Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 19:30 Η Himela έγραψε: #521 30-07-13 19:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Λοιπόν για εμένα ο Τσαρας δεν αθωώνεται με την αποχώρηση του Θωμά. Χτες άλλαξε ψήφο για να γίνει ισοπαλία με τον Σπύρο, όπως και στην Δημοσκόπηση ψήφισε Σπύρο. Λόγο της σιγουριάς του Wild δεν τον βάζω στους μαφιόζους αλλά στο νούμερο ένα ύποπτο για ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Τώρα που το λες το σκέφτηκα κι εγώ. Και ήταν τόσο άτυχοι οι δολοφόνοι που έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα μαφιόζο και το ΔΑ τους κι επέλεξαν να θυσιάσουν τον ΔΑ. Βγάζει νόημα λοιπόν κι η ξαφνική στροφή προς σπαι, μια τελευταία προσπάθεια να στραφούν αλλού τα βλέμματα μπας και σωθούν μαφιόζος και ΔΑ; Για να το σκεφτούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 19:32 Ο Wild_Boy έγραψε: #522 30-07-13 19:32 Λοιπόν. Προφανώς και συμφωνώ σε όλα με την Himela. Παρ 'όλα αυτά νομίζω ότι στους Cinefil, Akis_Megara και Πατρεύς κρύβεται μόνο 1/2 δολοφόνους και αυτός είναι ο Πατρέας. Εγώ θα πάω για Πατρέα. JKar καθάρισε λίγο το μυαλό σου. Μην κολλάς. edit: Ξέρω παιδιά, με υποψιάζεστε, αλλά αυτό είναι καθαρά λόγω των κινήσεών μου, οι οποίες σας διαβεβαιώνω ήταν καθαρά για να μπορέσω να βγάλω άκρη. Ας μάθει κάποιος για τον τσαφ και θα δείτε ότι είναι αθώος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 19:34 Ο JKaradakov: #523 30-07-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα που το λες το σκέφτηκα κι εγώ. Και ήταν τόσο άτυχοι οι δολοφόνοι που έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα μαφιόζο και το ΔΑ τους κι επέλεξαν να θυσιάσουν τον ΔΑ. Βγάζει νόημα λοιπόν κι η ξαφνική στροφή προς σπαι, μια τελευταία προσπάθεια να στραφούν αλλού τα βλέμματα μπας και σωθούν μαφιόζος και ΔΑ; Για να το σκεφτούμε κι αυτό. Click για ανάπτυξη... Και αν και δυνατός παίχτης λόγο τον υποχρεώσεών του δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμη ένα "στοιχείο" ίσως προς το γιατί να επέλεξαν αυτόν έναντι του Θωμά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: JKar καθάρισε λίγο το μυαλό σου. Μην κολλάς. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μας πεις γιατί είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Με επιχειρήματα. Αλλιώς είσαστε συγκάτοικοι ή έχεις μπερδευτεί λόγο κάρτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 19:35 Η ~Melania~: #524 30-07-13 19:35 Εγώ παιδιά πρέπει να βγω. Καλή συνέχεια εύχομαι, θα επανέλθω αύριο το πρωί Καλό βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:00 Ο Libertus έγραψε: #525 30-07-13 20:00 Τυπικά η τελική λίστα για απόψε. Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7 aegloswen --> tsarachaf Akis_Megara --> tsarachaf blue_butterfly --> tsarachaf CiNeFiL --> tsarachaf Drama Prinzessin --> thomas l. espeonfan --> Guest 278211 Himela --> thomas l. JKaradakov --> thomas l. Johnnaousa --> tsarachaf Nefeli Graf --> thomas l. Guest 278211 --> tsarachaf thomas l. --> Akis_Megara Totaled --> thomas l. tsarachaf --> Akis_Megara Wild_Boy --> thomas l. x2 ~Melania~ --> tsarachaf Πατρεύς --> tsarachaf Τάσος97 --> tsarachaf Ψήφοι 9 tsarachaf 7 thomas l. 2 Akis Megara 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:01 Ο Libertus έγραψε: #526 30-07-13 20:01 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:05 Ο Wild_Boy έγραψε: #527 30-07-13 20:05 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Και αν και δυνατός παίχτης λόγο τον υποχρεώσεών του δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμη ένα "στοιχείο" ίσως προς το γιατί να επέλεξαν αυτόν έναντι του Θωμά. Μπορείς να μας πεις γιατί είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Με επιχειρήματα. Αλλιώς είσαστε συγκάτοικοι ή έχεις μπερδευτεί λόγο κάρτας. Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Ο Wild_Boy έγραψε: #528 30-07-13 20:07 Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Ο Guest 278211: #529 30-07-13 20:08 Καλά, αυτό δεν το περίμενα καθόλου. Ο Θωμάς μαφιόζος; Τι οδηγίες του δίνατε και έπαιζε έτσι; Εντελώς άτσαλα. Ένας μαφιόζος λιγότερος! Και εδώ είναι το δίλημμα: Πατρεύς ή tsarachaf; Τουλάχιστον ένας από τους δύο ανήκει στη μαφία. Με την τροπή που πήραν τα πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Περιμένουμε μια συμμετοχή στο παιχνίδι, στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε είναι στις ψήφους σας και τίποτα άλλο! Γράψτε κάτι, κατηγορήστε κάποιον, πάρτε θέση. Ακριβός & Θωμάς, ήταν πάντως στο ίδιο φαινομενικά "στρατόπεδο", γιατί ο Ακριβώς ψήφισε τελευταία στιγμή το Σπύρο, για να σωθεί ο Θωμάς. Να ήταν μήπως αθώος ο Ακριβός τελικά; Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:19 Ο Guest 781029: #530 30-07-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Μήπως βιάστηκες λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:29 Ο JKaradakov: #531 30-07-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Click για ανάπτυξη... Μα δεν στον λέω για δολοφόνο. Και γιατί είναι αδύνατον, σε ένα παιχνίδι τα πάντα είναι πιθανά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν ήσουν που θα ψήφιζες aegloswen; Και πάλι πολύ σταθερός είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Ο Wild_Boy έγραψε: #532 30-07-13 21:35 Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Λοιπόν για εμένα ο Τσαρας δεν αθωώνεται με την αποχώρηση του Θωμά. Χτες άλλαξε ψήφο για να γίνει ισοπαλία με τον Σπύρο, όπως και στην Δημοσκόπηση ψήφισε Σπύρο. Λόγο της σιγουριάς του Wild δεν τον βάζω στους μαφιόζους αλλά στο νούμερο ένα ύποπτο για ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Τώρα που το λες το σκέφτηκα κι εγώ. Και ήταν τόσο άτυχοι οι δολοφόνοι που έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα μαφιόζο και το ΔΑ τους κι επέλεξαν να θυσιάσουν τον ΔΑ. Βγάζει νόημα λοιπόν κι η ξαφνική στροφή προς σπαι, μια τελευταία προσπάθεια να στραφούν αλλού τα βλέμματα μπας και σωθούν μαφιόζος και ΔΑ; Για να το σκεφτούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 19:32 Ο Wild_Boy έγραψε: #522 30-07-13 19:32 Λοιπόν. Προφανώς και συμφωνώ σε όλα με την Himela. Παρ 'όλα αυτά νομίζω ότι στους Cinefil, Akis_Megara και Πατρεύς κρύβεται μόνο 1/2 δολοφόνους και αυτός είναι ο Πατρέας. Εγώ θα πάω για Πατρέα. JKar καθάρισε λίγο το μυαλό σου. Μην κολλάς. edit: Ξέρω παιδιά, με υποψιάζεστε, αλλά αυτό είναι καθαρά λόγω των κινήσεών μου, οι οποίες σας διαβεβαιώνω ήταν καθαρά για να μπορέσω να βγάλω άκρη. Ας μάθει κάποιος για τον τσαφ και θα δείτε ότι είναι αθώος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 19:34 Ο JKaradakov: #523 30-07-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα που το λες το σκέφτηκα κι εγώ. Και ήταν τόσο άτυχοι οι δολοφόνοι που έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα μαφιόζο και το ΔΑ τους κι επέλεξαν να θυσιάσουν τον ΔΑ. Βγάζει νόημα λοιπόν κι η ξαφνική στροφή προς σπαι, μια τελευταία προσπάθεια να στραφούν αλλού τα βλέμματα μπας και σωθούν μαφιόζος και ΔΑ; Για να το σκεφτούμε κι αυτό. Click για ανάπτυξη... Και αν και δυνατός παίχτης λόγο τον υποχρεώσεών του δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμη ένα "στοιχείο" ίσως προς το γιατί να επέλεξαν αυτόν έναντι του Θωμά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: JKar καθάρισε λίγο το μυαλό σου. Μην κολλάς. