Καλημέρα Παλέρμο!
Κοιτώντας παλια παιχνίδια, ειδα οτι μερικοι εκαναν μερικές ανασκοπησεις,so why not?
Emilouko : Κατ εμε η Εμιλυ είναι αθωα ή ξερει να κρυβεται παρα πολύ καλά.
Σπυρακος : Πιο αθωος δε γινεται
Νefeli : Θα μπορουσε να είναι ανετα μαφιοζα.Δε μου αρέσει ο τροπος που παιζει,νιωθω ότι προσπαθει να περιπλεξει τα πραγματα
Jkaradakov : Mε προβληματιζει συνεχως,μια λεω είναι μια δεν είναι. Δε θα παρω θεση εδώ.
Libertus : Ναι,ημουν από τους πρωτους που με επιχειρηματα υποστηριξε ότι δε πιστευει στην αθωοτητα του.Το χθεσινο γεγονός με τις ψήφους με εκανε να βλεπω τα πραγματα λιγο διαφορετικα
Εileen : Μου φαινεται τοσο καλη κοπέλα (rumor has it ότι ακουει και phantogram) ααααλλά εδώ θα τα χαλάσουμε,μου αφηνεις καποια ερωτηματικά.
PieMaker : Αν και νομιζω πως είναι αθωος, κραταω καποιες επιφυλαξεις
Sommerfeld : Κατ εμε αθωος, εκτός από την Ριρικα, οι υπολοιποι νομιζω πως πάνε να παραπλανήσουν περι sommer.
Tsarachaf : Δεν με πειθει. Για κανενα λογο! Όποιο post και να πιασω,μου αφηνει ερωτηματικα.Μαφιοζος για μενα
Ultraviolence : no comment, το αφηνω στην κριση του καθενος αυτό.Δε θα μπω στο τριπακι να βροντοφωναξω την αθωοτητα μου,δε θα με επειθε ουτε εμενα.
Drama Prinzessin : Νομιζω πως έχει καλό ρόλο, από την πλευρά των πολιτών.
Ο καθενας ας πάρει ότι θελει από αυτό.Αλλοι θα πουν πως ειναι μπλόφα άλλα ισως συμφωνουν με μερικα απο αυτα που είπα στο παραπανω post, εγω οπως και να'χει προσπαθησα να βοηθησω.
Πολλοι θα μιλησουν για ελλειψη επιχειρηματολογιας κτλ,εγω απλά ήθελα να αναφέρω το τι πιστευω πως ισχυει μεχρι τωρα. Το χθεσινο γεγονος της ψηφοφοριας (
το οποιο με εκανε να αναθεωρησω αρκετα πραγματα )οι μαφιοζοι θα το χρησιμοποιησουν υπερ τους. Και οπως εχω χιλιοπει ποτε μην περιμενουμε το αναμενομενο απο αυτους.
Για την ψηφο μου ειμαι αναμεσα σε 4 άτομα. Επανερχομαι αργοτερα με την ψηφο μου
Spoiler
Μετά τις 12 καθώς σημερα δουλεύω πρωι