Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #801 31-07-13 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάζομαι πως δεν πείθεις κανέναν Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι πως έχεις παραπλανηθεί από το μπέρδεμά μου-και με το δίκιο σου-.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 21:50 Ο Guest 781029: #802 31-07-13 21:50 Το να διατυμπανίζεις ότι έχεις καλό ρόλο δε μας λέει κάτι ρε Γουάιλντ γιατί ο καθένας το τομάρι του θέλει να σώσει εδώ πέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 21:56 Ο Wild_Boy έγραψε: #803 31-07-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Το να διατυμπανίζεις ότι έχεις καλό ρόλο δε μας λέει κάτι ρε Γουάιλντ γιατί ο καθένας το τομάρι του θέλει να σώσει εδώ πέρα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω. Εμείς οι πολίτες δεν έχουμε κάτι να σώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Η Angelique.: #804 31-07-13 22:14 Απορώ που τα παιδιά από τους μαφιόζους,δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα πάντως. Εμένα μου αρέσει που συνέχισαν το παιχνίδι και εξ'αρχής. Παρά τις τραγικές αποχωρήσεις και όταν όλες οι πιθανότητες ήταν κατά τους,αυτό θα πεί guts. Σας παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ κάτω από τέτοιες συνθήκες,δεν ξέρω τι θα έκανα. Αλλά τα υπόλοιπα αφού λήξει το παιχνίδι. Η ψήφος μου θα πάει μάλλον στην Totaled γιατί είναι πλέον αρκετά ξεκάθαρο το τι έγινε τότε με την άμεση προφυλάκιση στον Θωμά. Προσέχουμε για τον αντίπαλο μαφιόζο πάντως. Πλησιάζει η ώρα του.. Η Μάγισσα αν δεν έχει δολοφονήσει ακόμα να έχει τα μάτια της ανοιχτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:40 Η Nefeli Graf: #805 31-07-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Απορώ που τα παιδιά από τους μαφιόζους,δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα πάντως. Εμένα μου αρέσει που συνέχισαν το παιχνίδι και εξ'αρχής. Παρά τις τραγικές αποχωρήσεις και όταν όλες οι πιθανότητες ήταν κατά τους,αυτό θα πεί guts. Σας παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ κάτω από τέτοιες συνθήκες,δεν ξέρω τι θα έκανα. Αλλά τα υπόλοιπα αφού λήξει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Ποιος να παραιτηθεί καλέ μόνο ο ΔΑ που δεν τον ξέρει ο μαφιόζος και ο Κρυμμένος Ε αν θυμάμαι καλά είναι ακόμα μέσα . Εκτός του ΑΜ .Προσπάθησαν αυτό μετράει χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:52 Ο Guest 781029: #806 31-07-13 22:52 Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:01 Ο dimijim έγραψε: #807 31-07-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:19 Ο Guest 781029: #808 31-07-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Click για ανάπτυξη... Γατάκια! σας ξεσκέπασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:23 Η MissKit έγραψε: #809 31-07-13 23:23 Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:26 Ο Guest 781029: #810 31-07-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή λες οτι δεν είσαι στη μαφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:28 Η MissKit έγραψε: #811 31-07-13 23:28 Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Guest 781029: #812 31-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάζομαι πως δεν πείθεις κανέναν Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι πως έχεις παραπλανηθεί από το μπέρδεμά μου-και με το δίκιο σου-.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 21:50 Ο Guest 781029: #802 31-07-13 21:50 Το να διατυμπανίζεις ότι έχεις καλό ρόλο δε μας λέει κάτι ρε Γουάιλντ γιατί ο καθένας το τομάρι του θέλει να σώσει εδώ πέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 21:56 Ο Wild_Boy έγραψε: #803 31-07-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Το να διατυμπανίζεις ότι έχεις καλό ρόλο δε μας λέει κάτι ρε Γουάιλντ γιατί ο καθένας το τομάρι του θέλει να σώσει εδώ πέρα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω. Εμείς οι πολίτες δεν έχουμε κάτι να σώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Η Angelique.: #804 31-07-13 22:14 Απορώ που τα παιδιά από τους μαφιόζους,δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα πάντως. Εμένα μου αρέσει που συνέχισαν το παιχνίδι και εξ'αρχής. Παρά τις τραγικές