28-07-15

17:43
Έμπειρη, έμπειρη, αλλά αν είναι πληροφοριοδότης και έχει παίξει έτσι, θέλει ξύλο!Μα γιατί να κάνει κάποιος κάρφωμα αν δεν είναι σίγουρος; Γι 'αυτο προβληματίζομαι και μιλάω για σιγουριά.Γιατί όπως είπε κ ο pie είναι πολύ παρορμητική κίνηση διαφορετικά.Ίσως έχω κολλήσει στο ότι όλοι μου είχαν πει οτι η Μελ ήταν καλή παίκτρια και γι 'αυτό δεν μπορώ να πεισθώ τόσο ότι έκανε αποτυχημένο κάρφωμα και έφυγε έτσι από τον 1ο γύρο.![]()
Θα σκεφτώ σοβαρά τι θα ψηφίσω , γιατί και η δική σου εκδοχή ειναι αρκετά πειστική και ελπίζω να μην κάνω λάθος.

Δυστυχώς, η μαφία λειτουργεί με ιεραρχία... Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μην το ήθελε αλλά να έγινε από τον αρχιμαφιόζο, ο οποίος είναι και αυτός που επικοινωνεί με την ΣΕ. Για αυτό προσωπικά θεωρώ, μετά από τον κανόνα που μου παρέθεσε ο tsarachaf (θενκς, χαν), πως αν ήταν μαφιόζος θα ήταν η κρυφή... και πως τελικά την απόφαση πήρε ο Αρχιμαφιόζος... Δε νομίζω ότι η ίδια θα κάρφωνε στον πρώτο γύρο...Επειδή μου φαίνεται θα τα χάσω με αυτά που διαβάζω, έχω μια απορία προς όλους εσάς που πιστεύετε ότι η Μελανία ήταν μαφιόζος, γιατί άκρη δεν βγάζω: εάν η Μελανία ήταν μαφιόζος, ποιον πήγε να καρφώσει; Ο μόνος που την κατηγόρησε αρκετά φανερά χθες νομίζω ότι ήταν ο Jkaradakov. Και είχε κάποια μικρή διαμάχη με τον tsarachaf. Πώς πήρε μια τέτοια απόφαση να καρφώσει; Η Μελανία τον Piemaker κατηγορήσε πρώτα σε μεγάλο βαθμό, ως εκ τούτου δεν παίζει να κάρφωσε τον Πάι...

Ενδιαφέρον το ότι ζητάς να παικτεί κάρτα...Ωραία λοιπόν. Αν η Μελανία ήταν πληροφοριοδότης, ποιον πιστεύεις ότι έδωσε και καρφώθηκε;; Εμένα ή τον Τάσο;; Κι αν όντως είναι έτσι τα πράγματα, γιατί να τη βγάλουν οι μαφιόζοι και να εκτεθούν τόσο απροκάλυπτα;; Προς το παρόν βέβαια δεν αποκλείω τίποτα, μέχρι να μπορέσει κάποιος να μας δώσει μια ουσιαστική πληροφορία...
Δηλαδή, είσαι διατεθειμένος, να δώσεις περισσότερη βάση σε κάποιες αστοιχείωτες σπόντες, ενώ υπάρχουν επιχειρήματα που λένε ότι δεν ήταν με βεβαιότητα πληροφοριοδότης;Δεν πιστεύω να ήταν μαφιόζος, σιγά μην έχαναν έτσι εύκολα ένα τόσο εμπειρο μέλος, κάτι θα γνωριζε(πχ με καποια κάρτα), το έκανε φανερό στα posts της με το υφος της και οι άλλοι απλά την καταλαβαν.... Δύσκολα τα πράγματα, αλλά ευτυχως προλαβε να ριξει σποντες σε μερικους μερικους και να γραψει μερικά χρησιμα σεντονια, ισως σε καποια γραμμη(αν προσεξουμε)να μας κλεινει διακριτικα το ματι....Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήξερε πάρα πολλά....
Γιατί κάποιος, αγαπητέ, πρέπει να κάνει την αρχή, σε αυτό το ρημάδι παιχνίδι! (διάβασες αυτά που έγραψα;Γιατι ήταν οι πρώτοι που εριξαν ψηφο στον πρωτο γυρο??

1. Ποια ήταν η δήλωση του Θωμά που σε προβλημάτισε; Βάλε παράθεση να κάνουμε επανάληψηΕγώ είμαι βεβαιος ότι μερικοι έχουν εκμεταλευτει τον i_lie_us ως εξιλαστηριο θυμα άλλοι για να τον βγαλουν ως μαφιοζο και να καλυψουν τους εαυτους του και άλλοι για να τον υποστηριξουν και να φανουν ως "πολιτες"(η Melina??)...
Λοιπόν, σκεφτομουν να ριξω ψηφο στον thomas λόγω μιας δηλωσης του αλλα προς το παρον το αφηνω κατα μερος...Ρίχνω ψήφο στον PieMaker γιατι θεωρω ότι ο τρόπος με τον οποιο αντιδρα στο μελος i_lie_us, η αλλαγη της ψηφου του στο παρα πεντε για να σιγουρεψει την αποχωρη του ηλια, η κοντρα του με την Melina, η μανια του με τον Τασο και ο τρόπος με τον οποιον τον υποστηριζει εμμεσα, η πολύ γρηγορη και αποτομη ψηφος του στον thomas προτου δει άλλες αντιδρασεις μελων-τωρα ειδικα- μου φαινονται κατι παραπανω απο υποπτα...![]()