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μας πεις γιατί είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Με επιχειρήματα. Αλλιώς είσαστε συγκάτοικοι ή έχεις μπερδευτεί λόγο κάρτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 19:35 Η ~Melania~: #524 30-07-13 19:35 Εγώ παιδιά πρέπει να βγω. Καλή συνέχεια εύχομαι, θα επανέλθω αύριο το πρωί Καλό βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:00 Ο Libertus έγραψε: #525 30-07-13 20:00 Τυπικά η τελική λίστα για απόψε. Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7 aegloswen --> tsarachaf Akis_Megara --> tsarachaf blue_butterfly --> tsarachaf CiNeFiL --> tsarachaf Drama Prinzessin --> thomas l. espeonfan --> Guest 278211 Himela --> thomas l. JKaradakov --> thomas l. Johnnaousa --> tsarachaf Nefeli Graf --> thomas l. Guest 278211 --> tsarachaf thomas l. --> Akis_Megara Totaled --> thomas l. tsarachaf --> Akis_Megara Wild_Boy --> thomas l. x2 ~Melania~ --> tsarachaf Πατρεύς --> tsarachaf Τάσος97 --> tsarachaf Ψήφοι 9 tsarachaf 7 thomas l. 2 Akis Megara 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:01 Ο Libertus έγραψε: #526 30-07-13 20:01 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:05 Ο Wild_Boy έγραψε: #527 30-07-13 20:05 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Και αν και δυνατός παίχτης λόγο τον υποχρεώσεών του δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμη ένα "στοιχείο" ίσως προς το γιατί να επέλεξαν αυτόν έναντι του Θωμά. Μπορείς να μας πεις γιατί είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Με επιχειρήματα. Αλλιώς είσαστε συγκάτοικοι ή έχεις μπερδευτεί λόγο κάρτας. Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Ο Wild_Boy έγραψε: #528 30-07-13 20:07 Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Ο Guest 278211: #529 30-07-13 20:08 Καλά, αυτό δεν το περίμενα καθόλου. Ο Θωμάς μαφιόζος; Τι οδηγίες του δίνατε και έπαιζε έτσι; Εντελώς άτσαλα. Ένας μαφιόζος λιγότερος! Και εδώ είναι το δίλημμα: Πατρεύς ή tsarachaf; Τουλάχιστον ένας από τους δύο ανήκει στη μαφία. Με την τροπή που πήραν τα πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Περιμένουμε μια συμμετοχή στο παιχνίδι, στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε είναι στις ψήφους σας και τίποτα άλλο! Γράψτε κάτι, κατηγορήστε κάποιον, πάρτε θέση. Ακριβός & Θωμάς, ήταν πάντως στο ίδιο φαινομενικά "στρατόπεδο", γιατί ο Ακριβώς ψήφισε τελευταία στιγμή το Σπύρο, για να σωθεί ο Θωμάς. Να ήταν μήπως αθώος ο Ακριβός τελικά; Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:19 Ο Guest 781029: #530 30-07-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Μήπως βιάστηκες λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:29 Ο JKaradakov: #531 30-07-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Click για ανάπτυξη... Μα δεν στον λέω για δολοφόνο. Και γιατί είναι αδύνατον, σε ένα παιχνίδι τα πάντα είναι πιθανά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν ήσουν που θα ψήφιζες aegloswen; Και πάλι πολύ σταθερός είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Ο Wild_Boy έγραψε: #532 30-07-13 21:35 Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν. Προφανώς και συμφωνώ σε όλα με την Himela. Παρ 'όλα αυτά νομίζω ότι στους Cinefil, Akis_Megara και Πατρεύς