Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:12 Η Nefeli Graf: #1.101 03-08-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εγώ σοβαρεύομαι. Με την Νεφέλη Γκραφ τι παίζει; Με έχει ψηφίσει πόσες φορές και ενώ την πρώτη είχε πειστεί για μενα, ξαφνικά με ψηφίζει δεύτερη φορά και λέει ''Με την αιτιολογία της προηγούμενης φοράς''. Kι αυτό πέρασε απαρατήρητο... Click για ανάπτυξη... Τι προσπαθείς τώρα Μελανία μου να ρίξεις τα φώτα πάνω μου; 2 φορές σε ψήφισα γλυκιά μου. Ναι δεν ήξερα ποιον να ψηφίσω γιατί κανείς δεν είχε δείξει σημάδια ότι είναι ένοχος γι'αυτό επέλεξα εσένα συγγνώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #1.102 03-08-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι προσπαθείς τώρα Μελανία μου να ρίξεις τα φώτα πάνω μου; 2 φορές σε ψήφισα γλυκιά μου. Ναι δεν ήξερα ποιον να ψηφίσω γιατί κανείς δεν είχε δείξει σημάδια ότι είναι ένοχος γι'αυτό επέλεξα εσένα συγγνώμη. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς επειδή τα φώτα δεν έχουν πέσει ποτέ πάνω σου . Εγώ υποθέσεις κάνω. Και υποτίθεται εσύ πείστηκες για μενα, μου ζήτησες και συγνώμη, και ξαφνικά με υποπτεύθηκες πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:22 Η Nefeli Graf: #1.103 03-08-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ακριβώς επειδή τα φώτα δεν έχουν πέσει ποτέ πάνω σου . Εγώ υποθέσεις κάνω. Και υποτίθεται εσύ πείστηκες για μενα, μου ζήτησες και συγνώμη, και ξαφνικά με υποπτεύθηκες πάλι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ απαντώ στις υποθέσεις σου. Δεν αρνήθηκα ότι έχω πειστεί αλλά όχι και 100% μιας και στο Παλέρμο είμαστε μέχρι το τέλος αν δεν ξέρεις αμφιβάλλεις για τα πάντα.Σωστά ή κάνω λάθος; Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:25 Η ~Melania~: #1.104 03-08-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ απαντώ στις υποθέσεις σου. Δεν αρνήθηκα ότι έχω πειστεί αλλά όχι και 100% μιας και στο Παλέρμο είμαστε μέχρι το τέλος αν δεν ξέρεις αμφιβάλλεις για τα πάντα.Σωστά ή κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ. Σε αυτή τη φάση μπορείς να έχεις πειστεί από διάφορους παράγοντες. Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς μην ζητάς συγνώμη . Σε παιχνίδι είμαστε!! Και για εσένα εγώ είμαι η πιο ύποπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:30 Η Nefeli Graf: #1.105 03-08-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Διαφωνώ. Σε αυτή τη φάση μπορείς να έχεις πειστεί από διάφορους παράγοντες. Click για ανάπτυξη... Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Κατ'αρχάς μην ζητάς συγνώμη . Σε παιχνίδι είμαστε!! Και για εσένα εγώ είμαι η πιο ύποπτη; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:30 Η blue_butterfly: #1.106 03-08-13 17:30 ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:33 Η Nefeli Graf: #1.107 03-08-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα έλεος δηλαδή. Ποιον άλλον να ψάξω;;Έχεις δει εσύ κάποιον να κινείται ύποπτα;Εγώ όχι!Γι'αυτό και η ψήφος προτίμησα να ψηφίσω κάποιον που είχα ξαναψηφίσει και ας με έπεισε,επειδή κυρίως έπρεπε να ψηφίσω. (και όχι δεν λέω ότι η Μελανία κινείται ύποπτα μην βάζετε λέξεις στο στόμα μου που δεν είπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Η ~Melania~: #1.108 03-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Click για ανάπτυξη... Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:39 Η blue_butterfly: #1.109 03-08-13 17:39 Προσπάθησε να βαλεις τα πραγματα κατω νεφελη, να σχολιασεις παικτες, να επιτεθεις, ισως κατι βγει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Η Nefeli Graf: #1.110 03-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Click για ανάπτυξη... Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:44 Η ~Melania~: #1.111 03-08-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... κι εδώ Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.112 03-08-13 19:15 Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εγώ σοβαρεύομαι. Με την Νεφέλη Γκραφ τι παίζει; Με έχει ψηφίσει πόσες φορές και ενώ την πρώτη είχε πειστεί για μενα, ξαφνικά με ψηφίζει δεύτερη φορά και λέει ''Με την αιτιολογία της προηγούμενης φοράς''. Kι αυτό πέρασε απαρατήρητο... Click για ανάπτυξη... Τι προσπαθείς τώρα Μελανία μου να ρίξεις τα φώτα πάνω μου; 2 φορές σε ψήφισα γλυκιά μου. Ναι δεν ήξερα ποιον να ψηφίσω γιατί κανείς δεν είχε δείξει σημάδια ότι είναι ένοχος γι'αυτό επέλεξα εσένα συγγνώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #1.102 03-08-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι προσπαθείς τώρα Μελανία μου να ρίξεις τα φώτα πάνω μου; 2 φορές σε ψήφισα γλυκιά μου. Ναι δεν ήξερα ποιον να ψηφίσω γιατί κανείς δεν είχε δείξει σημάδια ότι είναι ένοχος γι'αυτό επέλεξα εσένα συγγνώμη. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς επειδή τα φώτα δεν έχουν πέσει ποτέ πάνω σου . Εγώ υποθέσεις κάνω. Και υποτίθεται εσύ πείστηκες για μενα, μου ζήτησες και συγνώμη, και ξαφνικά με υποπτεύθηκες πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:22 Η Nefeli Graf: #1.103 03-08-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ακριβώς επειδή τα φώτα δεν έχουν πέσει ποτέ πάνω σου . Εγώ υποθέσεις κάνω. Και υποτίθεται εσύ πείστηκες για μενα, μου ζήτησες και συγνώμη, και ξαφνικά με υποπτεύθηκες πάλι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ απαντώ στις υποθέσεις σου. Δεν αρνήθηκα ότι έχω πειστεί αλλά όχι και 100% μιας και στο Παλέρμο είμαστε μέχρι το τέλος αν δεν ξέρεις αμφιβάλλεις για τα πάντα.Σωστά ή κάνω λάθος; Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:25 Η ~Melania~: #1.104 03-08-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ απαντώ στις υποθέσεις σου. Δεν αρνήθηκα ότι έχω πειστεί αλλά όχι και 100% μιας και στο Παλέρμο είμαστε μέχρι το τέλος αν δεν ξέρεις αμφιβάλλεις για τα πάντα.Σωστά ή κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ. Σε αυτή τη φάση μπορείς να έχεις πειστεί από διάφορους παράγοντες. Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς μην ζητάς συγνώμη . Σε παιχνίδι είμαστε!! Και για εσένα εγώ είμαι η πιο ύποπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:30 Η Nefeli Graf: #1.105 03-08-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Διαφωνώ. Σε αυτή τη φάση μπορείς να έχεις πειστεί από διάφορους παράγοντες. Click για ανάπτυξη... Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Κατ'αρχάς μην ζητάς συγνώμη . Σε παιχνίδι είμαστε!! Και για εσένα εγώ είμαι η πιο ύποπτη; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:30 Η blue_butterfly: #1.106 03-08-13 17:30 ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:33 Η Nefeli Graf: #1.107 03-08-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα έλεος δηλαδή. Ποιον άλλον να ψάξω;;Έχεις δει εσύ κάποιον να κινείται ύποπτα;Εγώ όχι!Γι'αυτό και η ψήφος προτίμησα να ψηφίσω κάποιον που είχα ξαναψηφίσει και ας με έπεισε,επειδή κυρίως έπρεπε να ψηφίσω. (και όχι δεν λέω ότι η Μελανία κινείται ύποπτα μην βάζετε λέξεις στο στόμα μου που δεν είπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Η ~Melania~: #1.108 03-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Click για ανάπτυξη... Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:39 Η blue_butterfly: #1.109 03-08-13 17:39 Προσπάθησε να βαλεις τα πραγματα κατω νεφελη, να σχολιασεις παικτες, να επιτεθεις, ισως κατι βγει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Η Nefeli Graf: #1.110 03-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Click για ανάπτυξη... Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:44 Η ~Melania~: #1.111 03-08-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... κι εδώ Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.112 03-08-13 19:15 Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι προσπαθείς τώρα Μελανία μου να ρίξεις τα φώτα πάνω μου; 2 φορές σε ψήφισα γλυκιά μου. Ναι δεν ήξερα ποιον να ψηφίσω γιατί κανείς δεν είχε δείξει σημάδια ότι είναι ένοχος γι'αυτό επέλεξα εσένα συγγνώμη. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς επειδή τα φώτα δεν έχουν πέσει ποτέ πάνω σου . Εγώ υποθέσεις κάνω. Και υποτίθεται εσύ πείστηκες για μενα, μου ζήτησες και συγνώμη, και ξαφνικά με υποπτεύθηκες πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:22 Η Nefeli Graf: #1.103 03-08-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ακριβώς επειδή τα φώτα δεν έχουν πέσει ποτέ πάνω σου . Εγώ υποθέσεις κάνω. Και υποτίθεται εσύ πείστηκες για μενα, μου ζήτησες και συγνώμη, και ξαφνικά με υποπτεύθηκες πάλι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ απαντώ στις υποθέσεις σου. Δεν αρνήθηκα ότι έχω πειστεί αλλά όχι και 100% μιας και στο Παλέρμο είμαστε μέχρι το τέλος αν δεν ξέρεις αμφιβάλλεις για τα πάντα.