Palermo #42 - The Wire Edition

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Παίδες μου αγαπημένοι, με συγχωρείτε για την καθυστέρηση (ήμουν συνέχεια σε δουλειά και τώρα ξαπόστασα- έχω μάρτυρες να επικαλεστώ). Το ξέρω ότι οφείλω σεντονάκι (υπέρδιπλο κιόλας), οπότε ξεκινώ άλλη καθυστέρηση. :redface:
Έχω κάνει πολλαπλή παράθεση τόσες πολλές δημοσιεύσεις που δε θυμάμαι τι ήθελα να σχολιάσω εξ'αρχής!
Ψηφίζω johnietraf, ναι ξέρω ότι είναι και πάλι μια μονή ψήφος, αλλα ήμουν ανάμεσα σε αυτόν και στον ultraviolence λόγο του ότι γράφουν αλλα δεν λένε κατι το ουσιώδες.


Επίσης με παρεξένεψε η συμπεριφορά της kleop, αλλά από ένστικτο και μόνο για την ώρα δεν την ψηφίζω.
Στην υπογραμμισμένο, χρησιμοποίησες μία σκέψη τόσο δική μου όσο και της Μελανίας, η οποία έδινε το καλύτερο άλλοθι για να πέσουν "τυχαία" ψήφοι. Βρήκαμε κάτι ωραίο, μας βολεύει, ας το χρησιμοποιήσουμε, ε; Από εδώ και στο εξής, περιμένω αιτιολόγηση αγαπητέ, και κάτι παραπάνω από ένστικτο (το οποίο το βλέπω και γυρίζει στο στομάχι μου το κρουασάν που έφαγα το πρωί!!!) :bounce:
Ψήφος: Τάσος97

Λόγοι
1. Χώθηκε νωρίς και ψήφισε με άκυρη δικαιολογία.
2. Μου είπε να "κλάψω", το οποίο νιώθω σαν τραμπουκισμό (χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να έχει ένας μαφιόζος).
3. Από τη μία μου είπε να κλάψω και από την άλλη να chillάρω (διχασμένη προσωπικότητα -> πιθανό χαρακτηριστικό μαφιόζου).
4. Προκλητικός τρόπος γραφής γενικά.
5. Προφανώς συντελεί και το μέχρι τώρα προβάδισμα του στην ψηφοφορία διότι δεν θα ήθελα να πεθάνω τόσο νωρίς :redface:
6. Είναι/Θα πάει Ολλανδία και τον ζηλεύω :(
Ο Ηλίας ψηφίζει τον Τάσο με μόνη ουσιαστική δικαιολογία το προβάδισμα που έχει ο ίδιος στις ψήφους. Δεκτό, θέλει να μείνει στο παιχνίδι. Δε συνάδει όμως για εμένα με την αλλαγή στην ψήφο του που έκανε στο τέλος. Και τα τελευταία του λόγια, προσωπικά δεν τα βρήκα ιδιαίτερα διαφωτιστικά. Αλλάζει την ψήφο του από τον Τάσο στον PieMaker, πριν δει την αλλαγη του PieMaker (και ενώ ακόμη υπάρχουν 6-7 λεπτά που μπορούν να αλλάξουν και άλλοι την ψήφο τους)!
Αλλαγή της ψήφου μου σε piemaker
Ήλπιζε ότι θα θεωρήσουν τον PieMaker πιο "επικίνδυνο" από τον Τάσο και θα αλλάξει κόσμος την ψήφο του;
Σε αυτό το σημείο, περιμένω καλύτερες εξηγήσεις από τον Johnietraf και τον Sommerfield.

Τι έγινε ; Πέσανε όλοι πάνω στον Τασούλη και βρήκες εξιλαστήριο θύμα; :whistle:
Εμένα περίεργο μου φαίνεται που πήρε ένας παίχτης δεύτερη ψήφο και ξαφνικά εμφανίστηκε και τρίτη.:P Λες και θέλετε να σιγουρέψετε ότι κάποιος αλλος θα φύγει.Χωρίς βέβαια να μην θεωρώ τον Τάσο ύποπτο.
Ρεύμα, όπως ειπώθηκε και πιο πριν... Είναι όντως προβληματικό.

Λοιπον,ψηφίζω i_lie_us γιατι το post του περι αγωνιας και οτι ειναι το πρωτο του παιχνιδι μου φανηκε καπως αλλα οκ νωρις ειναι ακομα ισως να κανω και λαθος
Εκ των υστέρων και λαμβάνοντας υπ'όψιν το κάρφωμα που έγινε, θέλεις να δώσεις μία εκτίμηση για το αν η απόφασή σου ήταν λάθος ή όχι; Γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβως τι σκέφτεσαι...:)
Λοιπον, αργησα λιγο αλλα ευτυχως προλαβα...

Αν πρέπει να ριξω αναγκαστικα ψηφο με αιτιολογηση θα ψηφισω τον PieMaker γιατί ήταν ο πρώτος πρώτος που έριξε ψήφο σε άλλο μέλος με όχι και τόσο πετυχημενη δικαιολογια και μπορω να πω οτι καπως με παραξενεψε...Είναι και η αρχή βέβαια, ακομη υποθεσεις κανουμε...Παντως εγω ψηφισα!
Πρακτικά, το επιχείρημα που παραθέτεις είναι ότι τον ψήφισες γιατί ήταν αυτός που ψήφισε πρώτος τυχαία, κάποιον, στον πρώτο γύρο!
Το έχουμε πει: Η πρώτη ψήφος, του πρώτου γύρου είναι ΠΑΝΤΑ τυχαία... Για να μην είναι τυχαία, προϋποθέτει γνώση: για κάρτες είναι πολύ νωρίς όσο για ρόλους, εδώ λέμε ότι είναι εξαιρετικά απίθανο οι καλοί ρόλοι να αποκαλύψουν αυτά που ξέρουν στο πρώτο γύρο, θα το κάνουν από την πρώτη ψήφο;;
Με τη δική σου λογική επομένως, θα έπρεπε να είχαμε βγάλει τον PieMaker. Και τι στο διάολο; Θα καθόμαστε να καλημεριζόμαστε μέχρι να μας ξεκάνουν οι μαφιόζοι όλους; :confused:

χωρις να εχω καταλαβει εντελως ποιοι ειναι οι κακοι κατι που φυσικα δεν γινεται σημερα ημουν αναμεσα στον piemaker και στον i lie us οπως εξηγησα και ποιο πανω τα οποια οποιος θελει τα θεωρει και ανουσια
τεσπα
σημερα θα ψηφισω τον piemaker καθως δεν υπηρχε διακιολογια σε αυτο που εκανε στην αρχη του παιχνιδιου
Μια από τα ίδια με το παραπάνω σχόλιο..
Επίσης, ειδικά για εσάς τους δυο, μα την Παναγία, δε μπορώ να καταλάβω τι λέτε! Κάθομαι και διαβάζω τρεις φορές τις δημοσιεύσεις σας για να βγάλω άκρη. Μία παράκληση λοιπόν: πριν ποστάρετε κάτι, διαβάστε το. Φροντίστε να έχει μία υποτυπώδη συνοχή και αυτά που λέτε να είναι δοσμένα με αλληλουχία. Είμαστε τόσοι πολλοί εδώ μέσα και τα σεντόνια θα είναι πολλά... το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι την ζωή όλων μας πιο εύκολη... :flowers:
εκτός αν το κάνετε επίτηδες, επειδή θέλετε να παραπλανείτε (το έχουμε δει και αυτό)

Ψηφίζω Τάσος97 γιατί τελευταία λεπτά βλέπω να γίνεται κύμα να σωθεί και να φύγει ο Ηλίας.
Θέλει τον Ηλία μέσα, νομίζω το βλέπουμε...

