιόζος....
εδώ κολλάει το υπογραμμισμένο "υπεράνω πάσης υποψίας" που έλεγα πιο πάνω...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Αγαπητή Eileen,

στο συγκεκριμένο παιχνίδι είμαι άλλος άνθρωπος, γιατί πολύ απλά δεν είχα αρκετό χρόνο για να αναπτύξω τις σκέψεις μου, οπότε έπρεπε αναγκαστικά να συμφωνήσω με τις σκέψεις άλλων παιχτών, που ταιριάζουν με τη δική μου οπτική γωνία. Ωστόσο έχω επιστρέψει δριμύτερος, οπότε τώρα "βάρα" με όσο θες με τις ερωτήσεις σου.
Έχουμε και λέμε... Η Μελανία αποκλείεται να ήταν πληροφοριοδότης, για τον εξής απλό λόγο: Τα δύο άτομα που κατηγόρησε ανοιχτά στον πρώτο γύρο ήταν ο Τάσος κι εγώ. Όπως αποδείχθηκε, ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν είναι στο πλευρό της μαφίας. Το ενδεχόμενο να ήξερε ένας από τους δολοφόνους που ψήφισαν τον Ηλία το αποκλείω, καθώς δεν υπαινίχτηκε ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο. Το γεγονός ότι λύσσαξε να λέει ότι "Ο Ηλίας είναι αθώος", εμένα προσωπικά δε μου λέει τίποτα. Όπως είχα αναφέρει και κάτι μέρες πριν, αυτή η σιγουριά μπορεί να πηγάζει κι από έναν μαφιόζο, ο οποίος μετά την αποκάλυψη του ρόλου του Ηλία θα μπορούσε να πει με καμάρι "Εγώ σας τα 'λεγα". Επιπλέον, από τη λίστα των ατόμων που ψήφισαν τον Ηλία την πρώτη μέρα, δε μπορώ να φανταστώ ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος. Ο ultraviolence δεν είναι σίγουρα, η Nefeli για μένα παίζει τίμια εξ' αρχής, κάνοντας μια στοιχειώδη προσπάθεια να στηρίξει τα λεγόμενα της με επιχειρήματα, ενώ ο Tσαφτσουφ τα έβαλε με τόσα πολλά άτομα, γεγονός που τον αθωώνει στα μάτια μου. Το ξέρω ότι ακόμα και μαφιόζος να ήτανε θα έπαιζε με παρόμοιο τρόπο, αλλά θα διάλεγε να τα βάλει με έναν, το πολύ δύο παίκτες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα παιχνίδι στο παρελθόν, που είχε κάνει τα νεύρα μου ζαρτιέρες. Επίσης, μετά τη χθεσινή οργανωμένη κίνηση για να σωθεί ο Χάρης, λυπάμαι αλλά για μένα το τοπίο ξεκαθάρισε κι ας με πείτε κοντόφθαλμο και ευκολόπιστο.

Οπότε ποια μας μένει; Η Emilouko. Η Emilouko και να έχει κακό ρόλο, σίγουρα δεν είναι μαφιόζος. Στη χειρότερη να είναι η πόρνη.

Το επιχείρημα με τους λιγότερους-περισσότερους μαφιόζους, δε μπορώ να το καταλάβω. Επειδή κάποιος υποστηρίζει ότι έχουμε λιγότερους μαφιόζους μέσα στο παιχνίδι, δε σημαίνει ότι σταματάμε να είμαστε υποψιασμένοι.

Επιμένω λοιπόν στην αρχική μου λίστα, με τη διαφορά ότι στη θέση της Drama πλέον τοποθετώ την kleop, που δεν την είχα υποψιαστεί στιγμή. Για μένα το team Mafia αποτελείται από τους εξής: Libertus, Sommerheld, Mελανία και Kleop, ενώ ο Δ.Α είσαι εσύ αγαπητή Eileen.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Οι κάρτες σας έχουν μοιραστεί. Μπορείτε πλέον να τις παίξετε. :redface: Κάθε κάρτα έχει δοθεί από μία φορά. Δέκα κάρτες, δέκα παίχτες.
Όσοι παίζετε νύχτα, στέλνετε τα πμ σας μέχρι και τις 03:00.
Καλό μήνα και καλή βδομάδα σε όλους εκ μέρους της ΣΕ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Πιε αν μπορείς σε παρακαλώ πες μου, γιατί πραγματικά κανείς δεν προσπάθησε να απαντήσει αυτό, ποιον κάρφωσε η Μελανία και απέτυχε; Ποιος είναι ο Πληροφοριοδότης/Ντετέκτιβ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Δεν μπορεί να κάρφωσε τον Ντετέκτιβ, γιατι δεν είχε προλάβει καλά καλά χρησιμοποιήσει την ιδιότητα του (η οριστικη αποχώρηση της έλαβε μέρος το πρωί της Τρίτης). Το ποιος είναι ο πληροφοριοδότης δεν ειμαι σε θέση να το απαντήσω και ίσως είναι καλύτερα έτσι (λιγότερες πληροφορίες για τους δολοφόνους). Το ποιον μπορεί να κάρφωσε θα το επεξεργαστώ μόλις γυρίσω σπίτι και θα σου απαντήσω (αν καταφέρω να βγάλω άκρη).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Αγαπητή Eileen,