αποχωρήσεις και όταν όλες οι πιθανότητες ήταν κατά τους,αυτό θα πεί guts. Σας παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ κάτω από τέτοιες συνθήκες,δεν ξέρω τι θα έκανα. Αλλά τα υπόλοιπα αφού λήξει το παιχνίδι. Η ψήφος μου θα πάει μάλλον στην Totaled γιατί είναι πλέον αρκετά ξεκάθαρο το τι έγινε τότε με την άμεση προφυλάκιση στον Θωμά. Προσέχουμε για τον αντίπαλο μαφιόζο πάντως. Πλησιάζει η ώρα του.. Η Μάγισσα αν δεν έχει δολοφονήσει ακόμα να έχει τα μάτια της ανοιχτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:40 Η Nefeli Graf: #805 31-07-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Απορώ που τα παιδιά από τους μαφιόζους,δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα πάντως. Εμένα μου αρέσει που συνέχισαν το παιχνίδι και εξ'αρχής. Παρά τις τραγικές αποχωρήσεις και όταν όλες οι πιθανότητες ήταν κατά τους,αυτό θα πεί guts. Σας παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ κάτω από τέτοιες συνθήκες,δεν ξέρω τι θα έκανα. Αλλά τα υπόλοιπα αφού λήξει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Ποιος να παραιτηθεί καλέ μόνο ο ΔΑ που δεν τον ξέρει ο μαφιόζος και ο Κρυμμένος Ε αν θυμάμαι καλά είναι ακόμα μέσα . Εκτός του ΑΜ .Προσπάθησαν αυτό μετράει χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:52 Ο Guest 781029: #806 31-07-13 22:52 Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:01 Ο dimijim έγραψε: #807 31-07-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:19 Ο Guest 781029: #808 31-07-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Click για ανάπτυξη... Γατάκια! σας ξεσκέπασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:23 Η MissKit έγραψε: #809 31-07-13 23:23 Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:26 Ο Guest 781029: #810 31-07-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή λες οτι δεν είσαι στη μαφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:28 Η MissKit έγραψε: #811 31-07-13 23:28 Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Guest 781029: #812 31-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το να διατυμπανίζεις ότι έχεις καλό ρόλο δε μας λέει κάτι ρε Γουάιλντ γιατί ο καθένας το τομάρι του θέλει να σώσει εδώ πέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 21:56 Ο Wild_Boy έγραψε: #803 31-07-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Το να διατυμπανίζεις ότι έχεις καλό ρόλο δε μας λέει κάτι ρε Γουάιλντ γιατί ο καθένας το τομάρι του θέλει να σώσει εδώ πέρα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω. Εμείς οι πολίτες δεν έχουμε κάτι να σώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Η Angelique.: #804 31-07-13 22:14 Απορώ που τα παιδιά από τους μαφιόζους,δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα πάντως. Εμένα μου αρέσει που συνέχισαν το παιχνίδι και εξ'αρχής. Παρά τις τραγικές αποχωρήσεις και όταν όλες οι πιθανότητες ήταν κατά τους,αυτό θα πεί guts. Σας παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ κάτω από τέτοιες συνθήκες,δεν ξέρω τι θα έκανα. Αλλά τα υπόλοιπα αφού λήξει το παιχνίδι. Η ψήφος μου θα πάει μάλλον στην Totaled γιατί είναι πλέον αρκετά ξεκάθαρο το τι έγινε τότε με την άμεση προφυλάκιση στον Θωμά. Προσέχουμε για τον αντίπαλο μαφιόζο πάντως. Πλησιάζει η ώρα του.. Η Μάγισσα αν δεν έχει δολοφονήσει ακόμα να έχει τα μάτια της ανοιχτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:40 Η Nefeli Graf: #805 31-07-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Απορώ που τα παιδιά από τους μαφιόζους,δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα πάντως. Εμένα μου αρέσει που συνέχισαν το παιχνίδι και εξ'αρχής. Παρά τις τραγικές αποχωρήσεις και όταν όλες οι πιθανότητες ήταν κατά τους,αυτό θα πεί guts. Σας παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ κάτω από τέτοιες συνθήκες,δεν ξέρω τι θα έκανα. Αλλά τα υπόλοιπα αφού λήξει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Ποιος να παραιτηθεί καλέ μόνο ο ΔΑ που δεν τον ξέρει ο μαφιόζος και ο Κρυμμένος Ε αν θυμάμαι καλά είναι ακόμα μέσα . Εκτός του ΑΜ .