02-08-15

18:57
Καλησπέρα σε όλους! 
Γύρισα από την όμορφη και καυτή Θεσσαλονίκη και είπα να ποστάρω κανένα σεντόνι, γιατί κινήθηκα αρκετά περίεργα οπότε το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω τι σκεφτόμουν.
Το έχω πει ξανά, το συγκεκριμένο Παλέρμο περιστρέφεται συνέχεια γύρω από το κάρφωμα. Συνοπτικά, ακούστηκαν οι εξής απόψεις:
α) Η Μελανία ήταν αθώα/Το κάρφωμα πέτυχε: πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι δημοσιεύσεις που έκανε έχουν κάποια βάση και πως μέσα στα άτομα που υποστήριξαν τον Τάσο/ψήφισαν τον Ηλία υπάρχει κάποιος φανερός μαφιόζος.
Ergo: Υπάρχουν τέσσερις μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι [ Libertus ]
β) Η Μελανία ήταν μαφιόζος/Το κάρφωμα απέτυχε: δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τίποτα από ό,τι είπε, οι άνθρωποι που κατηγόρησε είναι σχεδόν σίγουρα αθώοι
Ergo: Στο παιχνίδι υπάρχουν τρεις μαφιόζοι. [ Tsarachaf ]
Μέσα από όλη την συζήτηση (την οποία διάβασα παραπάνω από μία φορές, να είστε σίγουροι) εμένα ΔΕΝ μου απαντήθηκαν τα συγκεκριμένα δύο ερωτήματα:
1. Γιατί ο Χάρης, όντας μαφιόζος να υποστηρίζει πως υπάρχουν περισσότεροι μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι. Κανονικά θα έπρεπε να θέλει να "κρύψει" κάποιον, να μείνει κρυφός. Μία τέτοια προσέγγιση δεν τον συμφέρει καθόλου.
Η τυπική απάντηση ήταν "μπλόφα". Αυτή η δικαιολογία στο συγκεκριμένο Παλέρμο έχει φορεθεί περισσότερο από μπλουζάκι του Bershka στα γυμνάσια! (όχι μόνο στην περίπτωση-Χάρης αλλά και σε άλλες).
Δέχομαι ότι ήταν μπλόφα - αν πετύχαινε, ο Χάρης θα ήταν υπεράνω πάσης υποψίας.
2. Γιατί ο Ακριβός, όντας πολίτης, να υποστηρίζει πως υπάρχουν λιγότεροι μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι; Κάτι τέτοιο, πρακτικά δεν συμφέρει κάποιο πολίτη. Better be safe than sorry, που λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι.
Οπότε έχουμε και τον σχηματισμό της μεγάλης κόντρας.
Όσο περισσότερο επιμένει ο Χάρης (ο οποίος ενδεχομένως, αντί να σταματήσει και να πάει με τα νερά όλων, τραβάει όλο και περισσότερο την προσοχή πάνω του), τόσο περισσότερο βεβαιώνεται ο Ακριβός για την δική του εκδοχή.
Το ζήτημα είναι πως δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για το τι είχε συμβεί με την Μελανία, κακά τα ψέματα.
Παρ' όλα αυτά, η κόντρα βοήθησε στο παιχνίδι (του) και συνεχίσαμε και ψηφίζαμε τον Χάρη.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πίσω από την λογική του Ακριβού "κρύφτηκαν" πάρα πολύ παίκτες. Η ερώτησή μου είναι η εξής:
Σκεφτήκατε ποτέ να είναι ο Ακριβός επίσης, μαφιόζος;
Να συζητάμε μία εβδομάδα για κάτι που ΔΕΝ πρόκειται να βγάλουμε άκρη?

