Λοιπόν, ας πω κι εγώ δύο λόγια γιατί παρόλο που δεν έχω καμία όρεξη πρέπει.
Αρχικά, μια συγγνώμη που δήλωσα συμμετοχή, ενώ δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο για το παιχνίδι, ειδικά με τον ρόλο και την ομάδα που είχαμε. Κι η όρεξη που είχα χάθηκε από την πρώτη μέρα.
Δεν θα μιλήσω για τις ποινές, ότι κάνανε τα κορίτσια το ξέρουν, τι να κράξω κι εγώ από πάνω δεν θα αλλάξει κάτι. Θα πω απλώς ότι στεναχωριέμαι που βλέπω αυτό το παιχνίδι να κάνει κύκλους και το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα, αλλά τα σφάλματα παραμένουν.
Νταξει μπορώ να πω ότι ήθελα να παραιτηθώ από την ώρα που είδα την κλήρωση και κατάλαβα ότι για να έχουμε ελπίδες θα έπρεπε να διαθέσω χρόνο που δεν είχα. Αποφάσισα να μην το κάνω γιατί δεν ήθελα να χαλάσει το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι δεν ξέρω αν ήταν καλή επιλογή τελικά.
Δεν μπορώ να πω ότι έπαιξα καλά κι αυτό οφείλεται και στο πόσο είχα ξενερώσει από το απόγευμα της Δευτέρας που ήξερα ότι θα μέναμε 3 μαφιόζοι το πολύ. Αναγκαστικά έκανα μια άτσαλη κίνηση με πολύ ρίσκο μπας και γλιτώσουμε κάτι, αλλά τελικά καρφωθηκα αν και θεωρώ ότι βιαστηκατε πολύ να με κατηγορήσετε και φυσικά μετά δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, οπότε ήταν αναπόφευκτο το να αποχωρήσω έτσι άδοξα.
Για να λύσω την απορία με τον ΔΑ που λογικά θα υπάρχει. Άρχισε να μας κάνει ζημιά και ήξερα ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει, οπότε είπα να ρισκάρω μπας και φανεί o ρόλος του και γλιτώσουμε τον Θωμά. Δεν έπιασε οπότε κάπου εκεί έληξε και το παιχνίδι.
Το παράπονο μου πέρα από το θέμα των ποινών, είναι ότι πάλι είδα περισσότερο ένστικτο πάρα λογική κι αύριο δεν βοηθάει το παιχνίδι. Αν όλοι κολλάμε έτσι δεν υπάρχει χώρος για επιχειρηματολογία και σωστό παιχνίδι και αυτό δεν ευνοεί καμία ομάδα

.
Αυτά τα λίγα έχω να πω, δεν νομίζω ότι ξεχνάω κάτι. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και λογικά θα τα πούμε στο επόμενο Παλέρμο, ελπίζω υπό πολύ καλύτερες συνθήκες και μετά από συζήτηση για να βελτιώσουμε το παιχνίδι.
Πς. Η Ρενια θα επέλεγε τα θύματα με κριτήριο την ομορφιά, έχω και τα πρακτικά αν θέλετε :-P.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.