Έχουμε και λέμε... Η Μελανία αποκλείεται να ήταν πληροφοριοδότης, για τον εξής απλό λόγο: Τα δύο άτομα που κατηγόρησε ανοιχτά στον πρώτο γύρο ήταν ο Τάσος κι εγώ. Όπως αποδείχθηκε, ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν είναι στο πλευρό της μαφίας. Το ενδεχόμενο να ήξερε ένας από τους δολοφόνους που ψήφισαν τον Ηλία το αποκλείω, καθώς δεν υπαινίχτηκε ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο. Το γεγονός ότι λύσσαξε να λέει ότι "Ο Ηλίας είναι αθώος", εμένα προσωπικά δε μου λέει τίποτα. Όπως είχα αναφέρει και κάτι μέρες πριν, αυτή η σιγουριά μπορεί να πηγάζει κι από έναν μαφιόζο, ο οποίος μετά την αποκάλυψη του ρόλου του Ηλία θα μπορούσε να πει με καμάρι "Εγώ σας τα 'λεγα". Επιπλέον, από τη λίστα των ατόμων που ψήφισαν τον Ηλία την πρώτη μέρα, δε μπορώ να φανταστώ ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος. Ο ultraviolence δεν είναι σίγουρα, η Nefeli για μένα παίζει τίμια εξ' αρχής, κάνοντας μια στοιχειώδη προσπάθεια να στηρίξει τα λεγόμενα της με επιχειρήματα, ενώ ο Tσαφτσουφ τα έβαλε με τόσα πολλά άτομα, γεγονός που τον αθωώνει στα μάτια μου. Το ξέρω ότι ακόμα και μαφιόζος να ήτανε θα έπαιζε με παρόμοιο τρόπο, αλλά θα διάλεγε να τα βάλει με έναν, το πολύ δύο παίκτες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα παιχνίδι στο παρελθόν, που είχε κάνει τα νεύρα μου ζαρτιέρες. Επίσης, μετά τη χθεσινή οργανωμένη κίνηση για να σωθεί ο Χάρης, λυπάμαι αλλά για μένα το τοπίο ξεκαθάρισε κι ας με πείτε κοντόφθαλμο και ευκολόπιστο.

Οπότε ποια μας μένει; Η Emilouko. Η Emilouko και να έχει κακό ρόλο, σίγουρα δεν είναι μαφιόζος. Στη χειρότερη να είναι η πόρνη.

Το επιχείρημα με τους λιγότερους-περισσότερους μαφιόζους, δε μπορώ να το καταλάβω. Επειδή κάποιος υποστηρίζει ότι έχουμε λιγότερους μαφιόζους μέσα στο παιχνίδι, δε σημαίνει ότι σταματάμε να είμαστε υποψιασμένοι.
Φρικ, θα σε μαλώσω, γιατί πολύ "διαγώνιο" διάβασμα έπεσε στις δημοσιεύσεις: :redface:
Εδώ, η Μελανία το υπαινίσσεται ξεκάθαρα, το ζήτημα είναι αν μπορούμε να την εμπιστευτούμε ή όχι.
Το επιχείρημα με τον αριθμό των μαφιόζων είναι θέμα "καταμέτρησης" και αποπροσανατολισμού αν θες. Άλλωστε βάσει του αριθμού των μαφιόζων που νομίζουμε ότι έχουμε ανάμεσά μας, δρούμε. Για εμένα, το να έχω έναν παίκτη που χωρίς παραπάνω στοιχεία, υποστηρίζει κάτι που αυτόματα συνεπάγεται πως υπάρχουν λιγότεροι μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι, είναι αποπροσανατολιστικό.
Γιατί; Διότι μέχρι να καταλάβουμε ποιος είναι εν τέλει, ο τελευταίος το παιχνίδι θα έχει χαθεί.
Τέλος, γιατί με πόσους παίκτες νομίζεις τα έβαλε; Στην ουσία, μόνο με τον Χάρη ασχολήθηκε πραγματικά! (Δεν μετράω τις σπόντες ή τις απλές αναφορές σαν ασχολία, γιατί είναι κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει και σαν ξεκάρφωμα).
Πιε αν μπορείς σε παρακαλώ πες μου, γιατί πραγματικά κανείς δεν προσπάθησε να απαντήσει αυτό, ποιον κάρφωσε η Μελανία και απέτυχε; Ποιος είναι ο Πληροφοριοδότης/Ντετέκτιβ;
Ποιο είναι το νόημα να βρούμε ποιον θα έχει καρφώσει η Μελανία αν είναι μαφιόζος, τελικά, αυτό δε θα το καταλάβω!
Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί ψάχνετε!:worry:
Για να απέτυχε η Μελανία (αν πραγματικά θεωρείτε σίγουρα ότι ήταν μαφιόζος), σημαίνει ότι δεν βρήκε το άτομο, άρα μια πιθανή αναζήτηση από εμάς, ενδεχομένως να έχει το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα.