κρύβεται μόνο 1/2 δολοφόνους και αυτός είναι ο Πατρέας. Εγώ θα πάω για Πατρέα. JKar καθάρισε λίγο το μυαλό σου. Μην κολλάς. edit: Ξέρω παιδιά, με υποψιάζεστε, αλλά αυτό είναι καθαρά λόγω των κινήσεών μου, οι οποίες σας διαβεβαιώνω ήταν καθαρά για να μπορέσω να βγάλω άκρη. Ας μάθει κάποιος για τον τσαφ και θα δείτε ότι είναι αθώος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 19:34 Ο JKaradakov: #523 30-07-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα που το λες το σκέφτηκα κι εγώ. Και ήταν τόσο άτυχοι οι δολοφόνοι που έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα μαφιόζο και το ΔΑ τους κι επέλεξαν να θυσιάσουν τον ΔΑ. Βγάζει νόημα λοιπόν κι η ξαφνική στροφή προς σπαι, μια τελευταία προσπάθεια να στραφούν αλλού τα βλέμματα μπας και σωθούν μαφιόζος και ΔΑ; Για να το σκεφτούμε κι αυτό. Click για ανάπτυξη... Και αν και δυνατός παίχτης λόγο τον υποχρεώσεών του δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμη ένα "στοιχείο" ίσως προς το γιατί να επέλεξαν αυτόν έναντι του Θωμά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: JKar καθάρισε λίγο το μυαλό σου. Μην κολλάς. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μας πεις γιατί είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Με επιχειρήματα. Αλλιώς είσαστε συγκάτοικοι ή έχεις μπερδευτεί λόγο κάρτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 19:35 Η ~Melania~: #524 30-07-13 19:35 Εγώ παιδιά πρέπει να βγω. Καλή συνέχεια εύχομαι, θα επανέλθω αύριο το πρωί Καλό βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:00 Ο Libertus έγραψε: #525 30-07-13 20:00 Τυπικά η τελική λίστα για απόψε. Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7 aegloswen --> tsarachaf Akis_Megara --> tsarachaf blue_butterfly --> tsarachaf CiNeFiL --> tsarachaf Drama Prinzessin --> thomas l. espeonfan --> Guest 278211 Himela --> thomas l. JKaradakov --> thomas l. Johnnaousa --> tsarachaf Nefeli Graf --> thomas l. Guest 278211 --> tsarachaf thomas l. --> Akis_Megara Totaled --> thomas l. tsarachaf --> Akis_Megara Wild_Boy --> thomas l. x2 ~Melania~ --> tsarachaf Πατρεύς --> tsarachaf Τάσος97 --> tsarachaf Ψήφοι 9 tsarachaf 7 thomas l. 2 Akis Megara 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:01 Ο Libertus έγραψε: #526 30-07-13 20:01 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:05 Ο Wild_Boy έγραψε: #527 30-07-13 20:05 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Και αν και δυνατός παίχτης λόγο τον υποχρεώσεών του δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμη ένα "στοιχείο" ίσως προς το γιατί να επέλεξαν αυτόν έναντι του Θωμά. Μπορείς να μας πεις γιατί είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Με επιχειρήματα. Αλλιώς είσαστε συγκάτοικοι ή έχεις μπερδευτεί λόγο κάρτας. Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Ο Wild_Boy έγραψε: #528 30-07-13 20:07 Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Ο Guest 278211: #529 30-07-13 20:08 Καλά, αυτό δεν το περίμενα καθόλου. Ο Θωμάς μαφιόζος; Τι οδηγίες του δίνατε και έπαιζε έτσι; Εντελώς άτσαλα. Ένας μαφιόζος λιγότερος! Και εδώ είναι το δίλημμα: Πατρεύς ή tsarachaf; Τουλάχιστον ένας από τους δύο ανήκει στη μαφία. Με την τροπή που πήραν τα πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Περιμένουμε μια συμμετοχή στο παιχνίδι, στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε είναι στις ψήφους σας και τίποτα άλλο! Γράψτε κάτι, κατηγορήστε κάποιον, πάρτε θέση. Ακριβός & Θωμάς, ήταν πάντως στο ίδιο φαινομενικά "στρατόπεδο", γιατί ο