Είχα πάει να απλώσω ρούχα να ηρεμήσω

.
Ήρθα πιο ψύχραιμη.
Ήμουν έτοιμη να πειστώ βασικά αλλά αρχίζετε και κατηγορείτε εμένα που θεωρώ οτι έχω αποδείξει πολλάκις σε αυτό το παιχνίδι οτι δεν είμαι με τους κακούς.
Σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά κι εσείς ξαφνικά πέσατε επάνω μου, ακριβώς επειδή δεν είχα πειστεί για τον Θωμά.
Όταν χτες λέει οτι της φαίνομαι αθώα και ξαφνικά επειδή την υποπτεύθηκα έγινα ξαφνικά μαφιόζα "Σύλβια,Στράτος και Ακριβός για μένα." ε σόρρυ αυτό δεν είναι η λογική Μελανία που ξέρω....
Κι εσύ ξαφνικά δεν έβγαλες εμένα ένοχη; Έτσι θα το πάμε;
Όταν εγραφα όλα τα κατεβατά εναντίον του Θωμά (που είναι μαφιόζος έτσι;;;;; ) πίστευα οτι τουλάχιστον η Μελανία θα καταλάβαινε τη λογική μου, παρ' όλα αυτά εκείνη απέφυγε να μου απαντήσει με επιχειρήματα και το μόνο που έλεγε ήταν οτι έχει προαίσθημα για τον Ακριβό.
Αυτή τη λέξη δεν την έχω χρησιμοποιήσει σε αυτό το Παλέρμο

. Με επιχειρήματα έχω στηρίξει την θέση μου, για αυτό μην ξανακούσω ότι χρησιμοποιώ μόνο το ένστικτο μου.
Οκ ακόμα κι αν ο Ακριβός είναι μαφιόζος (που χτες τον είχα και αυτόν στους υπόπτους μου, απλά θεώρησα οτι αν ήταν δολοφόνος δε θα έπαιζε έτσι) δε σημαίνει οτι είμαι κι εγώ μαφιόζα ή ΔΑ, έλεος δηλαδή. Δε με πειράζει καθόλου να φύγει ο τσαφ (εξάλλου και πολίτης να είναι διόλου δε μας βοηθάει).
Βασικά, είναι λογικό να έχει άλλη τακτική αν είναι μαφιόζος, γιατί τώρα τον ξέρουμε πώς επιτελεί στην Μαφία.
Μια ερώτηση προς τον Στράτο ειδικά: Αν ο Τσαφ είναι αθώος (υποθετικά μιλώντας πάντα) ποιοι να τρέξουμε να κρυφτούμε ακριβώς; Είδες πόσα άτομα είμαστε που τον ψηφίζουμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.