Στις κατηγορίες για εμένα προς το παρόν δε θα απαντήσω, γιατί όταν κάποιος μου λέει πως είμαι Δ.Α το μόνο που μπορώ να πω είναι "Δεν είμαι" και να συνεχίσω να γράφω για το παιχνίδι. Αν πέρα από τα ένστικτα και τις εντυπώσεις θέλετε να απαντήσω σε κάτι, "βαρέστε" :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Ποιο είναι το νόημα να βρούμε ποιον θα έχει καρφώσει η Μελανία αν είναι μαφιόζος, τελικά, αυτό δε θα το καταλάβω!
Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί ψάχνετε!:worry:
Για να απέτυχε η Μελανία (αν πραγματικά θεωρείτε σίγουρα ότι ήταν μαφιόζος), σημαίνει ότι δεν βρήκε το άτομο, άρα μια πιθανή αναζήτηση από εμάς, ενδεχομένως να έχει το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα.
Ψάχνω την λογική σας με την οποία η Μελανία είναι μαφιόζος. Ποιος έδειξε ότι μπορεί να είναι πληροφοριοδότης και πήγαν και κάρφωσαν απο τον πρώτο γύρο; Αυτό θέλω να μου εξηγείσεται.

Για εμένα είναι πιο πιθανό να καρφωσαν την Μελανία απο τον πρώτο γύρο παρά να κάρφωσε και να απέτυχε. Η Μελανία τουλάχιστον μίλησε ανέφερε 3-4 ονόματα και μπορεί να πέτυχε κάποιο και να πέτυχαν διάνα, ποιος άλλος το έκανε αυτό;

Αλλά πάλι επιστρέφουμε στο θέμα της προηγούμενης βδομαδας όπου νομίζω έχουμε αναλωθεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψάχνω την λογική σας με την οποία η Μελανία είναι μαφιόζος. Ποιος έδειξε ότι μπορεί να είναι πληροφοριοδότης και πήγαν και κάρφωσαν απο τον πρώτο γύρο; Αυτό θέλω να μου εξηγείσεται.

Για εμένα είναι πιο πιθανό να καρφωσαν την Μελανία απο τον πρώτο γύρο παρά να κάρφωσε και να απέτυχε. Η Μελανία τουλάχιστον μίλησε ανέφερε 3-4 ονόματα και μπορεί να πέτυχε κάποιο και να πέτυχαν διάνα, ποιος άλλος το έκανε αυτό;

Αλλά πάλι επιστρέφουμε στο θέμα της προηγούμενης βδομαδας όπου νομίζω έχουμε αναλωθεί.

Είπα πως και εγώ έχασα πολύ χρόνο, ψάχνοντας να βρω κάτι που δε μπορούμε να μάθουμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Απλά για όλους εσάς που την θεωρείτε αθώα, τα ... μαθηματικά των διάφορων λιστών δεν βγαίνουν, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ! :redface:

Σας αφήνω, προσωρινά, γιατί μου χτυπάνε την πόρτα! Έχω επισκέψεις!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Για εμένα Eileen τα μαθηματικά μου μου λένε πως έχουμε 5 - 5 και όλα πλέον θα κριθούν απο τις δολοφονίες τους ρόλους που υπάρχουν ακόμα μέσα και αν μπορούν να τις αποτρέψουν και απο τις κάρτες και σε ποια χέρια βρίσκονται.