Αλλά μη φοβού. Όπως πολύ ...έξυπνα το έθεσαν κάποιοι, τυμβωρυχία δε θα παιχτεί γιατί όποιος τολμήσει να το κάνει, θα θεωρηθεί de facto ένοχος, ενώ αντίθετα όποιος σε φέρει πίσω με νεκροφάνεια θα είναι αθώος. (Nobelική σκέψη!)
Θα γυρίσεις σύντομα!
Πραγματικά απορώ με εσένα. Σε αυτό το παιχνίδι είναι σαν να είσαι άλλος άνθρωπος, σαν να μην θες να ζοριστείς ιδιαίτερα.
Δεν λες κουβέντα, κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Δηλαδή, εσύ που παραδοσιακά απεχθάνεσαι τα κύματα (εκτός αν τα δημιουργείς, μαζί με τον αγαπημένο μου Ακριβό), δέχεσαι με μία αχαρακτήριστη ... αφέλεια αυτά που λέει, χωρίς να μπεις στο κόπο να σκεφτείς μήπως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι κάπως αλλιώς.
Ειδικά για το θέμα της Μελανίας, είπες και μόνος σου πως παρακαλάς να είναι εκείνη μαφιόζος (για τους δυο λόγους που παρέθεσες). Και ενώ ξέρεις πως δεν είσαι αντικειμενικός, πιστεύεις τυφλά την εκδοχή που σε βολεύει.
Έκανες και την γκέλα με την Ριρίκα. Πας και λες ανοικτά ότι τη θεωρείς ΑΜ. Από όσα έχει πει καθένας μας, αυτό είναι το ΜΟΝΟ πράγμα στο οποίο ο Ακριβός συμφωνεί χωρίς δεύτερη σκέψη και δεν κάθεσαι να σκεφτείς πως τον συμφέρει πάρα πολύ να θεωρούμε την Ριρίκα ΑΜ;
Λες και ψάχνετε να την πείτε στον Sommer κάνετε, για να βγάλετε την ουρά σας απ' έξω! Όλο το παιχνίδι συνεισφορά μηδέν, και ξαφνικά μιλάτε όλοι για να "κράξετε" σύσσωμμα τον Sommer.
Ιδού:
Εγώ κάνω τη διαφορά και θεωρώ ότι είναι ΑΜ. Ειδικά με το πώς χειρίστηκε την ενοχή του Χάρη, πέρασε από όλους μας στο απυρόβλητο. Βλέποντας την ευκολία με την οποία δεν δίστασε να πλασάρει την Ριρίκα σαν ΑΜ, εγώ το σκέφτηκα δυο και τρεις φορές.
Αν έχω δίκιο και ο Ακριβός είναι μαφιόζος, έκανα πάρα πολύ καλά!
Οπότε το λέω για να το ξεκαθαρίσω: ΔΕΝ το έκανα για να "σώσω" τον Χάρη. Ο Χάρης ούτως ή άλλως θα βγει αύριο - γιατί να μπω στον κόπο να σώσω ένα "καμμένο" χαρτί και να τραβήξω τα βλέμματα πάνω μου;
Δεν σκέφτηκες καν το ενδεχόμενο να είναι μαφιόζος....
εδώ κολλάει το υπογραμμισμένο "υπεράνω πάσης υποψίας" που έλεγα πιο πάνω...

