Καλός πόλεμος Ριρίκα.
Λοιπόν, μετά τα χθεσινά γεγονότα η Ριρίκα έχει μια μανία να βγάλουμε και τον τσαφ.
Όμως να τα πάρουμε λίγο από την αρχή:
Πώς είχε αρχίσει το "κίνημα" κατά του τσαρατσαφ;
Είχε ο τσαφ κατηγορήσει το Σπυράκο αν θυμάμαι καλά, και άλλαξε τελευταία στιγμή για να σωθεί ο Θωμάς, ο οποίος τελικά αποδείχτηκε δολοφόνος.
Παρ' όλα αυτά, αυτά έγιναν στον πρώτο γύρο οπότε είναι πολύ πιθανόν απλά να μπερδεύτηκε (γι' αυτό και περιμένω ποστ του, για να ξεκαθαρίσω εντελώς τι πιστεύω για τον τσαφ).
Όμως το να βγαίνουν σε ΜΕΓΑΛΗ ψηφοφορία δύο άτομα και να λέτε ότι και οι δύο είναι στους κακούς, ε αυτό παραπάει.
Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια εμμονή με τον τσαφ. Γιατί ντε και καλά θέλετε να βγει. Με πιο επιχείρημα; Αν μου παρουσιάσετε ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ την ενοχή του, με χαρά να τον ψηφίσω. Αλλά όχι να μου λέτε βλακείες για τον πρώτο γύρο. Γιατί εκεί όλα στα τυφλά γίνονται.
Επίσης Ριρίκα, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Μόνο 4 άτομα έβαλα στους υπόπτους. Τη Μελανία, την Έλενα, τον Πατρέα και τη Σπυριδούλα, αν και τώρα πιο ένοχη μου φαίνεσαι εσύ παρά η Σπυριδούλα
Όσο για το ότι είμαι ο ΔΑ, απλά γελείο. Προσπάθησα να βάλω την ταφόπλακα στο Θωμά που ήταν δολοφόνος, και κατά τ' άλλα δεν έχω αρχίσει να λέω για πολλούς ότι αυτοί είναι αθώοι. Μόνο για τον τσαφ. Αυτό μόνο το ενδεχόμενο να είμαστε συγκάτοικοι αφήνει, που ούτε κι αυτό ισχύει...