ο λογος που ψηφισα τον φιλο ειναι το οτι νευριασε με τον φιλο piemaker και δεν τον ψηφισε για κανεναν αλλο λογο
αν μπορουσα και εγω θα ψηφιζα τον ιορδανη αλλα δεν το κανα
επισης οπως ειπα ημουν αναμεσα σε αυτους τους δυο και ο i lie us απο τ πρωτα λογια του με τον ορισμο << ομαδα >> μπορει να εννουσε την μαφια και ακομα δεν με επεισαν καθολου οι λογοι που ψηφισε τον τασο
ποιος είναι ο Ιορδάνης ρε παιδιά; :giveup:


Αν ειναι η οχι ο φιλος κακος δεν θα το μαθουμε τωρα αλλα το θεωρω πολυ επιπολαιο το παιξιμο του και για αυτο αλλαξα ψηφο
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θεωρω και τον piemaker εντελως αθωο
Αν εκανα λαθος ˊ σωστο θα το δουμε στην πορεια
Η επιπολαιότητα που αναφέρεις εδώ αφορά στην αλλαγή ψήφου ή στη χαζομάρα με την "ομάδα" από την οποία πολύ βολικά πιάστηκαν πολλά ατομα;

O Ηλίας ήταν αθώος ρε παιδιάαααα.
Και από αυτό το σημείο ξεκινά (για εμένα) το μπάχαλο...
Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε με βεβαιότητα να ξέρει ότι είναι αθώος είναι να ήταν συγκάτοικοι, ή να ήταν η ίδια στην ομάδα των μαφιόζων. Κάρτα από τόσο νωρίς, ενώ την προβληματίζουν περισσότερο (κατά τα λεγόμενά της) άλλη παίκτες;
Γιατί και πληροφοριοδότης να ήτανε, δε μπορούσε να ξέρει ότι είναι αθώος με βεβαιότητα. Λίγες φορές μαφιόζος ψήφισε μαφιόζο για ξεκάρφωμα στον πρώτο γύρο; :/:
Και η θεωρία μου είναι παρακάτω...
Η επικρατέστερη θεωρία για τον ρόλο της Μελάνια (μέχρι το κάρφωμα) ήταν πως ήταν συγκάτοικος - τουλάχιστον αυτό έδειχνε η βεβαιότητά της. Γιατί οι μαφιόζοι να την καρφώσουν ενώ δεν είναι 100% σίγουροι; Εσείς θα το κάνατε; Τόσο νωρίς; :/:
Εμένα αυτό με κάνει να πιστεύω πως μάλλον ήταν μαφιόζος και πως οι μαφιόζοι ήταν σίγουροι πως θα πετύχαιναν τον πληροφοριοδότη. Bold move, δε λέω... Δεν είμαι σίγουρη γιατί δε μπορώ να διανοηθώ ότι έγινε κάρφωμα τόσο νωρίς!


Συγκάτοικοι;
έλα ντε!


Και βλέπουμε σήμερα λοιπόν οριστική αποχώρηση αντί για μια τυπική δολοφονία. Εγώ δύο σενάρια σκέφτομαι:
1) Απλό κάρφωμα: Η Μελανία ήταν μαφιόζος και επιχείρησε κάρφωμα αλλά δεν πέτυχε οπότε φεύγει οριστικά και δολοφονία δεν είχαμε γιατί έδρασε ο γιατρός.
2) Απλό κάρφωμα: Η Μελανία ήταν πληροφοριοδότης ή ντέντεκτιβ και έφυγε οριστικά και δολοφονία δεν έγινε γιατί έδρασε ο γιατρός.

Από τα δύο πιο πιθανό μου φαίνεται το πρώτο γιατί η μελανία δήλωσε πως ο ilieus είναι αθώος και πιθανοί συγκάτοικοι και μετά αρχισε να λεει άλλα περί του ρόλου τους. Πιστεύω πως οι δολοφόνοι σε αυτό το παλέρμο μάλλον αποτελούνται από το team: τζονυτραφ, ουλτρα, μελανια και σολε(την αλλη με το δρακο στο αβαταρ).
Πρώτον, είναι πολύ νωρίς για να λέμε ποιο είναι το team... ας ξεκαθαρίσουμε όσο μπορούμε τους ρόλους Melania - Ηλία και βρίσκουμε και τους άλλους μετά! :redface:
Το μόνο σίγουρο για εμένα είναι πως σε αυτόν που εμπόδισε την δολοφονία, του αξίζει ένα μπράβο είτε ήταν τύχη είτε όχι! Με την πρώτη; παίξε κανένα τζόκερ! :hehe:

Εγώ παρέθεσα σημεία από τα post της και νομίζω ότι πρόκειται για πληροφοριοδότη που δυστυχώς κάποιοι κατάφεραν να βγάλουν από νωρίς.Και για να ΄ναι κάποιος τόσο σιγουρος προφανώς τον κατηγορούσε φανερά. :hmm:
Εγώ έτσι το σκέφτομαι.
Αν έχεις κάποια άλλη εκδοχή θα χαρώ πολύ να την ακούσω.
Την δική μου εκδοχή, αν ενδιαφέρει την έγραψα πιο πάνω... Το πρόβλημα είναι ότι για όσα χωρία των δημοσιεύσεων της υπάρχουν που να υποστηρίζουν ότι είναι πληροφοριοδότης, άλλα τόσα υπάρχουν για να πει κάποιος ότι είναι συγκάτοικος... Εμένα αυτό είναι το μόνο που με "κρατάει" στο ότι τελικά ήταν μαφιόζα. Δε πιστεύω ότι θα ρίσκαραν από τον πρώτο γύρο να την καρφώσουν, ενώ παίζει οποιοδήποτε από τα δυο... άρα τι μένει; :/:

Ναι, αλλά πάλι δεν μας λες απολύτως τίποτα. Δεν γίνεται να πετάμε μια φράση χωρίς καμία απολύτως αιτιολόγηση και να φεύγουμε. Δεν είναι παιχνίδι αυτό.
Μαζί σου με τα μπούνια!

Γενικά μπορεί να ήταν Πληροφοριοδότης ή ΑΜ, αν έγινε κάρφωμα. Άλλα βλέπεις την αντίφαση σε αυτό που λες;; Δεν σου μοιάζει να έπαιξε τόσο φανερά ώστε να δώσει λαβή να την καρφώσουν, αλλά δεν πιστεύεις κι ότι ήταν με το μέρος των μαφιόζων;; Πώς γίνεται αυτό;;

ωραίο point, θα ήθελα και εγώ απάντηση!