Γύρισα από την όμορφη και καυτή Θεσσαλονίκη και είπα να ποστάρω κανένα σεντόνι, γιατί κινήθηκα αρκετά περίεργα οπότε το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω τι σκεφτόμουν.
Το έχω πει ξανά, το συγκεκριμένο Παλέρμο περιστρέφεται συνέχεια γύρω από το κάρφωμα. Συνοπτικά, ακούστηκαν οι εξής απόψεις:
α) Η Μελανία ήταν αθώα/Το κάρφωμα πέτυχε: πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι δημοσιεύσεις που έκανε έχουν κάποια βάση και πως μέσα στα άτομα που υποστήριξαν τον Τάσο/ψήφισαν τον Ηλία υπάρχει κάποιος φανερός μαφιόζος.
Ergo: Υπάρχουν τέσσερις μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι [ Libertus ]
β) Η Μελανία ήταν μαφιόζος/Το κάρφωμα απέτυχε: δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τίποτα από ό,τι είπε, οι άνθρωποι που κατηγόρησε είναι σχεδόν σίγουρα αθώοι
Ergo: Στο παιχνίδι υπάρχουν τρεις μαφιόζοι. [ Tsarachaf ]
Μέσα από όλη την συζήτηση (την οποία διάβασα παραπάνω από μία φορές, να είστε σίγουροι) εμένα ΔΕΝ μου απαντήθηκαν τα συγκεκριμένα δύο ερωτήματα:
1. Γιατί ο Χάρης, όντας μαφιόζος να υποστηρίζει πως υπάρχουν περισσότεροι μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι. Κανονικά θα έπρεπε να θέλει να "κρύψει" κάποιον, να μείνει κρυφός. Μία τέτοια προσέγγιση δεν τον συμφέρει καθόλου.
Η τυπική απάντηση ήταν "μπλόφα". Αυτή η δικαιολογία στο συγκεκριμένο Παλέρμο έχει φορεθεί περισσότερο από μπλουζάκι του Bershka στα γυμνάσια! (όχι μόνο στην περίπτωση-Χάρης αλλά και σε άλλες).
Δέχομαι ότι ήταν μπλόφα - αν πετύχαινε, ο Χάρης θα ήταν υπεράνω πάσης υποψίας.
2. Γιατί ο Ακριβός, όντας πολίτης, να υποστηρίζει πως υπάρχουν λιγότεροι μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι; Κάτι τέτοιο, πρακτικά δεν συμφέρει κάποιο πολίτη. Better be safe than sorry, που λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι.
Οπότε έχουμε και τον σχηματισμό της μεγάλης κόντρας.
Όσο περισσότερο επιμένει ο Χάρης (ο οποίος ενδεχομένως, αντί να σταματήσει και να πάει με τα νερά όλων, τραβάει όλο και περισσότερο την προσοχή πάνω του), τόσο περισσότερο βεβαιώνεται ο Ακριβός για την δική του εκδοχή.
Το ζήτημα είναι πως δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για το τι είχε συμβεί με την Μελανία, κακά τα ψέματα.
Παρ' όλα αυτά, η κόντρα βοήθησε στο παιχνίδι (του) και συνεχίσαμε και ψηφίζαμε τον Χάρη.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πίσω από την λογική του Ακριβού "κρύφτηκαν" πάρα πολύ παίκτες. Η ερώτησή μου είναι η εξής:
Σκεφτήκατε ποτέ να είναι ο Ακριβός επίσης, μαφιόζος;
Να συζητάμε μία εβδομάδα για κάτι που ΔΕΝ πρόκειται να βγάλουμε άκρη?
Καλέ μου, ξέρω ότι θα μου την λες για πολύ καιρό για αυτή την ψηφοφορία και το δέχομαι.Εγώ δεν έχω να πω πολλά για τελευταία λόγια...
Για μένα είναι όλα ξεκάθαρα πια... Δείτε τις αλλαγές ψήφων και τις κάρτες σε αυτό τον γύρο και πράξτε ανάλογα...
Μαφιόζοι:
1. Χάρης
2. Σομμερ.
Μαφιόζος ή ΔΑ: Eileen (πάντα την φοβόμουν, αλλά ευκαιρία να της προσάψω κάτι δεν μου έδωσε ποτέ, αλλά νομίζω ότι η αποκάλυψη είναι κάτι παραπάνω από περίτρανη)
Υγ. Αν με επαναφέρετε θα μπορούσα να σας βοηθήσω παραπάνω, λυπάμαι που δεν πρόλαβα να δράσω πιο νωρίς, για να βοηθήσω όσο θα έπρεπε

Αλλά μη φοβού. Όπως πολύ ...έξυπνα το έθεσαν κάποιοι, τυμβωρυχία δε θα παιχτεί γιατί όποιος τολμήσει να το κάνει, θα θεωρηθεί de facto ένοχος, ενώ αντίθετα όποιος σε φέρει πίσω με νεκροφάνεια θα είναι αθώος. (Nobelική σκέψη!)

