Δε θα σου πω τίποτα γιατί το κορίτσι μας είναι όντως όμορφο.

Εξάλλου ο Δημήτρης έχει δει κι εμένα.
Θέλω να σχολιάσω για τον fan, θεωρώ οτι ο τύπος είναι όντως άσχετος και οτι ο ΑΜ είναι κάποιος που φαινομενικά βοηθάει κι ενδιαφέρεται για το παιχνίδι.
Επίσης θέλω να σχολιάσω λίγο τους κανόνες: επειδή σε αυτή τη φάση του να έχουν φύγει όλοι οι μαφιόζοι και να έχει μείνει μόνο ο ΑΜ δεν έχουμε φτάσει ποτέ, θεωρώ οτι υπάρχει μια έλλειψη στους κανόνες. Κατά τη γνώμη μου δε θα έπρεπε να δοθεί νεκροφάνεια ούτε τυμβωρυχία από δω και πέρα. Κι αυτό γιατί: ο μόνος τρόπος να νικήσει ο ΑΜ είναι να γίνουν όλοι οι παίκτες φαντάσματα. Αυτό είναι ήδη πολύ δύσκολο γιατί σκοτώνει έναν την ημέρα. Αν αυτόν τον έναν τον επαναφέρουμε με νεκροφάνεια, το παιχνίδι θα τραβήξει πολύ μακριά και θα καταντήσει κουραστικό. Εσείς της ΣΕ και οι παλιοί δείτε την ιδέα μου. Να υπάρχει μια άμεση προφυλάκιση μεν, αλλά χωρίς νεκροφάνεια ούτε και τυμβωρυχία που τελικά είναι κι αυτή άχρηστη αφού μόλις φύγει ο ΑΜ θα λήξει και το παιχνίδι.
Ψηφίζω και πάλι τη
Μελανία. Δε με ικανοποιούν οι απαντήσεις της, όλο λέει οτι δεν έχει χρόνο αλλά όλο εδώ είναι.