Σωστά ή κάνω λάθος; Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:25 Η ~Melania~: #1.104 03-08-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ απαντώ στις υποθέσεις σου. Δεν αρνήθηκα ότι έχω πειστεί αλλά όχι και 100% μιας και στο Παλέρμο είμαστε μέχρι το τέλος αν δεν ξέρεις αμφιβάλλεις για τα πάντα.Σωστά ή κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ. Σε αυτή τη φάση μπορείς να έχεις πειστεί από διάφορους παράγοντες. Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς μην ζητάς συγνώμη . Σε παιχνίδι είμαστε!! Και για εσένα εγώ είμαι η πιο ύποπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:30 Η Nefeli Graf: #1.105 03-08-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Διαφωνώ. Σε αυτή τη φάση μπορείς να έχεις πειστεί από διάφορους παράγοντες. Click για ανάπτυξη... Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Κατ'αρχάς μην ζητάς συγνώμη . Σε παιχνίδι είμαστε!! Και για εσένα εγώ είμαι η πιο ύποπτη; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:30 Η blue_butterfly: #1.106 03-08-13 17:30 ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:33 Η Nefeli Graf: #1.107 03-08-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα έλεος δηλαδή. Ποιον άλλον να ψάξω;;Έχεις δει εσύ κάποιον να κινείται ύποπτα;Εγώ όχι!Γι'αυτό και η ψήφος προτίμησα να ψηφίσω κάποιον που είχα ξαναψηφίσει και ας με έπεισε,επειδή κυρίως έπρεπε να ψηφίσω. (και όχι δεν λέω ότι η Μελανία κινείται ύποπτα μην βάζετε λέξεις στο στόμα μου που δεν είπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Η ~Melania~: #1.108 03-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Click για ανάπτυξη... Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:39 Η blue_butterfly: #1.109 03-08-13 17:39 Προσπάθησε να βαλεις τα πραγματα κατω νεφελη, να σχολιασεις παικτες, να επιτεθεις, ισως κατι βγει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Η Nefeli Graf: #1.110 03-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Click για ανάπτυξη... Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:44 Η ~Melania~: #1.111 03-08-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... κι εδώ Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.112 03-08-13 19:15 Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ακριβώς επειδή τα φώτα δεν έχουν πέσει ποτέ πάνω σου . Εγώ υποθέσεις κάνω. Και υποτίθεται εσύ πείστηκες για μενα, μου ζήτησες και συγνώμη, και ξαφνικά με υποπτεύθηκες πάλι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ απαντώ στις υποθέσεις σου. Δεν αρνήθηκα ότι έχω πειστεί αλλά όχι και 100% μιας και στο Παλέρμο είμαστε μέχρι το τέλος αν δεν ξέρεις αμφιβάλλεις για τα πάντα.Σωστά ή κάνω λάθος; Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:25 Η ~Melania~: #1.104 03-08-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ απαντώ στις υποθέσεις σου. Δεν αρνήθηκα ότι έχω πειστεί αλλά όχι και 100% μιας και στο Παλέρμο είμαστε μέχρι το τέλος αν δεν ξέρεις αμφιβάλλεις για τα πάντα.Σωστά ή κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ. Σε αυτή τη φάση μπορείς να έχεις πειστεί από διάφορους παράγοντες. Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς μην ζητάς συγνώμη . Σε παιχνίδι είμαστε!! Και για εσένα εγώ είμαι η πιο ύποπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:30 Η Nefeli Graf: #1.105 03-08-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Διαφωνώ. Σε αυτή τη φάση μπορείς να έχεις πειστεί από διάφορους παράγοντες. Click για ανάπτυξη... Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Κατ'αρχάς μην ζητάς συγνώμη . Σε παιχνίδι είμαστε!! Και για εσένα εγώ είμαι η πιο ύποπτη; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:30 Η blue_butterfly: #1.106 03-08-13 17:30 ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:33 Η Nefeli Graf: #1.107 03-08-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα έλεος δηλαδή. Ποιον άλλον να ψάξω;;Έχεις δει εσύ κάποιον να κινείται ύποπτα;Εγώ όχι!Γι'αυτό και η ψήφος προτίμησα να ψηφίσω κάποιον που είχα ξαναψηφίσει και ας με έπεισε,επειδή κυρίως έπρεπε να ψηφίσω. (και όχι δεν λέω ότι η Μελανία κινείται ύποπτα μην βάζετε λέξεις στο στόμα μου που δεν είπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Η ~Melania~: #1.108 03-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Click για ανάπτυξη... Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:39 Η blue_butterfly: #1.109 03-08-13 17:39 Προσπάθησε να βαλεις τα πραγματα κατω νεφελη, να σχολιασεις παικτες, να επιτεθεις, ισως κατι βγει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Η Nefeli Graf: #1.110 03-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Click για ανάπτυξη... Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:44 Η ~Melania~: #1.111 03-08-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... κι εδώ Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.112 03-08-13 19:15 Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ απαντώ στις υποθέσεις σου. Δεν αρνήθηκα ότι έχω πειστεί αλλά όχι και 100% μιας και στο Παλέρμο είμαστε μέχρι το τέλος αν δεν ξέρεις αμφιβάλλεις για τα πάντα.Σωστά ή κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ. Σε αυτή τη φάση μπορείς να έχεις πειστεί από διάφορους παράγοντες. Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς μην ζητάς συγνώμη . Σε παιχνίδι είμαστε!! Και για εσένα εγώ είμαι η πιο ύποπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:30 Η Nefeli Graf: #1.105 03-08-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Διαφωνώ. Σε αυτή τη φάση μπορείς να έχεις πειστεί από διάφορους παράγοντες. Click για ανάπτυξη... Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Κατ'αρχάς μην ζητάς συγνώμη . Σε παιχνίδι είμαστε!! Και για εσένα εγώ είμαι η πιο ύποπτη; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:30 Η blue_butterfly: #1.106 03-08-13 17:30 ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:33 Η Nefeli Graf: #1.107 03-08-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα έλεος δηλαδή. Ποιον άλλον να ψάξω;;Έχεις δει εσύ κάποιον να κινείται ύποπτα;Εγώ όχι!Γι'αυτό και η ψήφος προτίμησα να ψηφίσω κάποιον που είχα ξαναψηφίσει και ας με έπεισε,επειδή κυρίως έπρεπε να ψηφίσω. (και όχι δεν λέω ότι η Μελανία κινείται ύποπτα μην βάζετε λέξεις στο στόμα μου που δεν είπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Η ~Melania~: #1.108 03-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Click για ανάπτυξη... Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:39 Η blue_butterfly: #1.109 03-08-13 17:39 Προσπάθησε να βαλεις τα πραγματα κατω νεφελη, να σχολιασεις παικτες, να επιτεθεις, ισως κατι βγει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Η Nefeli Graf: #1.110 03-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Click για ανάπτυξη... Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:44 Η ~Melania~: #1.111 03-08-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... κι εδώ Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.112 03-08-13 19:15 Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Διαφωνώ. Σε αυτή τη φάση μπορείς να έχεις πειστεί από διάφορους παράγοντες. Click για ανάπτυξη... Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Κατ'αρχάς μην ζητάς συγνώμη . Σε παιχνίδι είμαστε!! Και για εσένα εγώ είμαι η πιο ύποπτη; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:30 Η blue_butterfly: #1.106 03-08-13 17:30 ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:33 Η Nefeli Graf: #1.107 03-08-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα έλεος δηλαδή. Ποιον άλλον να ψάξω;;Έχεις δει εσύ κάποιον να κινείται ύποπτα;Εγώ όχι!Γι'αυτό και η ψήφος προτίμησα να ψηφίσω κάποιον που είχα ξαναψηφίσει και ας με έπεισε,επειδή κυρίως έπρεπε να ψηφίσω. (και όχι δεν λέω ότι η Μελανία κινείται ύποπτα μην βάζετε λέξεις στο στόμα μου που δεν είπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Η ~Melania~: #1.108 03-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Click για ανάπτυξη... Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:39 Η blue_butterfly: #1.109 03-08-13 17:39 Προσπάθησε να βαλεις τα πραγματα κατω νεφελη, να σχολιασεις παικτες, να επιτεθεις, ισως κατι βγει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Η Nefeli Graf: #1.110 03-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Click για ανάπτυξη... Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:44 Η ~Melania~: #1.111 03-08-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... κι εδώ Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.112 03-08-13 19:15 Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:33 Η Nefeli Graf: #1.107 03-08-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα έλεος δηλαδή. Ποιον άλλον να ψάξω;;Έχεις δει εσύ κάποιον να κινείται ύποπτα;Εγώ όχι!Γι'αυτό και η ψήφος προτίμησα να ψηφίσω κάποιον που είχα ξαναψηφίσει και ας με έπεισε,επειδή κυρίως έπρεπε να ψηφίσω. (και όχι δεν λέω ότι η Μελανία κινείται ύποπτα μην βάζετε λέξεις στο στόμα μου που δεν είπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Η ~Melania~: #1.108 03-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Click για ανάπτυξη... Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:39 Η blue_butterfly: #1.109 03-08-13 17:39 Προσπάθησε να βαλεις τα πραγματα κατω νεφελη, να σχολιασεις παικτες, να επιτεθεις, ισως κατι βγει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Η Nefeli Graf: #1.110 03-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Click για ανάπτυξη... Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:44 Η ~Melania~: #1.111 03-08-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... κι εδώ Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.112 03-08-13 19:15 Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ρε νεφελη γιατι ψηφιζεις την μελανια που λες οτι εν μερει εχεις πειστει για αυτην και δεν ψαχνεις για καποιον αλλον; ας μην κανουμε βλακειες τωρα. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα έλεος δηλαδή. Ποιον άλλον να ψάξω;;Έχεις δει εσύ κάποιον να κινείται ύποπτα;Εγώ όχι!Γι'αυτό και η ψήφος προτίμησα να ψηφίσω κάποιον που είχα ξαναψηφίσει και ας με έπεισε,επειδή κυρίως έπρεπε να ψηφίσω. (και όχι δεν λέω ότι η Μελανία κινείται ύποπτα μην βάζετε λέξεις στο στόμα μου που δεν είπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Η ~Melania~: #1.108 03-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Click για ανάπτυξη... Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:39 Η blue_butterfly: #1.109 03-08-13 17:39 Προσπάθησε να βαλεις τα πραγματα κατω νεφελη, να σχολιασεις παικτες, να επιτεθεις, ισως κατι βγει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Η Nefeli Graf: #1.110 03-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Click για ανάπτυξη... Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:44 Η ~Melania~: #1.111 03-08-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... κι εδώ Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.112 03-08-13 19:15 Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για ποιους ρε Μελανία;Αφού ο ΑΜ που θέλουμε να βγάλουμε δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα για το ποιος μπορεί να είναι.Όλη η μαφία έχει βγει. Click για ανάπτυξη... Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Καλά ρε θα το κόψω μου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορούσα για τους άλλους να βρω κάποιο στοιχείο για να τους ψηφίσω εκείνη την στιγμή.Ήταν και λιγάκι αργά όταν μπήκα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:39 Η blue_butterfly: #1.109 03-08-13 17:39 Προσπάθησε να βαλεις τα πραγματα κατω νεφελη, να σχολιασεις παικτες, να επιτεθεις, ισως κατι βγει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Η Nefeli Graf: #1.110 03-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Click για ανάπτυξη... Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:44 Η ~Melania~: #1.111 03-08-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... κι εδώ Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.112 03-08-13 19:15 Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσπάθησε να βαλεις τα πραγματα κατω νεφελη, να σχολιασεις παικτες, να επιτεθεις, ισως κατι βγει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Η Nefeli Graf: #1.110 03-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Click για ανάπτυξη... Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:44 Η ~Melania~: #1.111 03-08-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... κι εδώ Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.112 03-08-13 19:15 Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα. Άμα κάποιος πχ. είχε όνειρο (κάρτα) και την έπαιξε σε πολίτη, και φάνηκε ο ρόλος του πολίτη, τώρα ειδικά που ο ΔΑ είναι απλός πολίτης, δεν σιγουρεύεται για κάποιον; Για αυτό ψάχνουμε γύρω γύρω για στοιχεία . Και με καμιά αιτιολογία ψήφισες εμένα όμως . Αφού στην ουσία τις προηγούμενες δικές σου τις είχα καταρρίψει. Click για ανάπτυξη... Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 17:44 Η ~Melania~: #1.111 03-08-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... κι εδώ Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.112 03-08-13 19:15 Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είπα γιατί ψήφισα εσένα δεν θα το συνεχίσω.Αν θέλεις με ακούς αν δεν θέλεις όχι.Δεν το δικαιολογώ περαιτέρω θα φανώ βαρετή όπως και στο #40. Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: Επίσης σου εξήγησα δεν ήταν ακριβώς υποψίες προς εσένα αλλά δεν έχει δείξει κάποιος άλλος τίποτα και δεν είχα σκεφτεί να ψηφίσω κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Click για ανάπτυξη... κι εδώ Τις ίδιες πιθανότητες είχε ο καθένας να τον ψηφίσω απλά έτυχε να ψηφίσω εσένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.112 03-08-13 19:15 Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδάκια με συγχωρείτε αλλά είμαι μαζί με ένα φίλο μου στο εξοχικό και δε θα πολυμπαίνω. Όταν βρω λίγο χρόνο θα μπω να τα διαβάσω ΌΛΑ εξ αρχής. Με συγχωρείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:16 Η Nefeli Graf: #1.113 03-08-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εδώ είναι η αιτιολόγηση σου. Δηλαδή μου λες ότι με ψήφισες στην τύχη; Γιατί εδώ λες: κι εδώ Click για ανάπτυξη... Και τα 2 ισχύουν....Ναι περίπου στην τύχη ήταν αλλά στην τύχη επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ δεν έχει δείξει ούτε ένα στοιχείο.Ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:19 Ο Guest 781029: #1.114 03-08-13 19:19 Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:20 Η Nefeli Graf: #1.115 03-08-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω espeonfan για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενα ποστ. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 19:39 Ο dimijim έγραψε: #1.116 03-08-13 19:39 Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφοφορία για Δευτέρα 5/8 aegloswen Akis_Megara --> espeonfan blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela --> ~Melania~ JKaradakov Nefeli Graf ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 1 espeonfan 1 ~Melania~ Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Johnnaousa - Δολοφονία 2/8 Guest 278211 - Ψηφοφορία 2/8 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Γ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Wild_Boy (???) - Οικειοθελής αποχώρηση Totaled (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Totaled #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Guest 278211 Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από CiNeFiL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #1.117 03-08-13 20:04 Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δημήτρη ερωτευμένος είσαι; 5/8 έχουμε τη Δευτέρα. Έχεις πάει 2 μήνες πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2013 στις 20:07 Ο Guest 781029: #1.118 03-08-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μπορείς να μου τους ξαναπείς γιατί δεν πρόσεχα; Click για ανάπτυξη... Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 23:23 Η Nefeli Graf: #1.119 03-08-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να τους ξαναπώ. Τις προηγούμενες μέρες ήταν άφαντος και εμφανίστηκε τώρα που κυνηγάμε τον ΑΜ. Δεν είναι σπουδαίοι οι λόγοι, κανένας δεν ψηφίζει στην παρούσα φάση με τρανταχτές αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν ΑΜ σιγά μην έβγαινε τώρα που τον βόλευε να μην τον πάρει χαμπάρι κανείς.Κάνω λάθος;Ήξερε ότι θα τον υποψιαζόσασταν οπότε θα συνέχιζε την σιωπή για να συνεχίσει τις δολοφονίες του.Αντιθέτως όμως βγήκε και μίλησε. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά δεν θέλω να είμαστε απόλυτοι για κάποιον γιατί όπως λες κανείς δεν ψηφίζει με τρανταχτές αποδείξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 08:53 Η Himela έγραψε: #1.120 04-08-13 08:53 Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνει όποιος πάρει όνειρο είναι το γένος του ΑΜ. Έτσι αμέσως αμέσως περιορίζει την αναζήτηση σε 7-5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.