Θα γυρίσεις σύντομα!
Γεια σας και πάλι!I'm back to base bitches.
Εντάξει, για γέλια και για κλάματα η εξέλιξη της σημερινής ψηφοφορίας. Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι ο Libertus και ο Sommerfeld είναι με το team της μαφίας (κατά 99,9%). Τους είχα στη λίστα υπόπτων μου εδώ και πολύ καιρό, αλλά σήμερα πρέπει να έχει πειστεί και ο τελευταίος δύσπιστος
Αυτό που με απασχολεί είναι η ξαφνική αλλαγή ψήφου της Eileen (κι εσύ τέκνον Βρούτε;
. Από τη στιγμή που δεν έδωσε κανένα απολύτως πάτημα για να την υποπτευτούμε, για ποιο λόγο να καρφωθεί έτσι απροκάλυπτα; Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο πιστεύω ότι πρέπει να είναι ο Δ.Α ή έστω η Πόρνη.
Επίσης, είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η Μελανία ήταν με το μέρος των μαφιόζων. Όλοι όσοι προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να μας κάνουν να πιστέψουμε το αντίθετο αποδεικνύονται ένοχοι.
Την ψήφο που έδωσε η kleop δε μπορώ να την καταλάβω. Είτε είναι και εκείνη μαφιόζος ή απλά πέρα βρέχει.
Οπότε έχουμε και λέμε:
Team Mafia:
Μελανία
Sommerheld
Libertus
(kleop?)---> Ενδεχομένως να είναι και η Πόρνη ή απλά κοιμάται όρθια
Δ.Α ή Πόρνη:
Eileen
Ζητώ συγνώμη από την Drama που την κατηγόρησα χωρίς λόγο, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα πρέπει να είναι αθώα, αλλά η στάση της ήταν πολύ περίεργη. Συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες να είναι κι αυτή η πόρνη βέβαια...
Τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο πρέπει να συνασπιστούμε όλοι οι πολίτες, ψηφίζοντας ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ επιτέλους. Επιπλέον θα πρέπει να παίξουμε με σοφία τις κάρτες μας και να είμαστε stand by καθώς πλέον η ζυγαριά φαίνεται να γέρνει προς την πλευρά των μαφιόζων. Το μόνο που θα μπορούσε να μας δώσει λίγο χρόνο είναι ο γιατρός (αν είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι), κάνοντας τις σωστές μαντεψιές.
Για τους παρακάνω λόγους ψηφίζω ΞΑΝΑ τον Libertus
Πραγματικά απορώ με εσένα. Σε αυτό το παιχνίδι είναι σαν να είσαι άλλος άνθρωπος, σαν να μην θες να ζοριστείς ιδιαίτερα.
Βγάλαμε την ουρά μας απ'έξω με το τρικάκι και δεν μας νοιάζει και πολύ; 

Ειδικά για το θέμα της Μελανίας, είπες και μόνος σου πως παρακαλάς να είναι εκείνη μαφιόζος (για τους δυο λόγους που παρέθεσες). Και ενώ ξέρεις πως δεν είσαι αντικειμενικός, πιστεύεις τυφλά την εκδοχή που σε βολεύει.
Έκανες και την γκέλα με την Ριρίκα. Πας και λες ανοικτά ότι τη θεωρείς ΑΜ. Από όσα έχει πει καθένας μας, αυτό είναι το ΜΟΝΟ πράγμα στο οποίο ο Ακριβός συμφωνεί χωρίς δεύτερη σκέψη και δεν κάθεσαι να σκεφτείς πως τον συμφέρει πάρα πολύ να θεωρούμε την Ριρίκα ΑΜ;

