Γύρισα απο τη δουλεια και ειμαι πτώμα
στο δια ταύτα λοιπον, ψηφίζω
tsarachaf . Νομιζω ριχνει σταχτη στα ματια με τη ψηφο του στον Libertus. Ο τροπος που
"την μπαινει" στον Libertus μου φαινεται τέρμα υποπτος.
Στάχτη στα μάτια;; Είναι ο τρίτος σερί γύρος που ψηφίζω τον Χάρη και έχω περίπου 4 που τον κράζω και τον κατηγορώ. Υπάρχουν σεντόνια επί σεντονιών που διαφωνώ μαζί του και λέω γιατί τον υποπτεύομαι. Οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι το κακό είχε αυτό το ποστ. Τα πως και τα γιατί τα έχω αναλύσει χίλιες φορές.
Btw, για να φαίνεται και τι έγραψα:
Spoiler
Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου. Γιατί δεν βοηθάς τον εαυτό σου(βέβαια η εναλλακτική σου ήταν να ψηφίσεις τον συνδολοφόνο σου τον Σομερ);; Προσπαθείς να γίνεις δήθεν μάρτυρας για να πιστέψει ο κόσμος ότι δεν είσαι μαφιόζος; Ξέρεις μέχρι στιγμής δεν πείθεις σχεδόν κανέναν. Αν είσαι πολίτης και πάλι δεν βοηθάς καθόλου, γιατί αναλώνεσαι με το πόσο αθώα είναι η Μελανία, αλλά δεν κατηγορείς και κανέναν. Όχι σοβαρά τουλάχιστον.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Τι από αυτά δεν ισχύει;; Ότι είναι ακατανόητο που δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του και πάντα την γλιτώνει τελευταία στιγμή; Ή ότι αν είναι πολίτης έχει αναλωθεί στο να μας λέει πόσο αθώα ήταν η Μελανία και δεν κατηγορεί και κανέναν;;
Επίσης, επειδη δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος απο τις τελευταιες 2 ψηφοφοριες, ( καθως τη μια εφυγε το αλεξισφαιρο γιλεκο και ας μη ξεχναμε πως οι 2 πρωτες δολοφονιες απετυχαν, και απο την άλλη η κινηση του ΔΑ) χρησιμοποιώ
Φαντασματα μου,θέλω να τη γνωμη σας
Μάλιστα. Ενδιαφέρουσα κίνηση. Αν και με το επίπεδο συμμετοχής δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει κάτι. Επίσης ποτέ δεν ξέρεις αν κρύβεται και κάποιος μαφιόζος ανάμεσα στα φαντάσματα.
Sorry κακία, αλλά θα γελούσα μέχρι μεθαύριο αν μετά από το τρολλάρισμα δεν προλάβαινες να ψηφίσεις!
Κι εγώ να σου πω την αλήθεια, αλλά θα τσατιζόμουν κιόλας... Γιατί θα ήταν τουλάχιστον ηλίθιο.
Βελτιώνονται αισθητά τα τελευταία λόγια, οφείλω να ομολογήσω...
Συμφωνώ νομίζω για τον Ultra και τον Σπυράκο!
Άρα, η Ριρίκα είναι ή αντίπαλος μαφιόζος, ή πληροφοριοδότης, ή είναι πολίτης που έχει παίξει κάποια κάρτα, ή είναι μαφιόζος και βολεύτηκε με την κοντρίτσα με τον Sommerheld γιατί κανένας άλλος δεν την κατηγόρησε...(Αν αυτό ισχύει, ο ΔΑ είναι και πολύ τζιμάνι!
)
Δε ξέχασα κάτι, ε; Για εμένα νομίζω είναι ένα από τα πρώτα δύο (και πριν προλάβεις να κράξεις Ακριβέ που αποκαλύπτω ρόλους, δεν νομίζω ότι είναι κακό, αφού κάρφωμα δεν μπορεί να γίνει, και να την δολοφονήσουν δεν μπορούν αφού είναι φάντασμα). Άλλος έκανε πρώτος την γκάφα!