Η Μελανία, αν ήταν μαφιόζος δεν ήταν φανερός, αλλά κρυφός μαφιόζος ή αρχιμαφιόζος. Οπότε το να κοιτάμε ποιος κατηγόρησε την Μελανία δεν είναι ακριβώς σωστό. Αλλά ποιους μπορεί να κάλυπτε χθες, πέρα από τον i_lie_us
Γιατί ήταν κρυφός ή αρχιμαφιόζος; :hmm:


*** Μέχρι να το δημοσιεύσω πέρασαν πολλά post σας... Αν κάτι από αυτά που ρωτάω έχει αναφερθεί, αγνοήστε με! :redface: Αν όχι περιμένω... :ropalo:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Σύμφωνα με το πως μίλησε η Μελανία,πιστεύω πως το κάρφωμα ήταν επιτυχημένο και χάσαμε μία αρκετά δυνατή παίχτρια!
Σίγουρα αυτές οι ξαφνικές ψήφοι προς τον i_lie_us μου τράβηξαν τη προσοχή ωστόσο δε μπορώ να ξέρω τι ήταν αν και θεωρώ πως λόγω απειρίας έφυγε!!Διότι η Μελανία τον υποστήριξε πολύ,επίσης ψήφισε Τάσο,είχε κόντρα με τον piemaker,που αυτός τη ξεκίνησε και γενικά λόγω του τρόπου που αποχώρησε δε θεωρώ πως ήταν μαφιόζος αλλιώς δε θα το παιζε έτσι.Επιφυλλάσομαι για τον Τάσο και θα δώσω τη ψήφο μου στον PIEMAKER διότι υποστηρίζει εμμέσως πλην σαφώς Τάσο,που ψήφισε η Μελανία και ίσως κάτι παίζει με αυτούς,για τις αλλαγές στις ψήφους,που μόνο να μπερδέψουν μπορούν και φυσικά επειδή συγκρούστηκε με τη Μελανία,που κατ΄εμε έφυγε από κάρφωμα..Κρίμα Μελανία..

Άλλος ένας που με την μία αγιοποιεί την μελανία και δεν μπαίνει καν στον κόπο να προσπαθήσει έστω να γράψει μια σκέψη, πέρα από να χρησιμοποιεί απλά ό,τι έλεγε η Μελανία.

Και ξαναρωτάω... ΠΟΥ στον κόρακα είναι η κόντρα μου με τη Μελανία. Παραθέστε συγκεκριμένα κομμάτια που να σας πάρει και μην πετάτε απλά λόγια του αέρα. Επίσης τον Τάσο ΔΕΝ το υποστηρίζω ανοιχτά. Χθες προτίμησα να κρατήσω αυτόν αντί για τον Ηλία και, αν με ρωτάς, σήμερα ίσως το μετανιώνω, γιατί αδυνατώ να σκεφτώ καθαρά.
.

Η αλήθεια είναι ότι σε ανέφερε μερικές φορές, κυρίως όταν αρχισες κι εσύ να ανεβαίνεις σε ψήφους προς το τέλος της χθεσινής ψηφοφορίας.


Αρχικά η Μελανία έριξε τις υποψίες σε άτομα που ψήφισαν τον Ηλία και μέσα σε αυτά τα άτομα είσαι και εσύ. Νομίζω πως αυτό ισχύει πέραν πάσης αμφιβολίας. Σε αυτό ποστ σε αναφέρει εις διπλούν μάλιστα και στο τέλος ιδιαίτερα έχει σποντίτσα:

Επίσης, σε αναφέρει ακόμα και στην αρχή του παιχνιδιού, γι' αυτό σκέφτομαι ότι το παραέκανε και καρφώθηκε:

Μήπως αυτός είναι ένας λόγος να σκεφτείς, ότι λίγο δύσκολο να πήγαν να κάνουν αυτό;; Ακόμη κι αν καρφώθηκε η Μελανία;; Γιατί θα γινόταν ακριβώς αυτό που συμβαίνει τώρα;; Να μαζεύει ψήφους ο φρικ;; Και να δεις ότι θα μαζέψει και ο Τάσος... Και πιστεύεις ειλικρινά ότι παίκτες όπως αυτοί οι δύο θα έκαναν κάτι που θα τους κάρφωνε τόσο άσχημα;;

Και πες ότι εγώ έχω το άδικο... η δική σου θεωρία πού είναι βρε Πάι; Ωραία, είναι μαφιόζος η Μελανία, και; Ποιον κάρφωσε, ποιοι είναι οι ύποπτοί σου; Εγώ πιστεύω ότι, εάν δεν είσαι μαφιόζος, έχει θολώσει η κρίση σου γιατί εμμένεις σε αυτό που πιστεύεις...

Οκέι, αυτό παίζει. Εσύ ποιος πιστεύεις ότι είναι ύποπτος τότε, αφού η Μελανία είναι μαφιόζος; Καμιά ιδέα για το κάρφωμα;

Επειδή το ρωτάς συχνά αυτό, δώσε μου λίγο χρόνο να επεξεργαστώ παλιά ποστ και θα σου πω καλύτερα...

Συγγνώμη, γι' αυτό τον εαυτό σου πρέπει να ρωτήσεις. :P
Ήξερε πιθανόν κάποιον δολοφόνο που ψήφισε τον Ηλία και γι' αυτό κατάλαβε ότι είναι αθώος. Απλό...

Και γιατί σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος είναι αθώος επειδή τον ψηφίζει δολοφόνος;;

ψηφίζω piemaker επειδή:

1) θα εμπιστευτώ την άποψη της μελανίας να κατηγορήσει τον τάσο κ τον piemaker (πράγμα που την έκανε να φάει κάρφωμα)
2) με έριξε κ μένα ψήφο

Άλλος ένα με μοναδικό επιχείρημα, είπε η Μελανία αυτό...

Το 2 είναι επιεικώς τραγικό για να το σχολιάσω...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι ότι σε ανέφερε μερικές φορές, κυρίως όταν αρχισες κι εσύ να ανεβαίνεις σε ψήφους προς το τέλος της χθεσινής ψηφοφορίας.

Ναι, αλλά:

1) Κάνουν λόγο για "κόντρα", ενώ ουσιαστικά η κοπέλα πέταξε 2-3 σποντίτσες, τίποτα παραπάνω

2) Τελικά αλλού έδωσε την ψήφο της

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν δεν άλλαζα την ψήφο μου δε θα βρισκόμουν τώρα σ' αυτή την κατάσταση. Η μόνη κατηγορία που ακούω είναι "σε ψηφίζουμε για κράτησες μέσα τον Τάσο" (έχω εξηγήσει γιατί το έκανα) ή "σε ψηφίζουμε γιατί ανέφερε το όνομα σου η Μελανία". Την επόμενη φορά, λοιπόν, θα διατηρήσω χαμηλό προφίλ, αφού αποδεικνύεται περίτρανα ότι όποιος συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι και δε φοβάται να πράξει με βάση αυτά που πιστεύει, τελικά την πληρώνει. Και άντε βγάλτε άκρη μετά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ζωή, απαντάω μόνο στο γιατί είναι ή κρυφός μαφιόζος ή αρχιμαφιόζος αν απέτυχε το κάρφωμα γιατί απλό κάρφωμα κάνουν οι κρυφοί μαφιόζοι, οι φανεροί μπορούν να κάνουν απλό κάρφωμα μόνο όταν δεν υπάρχουν κρυφοί. Αλλά το δικαίωμα του καρφώματος το έχει και ο αρχιμαφιόζος, αν το θέλει.

