Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:35 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.221 05-08-13 12:35 Ὅπως εἶχα πεῖ καὶ σὲ προηγούμενό μου μήνυμα, πιὸ ὕποπτος γιὰ μένα μοῦ φαίνεται ὁ Akis-Megara. Θὰ τὸν ψηφίσω καὶ ἐπειδὴ τὸν θεωρῶ ὕποπτο ἀλλὰ καὶ προκειμένου νὰ μὴν κάνετε τὸ λάθος καὶ βγάλετε ἄλλον ἕνα πολίτη. Εἶναι πολὺ ἐνδιαφέρον πάντως νὰ δοῦμε καὶ τὴ σημερινὴ δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:37 Ο Guest 781029: #1.222 05-08-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ὅπως εἶχα πεῖ καὶ σὲ προηγούμενό μου μήνυμα, πιὸ ὕποπτος γιὰ μένα μοῦ φαίνεται ὁ Akis-Megara. Θὰ τὸν ψηφίσω καὶ ἐπειδὴ τὸν θεωρῶ ὕποπτο ἀλλὰ καὶ προκειμένου νὰ μὴν κάνετε τὸ λάθος καὶ βγάλετε ἄλλον ἕνα πολίτη. Εἶναι πολὺ ἐνδιαφέρον πάντως νὰ δοῦμε καὶ τὴ σημερινὴ δολοφονία. Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:38 Ο dimijim έγραψε: #1.223 05-08-13 12:38 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL ~Melania~ Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 4 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:41 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.224 05-08-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Click για ανάπτυξη... Ὄχι ἂς ποῦμε, εἶσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:42 Η Nefeli Graf: #1.225 05-08-13 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Click για ανάπτυξη... Βρε ηρέμησε μην νευριάζεις Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:42 Ο Guest 781029: #1.226 05-08-13 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ὄχι ἂς ποῦμε, εἶσαι. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:50 Η blue_butterfly: #1.227 05-08-13 12:50 Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.228 05-08-13 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:55 Ο Guest 781029: #1.229 05-08-13 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Τις προάλλες μιλούσες για ένστικτο. Δεν έχεις παραθέσει κάποιο ποστ μου που με “ενοχοποιεί. Συνεπώς πως περιμένεις εγώ και οι υπόλοιποι να σε πάρουμε στα σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.230 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Click για ανάπτυξη... Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο JKaradakov: #1.231 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Ψηφιζω Πατρεα, επειδη συμμετεχει ελαχιστα στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να τον αξιολογησουμε. Click για ανάπτυξη... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, much. Ψηφίζω Πατρεύς, καλός αλλά ανενεργός παίχτης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Αφού δεν βοηθάει καλύτερα να φύγει πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:59 Η blue_butterfly: #1.232 05-08-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ὅπως εἶχα πεῖ καὶ σὲ προηγούμενό μου μήνυμα, πιὸ ὕποπτος γιὰ μένα μοῦ φαίνεται ὁ Akis-Megara. Θὰ τὸν ψηφίσω καὶ ἐπειδὴ τὸν θεωρῶ ὕποπτο ἀλλὰ καὶ προκειμένου νὰ μὴν κάνετε τὸ λάθος καὶ βγάλετε ἄλλον ἕνα πολίτη. Εἶναι πολὺ ἐνδιαφέρον πάντως νὰ δοῦμε καὶ τὴ σημερινὴ δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:37 Ο Guest 781029: #1.222 05-08-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ὅπως εἶχα πεῖ καὶ σὲ προηγούμενό μου μήνυμα, πιὸ ὕποπτος γιὰ μένα μοῦ φαίνεται ὁ Akis-Megara. Θὰ τὸν ψηφίσω καὶ ἐπειδὴ τὸν θεωρῶ ὕποπτο ἀλλὰ καὶ προκειμένου νὰ μὴν κάνετε τὸ λάθος καὶ βγάλετε ἄλλον ἕνα πολίτη. Εἶναι πολὺ ἐνδιαφέρον πάντως νὰ δοῦμε καὶ τὴ σημερινὴ δολοφονία. Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:38 Ο dimijim έγραψε: #1.223 05-08-13 12:38 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL ~Melania~ Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 4 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:41 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.224 05-08-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Click για ανάπτυξη... Ὄχι ἂς ποῦμε, εἶσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:42 Η Nefeli Graf: #1.225 05-08-13 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Click για ανάπτυξη... Βρε ηρέμησε μην νευριάζεις Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:42 Ο Guest 781029: #1.226 05-08-13 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ὄχι ἂς ποῦμε, εἶσαι. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:50 Η blue_butterfly: #1.227 05-08-13 12:50 Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.228 05-08-13 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:55 Ο Guest 781029: #1.229 05-08-13 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Τις προάλλες μιλούσες για ένστικτο. Δεν έχεις παραθέσει κάποιο ποστ μου που με “ενοχοποιεί. Συνεπώς πως περιμένεις εγώ και οι υπόλοιποι να σε πάρουμε στα σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.230 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Click για ανάπτυξη... Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο JKaradakov: #1.231 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Ψηφιζω Πατρεα, επειδη συμμετεχει ελαχιστα στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να τον αξιολογησουμε. Click για ανάπτυξη... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, much. Ψηφίζω Πατρεύς, καλός αλλά ανενεργός παίχτης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Αφού δεν βοηθάει καλύτερα να φύγει πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:59 Η blue_butterfly: #1.232 05-08-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ὅπως εἶχα πεῖ καὶ σὲ προηγούμενό μου μήνυμα, πιὸ ὕποπτος γιὰ μένα μοῦ φαίνεται ὁ Akis-Megara. Θὰ τὸν ψηφίσω καὶ ἐπειδὴ τὸν θεωρῶ ὕποπτο ἀλλὰ καὶ προκειμένου νὰ μὴν κάνετε τὸ λάθος καὶ βγάλετε ἄλλον ἕνα πολίτη. Εἶναι πολὺ ἐνδιαφέρον πάντως νὰ δοῦμε καὶ τὴ σημερινὴ δολοφονία. Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:38 Ο dimijim έγραψε: #1.223 05-08-13 12:38 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL ~Melania~ Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 4 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:41 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.224 05-08-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Click για ανάπτυξη... Ὄχι ἂς ποῦμε, εἶσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:42 Η Nefeli Graf: #1.225 05-08-13 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Click για ανάπτυξη... Βρε ηρέμησε μην νευριάζεις Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:42 Ο Guest 781029: #1.226 05-08-13 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ὄχι ἂς ποῦμε, εἶσαι. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:50 Η blue_butterfly: #1.227 05-08-13 12:50 Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.228 05-08-13 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:55 Ο Guest 781029: #1.229 05-08-13 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Τις προάλλες μιλούσες για ένστικτο. Δεν έχεις παραθέσει κάποιο ποστ μου που με “ενοχοποιεί. Συνεπώς πως περιμένεις εγώ και οι υπόλοιποι να σε πάρουμε στα σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.230 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Click για ανάπτυξη... Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο JKaradakov: #1.231 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Ψηφιζω Πατρεα, επειδη συμμετεχει ελαχιστα στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να τον αξιολογησουμε. Click για ανάπτυξη... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, much. Ψηφίζω Πατρεύς, καλός αλλά ανενεργός παίχτης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Αφού δεν βοηθάει καλύτερα να φύγει πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:59 Η blue_butterfly: #1.232 05-08-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL ~Melania~ Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 4 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:41 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.224 05-08-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Click για ανάπτυξη... Ὄχι ἂς ποῦμε, εἶσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:42 Η Nefeli Graf: #1.225 05-08-13 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Click για ανάπτυξη... Βρε ηρέμησε μην νευριάζεις Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:42 Ο Guest 781029: #1.226 05-08-13 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ὄχι ἂς ποῦμε, εἶσαι. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:50 Η blue_butterfly: #1.227 05-08-13 12:50 Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.228 05-08-13 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:55 Ο Guest 781029: #1.229 05-08-13 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Τις προάλλες μιλούσες για ένστικτο. Δεν έχεις παραθέσει κάποιο ποστ μου που με “ενοχοποιεί. Συνεπώς πως περιμένεις εγώ και οι υπόλοιποι να σε πάρουμε στα σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.230 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Click για ανάπτυξη... Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο JKaradakov: #1.231 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Ψηφιζω Πατρεα, επειδη συμμετεχει ελαχιστα στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να τον αξιολογησουμε. Click για ανάπτυξη... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, much. Ψηφίζω Πατρεύς, καλός αλλά ανενεργός παίχτης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Αφού δεν βοηθάει καλύτερα να φύγει πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:59 Η blue_butterfly: #1.232 05-08-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Click για ανάπτυξη... Ὄχι ἂς ποῦμε, εἶσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:42 Η Nefeli Graf: #1.225 05-08-13 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Click για ανάπτυξη... Βρε ηρέμησε μην νευριάζεις Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:42 Ο Guest 781029: #1.226 05-08-13 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ὄχι ἂς ποῦμε, εἶσαι. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:50 Η blue_butterfly: #1.227 05-08-13 12:50 Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.228 05-08-13 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:55 Ο Guest 781029: #1.229 05-08-13 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Τις προάλλες μιλούσες για ένστικτο. Δεν έχεις παραθέσει κάποιο ποστ μου που με “ενοχοποιεί. Συνεπώς πως περιμένεις εγώ και οι υπόλοιποι να σε πάρουμε στα σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.230 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Click για ανάπτυξη... Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο JKaradakov: #1.231 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Ψηφιζω Πατρεα, επειδη συμμετεχει ελαχιστα στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να τον αξιολογησουμε. Click για ανάπτυξη... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, much. Ψηφίζω Πατρεύς, καλός αλλά ανενεργός παίχτης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Αφού δεν βοηθάει καλύτερα να φύγει πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:59 Η blue_butterfly: #1.232 05-08-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ενώ εγώ ας πούμε είμαι δολοφόνος ε; Click για ανάπτυξη... Βρε ηρέμησε μην νευριάζεις Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:42 Ο Guest 781029: #1.226 05-08-13 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ὄχι ἂς ποῦμε, εἶσαι. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:50 Η blue_butterfly: #1.227 05-08-13 12:50 Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.228 05-08-13 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:55 Ο Guest 781029: #1.229 05-08-13 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Τις προάλλες μιλούσες για ένστικτο. Δεν έχεις παραθέσει κάποιο ποστ μου που με “ενοχοποιεί. Συνεπώς πως περιμένεις εγώ και οι υπόλοιποι να σε πάρουμε στα σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.230 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Click για ανάπτυξη... Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο JKaradakov: #1.231 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Ψηφιζω Πατρεα, επειδη συμμετεχει ελαχιστα στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να τον αξιολογησουμε. Click για ανάπτυξη... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, much. Ψηφίζω Πατρεύς, καλός αλλά ανενεργός παίχτης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Αφού δεν βοηθάει καλύτερα να φύγει πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:59 Η blue_butterfly: #1.232 05-08-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ὄχι ἂς ποῦμε, εἶσαι. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:50 Η blue_butterfly: #1.227 05-08-13 12:50 Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.228 05-08-13 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:55 Ο Guest 781029: #1.229 05-08-13 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Τις προάλλες μιλούσες για ένστικτο. Δεν έχεις παραθέσει κάποιο ποστ μου που με “ενοχοποιεί. Συνεπώς πως περιμένεις εγώ και οι υπόλοιποι να σε πάρουμε στα σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.230 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Click για ανάπτυξη... Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο JKaradakov: #1.231 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Ψηφιζω Πατρεα, επειδη συμμετεχει ελαχιστα στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να τον αξιολογησουμε. Click για ανάπτυξη... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, much. Ψηφίζω Πατρεύς, καλός αλλά ανενεργός παίχτης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Αφού δεν βοηθάει καλύτερα να φύγει πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:59 Η blue_butterfly: #1.232 05-08-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.228 05-08-13 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:55 Ο Guest 781029: #1.229 05-08-13 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Τις προάλλες μιλούσες για ένστικτο. Δεν έχεις παραθέσει κάποιο ποστ μου που με “ενοχοποιεί. Συνεπώς πως περιμένεις εγώ και οι υπόλοιποι να σε πάρουμε στα σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.230 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Click για ανάπτυξη... Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο JKaradakov: #1.231 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Ψηφιζω Πατρεα, επειδη συμμετεχει ελαχιστα στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να τον αξιολογησουμε. Click για ανάπτυξη... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, much. Ψηφίζω Πατρεύς, καλός αλλά ανενεργός παίχτης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Αφού δεν βοηθάει καλύτερα να φύγει πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:59 Η blue_butterfly: #1.232 05-08-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ναι ήσουν ενεργός στο παιχνίδι και ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:55 Ο Guest 781029: #1.229 05-08-13 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Τις προάλλες μιλούσες για ένστικτο. Δεν έχεις παραθέσει κάποιο ποστ μου που με “ενοχοποιεί. Συνεπώς πως περιμένεις εγώ και οι υπόλοιποι να σε πάρουμε στα σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.230 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Click για ανάπτυξη... Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο JKaradakov: #1.231 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Ψηφιζω Πατρεα, επειδη συμμετεχει ελαχιστα στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να τον αξιολογησουμε. Click για ανάπτυξη... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, much. Ψηφίζω Πατρεύς, καλός αλλά ανενεργός παίχτης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Αφού δεν βοηθάει καλύτερα να φύγει πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:59 Η blue_butterfly: #1.232 05-08-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂς ὑποθέσουμε ὅτι ἤμουν περισσότερο ἐνεργός· τί περισσότερο θὰ μποροῦσα νὰ ξέρω γιὰ τὸν ἀντίπαλο μαφιόζο; Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Τις προάλλες μιλούσες για ένστικτο. Δεν έχεις παραθέσει κάποιο ποστ μου που με “ενοχοποιεί. Συνεπώς πως περιμένεις εγώ και οι υπόλοιποι να σε πάρουμε στα σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.230 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Click για ανάπτυξη... Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο JKaradakov: #1.231 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Ψηφιζω Πατρεα, επειδη συμμετεχει ελαχιστα στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να τον αξιολογησουμε. Click για ανάπτυξη... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, much. Ψηφίζω Πατρεύς, καλός αλλά ανενεργός παίχτης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Αφού δεν βοηθάει καλύτερα να φύγει πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:59 Η blue_butterfly: #1.232 05-08-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πέτρο, σε έχουν ψηφίσει 4 άτομα αγόρι μου, δε θα πεις κάτι; Click για ανάπτυξη... Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:56 Ο JKaradakov: #1.231 05-08-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Ψηφιζω Πατρεα, επειδη συμμετεχει ελαχιστα στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να τον αξιολογησουμε. Click για ανάπτυξη... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, much. Ψηφίζω Πατρεύς, καλός αλλά ανενεργός παίχτης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Αφού δεν βοηθάει καλύτερα να φύγει πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:59 Η blue_butterfly: #1.232 05-08-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Ψηφιζω Πατρεα, επειδη συμμετεχει ελαχιστα στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να τον αξιολογησουμε. Click για ανάπτυξη... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, much. Ψηφίζω Πατρεύς, καλός αλλά ανενεργός παίχτης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Αφού δεν βοηθάει καλύτερα να φύγει πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:59 Η blue_butterfly: #1.232 05-08-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Τί ἀκριβῶς θὰ μποροῦσα νὰ πῶ ὥστε νὰ ἀποδείξω μὲ κάποιον τρόπο ὅτι δὲν εἶμαι ὁ Α.Μ.; Στὸ χέρι σας εἶναι νὰ μὲ πιστεύσετε ἢ ὄχι. Click για ανάπτυξη... Οκ, οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί σου. Πάντως αυτό που κάνεις δεν είναι για εμένα τρόπος για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ο ΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Ο dimijim έγραψε: #1.233 05-08-13 13:00 Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δολοφονία 5/8 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο dimijim έγραψε: #1.234 05-08-13 13:01 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly --> Πατρεύς CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan --> Πατρεύς Himela --> Πατρεύς JKaradakov --> Πατρεύς Johnnaousa (φάντασμα) --> Akis_Megara Nefeli Graf --> CiNeFiL Πατρεύς --> Akis_Megara Σπυράκος (^^) (φάντασμα) --> Drama Prinzessin Τάσος97 Ψήφοι 5 Πατρεύς 2 Akis_Megara 1 CiNeFiL 1 Drama Prinzessin 1 espeonfan Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 ~Melania~ - Δολοφονία 5/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Προφυλάκισης από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:01 Ο Guest 781029: #1.235 05-08-13 13:01 Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και πάλι με design η δολοφονία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η Nefeli Graf: #1.236 05-08-13 13:02 Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:02 Η blue_butterfly: #1.237 05-08-13 13:02 Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε βγήκα; Γουστάρω. Ευχαριστώ πολύ, ΑΜ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:03 Ο Guest 781029: #1.238 05-08-13 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Επίτηδες το έκανε ο ΑΜ; Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:04 Ο JKaradakov: #1.239 05-08-13 13:04 Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η Μελανία το θύμα μας. Λοιπόν αυτό μου δείχνει ότι ο ΑΜ μας σκέφτεται έξυπνα. Δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μας στρέψει προς την Χιμέλα ή τι. Πάντως παίζει έξυπνα και βγάζει τους δυνατούς παίχτες. Δεν θυμάμαι ποιον υποψιαζόταν η Μελανία. Νομίζω Πέτρο και Σίνε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 13:06 Η Nefeli Graf: #1.240 05-08-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιο; Click για ανάπτυξη... Την δολοφονία και το άτομο που θα σκότωνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.