Προσπάθησαν αυτό μετράει χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:52 Ο Guest 781029: #806 31-07-13 22:52 Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:01 Ο dimijim έγραψε: #807 31-07-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:19 Ο Guest 781029: #808 31-07-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Click για ανάπτυξη... Γατάκια! σας ξεσκέπασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:23 Η MissKit έγραψε: #809 31-07-13 23:23 Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:26 Ο Guest 781029: #810 31-07-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή λες οτι δεν είσαι στη μαφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:28 Η MissKit έγραψε: #811 31-07-13 23:28 Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Guest 781029: #812 31-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Το να διατυμπανίζεις ότι έχεις καλό ρόλο δε μας λέει κάτι ρε Γουάιλντ γιατί ο καθένας το τομάρι του θέλει να σώσει εδώ πέρα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω. Εμείς οι πολίτες δεν έχουμε κάτι να σώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Η Angelique.: #804 31-07-13 22:14 Απορώ που τα παιδιά από τους μαφιόζους,δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα πάντως. Εμένα μου αρέσει που συνέχισαν το παιχνίδι και εξ'αρχής. Παρά τις τραγικές αποχωρήσεις και όταν όλες οι πιθανότητες ήταν κατά τους,αυτό θα πεί guts. Σας παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ κάτω από τέτοιες συνθήκες,δεν ξέρω τι θα έκανα. Αλλά τα υπόλοιπα αφού λήξει το παιχνίδι. Η ψήφος μου θα πάει μάλλον στην Totaled γιατί είναι πλέον αρκετά ξεκάθαρο το τι έγινε τότε με την άμεση προφυλάκιση στον Θωμά. Προσέχουμε για τον αντίπαλο μαφιόζο πάντως. Πλησιάζει η ώρα του.. Η Μάγισσα αν δεν έχει δολοφονήσει ακόμα να έχει τα μάτια της ανοιχτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:40 Η Nefeli Graf: #805 31-07-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Απορώ που τα παιδιά από τους μαφιόζους,δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα πάντως. Εμένα μου αρέσει που συνέχισαν το παιχνίδι και εξ'αρχής. Παρά τις τραγικές αποχωρήσεις και όταν όλες οι πιθανότητες ήταν κατά τους,αυτό θα πεί guts. Σας παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ κάτω από τέτοιες συνθήκες,δεν ξέρω τι θα έκανα. Αλλά τα υπόλοιπα αφού λήξει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Ποιος να παραιτηθεί καλέ μόνο ο ΔΑ που δεν τον ξέρει ο μαφιόζος και ο Κρυμμένος Ε αν θυμάμαι καλά είναι ακόμα μέσα . Εκτός του ΑΜ .Προσπάθησαν αυτό μετράει χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:52 Ο Guest 781029: #806 31-07-13 22:52 Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:01 Ο dimijim έγραψε: #807 31-07-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:19 Ο Guest 781029: #808 31-07-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Click για ανάπτυξη... Γατάκια! σας ξεσκέπασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:23 Η MissKit έγραψε: #809 31-07-13 23:23 Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:26 Ο Guest 781029: #810 31-07-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή λες οτι δεν είσαι στη μαφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:28 Η MissKit έγραψε: #811 31-07-13 23:28 Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Guest 781029: #812 31-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απορώ που τα παιδιά από τους μαφιόζους,δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα πάντως. Εμένα μου αρέσει που συνέχισαν το παιχνίδι και εξ'αρχής. Παρά τις τραγικές αποχωρήσεις και όταν όλες οι πιθανότητες ήταν κατά τους,αυτό θα πεί guts. Σας παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ κάτω από τέτοιες συνθήκες,δεν ξέρω τι θα έκανα. Αλλά τα υπόλοιπα αφού λήξει το παιχνίδι. Η ψήφος μου θα πάει μάλλον στην Totaled γιατί είναι πλέον αρκετά ξεκάθαρο το τι έγινε τότε με την άμεση προφυλάκιση στον Θωμά. Προσέχουμε για τον αντίπαλο μαφιόζο πάντως. Πλησιάζει η ώρα του.. Η Μάγισσα αν δεν έχει δολοφονήσει ακόμα να έχει τα μάτια της ανοιχτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:40 Η Nefeli Graf: #805 31-07-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Απορώ που τα παιδιά από τους μαφιόζους,δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα πάντως. Εμένα μου αρέσει που συνέχισαν το παιχνίδι και εξ'αρχής. Παρά τις τραγικές αποχωρήσεις και όταν όλες οι πιθανότητες ήταν κατά τους,αυτό θα πεί guts. Σας παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ κάτω από τέτοιες συνθήκες,δεν ξέρω τι θα έκανα. Αλλά τα υπόλοιπα αφού λήξει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Ποιος να παραιτηθεί καλέ μόνο ο ΔΑ που δεν τον ξέρει ο μαφιόζος και ο Κρυμμένος Ε αν θυμάμαι καλά είναι ακόμα μέσα . Εκτός του ΑΜ .