Πολύ φοβάμαι ότι η νίκη σας έρχεται.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
2. Γιατί ο Ακριβός, όντας πολίτης, να υποστηρίζει πως υπάρχουν λιγότεροι μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι; Κάτι τέτοιο, πρακτικά δεν συμφέρει κάποιο πολίτη. Better be safe than sorry, που λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι.
Ίσως γνωρίζει κάτι. Ίσως κάνει υποθέσεις. Θα δείξει.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πίσω από την λογική του Ακριβού "κρύφτηκαν" πάρα πολύ παίκτες. Η ερώτησή μου είναι η εξής:
Σκεφτήκατε ποτέ να είναι ο Ακριβός επίσης, μαφιόζος;
Έπαιζε πολύ "ανοικτά" για να είναι μαφιόζος. Δεν προσπάθησε καν στα τελευταία λόγια να πείσει ότι είναι πολίτης. Και κανείς δεν επιχείρησε να τον σώσει. Απεναντίας, όλοι πέσατε για 2η ή 3η φορά να σώσετε- αν όχι οι ίδιοι , ίσως και κάποιοι άλλοι- τον Χάρη.

Αλλά μη φοβού. Όπως πολύ ...έξυπνα το έθεσαν κάποιοι, τυμβωρυχία δε θα παιχτεί γιατί όποιος τολμήσει να το κάνει, θα θεωρηθεί de facto ένοχος, ενώ αντίθετα όποιος σε φέρει πίσω με νεκροφάνεια θα είναι αθώος. (Nobelική σκέψη!) :rolleyes:
Ενώ το να βγάλετε εκτός τον tsarachaf ήταν πολύ έξυπνο και απολύτως φυσιολογικό, όταν ο Χάρης είχε μεγάλη διαφορά στις ψήφους.
Μια νεκροφάνεια δεν θα αθωώσει στα μάτια των άλλων, όποιον την χρησιμοποιήσει. Πολλές κινήσεις και τώρα και σε παλαιότερα παλέρμο έγιναν για να μπερδέψουν τους παίκτες. Συνεπώς, όσοι ξέρουν τι παιζόταν και σε παλιότερα, είναι μάλλον υποψιασμένοι ή δεν παραβλέπουν κάποια πράγματα.

Θα γυρίσεις σύντομα!
Προβλέπεις το μέλλον;:bounce:


Αφού είσαι τόσο σίγουρη για τον Ακριβό, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Τις εκτιμήσεις του όλες τις έχεις, την ψήφο σου επίσης, θα μοιραστούν οι κάρτες σήμερα και ο Ακριβός θα επιστρέψει όπως και αν έχει... Τι εμμονή είναι αυτή που σας έχει πιάσει όλους;
Δεν θα επαναλάβω τα παραπάνω, για να προσπαθήσω να σε πείσω.
Η σιγουριά θα μας φάει...

Λες και ψάχνετε να την πείτε στον Sommer κάνετε, για να βγάλετε την ουρά σας απ' έξω! Όλο το παιχνίδι συνεισφορά μηδέν, και ξαφνικά μιλάτε όλοι για να "κράξετε" σύσσωμμα τον Sommer.
Δεν έχω την άνεση να γράφω- λόγω προβλήματος- για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Τέλος πάντων, αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό να επαναφέρει άτομο, που συγκριτικά με άλλους που βγήκαν, δεν συμμετείχε ιδιαίτερα, πάω πάσο. Πέρα από τα επιχειρήματά του, η πράξη του ήταν άστοχη και έγινε απλά για να γίνει και να φύγει μία κάρτα έτσι. Πες μου ένα σοβαρό λόγο, για να επαναφέρει την kleop με βάση τα δικά σου δεδομένα και υποθέσεις.

Αν έχω δίκιο και ο Ακριβός είναι μαφιόζος, έκανα πάρα πολύ καλά!
Θα το δούμε στο τέλος του παιχνιδιού.

Οπότε το λέω για να το ξεκαθαρίσω: ΔΕΝ το έκανα για να "σώσω" τον Χάρη. Ο Χάρης ούτως ή άλλως θα βγει αύριο - γιατί να μπω στον κόπο να σώσω ένα "καμμένο" χαρτί και να τραβήξω τα βλέμματα πάνω μου; :confused:
Για να βγει ένας "δυνατός" παίκτης. Άρα λιγότεροι σχολιασμοί.
Τώρα, γιατί τελευταία στιγμή σας ήρθε να αλλάξετε τις ψήφους σας, απορώ και εγώ, αντί να ψηφίσατε εξαρχής τον tsarachaf.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Φρικ, θα σε μαλώσω, γιατί πολύ "διαγώνιο" διάβασμα έπεσε στις δημοσιεύσεις: :redface:
Εδώ, η Μελανία το υπαινίσσεται ξεκάθαρα, το ζήτημα είναι αν μπορούμε να την εμπιστευτούμε ή όχι.
Το θέμα είναι ότι δεν υπαινίσσεται κάτι ξεκάθαρα, αλλά φάσκει και αντιφάσκει. Που το στηρίζω αυτό; Αρχικά πετάει το εξής:

Όλοι όσοι σώσατε τον Τάσο, είστε πλέον στο στόχαστρο για μενα.