Δεν θα σε κράξω, γιατί δεν πήγες να κάνεις κάτι που έκαναν μερικοί μερικοί.
Γενικά για την Ριρίκα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και το έλεγα από χθες ότι πιστεύω πως κάτι ξέρει...
Από την μία κουλαμάρα στην άλλη μου φαίνεται, σε αυτό το παιχνίδι. Βέβαια, εμάς μας συμφέρει γιατί ξερουμε πως πια δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από τον ΔΑ.
Εν ολίγοις, δε ξέρω πώς θα καταφέρεις να γλυτώσεις σήμερα, Libertus!
Δεν μπορώ να καταλήξω στο αν ήταν έξυπνη η κακή κίνηση από τον ΔΑ η αλήθεια είναι. Γιατί μια φορά μας μπέρδεψε
Φυσικα!
1) Νομιζω πως ο ΔΑ πιστευει πως ο Libertus ειναι αθωος, γι'αυτο τον έσωσε, για να διωξει την Ριρικα που ισως θεωρουσε οτι εχει καποιον απο τους σημαντικους ρολους των πολιτων ετσι ωστε οι επομενες ψηφοι να πανε στον Libertus ( με ενα σμπαρο δυο τριγωνια)
2) O τροπος που παιζει με κάνει να τον υποπτεύομαι.Επισης τα χθεσινα σχολια που εκανε με την Νεφελη μου φανηκαν αρκετα υποπτα.
1) Άλλη μια φορά όμως πέφτεις σε αντίφαση. Ναι, θα μπορούσε να συμβεί αυτό, ο Χάρης να είναι αθώος και να το παίξει έτσι ο ΔΑ για να παραπλανήσει. Από την άλλη δεν το πιστεύω, αλλά δεν μπορώ και να το αποκλείσω.
ΑΛΛΑ:
Πιστεύεις τον ΔΑ όσον αφορά τον Χάρη, μα όχι για την Ριρίκα. Που όπως είπες μάλλον πιστεύει ότι έχει σημαντικό ρόλο για τους πολίτες και έχει πόσες μέρες που κατηγορεί τον Σομμερ που εσύ βγάζεις λάδι. Το βλέπεις το πρόβλημα εδω;
2) Αυτό ειδικά που λες με την Νεφέλη δεν μπορώ να καταλάβω τι το κακό είχε.
1) Για μενα ειναι! Χωρις να ξερω κατι συγκεκριμενο, για μενα ο Σπυρακος ειναι αθωος.
2) "Κραζεις κραζεις", υπερβαλλεις. Εδειξα την υποψια μου, δεν επεσα και να τον φάω.
3) Με παρεξενεψε δε λέω. Μπορει απλά να εχει καποια υποψια για εκεινον.
4)Δε με πειθουν αυτά. Ελπίζω να μην κάνω λάθος για σενα.
5) Απαντηθηκε παραπάνω σε απαντηση προς Eileen στο 1)
1)Άρα, ένστικτο;;
2)Ε, τα λεγες λίγο πιο έντονα απ'ότι τα λες για μένα τώρα.
3)Μια υποψία που την κάνει να ασχολείται τόσες μέρες μαζί του και μάλιστα τόσο έντονα;; Δεν σου φάνηκε καθόλου παράξενο αυτό;;
4)Δεν προσπάθησα να σε πείσω, δεν είχες κάποιο επιχείρημα για να αντικρούσω, οπότε τι να σου πω; Ναι, κάνεις λάθος. Αλλά δεν έχει κάτι παραπάνω.
Κοίτα να δεις, όντως έπιασε τόπο η κάρτα σου, γιατί θα μπορείς να μου απαντήσεις.
Αλήθεια τι φάση η μαφία; Γιατί τέτοιο μένος με τον ultra?? Δύο δολοφονίες συνεχόμενες; Οκ, αυτό θέλει λίγο σκέψη, μάλλον γιατί θα αρχίσουν να γίνονται πολλά...