Προσπάθησαν αυτό μετράει χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:52 Ο Guest 781029: #806 31-07-13 22:52 Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:01 Ο dimijim έγραψε: #807 31-07-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:19 Ο Guest 781029: #808 31-07-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Click για ανάπτυξη... Γατάκια! σας ξεσκέπασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:23 Η MissKit έγραψε: #809 31-07-13 23:23 Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:26 Ο Guest 781029: #810 31-07-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή λες οτι δεν είσαι στη μαφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:28 Η MissKit έγραψε: #811 31-07-13 23:28 Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Guest 781029: #812 31-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Απορώ που τα παιδιά από τους μαφιόζους,δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα πάντως. Εμένα μου αρέσει που συνέχισαν το παιχνίδι και εξ'αρχής. Παρά τις τραγικές αποχωρήσεις και όταν όλες οι πιθανότητες ήταν κατά τους,αυτό θα πεί guts. Σας παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ κάτω από τέτοιες συνθήκες,δεν ξέρω τι θα έκανα. Αλλά τα υπόλοιπα αφού λήξει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Ποιος να παραιτηθεί καλέ μόνο ο ΔΑ που δεν τον ξέρει ο μαφιόζος και ο Κρυμμένος Ε αν θυμάμαι καλά είναι ακόμα μέσα . Εκτός του ΑΜ .Προσπάθησαν αυτό μετράει χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:52 Ο Guest 781029: #806 31-07-13 22:52 Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:01 Ο dimijim έγραψε: #807 31-07-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:19 Ο Guest 781029: #808 31-07-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Click για ανάπτυξη... Γατάκια! σας ξεσκέπασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:23 Η MissKit έγραψε: #809 31-07-13 23:23 Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:26 Ο Guest 781029: #810 31-07-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή λες οτι δεν είσαι στη μαφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:28 Η MissKit έγραψε: #811 31-07-13 23:28 Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Guest 781029: #812 31-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:01 Ο dimijim έγραψε: #807 31-07-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:19 Ο Guest 781029: #808 31-07-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Click για ανάπτυξη... Γατάκια! σας ξεσκέπασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:23 Η MissKit έγραψε: #809 31-07-13 23:23 Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:26 Ο Guest 781029: #810 31-07-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή λες οτι δεν είσαι στη μαφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:28 Η MissKit έγραψε: #811 31-07-13 23:28 Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Guest 781029: #812 31-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:19 Ο Guest 781029: #808 31-07-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Click για ανάπτυξη... Γατάκια! σας ξεσκέπασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:23 Η MissKit έγραψε: #809 31-07-13 23:23 Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:26 Ο Guest 781029: #810 31-07-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή λες οτι δεν είσαι στη μαφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:28 Η MissKit έγραψε: #811 31-07-13 23:28 Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Guest 781029: #812 31-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Edit: Θα πάρω και 2η γνώμη και θα σας πω αργότερα. Αν ξεχαστώ, θυμήστε το μου! Click για ανάπτυξη... Γατάκια! σας ξεσκέπασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:23 Η MissKit έγραψε: #809 31-07-13 23:23 Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:26 Ο Guest 781029: #810 31-07-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή λες οτι δεν είσαι στη μαφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:28 Η MissKit έγραψε: #811 31-07-13 23:28 Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Guest 781029: #812 31-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:26 Ο Guest 781029: #810 31-07-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή λες οτι δεν είσαι στη μαφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:28 Η MissKit έγραψε: #811 31-07-13 23:28 Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Guest 781029: #812 31-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Κι εγώ αν δεν ήμουν εγώ, εμένα θα ψήφιζα. Δε σας αδικώ με αυτό που έγινε, δε φταίτε εσείς. Δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή λες οτι δεν είσαι στη μαφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:28 Η MissKit έγραψε: #811 31-07-13 23:28 Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Guest 781029: #812 31-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Guest 781029: #812 31-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Λέω ότι έχω εμπλακεί σε μια μεγάλη παρεξήγηση από την οποία δεν δύναμαι να απεμπλακώ με τα δεδομένα που αποσπάσατε δίκαια ή άδικα, εντός ή εκτός κανόνων. Τι να κάνουμε; Θα σας αφιερώσω κάτι όμως! Click για ανάπτυξη... Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #813 01-08-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:23 Η Nefeli Graf: #814 01-08-13 00:23 Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλό μήνα και από εμένα παιδιά και να είναι τυχερός μήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:25 Η Drama Prinzessin: #815 01-08-13 00:25 προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προσωπικα θα επιμεινω στον πατρευς και τον ξαναψηφιζω για τον ιδιο λογο που ειπα και χτες. ειμαι απο κινητο και δεν γινεται να το τονισω :\ ειμαστε πολυ κοντα στην νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 00:35 Ο Σπυρακος (^^): #816 01-08-13 00:35 off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
off Spoiler Καλό μήνα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:37 Ο dimijim έγραψε: #817 01-08-13 01:37 Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφοφορία για Πέμπτη 1/8 aegloswen Akis_Megara --> Wild_Boy CiNeFiL --> Totaled Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa --> Wild_Boy Nefeli Graf Guest 278211 Totaled Wild_Boy --> Totaled ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Totaled 2 Wild_Boy 1 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 blue_butterfly - Ποινή 31/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία tsarachaf (Αρχιμαφιόζος) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 tsarachaf #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 01:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #818 01-08-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δε με ρίχνεις μαφιοζίνα Click για ανάπτυξη... Πλέον ἡ κατάσταση εἶναι τί κάνει νιάου-νιάου στὰ κεραμίδια... Κι ἐγὼ νομίζω ὅτι ἡ Totaled εἶναι ἡ τελευταία ἀπὸ τοὺς μαφιόζους καὶ λογικὰ αὐτὴ θὰ ψηφίσω. Θὰ περιμένω βέβαια μέχρι αὔριο νὰ δῶ τί θὰ γίνῃ μήπως καὶ ἔχω πέσει ἔξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 02:12 Ο dimijim έγραψε: #819 01-08-13 02:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν εξαλειφθεί όλη η μαφία και ο ΑΜ μπει στη θέση της, ο ΔΑ εξακολουθεί να είναι με το μέρος του; Click για ανάπτυξη... Μετατρέπεται σε απλό πολίτη απ όσο γνωρίζω. Πρέπει να το γράφει και κάπου αλλά δεν ξέρω που... Click για ανάπτυξη... Ισχύει όπως το έγραψα κι αρχικά. Συμφωνεί και η έτερη ΣΕ και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #820 01-08-13 07:42 Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα σας. Τελικά -όπως όλοι είχαν καταλαβει ΚΑΙ ελπίζω να πείστηκε και ο γουάιλντ- ο τσαφ ήταν μαφιόζος. Με τη σειρά μου κι εγώ λοιπόν θα ψηφίσω Totaled. Για τον ΑΜ ιδέα κανείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.