Που σημαίνει ότι υποπτεύεται εμένα και τον Johnie, γιατί ουσιαστικά εμείς σώσαμε τον Τάσο. Και στην πορεία λέει το εξής:

Ξέρω κάτι και είδα από ποιους ψηφίστηκε ίσως;
Που με λίγα λόγια σημαίνει ότι είναι σίγουρη πως ένα από τα άτομα που ψήφισαν τον Ηλία είναι μαφίοζος, ΑΛΛΑ θα προσέχει ιδιαιτέρως όσους σώσαμε τον Τάσο. Τρέχα γύρευε δηλαδή... Αν όντως ήξερε κάτι, γιατί να μας ανακατέψει έτσι και να φέρει στο προσκήνιο δύο αποδεδειγμένα αθώους παίκτες (Τάσος, Johnie) κι εμένα; Εγώ αυτό το λέω αποπροσανατολισμό.

Είπα πως και εγώ έχασα πολύ χρόνο, ψάχνοντας να βρω κάτι που δε μπορούμε να μάθουμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Απλά για όλους εσάς που την θεωρείτε αθώα, τα ... μαθηματικά των διάφορων λιστών δεν βγαίνουν, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ! :redface:

Σας αφήνω, προσωρινά, γιατί μου χτυπάνε την πόρτα! Έχω επισκέψεις!

Οπότε εσύ τελικά πιστεύεις ότι η Μελανία ήταν αθώα:confused::confused:;; Γιατί τόση ώρα έμεινα με την ιδέα ότι προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο...

@JKaradakov: Στο ερώτημα σου δε μπόρεσα να βρω απάντηση, γεγονός που όντως με προβληματίζει, αλλά ειλικρινά αν η Μελανία δεν ήταν μαφιόζος ποια είναι η δική σου 5άδα;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Ψηφος απο εμενα στον Libertus.

Μετά τις αλλαγές ψήφων της Παρασκευής πιστεύω ότι είναι μέλος της μαφίας.

Παρακαλώ όλοι οι πολίτες να έχουν ψηφίσει μέχρι αύριο την μια, γτ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, μην χαθεί μια ψήφος.

@Piemaker: Libertus, kleop, Sommerfeld, Eileen και κάποιος άλλος που είναι πόρνη ή ΔΑ. Μπορεί να είναι και 6 εκεί είναι ακόμα χειρότερα τα πράματα. Ίσως να μου λείπει κάποιος απο την μαφία και ο Σομμερ να είναι ο ΔΑ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sommerfeld

Δραστήριο μέλος

Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 582 μηνύματα.
Ψηφίζω και εγώ τον Libertus για όλους τους λόγους που έχουν ήδη ειπωθεί, δεν χρειαζεται να τα επαναλαμβανω και εγω!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Ψηφίζω τον αγαπητό tsarachaf λόγω της επιμονής του να προβάλει την blue butterfly ως αθώα απλά και μόνο λόγω του χθεσινου αποτελεσματος και σχεδόν να επιβάλει έμμεσα την δική του γνώμη......
Ααα ωραία λογική. Ψηφίζεις τον tsarachaf, για να βγει εκτός παιχνιδιού, ενώ παράλληλα...


Ακυρώνω την ψήφο της blue butterfly στον Libertus!!
...ακυρώνεις την ψήφο που ήταν από την Ριρίκα στον Χάρη και τον ψηφίζεις σήμερα για τους γνωστούς σ' όλους μας λόγους ε;
Ναι ναι ναι ξεχειλίζεις από λογική.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 3/8
  1. Drama Prinzessin --> Libertus
  2. Eileen
  3. Emilouko
  4. JKaradakov --> Libertus
  5. kleop
  6. Libertus
  7. Nefeli Graf
  8. PieMaker --> Libertus
  9. Sommerfeld --> Libertus
  10. Σπυρακος (^^) --> Libertus

Ψήφοι
5 Libertus

Η Χώρα των Φαντασμάτων
i_lie_us - Ψηφοφορία 27/7
blue_butterfly - Ψηφοφορία 30/7
ultraviolence - Δολοφονία 31/7
tsarachaf - Ψηφοφορία 31/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
~Melania~ - Δολοφονία 28/7 - ???
Τάσος97 - Ποινή 28/7 - Μέντιουμ
johnietraf - Απουσίες 29/7 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
thomas l. - Απουσίες - Συγκάτοικος Β

Απουσίες
Drama Prinzessin #1
johnietraf #1 #2
Libertus #1
thomas l. #1 #2

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από PieMaker
Ενεργοποίηση ιδιότητας δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Sommerfeld
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Sommerfeld
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Ααα ωραία λογική. Ψηφίζεις τον tsarachaf, για να βγει εκτός παιχνιδιού, ενώ παράλληλα...


