Kαλησπέρα σας.
Αν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έφυγε η Ριρίκα γιατί δεν πρόλαβα να δώ τη δημοσίευση,
εγώ είμαι σύμφωνη με τα λεγόμενά της.
Χθές ψήφισα Ακριβό και σε αυτόν τον γύρο θα τον ξαναψηφίσω καθώς οι δικαιολογίες που έδωσε μετά το στρίμωγμα που του έκανε η Ριρίκα,
δεν με ικανοποίησαν. Μαζί και με τα προηγούμενα που έχω αναφέρει.
Τα πράγματα είναι γενικά αρκετά προφανή έτσι όπως έχουν εξελιχθεί οι καταστάσεις.
Δεν πιστεύω να χάνω κάτι γενικότερα,παρά το γεγονός ότι δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ πολύ.
Τώρα για αυτά που είπε η Ριρίκα για την Totaled,όσο τρελά και αν φαίνονται για μένα έχουν κάποια βάση και συνδέονται σχετικά άμεσα και με την ενοχή του Ακριβού. Αν και δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρη ακόμα..
Τώρα αν οι παραπάνω αποδειχθούν δολοφόνοι, γενικά θα έλεγα να προσέξουμε για το ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ,καθώς θεωρώ αρκετά δύσκολο να εντοπιστεί μιας και μέχρι τώρα θα έχει παίξει σύμφωνα με το μέρος των πολιτών,αυτή εξάλλου είναι και η δουλειά του.
Όποιος έχει κανά Χρησμό,θα πρότεινα να τον κρατήσει,γιατί μετά θα δυσκολευτούμε αρκετά αν όλα πάνε σύμφωνα με την προβλεπόμενη εξέλιξη του παιχνιδιού.
Για Wild boy σύμφωνα με το πώς έχει εξελιχθεί και παίζει,
μάλλον τείνω να συμφωνήσω με τη Χίμελα [εκείνη το ανέφερε αν θυμάμαι καλά],ότι πρέπει να είναι παραπλανημένος πολίτης που παίζει περίεργα,παρά ΔΑ γιατί δεν θα έκανε τόσο μπάμ η παρουσία του. Θα δώ και θα κρίνω αναλόγως.
Αν και το δηλώνω ότι αν βρεθεί σε ψηφοφορία αντιμέτωπος με άλλο άτομο που θεωρώ πιο ξεκάθαρα πολίτη ή αν γίνει κάποια περίεργη κίνηση από μέρος του,θα ψηφίσω αυτόν,παρά οποιονδήποτε άλλο λόγω των ατόμων που έχει στηρίξει ως τώρα,καθώς και για τον αποπροσανατολισμό που προκαλεί.
Αυτά. Ψήφος στον
Ακριβό.