Από τους κανόνες
Εφόσον είναι οι κρυφοί μαφιόζοι εντός παιχνιδιού πραγματοποιούν εκείνοι το κάρφωμα, διαφορετικά οι υπόλοιποι μαφιόζοι.
Το κάρφωμα μπορεί να το κάνει ΚΑΙ ο αρχιμαφιόζος αν επιθυμεί
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Επιστροφή απο την δουλειά και μικρός χαμούλης με τις εξελίξεις βλέπω.

Καλημερα και απο μενα!:P

Μηπως εισαι μαφιοζα κυρια μελανια;Γιατι βροντοφωναζεις οτι υπερασπιστηκες τον ηλια;Ασε τον κοσμο να επιλεξει.
Δεν ξερουμε τι ηταν ο ηλιας αλλα φαινεται οτι θα ειναι καλυτερος απο τον διολου υποπτο τασο,που δεν πολυμιλαει κιολας.Κριμα που εφυγε και το παιδι και καθονται εδω μεσα αλλοι.

Μεγαλος χαμουλης εγινε παλι.Αλλοι ηταν κατα του Τασου μετα στραφηκαν κατα του i_lie_us με αποτελεσμα να φυγει...
Ομολογω πως εχω μπερδευτει αρκετα εδω μεσα και με τα σεντονια παραπλανατε αρκετοι με αποτελεσμα να αλλαζετε αυτα που θελετε να πειτε.Οι μαφιοζοι κυκλοφορουν αναμεσα μας δυστυχως και πρεπει να τους βρουμε.Μπορει να ειναι μελη που δεν κινουν την υποψια αλλα και ατομα που εχουν μια αλαφα εμπειρια και ξερουν να επιχειρηματολογουν.Δεν πρεπει ομως να μας πιασουν κοροιδα...
Ψηφο δεν δινω ακομα γιατι περιμενουμε και τις εξελιξεις του μεσημεριου.Μπορει να συμβουν ανατροπες σημερα.
Δεν μου αρέσει καθόλου ο λόγος σου. Θυμάμαι και εγώ την πρώτη φορά που έπαιζα και ήμουν μαφιόζος κάπως έτσι έγραφα.

Μετά την δολοφονία/κάρφωμα.
Κι εκεί που όλοι οι κάτοικοι της πόλης προσπαθούσαν να συνέλθουν από το πρωινό πτώμα ξαφνικά ακούστηκε ένας θόρυβος. Όλοι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και δεν άργησαν να συνειδητοποιήσουν ότι τα μεγάφωνα της πόλης είχαν ενεργοποιηθεί. Η Μαφία είχε κάνει κατάληψη στο κέντρο ελέγχου τους κι έστελνε ένα μήνυμα. Το σοκ ήταν μεγάλο...
Αυτό γτ δεν το σχολίασε κανείς; Τόσο επίπολαιοι οι μαφιόζοι που μας λένε ότι πέτυχε το κάρφωμα ή παίζουν με τον πόνο μας; Μλν το δεύτερο αν και αυτό δεν αναιρεί το ότι μπορεί να πέτυχε το καρφωμα.

Εγώ αυτό πιστεύω. Ότι πέτυχε το κάρφωμα.

Δείτε υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ότι επιχειρήθηκε κάρφωμα και πέτυχε παρά ότι επιχειρήθηκε και απέτυχε.
1. Γτ αν η Μελανία είναι μαφιόζος να επιχειρήση κάρφωμα χωρίς καμία πληροφορία; Που είναι η λογική εδώ. Ναι και εγώ είχα χθες μια αντιπαράθεση μαζί της και δηλώνω ότι παραξήγησα την κινησή της.
2. Η Μελανία, αν είναι αθώα είπε πολλές φορές ότι κάτι ξέρει. Είτε αυτό πήγαινε για τον Τάσο είτε για τον Ηλία. Πιστεύω ότι εκεί πάτησαν οι μαφιόζοι, πήραν ρίσκο να βγαλουν μια έμπειρη παίχτρια, βάζοντας να κάνει το κάρφωμα ένας άπειρος παίχτης που είναι ο κρυφός μαφιόζος, εάν δεν κάνω λάθος αυτός δεν κάνει το κάρφωμα;

Καταλλήγω λοιπόν πως πιστεύω ότι η Μελανία είναι αθώα. Ένας ένοχος βρίσκεται ανάμμεσα στον Τάσο και το Πιε κατα την γνώμη μου. Για τον Πιε είπε ότι έχει ακόμα αμφιβολίες. Ψηφίζω λοιπόν Τασος97 καθαρά και μόνο γτ πιστεύω πως η Μελανία είναι αθώα και Πληροφοριοδότης και ο μόνος που κατηγόρησε ανοιχτά είναι ο Τάσος. Για τον Pie είχε τις αμφιβολλίες της.
ψηφίζω piemaker επειδή:

1) θα εμπιστευτώ την άποψη της μελανίας να κατηγορήσει τον τάσο κ τον piemaker (πράγμα που την έκανε να φάει κάρφωμα)
2) με έριξε κ μένα ψήφο

Come on dude, το 2 επίπεδο δημοτικού.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Και κάτι τελευταίο... Ο μόνος τρόπος να γνωρίζει κανείς ότι κάποιος είναι αθώος από τον πρώτο κιόλας γύρο, είναι να είναι μαφιόζος έτσι ώστε όταν αποκαλυφθεί ο ρόλος του να μπορεί άνετα να πει: "Σας τα λεγα εγώ"!! Όλοι έχουμε πράξει αναλόγως στο παρελθόν και θεωρώ πολύ πιθανό την ίδια τακτική να ακολούθησε και η Μελανία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Ρεύμα, όπως ειπώθηκε και πιο πριν... Είναι όντως προβληματικό.


Την δική μου εκδοχή, αν ενδιαφέρει την έγραψα πιο πάνω... Το πρόβλημα είναι ότι για όσα χωρία των δημοσιεύσεων της υπάρχουν που να υποστηρίζουν ότι είναι πληροφοριοδότης, άλλα τόσα υπάρχουν για να πει κάποιος ότι είναι συγκάτοικος... Εμένα αυτό είναι το μόνο που με "κρατάει" στο ότι τελικά ήταν μαφιόζα. Δε πιστεύω ότι θα ρίσκαραν από τον πρώτο γύρο να την καρφώσουν, ενώ παίζει οποιοδήποτε από τα δυο... άρα τι μένει; :/:

*** Μέχρι να το δημοσιεύσω πέρασαν πολλά post σας... Αν κάτι από αυτά που ρωτάω έχει αναφερθεί, αγνοήστε με! :redface: Αν όχι περιμένω... :ropalo:
Φυσικά και με ενδιαφέρει η εκδοχή σου.Διάβασα προσεκτικά όλα όσα είπες.