Τολμώ βέβαια να υποθέσω πως αν δεν είχατε εκφράσει την σκέψη σας με τέτοια διαύγεια η Ριρίκα μάλλον θα ήταν ακόμη εδώ
Αφού είσαι τόσο σίγουρη για τον Ακριβό, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Τις εκτιμήσεις του όλες τις έχεις, την ψήφο σου επίσης, θα μοιραστούν οι κάρτες σήμερα και ο Ακριβός θα επιστρέψει όπως και αν έχει... Τι εμμονή είναι αυτή που σας έχει πιάσει όλους;Γιατί δεν χρησιμοποίησες την κάρτα για να επαναφέρεις τον Ακριβό; Αντί αυτού δίνεις το δικαίωμα να συμμετέχει άτομο που μίλαγε πολύ λίγο. Και αφήνεις ως φάντασμα έναν σημαντικό παίκτη. Μετά από αυτό φαίνεται ποιος είναι ποιος εδώ μέσα.
Good luck με την επαναφορά και την "συνεισφορά" τής kleop.
Λες και ψάχνετε να την πείτε στον Sommer κάνετε, για να βγάλετε την ουρά σας απ' έξω! Όλο το παιχνίδι συνεισφορά μηδέν, και ξαφνικά μιλάτε όλοι για να "κράξετε" σύσσωμμα τον Sommer.
Ιδού:
Παιδιά εγω έχω ένα θέμα με το ίντερνετ κ ειμαι από κινητο.Ελπιζω αυριο που θα τελειώσει και το μπρεηκ να ναι όλα κομπλέ γτ από δω δεν μπορώ να γράφω πολλά.
Συμφωνώ με Νεφέλη .
Καλέ μου, ο Ακριβός δε μπορούσε να είναι πιο σαφής. Το είπε και ο ίδιος. Ένας μαφιόζος δεν βολεύεται απλά να πηγαίνει με τα κύμματα, όχι αν μπορεί να δημιουργήσει εκείνος δικό του.Ο Ακριβός εκμεταλλευόταν τα κύματα; Απο πότε; Τι άλλο θα ακούσουμε.
Και επαναφέρεις ένα μέλος το οποίο γράφει παρα πολύ λίγο και το πιο μεγάλο της ποστ ήταν σαν φαντασμα. Ναι, διόλου παράξενο.
Έχεις την Ηλία ο οποίος είναι αποδεδηγμένος αθώος και τον Ούλτρα που έγραφε και συμμετείχε στο παιχνίδι και τον σκότωσαν δυο φορές = αθώος, και πάλι επαναφέρεις την κλέοπ.
Εγώ κάνω τη διαφορά και θεωρώ ότι είναι ΑΜ. Ειδικά με το πώς χειρίστηκε την ενοχή του Χάρη, πέρασε από όλους μας στο απυρόβλητο. Βλέποντας την ευκολία με την οποία δεν δίστασε να πλασάρει την Ριρίκα σαν ΑΜ, εγώ το σκέφτηκα δυο και τρεις φορές.
Αν έχω δίκιο και ο Ακριβός είναι μαφιόζος, έκανα πάρα πολύ καλά!
Οπότε το λέω για να το ξεκαθαρίσω: ΔΕΝ το έκανα για να "σώσω" τον Χάρη. Ο Χάρης ούτως ή άλλως θα βγει αύριο - γιατί να μπω στον κόπο να σώσω ένα "καμμένο" χαρτί και να τραβήξω τα βλέμματα πάνω μου;

Και τώρα, ... πολύ δυσκολεύτηκες!@Eileen: Κατά τη χθεσινή ψηφοφορία, όταν αναφέρθηκα σε παίκτες που προσπαθούσαν να ανατρέψουν τις ισορροπίες, αναφερόμουν αποκλειστικά στον Ιορδάνη. Εσυ με την ψήφο σου έφερες πάλι το παιχνίδι στα ίσα του (όπως ήταν πριν ψηφισει ο Καραντακοβ). Δε σε αδικώ καλή μου ZoitCa που δε μπορείς να με εμπιστευτείς, έχω ένα παλιό παιχνίδι κατά νου, αλλα μήπως υπερβάλεις λίγο;; Έτσι ειμαι κι εγώ με τον Ακριβο. Τον θεωρώ μεγάλη παιχτουρα και είναι από τους λίγους που μπορούν να με τουμπαρουν τόσο εύκολα, γι' αυτό το λόγο τις περισσότερες φορές δυσκολεύομαι να τον εμπιστευτώ.
Επιστρεφω στην ενεργό δράση σήμερα το βραδάκι!!

εδώ κολλάει το υπογραμμισμένο "υπεράνω πάσης υποψίας" που έλεγα πιο πάνω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.