Η μπλου πέρασε σύντομα από τη χώρα των φαντασμάτων. Καλώς μας ήρθες πίσω!
aegloswen: Ήταν η πρώτη που ψήφισε το Θωμά, αποκλείεται να ρίσκαρε έτσι από την ομάδα των δολοφόνων, ειδικά αφού ήδη είχε χάσει ένα μέλος. Πολίτης.
Akis_Megara: Δε νομίζω να έχει σχέση με τους μαφιόζους.
blue_butterfly: Στον πρώτο γύρο την ψήφισα, όχι για άλλο λόγο, αλλά επειδή ψήφισε τυχαία. Αυτή τη φορά όμως, τείνω να πιστέψω το σενάριο που λέει.
CiNeFiL: Λίγα ποστ, δεν ξέρω...
Drama Prinzessin:Το ίδιο με τη Cine.
espeonfan: Αν είχε παίξει και καθόλου, θα μπορούσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.
Himela: Είναι με τους πολίτες κατά τη γνώμη μου, όπως βλέπω τώρα το παιχνίδι.
JKaradakov: Έφερε στη ζωή τη Ριρίκα. Για εμένα είναι πολίτης.
Johnnaousa:

Πολίτης.
Nefeli Graf: Έριξε μια ωραιότατη τυμβωρυχία. Αποκλείεται να έβγαζε έξω από το παιχνίδι κάποιον από την ομάδα της. Πολίτης.
Totaled: Στην αρχή, όταν είδα την προφυλάκιση στο Θωμά, πίστεψα ότι είναι στη μαφία. Η κίνηση έγινε μάλλον για να σωθεί ο Tsaf. Όμως, αποδείχτηκε ότι είναι μαφιόζος ο Θωμάς.
tsarachaf: Ο λόγος που τον κατηγορούμε είναι η αλλαγή τελευταίας στιγμής στην ψήφο προς το Σπυράκο, για να σωθεί ο Θωμάς.
Αλλά σήμερα μας ήρθε η απάντηση:
Και χθες φυσικά, δεν θα έψαχνα να βρω τρόπο να με υπερασπιστώ ακόμη και από την δουλεια, αλλά θα έμπαινα απλώς και μόνο για να ρίξω μια ψήφο και να αποφύγω την απουσία. Σκέψου λίγο τι λες.
Ναι, ο Σπύρος πιστεύω έχει κακό ρόλο κι επειδή με ρωτάς, θα σου πω και τι. Και μάλιστα πως εξηγείται και η ψήφος από μαφιοζό. Τον συγκεκριμένο τον υποπτεύθηκα εξ'αρχής λόγω του τρόπου που έπαιζε. Έφερνε στο κλασσικό ανελέητο σπαμμάρισμα του Σπυράκου, αλλά ήταν απίστευτα πιο προσεγμένο, σαν να μην ήθελε να πειράξει κάποιους. Τι μου θυμίζει αυτό; Τι μου θυμίζει;;; Α, ναι. Κάτι τέτοια κάνουν οι ΔΑ κι επειδή μιλάμε για τον Σπυράκο, είναι πολύ λογικό να έκανε και λάθος στην περίπτωση του θωμά, για να προλάβω την απάντηση σ'αυτό. Άρα, για την μαφία, τι είναι προτιμότερο; Ένας μαφιόζος ή ένας όχι και πολύ καλός ΔΑ;
Από τη δική σου ψήφο όμως, σώθηκε ο Θωμάς. Δηλαδή, αυτό που κάνεις τώρα, με αυτό που λες, είναι ότι ακόμα και ΔΑ να είναι ο Σπυράκος, τότε, αφού και εσύ είσαι ένας από εκείνους που τον ψήφισαν τελευταία στιγμή, είσαι μαφιόζος! Γιατί τον ψήφισες με σκοπό να γλιτώσει ο Θωμάς!
Και να ρωτήσω κάτι: Γιατί αυτό που γράφεις τώρα, δεν το είχες γράψει νωρίτερα, πχ στην πρώτη ψηφοφορία, ότι πιστεύεις πως ο Σπυράκος είναι ΔΑ;
Ποιους θεωρείς εσύ υπόπτους;
Από αυτήν την απάντηση, συμπεραίνω πως τόσο ο tsara, όσο και η Totaled είναι όντως στη μαφία.
Wild_Boy: Αν και με κατηγορούσε, είμαι πεπεισμένη ότι είναι πολίτης. Προσπαθεί να βγάλει άκρη, και φαίνεται ότι έχει μπερδευτεί. ΔΕΝ είναι ο ΔΑ, γι' αυτό κόβω εγώ το κεφάλι μου. Ένας ΔΑ θα ήταν πολύ πολύ πολύ πιο σταθερός, για να μην τραβάει ποτέ τα βλέμματα πάνω του, αλλά έμμεσα να μπερδεύει τους πολίτες. Μόνο που εδώ έχει μπερδευτεί ο ίδιος.
~Melania~: Πολίτης.
Πατρεύς: Οι ψήφοι του είναι όπως να 'ναι. Δεν παρακολουθεί το παιχνίδι, κι αυτό φαίνεται. Απογοητευμένος πολίτης ή απογοητευμένος μαφιόζος; Τείνω στο πρώτο. Ίσως ακόμα και ΑΜ.
Τάσος97: Πολίτης, όπως όλα δείχνουν.
ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Πολύ παράξενο που ο Σπύρος χτες δεν ψήφισε, δεν ξέρω αν έγινε και τόσο τυχαία... Και μάλιστα, χτες είχε κάθε λόγο να ψηφίσει τον Ακριβό, μιας και συνέβαλε στην αποχώρησή του.

Σκεφτείτε το αυτό.
Εξαιτίας του παραπάνω, η ψήφος μου πάει στον
Tsarachaf
Μου βγήκε η πίστη να γράψω όλο αυτό.