Καταλαβαίνω γιατί εσύ κ ο τσαρατσαφ σκεφτήκατε ότι είναι μαφιόζα. Έχω ακόμη τις επιφυλάξεις μου βέβαια.Γενικά έχω πολλά να ζυγίσω πριν ψηφίσω.
Βλέπω ότι κλίνουν προς τον pie οι ψήφοι και αυτό με προβληματίζει αρκετά αν ισχύει ότι η Μελανία ήταν μαφιόζα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,252 μηνύματα.
Το είπες και μόνος σου... Σποντίτσες και μόνο σποντίτσες. Σποντίστες που πιθανότατα να ήταν τυχαίες, εικασίες του πρώτου γύρου. Και να ήξερε κάτι, αποκλείω το ενδεχόμενο να ήξερε κάτι για μένα. Όπως παραθέτεις και πάνω βασίστηκε στην "ΤΥΧΑΙΑ" ψήφο που έδωσα στον Ακριβό... Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!

Όχι φίλε Χάρη, αρνούμαι να παρασυρθώ και να δώσω μια λίστα υπόπτων, επειδή εσύ μου το ζητάς. Δε θέλω να πάρω στον λαιμό μου κάποιον αθώο, ειδικά από τη στιγμή που ούτε οι μισοί δεν έχουν αναφέρει κάτι ουσιαστικό. Αν χρειαστεί, θα το κάνω στα τελευταία λόγια μου, παραθέτοντας δύο διαφορετικές λίστες. Μία σε περίπτωση που δολοφόνος είναι η Μελανία και μία σε περίπτωση που δολοφόνος είναι ο Τάσος.

Επίσης θα ήθελα να σου θέσω τον εξής προβληματισμό, μπας και δεις την κατάσταση λίγο πιο σφαιρικά και λιγότερο μονοδιάστατα. Πιστεύεις πως αν ήμουν μαφιόζος, θα προτιμούσα να καρφώσω τη Μελανία και με την ανακοίνωση της οριστικής αποχώρησης να μπω στο στόχαστρο (που και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί, καθώς όλοι μιλάτε για σπόντες. Την ψήφος της αλλού την έδωσε);; Γιατί να παίξω τόσο ανόητα και να μην τη δολοφονήσω, από τη στιγμή που μου δημιουργεί πρόβλημα; Αν πιστεύεις ότι μπορεί να έδρασα με αυτόν τον τρόπο, τότε τι να πω... Be my guest, δώσε μου κι εσύ την ψήφο σου!!

Και έρχεται ο άκυρος ο Θωμάς και ψηφίζει Pie, λέγοντας ότι εμπιστεύεται τα λεγόμενα της Μελανίας (τις σποντίτσες που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που τις έριξε). Μα πόσο βολικό να βρεθώ μπροστά στην ψηφοφορία, από τις 4 το μεσημέρι;; Δε μπορώ να πω, καταλυτικής σημασίας η συμμετοχή του στο παιχνίδι...

Αρχικά, δεν είμαι σίγουρος για σένα, επειδή όντως το κάρφωμα θα σε ενοχοποιούσε. Ξέρεις όμως ότι η Μελανία είναι πολύ καλή παίκτρια. Δεν θα μου έκανε εντύπωση προσωπικά εάν η μαφία θυσίαζε ένα μέλος της, για να αποχωρήσει η Μελανία. Μου ζητάς επίσης να μην βλέπω μονοδιάστατα τα πράγματα, αλλά δεν μου εξηγείς τη δική σου εκδοχή, για να κάνω αυτό που λες. Εγώ προσωπικά προσπάθησα να σκεφτώ το σενάριο σου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι μπορεί να είναι δολοφόνοι σε αυτή την περίπτωση...

Η ψήφος του Θωμά και εμένα δεν μου άρεσε και γενικά με προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι εσείς οι 2 κατηγορείτε ο ένας τον άλλον, γιατί αυτό σημαίνει ότι αποκλείεται να είστε και οι 2 μαφιόζοι. Ο Θωμάς με προβληματίζει περισσότερο...

Και η θεωρία μου είναι παρακάτω...
Η επικρατέστερη θεωρία για τον ρόλο της Μελάνια (μέχρι το κάρφωμα) ήταν πως ήταν συγκάτοικος - τουλάχιστον αυτό έδειχνε η βεβαιότητά της. Γιατί οι μαφιόζοι να την καρφώσουν ενώ δεν είναι 100% σίγουροι; Εσείς θα το κάνατε; Τόσο νωρίς; :/:
Εμένα αυτό με κάνει να πιστεύω πως μάλλον ήταν μαφιόζος και πως οι μαφιόζοι ήταν σίγουροι πως θα πετύχαιναν τον πληροφοριοδότη. Bold move, δε λέω... Δεν είμαι σίγουρη γιατί δε μπορώ να διανοηθώ ότι έγινε κάρφωμα τόσο νωρίς!
Αυτή είναι μια καλύτερη οπτική η αλήθεια είναι που με προβληματίζει και εμένα...:)
Δηλαδή το ότι ένα κάρφωμα είναι παρακινδυνευμένο αφενός και αφετέρου δύσκολο να πετύχει, είναι μια σκέψη που θα μπορούσε να καθιστά πράγματι τη Μελανία μαφιόζο. Εξάλλου είναι και καλή παίκτρια για να καρφωθεί. Από την άλλη όμως, η Μελανία βρε παιδιά ήταν αρκετά σίγουρη, έριξε τόσες σπόντες (λογικά για να καλυφθεί...) και δεν μπορούμε να βρούμε ποιον μπορεί να κάρφωσε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Εμένα μου αρέσει που όλοι συμφωνούμε ότι το κάρφωμα έγινε νωρίς και παρ' όλα αυτά, κάποιοι (που επίσης συμφωνούν πως έγινε υπερβολικά νωρίς) πιστεύουν ότι πέτυχε κιόλας! :hmm: Δηλαδή πιο είναι πιο λογικό σε κάρφωμα στον πρώτο γύρο; Να πετύχει ή να μην πετύχει; :/:

Εκτός αν, η οριστική αποχώρηση ΔΕΝ οφείλεται σε κάρφωμα και υπήρξε αποκάλυψη ρόλου που αναφέρθηκε στην ΣΕ. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, απλά για να σταματήσουμε να αποπροσανατολιζόμαστε, παρακαλώ Δημήτρη να μας το πείτε!
(Πολύ απίθανο να πει κάτι η Μελανία, αλλά λέμε τώρα....)