...ακυρώνεις την ψήφο που ήταν από την Ριρίκα στον Χάρη και τον ψηφίζεις σήμερα για τους γνωστούς σ' όλους μας λόγους ε;
Ναι ναι ναι ξεχειλίζεις από λογική.

Ψηφίζω και εγώ τον Libertus για όλους τους λόγους που έχουν ήδη ειπωθεί, δεν χρειαζεται να τα επαναλαμβανω και εγω!

Και ξαναψηφιζει Libertus :hmm::whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Ψηφίζω Libertus. Θεωρώ ότι ειναι μαφιόζος κ πρέπει να φυγει. Σαν πολύ να κάθισε :P ( θα έγραφα κ αλλα αλλα σας εξήγησα κ πριν γτ δεν μπορώ )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Ψηφοφορία για Δευτέρα 3/8
  1. Drama Prinzessin --> Libertus
  2. Eileen
  3. Emilouko --> Libertus
  4. JKaradakov --> Libertus
  5. kleop
  6. Libertus
  7. Nefeli Graf
  8. PieMaker --> Libertus
  9. Sommerfeld --> Libertus
  10. Σπυρακος (^^) --> Libertus

Ψήφοι
6 Libertus

Η Χώρα των Φαντασμάτων
i_lie_us - Ψηφοφορία 27/7
blue_butterfly - Ψηφοφορία 30/7
ultraviolence - Δολοφονία 31/7
tsarachaf - Ψηφοφορία 31/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
~Melania~ - Δολοφονία 28/7 - ???
Τάσος97 - Ποινή 28/7 - Μέντιουμ
johnietraf - Απουσίες 29/7 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
thomas l. - Απουσίες - Συγκάτοικος Β

Απουσίες
Drama Prinzessin #1
johnietraf #1 #2
Libertus #1
thomas l. #1 #2

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από PieMaker
Ενεργοποίηση ιδιότητας δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Sommerfeld
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Sommerfeld
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Ψηφίζω τον Libertus. Μπορεί να είναι τυχαίο, που προσπαθούν να σε σώσουν σε κάθε ψηφοφορία (όταν έχεις αρκετές ψήφους), μπορεί και όχι. Θα δείξει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλημέρες, καλημέρες! :D

Ίσως γνωρίζει κάτι. Ίσως κάνει υποθέσεις. Θα δείξει.
Αιτιολόγηση σε ερώτηση που έχω κάνει... Είμαι πολύ σίγουρη πως μπορείς να βρεις καλύτερες απαντήσεις από αυτή.
Έπαιζε πολύ "ανοικτά" για να είναι μαφιόζος. Δεν προσπάθησε καν στα τελευταία λόγια να πείσει ότι είναι πολίτης. Και κανείς δεν επιχείρησε να τον σώσει. Απεναντίας, όλοι πέσατε για 2η ή 3η φορά να σώσετε- αν όχι οι ίδιοι , ίσως και κάποιοι άλλοι- τον Χάρη.
Ναι, γιατί δε χρειαζόταν να πείσει πως είναι πολίτης, το είχε καταφέρει ήδη! :P

Ενώ το να βγάλετε εκτός τον tsarachaf ήταν πολύ έξυπνο και απολύτως φυσιολογικό, όταν ο Χάρης είχε μεγάλη διαφορά στις ψήφους.
Μια νεκροφάνεια δεν θα αθωώσει στα μάτια των άλλων, όποιον την χρησιμοποιήσει. Πολλές κινήσεις και τώρα και σε παλαιότερα παλέρμο έγιναν για να μπερδέψουν τους παίκτες. Συνεπώς, όσοι ξέρουν τι παιζόταν και σε παλιότερα, είναι μάλλον υποψιασμένοι ή δεν παραβλέπουν κάποια πράγματα.
Δε ξέρω πως το έχετε στα μέρη σου, εδώ στη Χαλκιδική η διαφορά που είχανε τα παιδιά σίγουρα δεν ήταν μεγάλη. Αν ήταν μεγάλη δε θα μπορούσε να είχε ανατραπεί! Μη λέμε και ό,τι θέλουμε!
Ούτε επίσης ισχυρίστηκα ποτέ ότι η δική μου κίνηση (γιατί μόνο για αυτή μπορώ να απαντήσω) ήταν πολύ έξυπνη και φυσιολογική. :confused: Σε προκαλώ μάλιστα να βρεις ένα τέτοιο σχόλιο (ναι, citation NEEDED). Ίσα-ίσα έγραψα πως καταλαβαίνω πως η κίνησή μου θα θεωρηθεί δικαιολογημένα "παρασκηνιακή" γιατί πολλοί έχετε θεοποιήσει τον Ακριβό εδώ μέσα, αλλά αιτιολόγησα την στάση μου και γιατί το έκανα. Για εμένα, έχει κακό ρόλο - για αυτό και το βρήκα πολύ προβληματικό το ότι δεχόσασταν ασυζητητί τα όσα έγραφε.

