Λυσσάξατε με τον φαν και χάσαμε μια μέρα ψηφοφορίας. Αφού δεν είναι ο ΑΜ, ας παίξει κάποιος την κάρτα ακύρωση προφυλάκισης ώστε να έχουμε αποχώρηση αύριο.
Κι αφού βεβαιωθήκαμε οτι ο φαν είναι αθώος, θα σχολιάσω κι εγώ τους εναπομείναντες παίκτες:
- aegloswen=> Αν και όλες αυτές τις μέρες έχει παίξει υπέρ των πολιτών, ουσιαστικά αν κάποιος μου έλεγε οτι είναι ο ΑΜ δε θα ξαφνιαζόμουν. Μπαίνει λίγο, δείχνει οτι βοηθάει, ανησυχεί, αλλά εξαφανίζεται και "ξεχνιέται".
- Akis_Megara=> Σας θυμίζω οτι από την αρχή δε μου άρεσε το πώς ψήφισε στον πρώτο γύρο τον Τάσο και ο δολοφόνος Θωμάς τον ακολούθησε κλπ κλπ, ίσως να είναι ο ΔΑ που πια είναι πολίτης. Από κει και πέρα έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι κι ο Άκης έχει κάνει κινήσεις υπέρ των πολιτών.
- blue_butterfly=> Εντάξει δε σχολιάζω, όλοι ξέρουμε πόσο βοήθησε.
- CiNeFiL=> Σας θυμίζω οτι τη Σινεφίλ την υποπτευόμουν ακόμα και για δολοφόνο αφού μπήκε τελευταία στιγμή στην πρώτη ψηφοφορία λέγοντας οτι δε θυμήθηκε οτι το παιχνίδι είχε ξεκινήσει κι αντί να κρατήσει ουδέτερη στάση ώσπου να διαβάσει τουλάχιστον τι έχει γίνει, ψήφισε υπέρ του Θωμά που αποδείχτηκε μαφιόζος. Από κει και πέρα σιώπησε. Να είναι ο ΑΜ που ψάχνουμε;
- Drama Prinzessin=> Βολικό το οτι δεν έχει χρόνο αλλά νομίζω οτι είχε πει μόνο την πρώτη βδομάδα του παλέρμο θα έχει φροντιστήριο, τώρα είναι Κυριακή πια, γιατί δε μιλάει; Δε λέω, γλυκειά η θάλασσα της Μυτιλήνης αλλά Κλεοπατρίτσα μου πες μας μια κουβέντα!
- JKaradakov=> Αθώος κατά 99% και με καλό ρόλο υποθέτω.
- Nefeli Graf=> Αθώα κι εκείνη, έχει βοηθήσει τους πολίτες αφάνταστα.
- Πατρεύς=> Ο Πέτρος ακόμα και μαφιόζος να είναι, ακόμα και πόρνη ή ντετέκτιβ (τον έχω δει και στους 3 ρόλους) πάλι σαν ξενερωμένος πολίτης παίζει. Μας είχε πει οτι τις επόμενες μέρες από την Πέμπτη ή Παρασκευή θα είχε πιο πολύ χρόνο. Πούντος τον είδε κανείς;
- Τάσος97=> Αν ήταν ΑΜ θα είχε πεθάνει κι ο δολοφόνος του στην πρώτη δολοφονία. Θέλω πιο πολλή συμμετοχή όμως.
- Μελανία => Βλέπω οτι προσπαθεί να βρει ενόχους αλλά κάτι κάτι κάτι δε μου κολλάει. Δε θα ξαφνιαστώ αν η γλυκειά μας Μελανία μάς ξεπαστρέψει όλους.
Οπότε ύποπτοι για μένα: Μελανία, Σινεφίλ, Πατρεύς, Ντράμα και Έλενα.