@Libertus: ξεχνάς κάτι πολύ βασικό... Έστω ότι η Μελανία ήταν πληροφοριοδότης... Με την τακτική που ακολουθούσε ήξερε σίγουρα ότι φανερωνόταν! (Εδώ με πιο διακριτικό παίξιμο και συνήθως ο πληροφοριοδότης φοβάται μήπως τον καρφώσουν). Δεν υπήρχε περίπτωση να μην της περάσει από το μυαλό ότι παραείναι επικίνδυνη η στρατηγική της...
και παρ' όλα αυτά, ενώ έχει ρισκάρει πάρα πολύ, κάνει δημοσίευση και ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ.
Είσαι πληροφοριοδότης που έχει παίξει πολύ επικίνδυνα... μπαίνεις, κάνεις δημοσίευση και δεν ψηφίζεις, έτσι για παν ενδεχόμενο; :/:

Πρέπει να έχουμε στο νου μας, ότι οι πληροφοριοδότες, ντεντέκτιβ και σία, φοβούνται μήπως καρφωθούν, πολύ. Πιστεύω ότι θα είχε την σύνεση να ψηφίσει πρώτα, για να μετρήσει και η ψήφος της!

Άρα, μήπως δεν ήταν πληροφοριοδότης; :hmm:

Σκατά, πάω πάλι να διαβάσω... :ermm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Στην υπογραμμισμένο, χρησιμοποίησες μία σκέψη τόσο δική μου όσο και της Μελανίας, η οποία έδινε το καλύτερο άλλοθι για να πέσουν "τυχαία" ψήφοι. Βρήκαμε κάτι ωραίο, μας βολεύει, ας το χρησιμοποιήσουμε, ε; Από εδώ και στο εξής, περιμένω αιτιολόγηση αγαπητέ, και κάτι παραπάνω από ένστικτο (το οποίο το βλέπω και γυρίζει στο στομάχι μου το κρουασάν που έφαγα το πρωί!!!) :bounce:
Ελπίζω να σε κάλυψα σήμερα.


ποιος είναι ο Ιορδάνης ρε παιδιά; :giveup:
Εγώ. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
[...]

Ναι, ένας δολοφόνος κρύβεται σίγουρα ανάμεσα σε σένα, τον Τάσο και την Μελανία. Το θέμα είναι το πώς θα το μάθουμε...

[...]
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ηλίας ήταν αθώος...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
:popcorn::popcorn::popcorn:

Ψηφοφορία για Τρίτη 28/7
  1. blue_butterfly
  2. Drama Prinzessin --> Τάσος97
  3. Eileen
  4. Emilouko
  5. JKaradakov --> Τάσος97
  6. johnietraf
  7. kleop
  8. Libertus
  9. Nefeli Graf
  10. PieMaker --> thomas l.
  11. Sommerfeld --> PieMaker
  12. thomas l. --> PieMaker
  13. tsarachaf
  14. ultraviolence
  15. Σπυρακος (^^) --> PieMaker
  16. Τάσος97

Ψήφοι
3 PieMaker
2 Τάσος97
1 thomas l.

Η Χώρα των Φαντασμάτων
i_lie_us - Ψηφοφορία 27/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
~Melania~ - Δολοφονία 28/7 - ???

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,252 μηνύματα.
Μήπως αυτός είναι ένας λόγος να σκεφτείς, ότι λίγο δύσκολο να πήγαν να κάνουν αυτό;; Ακόμη κι αν καρφώθηκε η Μελανία;; Γιατί θα γινόταν ακριβώς αυτό που συμβαίνει τώρα;; Να μαζεύει ψήφους ο φρικ;; Και να δεις ότι θα μαζέψει και ο Τάσος... Και πιστεύεις ειλικρινά ότι παίκτες όπως αυτοί οι δύο θα έκαναν κάτι που θα τους κάρφωνε τόσο άσχημα;;
Για να φύγει μια καλή παίκτρια; Γιατί όχι; Έστω ο ένας από τους 2 να το ρίσκαρε, θα μπορούσε να σωθεί, εάν αποχωρήσει σήμερα ο άλλος. Το κάρφωμα, με όποια μορφή κι αν έγινε, ενέχει ρίσκο εξάλλου...

Και γιατί σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος είναι αθώος επειδή τον ψηφίζει δολοφόνος;
Πες μου έναν λόγο για τον οποίο, εάν ο Ηλίας ήταν δολοφόνος, θα τον ψήφιζε δολοφόνος. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Αρχικά, δεν είμαι σίγουρος για σένα, επειδή όντως το κάρφωμα θα σε ενοχοποιούσε. Ξέρεις όμως ότι η Μελανία είναι πολύ καλή παίκτρια. Δεν θα μου έκανε εντύπωση προσωπικά εάν η μαφία θυσίαζε ένα μέλος της, για να αποχωρήσει η Μελανία. Μου ζητάς επίσης να μην βλέπω μονοδιάστατα τα πράγματα, αλλά δεν μου εξηγείς τη δική σου εκδοχή, για να κάνω αυτό που λες. Εγώ προσωπικά προσπάθησα να σκεφτώ το σενάριο σου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι μπορεί να είναι δολοφόνοι σε αυτή την περίπτωση...

Από τη στιγμή που δεν ξέρω αν ο μαφιόζος είναι η Μελανία ή ο Τάσος, δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω. Οι δύο εκδοχές διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Μια κάρτα θα μας έβγαζε από πολύ δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,252 μηνύματα.
Από τη στιγμή που δεν ξέρω αν ο μαφιόζος είναι η Μελανία ή ο Τάσος, δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω. Οι δύο εκδοχές διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Μια κάρτα θα μας έβγαζε από πολύ δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή...
Πάντως η Μελανία ψήφισε τελικά τον Τάσο χωρίς ουσιαστικό λόγο... :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Μετά την δολοφονία/κάρφωμα.

Αυτό γτ δεν το σχολίασε κανείς; Τόσο επίπολαιοι οι μαφιόζοι που μας λένε ότι πέτυχε το κάρφωμα ή παίζουν με τον πόνο μας; Μλν το δεύτερο αν και αυτό δεν αναιρεί το ότι μπορεί να πέτυχε το καρφωμα.

Εγώ αυτό πιστεύω. Ότι πέτυχε το κάρφωμα.

Δείτε υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ότι επιχειρήθηκε κάρφωμα και πέτυχε παρά ότι επιχειρήθηκε και απέτυχε.
1. Γτ αν η Μελανία είναι μαφιόζος να επιχειρήση κάρφωμα χωρίς καμία πληροφορία; Που είναι η λογική εδώ. Ναι και εγώ είχα χθες μια αντιπαράθεση μαζί της και δηλώνω ότι παραξήγησα την κινησή της.
2. Η Μελανία, αν είναι αθώα είπε πολλές φορές ότι κάτι ξέρει. Είτε αυτό πήγαινε για τον Τάσο είτε για τον Ηλία. Πιστεύω ότι εκεί πάτησαν οι μαφιόζοι, πήραν ρίσκο να βγαλουν μια έμπειρη παίχτρια, βάζοντας να κάνει το κάρφωμα ένας άπειρος παίχτης που είναι ο κρυφός μαφιόζος, εάν δεν κάνω λάθος αυτός δεν κάνει το κάρφωμα;

Καταλλήγω λοιπόν πως πιστεύω ότι η Μελανία είναι αθώα. Ένας ένοχος βρίσκεται ανάμμεσα στον Τάσο και το Πιε κατα την γνώμη μου. Για τον Πιε είπε ότι έχει ακόμα αμφιβολίες. Ψηφίζω λοιπόν Τασος97 καθαρά και μόνο γτ πιστεύω πως η Μελανία είναι αθώα και Πληροφοριοδότης και ο μόνος που κατηγόρησε ανοιχτά είναι ο Τάσος. Για τον Pie είχε τις αμφιβολλίες της.