Προβλέπεις το μέλλον;:bounce:
Ίσως γνωρίζω κάτι. Ίσως κάνω υποθέσεις. Θα δείξει! :smoke:
ή μήπως δεν σε καλύπτει αυτή η αιτιολόγηση από εμένα; ...δε μπορώ να φανταστώ γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιο!:mastigio

Δεν θα επαναλάβω τα παραπάνω, για να προσπαθήσω να σε πείσω.
Η σιγουριά θα μας φάει...
Καλή μου Νεφέλη, καταλαβαίνεις ότι από τα όσα γράφεις εσύ φάσκεις και αντιφάσκεις περισσότερο ίσως από πολλούς εδώ μέσα;
Δε λέω και εγώ στη θέση σου θα είχα αγωνία, αλλά δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς δυο μέτρα και δυο σταθμά!
Το "η σιγουριά θα μας φάει" είναι στην ουσία το resume των όσων σχολίαζα παραπάνω για τον Ακριβό. Αντί να κάτσεις λίγο και να σκεφτείς τα όσα έχω παραθέσει, εσύ απλά απαντάς πολύ βολικά...

Ίσως γνωρίζει κάτι. Ίσως κάνει υποθέσεις. Θα δείξει.

Και μετά, όταν εγώ εκφράζω την προσωπική μου ΓΝΩΜΗ επί ενός θέματος ξαφνικά μου την λες για την σιγουριά μου; :laugh: Καταλαβαίνεις πως αυτό είναι αστείο;
Δεν έχω την άνεση να γράφω- λόγω προβλήματος- για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Τέλος πάντων, αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό να επαναφέρει άτομο, που συγκριτικά με άλλους που βγήκαν, δεν συμμετείχε ιδιαίτερα, πάω πάσο. Πέρα από τα επιχειρήματά του, η πράξη του ήταν άστοχη και έγινε απλά για να γίνει και να φύγει μία κάρτα έτσι. Πες μου ένα σοβαρό λόγο, για να επαναφέρει την kleop με βάση τα δικά σου δεδομένα και υποθέσεις.
Το ότι δε μπορείς να γράφεις για μεγάλο χρονικό διάστημα το σέβομαι, καθένας συμμετέχει όσο θέλει στην τελική. Το αν αρέσει σε εμένα και τους υπόλοιπους, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, βέβαια. Γιατί η συμμετοχή σου και σε προηγούμενα Παλέρμο βεβαιώνει πως σίγουρα ένας από τους μαφιόζους που ήταν ήσυχος και έμενε στο τέλος ήταν στην αρχή σιωπηλός (για τους οποιουσδήποτε λόγους). :) [ Αυτό ήταν γενικό σχόλιο, δεν αφορούσε μόνο εσένα και δε το λέω με προκλητική διάθεση! :flowers: ]

Ξέρεις γιατί επιμένω ότι πάτε να "κρυφτείτε";
1. Επιμένετε πολύ, επειδή ο Sommer έχει πια και επίσημα την "ταμπέλα" του μαφιόζου. Όσοι περισσότεροι τον "κράξετε" τόσο περισσότερο λάδι θα βγείτε. Το δέχομαι, έχει κάποια λογική.
Αλλά να τον κράξετε για κάτι στο οποίο δε σας έδωσε απάντηση. Το παιδί είπε την γνώμη του, ανέλυσε το σκεπτικό του. Σας αρέσει; Καλώς. Δε σας αρέσει; Πάλι καλώς. Αλλά δε θα τον βγάλουμε και σατανά επειδή χρησιμοποίησε την κάρτα του με "αστοχία", όπως σπεύσατε να του αποδώσετε.
2. Το θεωρώ προβληματικό γιατί με τον Σπυράκο και την βιαστική του κίνηση (συγγνώμη καλέ μου!:redface: ) δεν πέσατε να τον φάτε τόσο απότομα! Είπε το παιδί ότι τότε ήθελε να παίξει την κάρτα. Αλλά ο Σπυράκος δεν είναι branded mafia για να του την πούμε και να βγούμε λάδι, έτσι; ;)