2. Άρα, ψηφίζεις κάποιον, για τον οποίο έχεις ευχηθεί πιο πάνω να είναι πολίτης; Συνήθως όταν ευχόμαστε κάποιον να είναι πολίτης, του δίνουμε χρόνο στο παιχνίδι για να είμαστε σίγουροι δεν τον ψηφίζουμε!

Εύχομαι να είσαι απο την μερια των καλων και να μην μας δουλευεις τοσην ωρα που μιλας για την μαφια/...
Αυτό ισχύει πάρα πολύ!Ναι, αλλά:
1) Κάνουν λόγο για "κόντρα", ενώ ουσιαστικά η κοπέλα πέταξε 2-3 σποντίτσες, τίποτα παραπάνω
2) Τελικά αλλού έδωσε την ψήφο της
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν δεν άλλαζα την ψήφο μου δε θα βρισκόμουν τώρα σ' αυτή την κατάσταση. Η μόνη κατηγορία που ακούω είναι "σε ψηφίζουμε για κράτησες μέσα τον Τάσο" (έχω εξηγήσει γιατί το έκανα) ή "σε ψηφίζουμε γιατί ανέφερε το όνομα σου η Μελανία". Την επόμενη φορά, λοιπόν, θα διατηρήσω χαμηλό προφίλ, αφού αποδεικνύεται περίτρανα ότι όποιος συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι και δε φοβάται να πράξει με βάση αυτά που πιστεύει, τελικά την πληρώνει. Και άντε βγάλτε άκρη μετά...
Πρέπει να υπάρχει παραπάνω ουσιαστική συμμετοχή! Όπου ουσιαστική σημαίνει, να μοιραζόμαστε (έστω και στοιχειωδώς) τις σκέψεις μας.
Ποιες είναι αυτές οι περισσότερες πληροφορίες; Γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα... Κι αν αναφέρεσαι στο ηχητικό μήνυμα, ειλικρινά θα εμπιστευτείς κάτι που προέρχεται από τους μαφιόζους;Αυτό γτ δεν το σχολίασε κανείς; Τόσο επίπολαιοι οι μαφιόζοι που μας λένε ότι πέτυχε το κάρφωμα ή παίζουν με τον πόνο μας; Μλν το δεύτερο αν και αυτό δεν αναιρεί το ότι μπορεί να πέτυχε το καρφωμα.
Εγώ αυτό πιστεύω. Ότι πέτυχε το κάρφωμα.
Δείτε υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ότι επιχειρήθηκε κάρφωμα και πέτυχε παρά ότι επιχειρήθηκε και απέτυχε.
1. Γτ αν η Μελανία είναι μαφιόζος να επιχειρήση κάρφωμα χωρίς καμία πληροφορία; Που είναι η λογική εδώ. Ναι και εγώ είχα χθες μια αντιπαράθεση μαζί της και δηλώνω ότι παραξήγησα την κινησή της.
2. Η Μελανία, αν είναι αθώα είπε πολλές φορές ότι κάτι ξέρει.

Το αν τελικά το κάρφωμα ήταν επιτυχημένο, περιμένω να το βρω με την λογική μου και την βοήθεια από τις σκέψεις των αλλονών, όχι από τους μαφιόζους, σόρρυ!

Κάνε, αν θες μία παράθεση με τη δημοσίευση όπου κατηγορεί τον Τάσο, ανοικτά, γιατί δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι!Καταλλήγω λοιπόν πως πιστεύω ότι η Μελανία είναι αθώα. Ένας ένοχος βρίσκεται ανάμμεσα στον Τάσο και το Πιε κατα την γνώμη μου. Για τον Πιε είπε ότι έχει ακόμα αμφιβολίες. Ψηφίζω λοιπόν Τασος97 καθαρά και μόνο γτ πιστεύω πως η Μελανία είναι αθώα και Πληροφοριοδότης και ο μόνος που κατηγόρησε ανοιχτά είναι ο Τάσος. Για τον Pie είχε τις αμφιβολλίες της.

Γιατί εμπιστεύεσαι την Μελανία; Πες την γνώμη σου...ψηφίζω piemaker επειδή:
1) θα εμπιστευτώ την άποψη της μελανίας να κατηγορήσει τον τάσο κ τον piemaker (πράγμα που την έκανε να φάει κάρφωμα)
2) με έριξε κ μένα ψήφο
[Αισθάνομαι σαν τον Φρέντυ Γερμανό όταν έπαιρνε συνεντεύξεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.