Τελικά τίποτα δεν σας μάθαμε με την Άννα και τον Μάκη την προτελευταία φορα. Κάτσε να ασχολείσαι με τα παιχνιδάκια ψυχολογίας των μαφιόζων και ήλπιζε ότι δεν παίζεις το παιχνίδι τους.

Επίσης, βλέπω μία ταχύτατη μεταστροφή στην υποστήριξη της Μελανίας και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Γιατί γενικά δεν μου αρέσουν οι παίκτες που είναι όπου φυσάει ο άνεμος.

Αρχικά, δεν είμαι σίγουρος για σένα, επειδή όντως το κάρφωμα θα σε ενοχοποιούσε. Ξέρεις όμως ότι η Μελανία είναι πολύ καλή παίκτρια. Δεν θα μου έκανε εντύπωση προσωπικά εάν η μαφία θυσίαζε ένα μέλος της, για να αποχωρήσει η Μελανία. Μου ζητάς επίσης να μην βλέπω μονοδιάστατα τα πράγματα, αλλά δεν μου εξηγείς τη δική σου εκδοχή, για να κάνω αυτό που λες. Εγώ προσωπικά προσπάθησα να σκεφτώ το σενάριο σου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι μπορεί να είναι δολοφόνοι σε αυτή την περίπτωση...

Η ψήφος του Θωμά και εμένα δεν μου άρεσε και γενικά με προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι εσείς οι 2 κατηγορείτε ο ένας τον άλλον, γιατί αυτό σημαίνει ότι αποκλείεται να είστε και οι 2 μαφιόζοι. Ο Θωμάς με προβληματίζει περισσότερο...

Αν η Μελανία είναι με τους πολίτες, είναι μέγα λάθος να την βγάλει η μαφία. Γιατί πάντα κερδίζει την υποστήριξη των πολιτών και καταλήγουμε ακριβώς σε αυτό που συμβαίνει τώρα...

Fun fact: Πριν λίγο θυμήθηκα ότι η Μελανία ΕΧΕΙ φάει κάρφωμα ως ντετέκτιβ αρκετά παλιά. Γιατί το αναφέρω; Λες να μην έχει μάθει από αυτό, ώστε να αρχίσει να καλύπτει τα νώτα της;;


Αυτή είναι μια καλύτερη οπτική η αλήθεια είναι που με προβληματίζει και εμένα...:)
Δηλαδή το ότι ένα κάρφωμα είναι παρακινδυνευμένο αφενός και αφετέρου δύσκολο να πετύχει, είναι μια σκέψη που θα μπορούσε να καθιστά πράγματι τη Μελανία μαφιόζο. Εξάλλου είναι και καλή παίκτρια για να καρφωθεί. Από την άλλη όμως, η Μελανία βρε παιδιά ήταν αρκετά σίγουρη, έριξε τόσες σπόντες (λογικά για να καλυφθεί...) και δεν μπορούμε να βρούμε ποιον μπορεί να κάρφωσε...

Ήταν σίγουρη μόνο για τον i_lie_us. Το οποίο ξεκάθαρα μπορεί να κάνει πολύ πιο εύκολα αν ήταν μαφιόζος. Και ναι, δυστυχώς δεν μπορούμε να βρούμε ποιον μπορεί να κάρφωσε, αυτό ακριβώς έψαχνα τόση ώρα και ειλικρινά δεν μπορώ να βρω, ούτε μισό στοιχείο.

Εμένα μου αρέσει που όλοι συμφωνούμε ότι το κάρφωμα έγινε νωρίς και παρ' όλα αυτά, κάποιοι (που επίσης συμφωνούν πως έγινε υπερβολικά νωρίς) πιστεύουν ότι πέτυχε κιόλας! :hmm: Δηλαδή πιο είναι πιο λογικό σε κάρφωμα στον πρώτο γύρο; Να πετύχει ή να μην πετύχει; :/:

Καλά αυτό είναι το σουρεάλ της κατάστασης και η ομορφιά του παιχνιδιού. Μέσα σε όλο αυτό το χάος είναι τόσο δύσκολο να βρούμε που κρύβονται οι δολοφόνοι και που οι παραπλανημένοι. Και φυσικά ποιοι είναι οι παραπλανημένοι...

Εκτός αν, η οριστική αποχώρηση ΔΕΝ οφείλεται σε κάρφωμα και υπήρξε αποκάλυψη ρόλου που αναφέρθηκε στην ΣΕ. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, απλά για να σταματήσουμε να αποπροσανατολιζόμαστε, παρακαλώ Δημήτρη να μας το πείτε!
(Πολύ απίθανο να πει κάτι η Μελανία, αλλά λέμε τώρα....)

Αν ήταν από ποινή θα είχε αποκαλυφθεί ο ρόλος της. Οπότε μόνο το κάρφωμα εξηγεί αυτό που συνέβη.

@Libertus: ξεχνάς κάτι πολύ βασικό... Έστω ότι η Μελανία ήταν πληροφοριοδότης... Με την τακτική που ακολουθούσε ήξερε σίγουρα ότι φανερωνόταν! (Εδώ με πιο διακριτικό παίξιμο και συνήθως ο πληροφοριοδότης φοβάται μήπως τον καρφώσουν). Δεν υπήρχε περίπτωση να μην της περάσει από το μυαλό ότι παραείναι επικίνδυνη η στρατηγική της...
και παρ' όλα αυτά, ενώ έχει ρισκάρει πάρα πολύ, κάνει δημοσίευση και ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ.
Είσαι πληροφοριοδότης που έχει παίξει πολύ επικίνδυνα... μπαίνεις, κάνεις δημοσίευση και δεν ψηφίζεις, έτσι για παν ενδεχόμενο; :/:

Πρέπει να έχουμε στο νου μας, ότι οι πληροφοριοδότες, ντεντέκτιβ και σία, φοβούνται μήπως καρφωθούν, πολύ. Πιστεύω ότι θα είχε την σύνεση να ψηφίσει πρώτα, για να μετρήσει και η ψήφος της!

Άρα, μήπως δεν ήταν πληροφοριοδότης; :hmm:

Επέκταση σε αυτό που λες. Αν η Μελανία έπαιζε τόσο ανοιχτά που να καρφώθηκε, γιατί περίμενε μέχρι τις παρά πέντε χθες για να ψηφίσει και μέσα στην μέρα έλεγε πόσο δεν ξέρει ποιον να ψηφίσει;;:hmm:

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ηλίας ήταν αθώος...