Για να βγει ένας "δυνατός" παίκτης. Άρα λιγότεροι σχολιασμοί.
Τώρα, γιατί τελευταία στιγμή σας ήρθε να αλλάξετε τις ψήφους σας, απορώ και εγώ, αντί να ψηφίσατε εξαρχής τον tsarachaf.
Το είπα. Ο Χάρης, σήμερα θα φύγει, δεν τον πιστεύει κανένας, ό,τι και να έλεγε (που δεν έχει μπει και καν στον κόπο, με τη σιγουριά σας), δεν θα σας άλλαζε γνώμη. Ο Ακριβός θα σας άλλαζε πανεύκολα γνώμη. Τον Ακριβό επ'ουδενί δεν θα τον ψηφίζατε σήμερα για να αποχωρίσει γιατί έχει τον τρόπο του να πείθει. Για εμένα έχει κακό ρόλο και επέλεξα να παίξω έτσι, με την σιγουριά ότι ο Χάρης θα έφευγε την Δευτέρα.
Οι σχολιασμοί του Ακριβού υπάρχουν διάχυτοι μέσα στο θέμα. Το είπε και στο τελευταίο του μήνυμα, ξεκάθαρα, ποιους θεωρεί ενόχους και ποιους όχι.
Και δεν μου λες εσύ καμάρι μου... Χρειάζεσαι τον Ακριβό για να σου κάνει υποδείξεις, προς τα πού θα πρέπει να κινηθεί; Δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου;

Το θέμα είναι ότι δεν υπαινίσσεται κάτι ξεκάθαρα, αλλά φάσκει και αντιφάσκει. Που το στηρίζω αυτό;
Που σημαίνει ότι υποπτεύεται εμένα και τον Johnie, γιατί ουσιαστικά εμείς σώσαμε τον Τάσο. Και στην πορεία λέει το εξής:

Που με λίγα λόγια σημαίνει ότι είναι σίγουρη πως ένα από τα άτομα που ψήφισαν τον Ηλία είναι μαφίοζος, ΑΛΛΑ θα προσέχει ιδιαιτέρως όσους σώσαμε τον Τάσο. Τρέχα γύρευε δηλαδή... Αν όντως ήξερε κάτι, γιατί να μας ανακατέψει έτσι και να φέρει στο προσκήνιο δύο αποδεδειγμένα αθώους παίκτες (Τάσος, Johnie) κι εμένα; Εγώ αυτό το λέω αποπροσανατολισμό.

Οπότε εσύ τελικά πιστεύεις ότι η Μελανία ήταν αθώα:confused::confused:;; Γιατί τόση ώρα έμεινα με την ιδέα ότι προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο...
Δηλαδή, στα δικά σου μάτια δεν παίζει απλά το σενάριο να το έπαιξε πιο περίπλοκα στη συνέχεια επειδή κατάλαβε πως είχε καρφωθεί; :confused: Να επικαλέστηκε δηλαδή και κάποια ονόματα (όπως τα δικά σου) για να μην την καρφώσουν;
Αφ' ετέρου, μπορεί να ήξερε έναν από αυτούς και να σας θεώρησε ενόχους. Αυτό δεν την κάνει λιγότερο πληροφοριοδότη (αν όντως είναι) απλά, σημαίνει ότι είχε πέσει έξω στις εκτιμήσεις της, γιατί ας το έχουμε και αυτό στο νου μας, άνθρωπος είναι και αυτή.
Ο πληροφοριοδότης γνωρίζει έναν μαφιόζο - όχι όλη την μαφία!
Επίσης, σου υπενθυμίζω πως όταν η Μελανία μιλούσε για εσάς, δεν ήσασταν αποδεδειγμένα αθώοι, my friend! ;)
Επομένως, το λάθος στη γνώμη της, συγχωρείται!

Ψηφίζω Libertus. Θεωρώ ότι ειναι μαφιόζος κ πρέπει να φυγει. Σαν πολύ να κάθισε :P ( θα έγραφα κ αλλα αλλα σας εξήγησα κ πριν γτ δεν μπορώ )
Γεια σας και εσάς! :flowers:

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ψηφίζω και εγώ Libertus

Dume, σόρρυ για το συνεχόμενο! Merge? :flowers:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top