Αυτό μάλλον θα είναι και το τελευταίο μου ποστ γιατί στις 13:00 λογικά θα βρεθώ νεκρή μιας και από ό,τι έμαθα γιατρός και μάγισσα δεν μπορούν να σώσουν τα θύματα του ΑΜ. Θα προσπαθήσω λοιπόν να βάλω κάτω τις σκέψεις μου για το ποιους θερώ αθώους και ποιους όχι. Μιας και αποφάσισα να γράψω μπας και με ακούσετε δε θα μπορώ να γράψω πολλά.
aegloswen --> Για μένα είναι αθώα, αν θυμάμαι καλά είχε πει και στο θέμα με τις συμμετοχές ότι δε θα έχει πολύ χρόνο. Νομίζω είναι διακοπές; Κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι. Και απλά αυτό που θα ζητήσω από την ίδια είναι πιο ουσιαστικά ποστ που να προσφέρουν βοήθεια.
Akis_Megara --> Μάλλον αθώος πρέπει να είναι, αθώος με κάποιο ρόλο που δεν τον τρελαίνει. Δεν τον θεωρώ ΑΜ και λόγω της χθεσινής κίνησής του με την αποφυλάκιση, δε θα το ριψοκινδύνευε να μπει στο επίκεντρο.
CiNeFiL --> Από την αρχή η όλη συμπεριφορά της δε μου καθόταν καλά, δεν ξέρω. Δεν μπορώ να πω ότι ναι είναι ένοχη αλλά είναι από τους υπόπτους μου. Το ότι με επανέφερε δε μου την καθιστά αθώα, άνετα μπορούσε να το κάνει για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι αθώα. Με χάλασε και το γεγονός ότι ενώ είχε κάρτα το καθυστέρησε να με γυρίσει, ίσως και επίτηδες...
Drama Prinzessin --> Αθώα πρέπει να είναι, την καταλαβαίνω εν μέρει με τα φροντιστήρια αλλά κάποια περαιτέρω βοήθεια σίγουρα θα μπορούσε να προσφέρει.
espeonfan --> Θα συμφωνήσω με την Graf πως είναι ένας άπειρος πολίτης αλλά θα τον παρακαλέσω πολύ να βοηθήσει και να μην μπλέκει περισσότερο τα πράγματα. Ε λατρεμένε;
Himela --> Αθώα, αθώα, αθώα. Πιστέυω όλοι έχουμε καταλάβει από τα ποστ της το γιατί.
JKaradakov --> Και ο Ιορδανούκος αθώος πρέπει να είναι, δε νομίζω να με γύριζε αλλιώς, άλλη η στιγμή που το έκανε εκείνος και άλλη η στιγμή που το έκανε η Νεφέλη.
Nefeli Graf --> Αθώα πρέπει να είναι μετά και από τη χθεσινή κίνησή της με την ακύρωση προφυλάκισης.
~Melania~ --> Η Αναστασία μας αθώα πρέπει να είναι, έχει βοηθήσει αρκετά, μαζί και με το χθεσινό της ποστ. Θα παρακαλούσα να επικεντρωθούμε σε άλλους πιο ύποπτους.
Πατρεύς --> Ο Πέτρος μας, ο δεύτερος ύποπτος για εμένα, βαρέθηκα αυτό που κάνει, καμία ουσιαστική βοήθεια, όταν αρχίσαμε να ψάχνουμε τον ΑΜ άρχισε να συμμετέχει λίγο πιο πολύ. Τυχαίο; Δεν ξέρω. Πάντως δε μου κάθεται καλά.
Τάσος97 --> Αθώος αλλιώς θα είχε πεθάνει και μαφιόζος μαζί του. Εν μέρει αν ψάξετε τα ποστ του προσπάθησε να μας δείξει και ποιος είναι ο ρόλος του.
Περισσότερο ύποπτοι για μένα αυτή τη στιγμή είναι ο Πατρεύς και η CiNeFiL. Θα ψηφίσω έναν από αυτούς τους δύο. Η ψήφος μου λοιπόν πάει στον
Πατρεύς γιατί έχει ήδη 2 ψήφους.
Ελπίζω να βοήθησα. ^^