Αν ρωτάς εμένα, ναι πιστεύω ότι ο Ηλίας ήταν αθώος. Αλλά και σίγουρος δεν είμαι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Για να φύγει μια καλή παίκτρια; Γιατί όχι; Έστω ο ένας από τους 2 να το ρίσκαρε, θα μπορούσε να σωθεί, εάν αποχωρήσει σήμερα ο άλλος. Το κάρφωμα, με όποια μορφή κι αν έγινε, ενέχει ρίσκο εξάλλου...

Κι έστω ότι αποχωρεί ο ένας και παίζεται κάρτα... Αν έχει κακό ρόλο δεν θα βγει και ο άλλος με συνοπτικές διαδικασίες;;

Πες μου έναν λόγο για τον οποίο, εάν ο Ηλίας ήταν δολοφόνος, θα τον ψήφιζε δολοφόνος. :P

Στοιχειώδες, προς το τέλος, είδε ότι χάνεται το τρένο και λέει ας ψηφίσω κι εγώ μπας και φύγουν οι υποψίες από πάνω μου αν αποκαλυφθεί;)

Από τη στιγμή που δεν ξέρω αν ο μαφιόζος είναι η Μελανία ή ο Τάσος, δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω. Οι δύο εκδοχές διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Μια κάρτα θα μας έβγαζε από πολύ δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή...

Ναι, σε αυτό συμφωνώ. Μόνο που δεν ξέρω αν πρέπει να φύγεις εσύ ή ο Τάσος. Λογικά η ψήφος μου σήμερα θα παίξει ανάμεσα σε εσάς τους δύο. Όχι γιατί θεωρώ ότι είστε απαραίτητα ένοχη, αλλά θεωρώ ότι είναι ο μόνος τρόπος να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο και να δούμε που βρισκόμαστε.

Edit: Για να μην κάνω τρίτο ποστ στην σειρα.
Εσύ Τάσο σκοπεύεις να μας πεις και λίγο την γνώμη σου μιας και είσαι ένας από τους χαρακτήρες κλειδιά σε όλο αυτό ή δεν σκοπεύεις να μπεις στον κόπο;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

kleop

Πολύ δραστήριο μέλος

Η kleop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,469 μηνύματα.
Κι εκεί που όλοι οι κάτοικοι της πόλης προσπαθούσαν να συνέλθουν από το πρωινό πτώμα ξαφνικά ακούστηκε ένας θόρυβος. Όλοι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και δεν άργησαν να συνειδητοποιήσουν ότι τα μεγάφωνα της πόλης είχαν ενεργοποιηθεί. Η Μαφία είχε κάνει κατάληψη στο κέντρο ελέγχου τους κι έστελνε ένα μήνυμα. Το σοκ ήταν μεγάλο...
Αυτο κανεις δεν το σχολιασε εκτος απο τον Ιορδανη αν δεν κανω λαθος.Οι μαφιοζοι παιζουν μαζι μας και εμεις αντε να τους παρουμε χαμπαρι.

Θέλω να μου εξηγήσεις ποιους θεωρείς ύποπτους και γιατί. Αφού όπως λες ότι κάποια άτομα σου φαίνονται ύποπτα. Δεν ζητάω κάτι υπερβολικό, μία δυο σκέψεις που θα δώσουν τροφή σε όλους μας...
Λοιπον ηρθε η ωρα να μιλησω ξεκαθαρα.Το σκεπτικο μου λεει πως αν η Μελανια ανηκει στους μαφιοζους τοτε ο Pie λογικα ανηκει στην αλλη πλευρα.Επισης αυτοι που κινουνται καπως περιεργα ειναι ο JKaradakov και ο ultraviolence.Παραθετω και κατι.

Επιστροφή απο την δουλειά και μικρός χαμούλης με τις εξελίξεις βλέπω.


Δεν μου αρέσει καθόλου ο λόγος σου. Θυμάμαι και εγώ την πρώτη φορά που έπαιζα και ήμουν μαφιόζος κάπως έτσι έγραφα.

Μετά την δολοφονία/κάρφωμα.

Αυτό γτ δεν το σχολίασε κανείς; Τόσο επίπολαιοι οι μαφιόζοι που μας λένε ότι πέτυχε το κάρφωμα ή παίζουν με τον πόνο μας; Μλν το δεύτερο αν και αυτό δεν αναιρεί το ότι μπορεί να πέτυχε το καρφωμα.

Εγώ αυτό πιστεύω. Ότι πέτυχε το κάρφωμα.
Φιλε Ιορδανη κανεις λαθος.Πες μου υπερασπιστηκα κανεναν μαφιοζο;Μαλλον το αντιθετο συμβαινει και οι συνομωσιες λυνουν και δενουν εδω μεσα.

Επειδη οπως προανεφερα ειμαι αναμεσα σε ουλτρα και ιορδανη δινω την ψηφο μου στον JKaradakov.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Τελικά τίποτα δεν σας μάθαμε με την Άννα και τον Μάκη την προτελευταία φορα. Κάτσε να ασχολείσαι με τα παιχνιδάκια ψυχολογίας των μαφιόζων και ήλπιζε ότι δεν παίζεις το παιχνίδι τους.

Επίσης, βλέπω μία ταχύτατη μεταστροφή στην υποστήριξη της Μελανίας και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Γιατί γενικά δεν μου αρέσουν οι παίκτες που είναι όπου φυσάει ο άνεμος.
Μπορείς να μου πεις που είναι το λάθος σε αυτό που λέω ότι είναι πιο πιθανό να έχουμε πετυχημένο κάρφωμα απο ανεπυτηχές. Σε αυτά που λέω που είναι το λάθος.

Και δεν μπορείς να πεις ότι απο τον δεύτερο γύρο είμαι όπου πάει ο άνεμος.

Το άτομο με το οποίο είχα μια αντιπαράθεση βγήκε απο το παιχνίδι με ένα παράδοξο τρόπο και όχι με μια δολοφονία, οπότε φυσικά και αυτό αλλάζει τον τρόπο σκέψεις μου για το τι μπορεί να είναι το άτομο αυτό και εξήγησα πως κατέλληξα στο συμπέρασμα αυτό.

Πως ακριβώς είμαι όπου πάει ο άνεμος αφού την στιγμή αυτή ο άνεμος πάει στον Pie;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Φιλε Ιορδανη κανεις λαθος.Πες μου υπερασπιστηκα κανεναν μαφιοζο;Μαλλον το αντιθετο συμβαινει και οι συνομωσιες λυνουν και δενουν εδω μεσα.

Επειδη οπως προανεφερα ειμαι αναμεσα σε ουλτρα και ιορδανη δινω την ψηφο μου στον JKaradakov.

Καταρχάς πότε είπα ότι υπερασπίστηκες μαφιόζο. Ότι γράφεις παράξενα και με τρόπο που μοιάζει με τον δικό μου όταν ήμουν μαφιόζος στο πρώτο μου παιχνίδι είπα. Και φυσικά και οι συνομωσίες λύνουν και δένουν εδώ μέσα απο την πλευρά των μαφιοζων φυσικά.

Δεκτή η ψήφος σου, απλά θα ήθελα αν θέλεις να μου αναπτύξεις το γιατί κινούμε περίεργα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top