Ακριβώς ψήφισε τελευταία στιγμή το Σπύρο, για να σωθεί ο Θωμάς. Να ήταν μήπως αθώος ο Ακριβός τελικά; Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:19 Ο Guest 781029: #530 30-07-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Μήπως βιάστηκες λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:29 Ο JKaradakov: #531 30-07-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Click για ανάπτυξη... Μα δεν στον λέω για δολοφόνο. Και γιατί είναι αδύνατον, σε ένα παιχνίδι τα πάντα είναι πιθανά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν ήσουν που θα ψήφιζες aegloswen; Και πάλι πολύ σταθερός είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Ο Wild_Boy έγραψε: #532 30-07-13 21:35 Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα που το λες το σκέφτηκα κι εγώ. Και ήταν τόσο άτυχοι οι δολοφόνοι που έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα μαφιόζο και το ΔΑ τους κι επέλεξαν να θυσιάσουν τον ΔΑ. Βγάζει νόημα λοιπόν κι η ξαφνική στροφή προς σπαι, μια τελευταία προσπάθεια να στραφούν αλλού τα βλέμματα μπας και σωθούν μαφιόζος και ΔΑ; Για να το σκεφτούμε κι αυτό. Click για ανάπτυξη... Και αν και δυνατός παίχτης λόγο τον υποχρεώσεών του δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμη ένα "στοιχείο" ίσως προς το γιατί να επέλεξαν αυτόν έναντι του Θωμά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: JKar καθάρισε λίγο το μυαλό σου. Μην κολλάς. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μας πεις γιατί είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Με επιχειρήματα. Αλλιώς είσαστε συγκάτοικοι ή έχεις μπερδευτεί λόγο κάρτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 19:35 Η ~Melania~: #524 30-07-13 19:35 Εγώ παιδιά πρέπει να βγω. Καλή συνέχεια εύχομαι, θα επανέλθω αύριο το πρωί Καλό βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:00 Ο Libertus έγραψε: #525 30-07-13 20:00 Τυπικά η τελική λίστα για απόψε. Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7 aegloswen --> tsarachaf Akis_Megara --> tsarachaf blue_butterfly --> tsarachaf CiNeFiL --> tsarachaf Drama Prinzessin --> thomas l. espeonfan --> Guest 278211 Himela --> thomas l. JKaradakov --> thomas l. Johnnaousa --> tsarachaf Nefeli Graf --> thomas l. Guest 278211 --> tsarachaf thomas l. --> Akis_Megara Totaled --> thomas l. tsarachaf --> Akis_Megara Wild_Boy --> thomas l. x2 ~Melania~ --> tsarachaf Πατρεύς --> tsarachaf Τάσος97 --> tsarachaf Ψήφοι 9 tsarachaf 7 thomas l. 2 Akis Megara 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:01 Ο Libertus έγραψε: #526 30-07-13 20:01 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:05 Ο Wild_Boy έγραψε: #527 30-07-13 20:05 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Και αν και δυνατός παίχτης λόγο τον υποχρεώσεών του δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμη ένα "στοιχείο" ίσως προς το γιατί να επέλεξαν αυτόν έναντι του Θωμά. Μπορείς να μας πεις γιατί είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Με επιχειρήματα. Αλλιώς είσαστε συγκάτοικοι ή έχεις μπερδευτεί λόγο κάρτας. Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Ο Wild_Boy έγραψε: #528 30-07-13 20:07 Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Ο Guest 278211: #529 30-07-13 20:08 Καλά, αυτό δεν το περίμενα καθόλου. Ο Θωμάς μαφιόζος; Τι οδηγίες του δίνατε και έπαιζε έτσι; Εντελώς άτσαλα. Ένας μαφιόζος λιγότερος! Και εδώ είναι το δίλημμα: Πατρεύς ή tsarachaf; Τουλάχιστον ένας από τους δύο ανήκει στη μαφία. Με την τροπή που πήραν τα πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Περιμένουμε μια συμμετοχή στο παιχνίδι, στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε είναι στις ψήφους σας και τίποτα άλλο! Γράψτε κάτι, κατηγορήστε κάποιον, πάρτε θέση. Ακριβός & Θωμάς, ήταν πάντως στο ίδιο φαινομενικά "στρατόπεδο", γιατί ο Ακριβώς ψήφισε τελευταία στιγμή το Σπύρο, για να σωθεί ο Θωμάς. Να ήταν μήπως αθώος ο Ακριβός τελικά; Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:19 Ο Guest 781029: #530 30-07-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Μήπως βιάστηκες λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:29 Ο JKaradakov: #531 30-07-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Click για ανάπτυξη... Μα δεν στον λέω για δολοφόνο. Και γιατί είναι αδύνατον, σε ένα παιχνίδι τα πάντα είναι πιθανά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν ήσουν που θα ψήφιζες aegloswen; Και πάλι πολύ σταθερός είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Ο Wild_Boy έγραψε: #532 30-07-13 21:35 Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ παιδιά πρέπει να βγω. Καλή συνέχεια εύχομαι, θα επανέλθω αύριο το πρωί Καλό βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:00 Ο Libertus έγραψε: #525 30-07-13 20:00 Τυπικά η τελική λίστα για απόψε. Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7 aegloswen --> tsarachaf Akis_Megara --> tsarachaf blue_butterfly --> tsarachaf CiNeFiL --> tsarachaf Drama Prinzessin --> thomas l. espeonfan --> Guest 278211 Himela --> thomas l. JKaradakov --> thomas l. Johnnaousa --> tsarachaf Nefeli Graf --> thomas l. Guest 278211 --> tsarachaf thomas l. --> Akis_Megara Totaled --> thomas l. tsarachaf --> Akis_Megara Wild_Boy --> thomas l. x2 ~Melania~ --> tsarachaf Πατρεύς --> tsarachaf Τάσος97 --> tsarachaf Ψήφοι 9 tsarachaf 7 thomas l. 2 Akis Megara 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:01 Ο Libertus έγραψε: #526 30-07-13 20:01 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:05 Ο Wild_Boy έγραψε: #527 30-07-13 20:05 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Και αν και δυνατός παίχτης λόγο τον υποχρεώσεών του δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμη ένα "στοιχείο" ίσως προς το γιατί να επέλεξαν αυτόν έναντι του Θωμά. Μπορείς να μας πεις γιατί είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Με επιχειρήματα. Αλλιώς είσαστε συγκάτοικοι ή έχεις μπερδευτεί λόγο κάρτας. Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Ο Wild_Boy έγραψε: #528 30-07-13 20:07 Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Ο Guest 278211: #529 30-07-13 20:08 Καλά, αυτό δεν το περίμενα καθόλου. Ο Θωμάς μαφιόζος; Τι οδηγίες του δίνατε και έπαιζε έτσι; Εντελώς άτσαλα. Ένας μαφιόζος λιγότερος! Και εδώ είναι το δίλημμα: Πατρεύς ή tsarachaf; Τουλάχιστον ένας από τους δύο ανήκει στη μαφία. Με την τροπή που πήραν τα πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Περιμένουμε μια συμμετοχή στο παιχνίδι, στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε είναι στις ψήφους σας και τίποτα άλλο! Γράψτε κάτι, κατηγορήστε κάποιον, πάρτε θέση. Ακριβός & Θωμάς, ήταν πάντως στο ίδιο φαινομενικά "στρατόπεδο", γιατί ο Ακριβώς ψήφισε τελευταία στιγμή το Σπύρο, για να σωθεί ο Θωμάς. Να ήταν μήπως αθώος ο Ακριβός τελικά; Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:19 Ο Guest 781029: #530 30-07-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Μήπως βιάστηκες λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:29 Ο JKaradakov: #531 30-07-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Click για ανάπτυξη... Μα δεν στον λέω για δολοφόνο. Και γιατί είναι αδύνατον, σε ένα παιχνίδι τα πάντα είναι πιθανά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν ήσουν που θα ψήφιζες aegloswen; Και πάλι πολύ σταθερός είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Ο Wild_Boy έγραψε: #532 30-07-13 21:35 Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τυπικά η τελική λίστα για απόψε. Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7 aegloswen --> tsarachaf Akis_Megara --> tsarachaf blue_butterfly --> tsarachaf CiNeFiL --> tsarachaf Drama Prinzessin --> thomas l. espeonfan --> Guest 278211 Himela --> thomas l. JKaradakov --> thomas l. Johnnaousa --> tsarachaf Nefeli Graf --> thomas l. Guest 278211 --> tsarachaf thomas l. --> Akis_Megara Totaled --> thomas l. tsarachaf --> Akis_Megara Wild_Boy --> thomas l. x2 ~Melania~ --> tsarachaf Πατρεύς --> tsarachaf Τάσος97 --> tsarachaf Ψήφοι 9 tsarachaf 7 thomas l. 2 Akis Megara 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:01 Ο Libertus έγραψε: #526 30-07-13 20:01 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:05 Ο Wild_Boy έγραψε: #527 30-07-13 20:05 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Και αν και δυνατός παίχτης λόγο τον υποχρεώσεών του δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμη ένα "στοιχείο" ίσως προς το γιατί να επέλεξαν αυτόν έναντι του Θωμά. Μπορείς να μας πεις γιατί είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Με επιχειρήματα. Αλλιώς είσαστε συγκάτοικοι ή έχεις μπερδευτεί λόγο κάρτας. Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Ο Wild_Boy έγραψε: #528 30-07-13 20:07 Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Ο Guest 278211: #529 30-07-13 20:08 Καλά, αυτό δεν το περίμενα καθόλου. Ο Θωμάς μαφιόζος; Τι οδηγίες του δίνατε και έπαιζε έτσι; Εντελώς άτσαλα. Ένας μαφιόζος λιγότερος! Και εδώ είναι το δίλημμα: Πατρεύς ή tsarachaf; Τουλάχιστον ένας από τους δύο ανήκει στη μαφία. Με την τροπή που πήραν τα πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Περιμένουμε μια συμμετοχή στο παιχνίδι, στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε είναι στις ψήφους σας και τίποτα άλλο! Γράψτε κάτι, κατηγορήστε κάποιον, πάρτε θέση. Ακριβός & Θωμάς, ήταν πάντως στο ίδιο φαινομενικά "στρατόπεδο", γιατί ο Ακριβώς ψήφισε τελευταία στιγμή το Σπύρο, για να σωθεί ο Θωμάς. Να ήταν μήπως αθώος ο Ακριβός τελικά; Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:19 Ο Guest 781029: #530 30-07-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Μήπως βιάστηκες λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:29 Ο JKaradakov: #531 30-07-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Click για ανάπτυξη... Μα δεν στον λέω για δολοφόνο. Και γιατί είναι αδύνατον, σε ένα παιχνίδι τα πάντα είναι πιθανά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν ήσουν που θα ψήφιζες aegloswen; Και πάλι πολύ σταθερός είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Ο Wild_Boy έγραψε: #532 30-07-13 21:35 Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:05 Ο Wild_Boy έγραψε: #527 30-07-13 20:05 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Και αν και δυνατός παίχτης λόγο τον υποχρεώσεών του δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμη ένα "στοιχείο" ίσως προς το γιατί να επέλεξαν αυτόν έναντι του Θωμά. Μπορείς να μας πεις γιατί είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Με επιχειρήματα. Αλλιώς είσαστε συγκάτοικοι ή έχεις μπερδευτεί λόγο κάρτας. Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Ο Wild_Boy έγραψε: #528 30-07-13 20:07 Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Ο Guest 278211: #529 30-07-13 20:08 Καλά, αυτό δεν το περίμενα καθόλου. Ο Θωμάς μαφιόζος; Τι οδηγίες του δίνατε και έπαιζε έτσι; Εντελώς άτσαλα. Ένας μαφιόζος λιγότερος! Και εδώ είναι το δίλημμα: Πατρεύς ή tsarachaf; Τουλάχιστον ένας από τους δύο ανήκει στη μαφία. Με την τροπή που πήραν τα πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Περιμένουμε μια συμμετοχή στο παιχνίδι, στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε είναι στις ψήφους σας και τίποτα άλλο! Γράψτε κάτι, κατηγορήστε κάποιον, πάρτε θέση. Ακριβός & Θωμάς, ήταν πάντως στο ίδιο φαινομενικά "στρατόπεδο", γιατί ο Ακριβώς ψήφισε τελευταία στιγμή το Σπύρο, για να σωθεί ο Θωμάς. Να ήταν μήπως αθώος ο Ακριβός τελικά; Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:19 Ο Guest 781029: #530 30-07-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Μήπως βιάστηκες λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:29 Ο JKaradakov: #531 30-07-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Click για ανάπτυξη... Μα δεν στον λέω για δολοφόνο. Και γιατί είναι αδύνατον, σε ένα παιχνίδι τα πάντα είναι πιθανά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν ήσουν που θα ψήφιζες aegloswen; Και πάλι πολύ σταθερός είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Ο Wild_Boy έγραψε: #532 30-07-13 21:35 Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Και αν και δυνατός παίχτης λόγο τον υποχρεώσεών του δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμη ένα "στοιχείο" ίσως προς το γιατί να επέλεξαν αυτόν έναντι του Θωμά. Μπορείς να μας πεις γιατί είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Με επιχειρήματα. Αλλιώς είσαστε συγκάτοικοι ή έχεις μπερδευτεί λόγο κάρτας. Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Ο Wild_Boy έγραψε: #528 30-07-13 20:07 Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Ο Guest 278211: #529 30-07-13 20:08 Καλά, αυτό δεν το περίμενα καθόλου. Ο Θωμάς μαφιόζος; Τι οδηγίες του δίνατε και έπαιζε έτσι; Εντελώς άτσαλα. Ένας μαφιόζος λιγότερος! Και εδώ είναι το δίλημμα: Πατρεύς ή tsarachaf; Τουλάχιστον ένας από τους δύο ανήκει στη μαφία. Με την τροπή που πήραν τα πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Περιμένουμε μια συμμετοχή στο παιχνίδι, στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε είναι στις ψήφους σας και τίποτα άλλο! Γράψτε κάτι, κατηγορήστε κάποιον, πάρτε θέση. Ακριβός & Θωμάς, ήταν πάντως στο ίδιο φαινομενικά "στρατόπεδο", γιατί ο Ακριβώς ψήφισε τελευταία στιγμή το Σπύρο, για να σωθεί ο Θωμάς. Να ήταν μήπως αθώος ο Ακριβός τελικά; Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:19 Ο Guest 781029: #530 30-07-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Μήπως βιάστηκες λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:29 Ο JKaradakov: #531 30-07-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Click για ανάπτυξη... Μα δεν στον λέω για δολοφόνο. Και γιατί είναι αδύνατον, σε ένα παιχνίδι τα πάντα είναι πιθανά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν ήσουν που θα ψήφιζες aegloswen; Και πάλι πολύ σταθερός είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Ο Wild_Boy έγραψε: #532 30-07-13 21:35 Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Ο Guest 278211: #529 30-07-13 20:08 Καλά, αυτό δεν το περίμενα καθόλου. Ο Θωμάς μαφιόζος; Τι οδηγίες του δίνατε και έπαιζε έτσι; Εντελώς άτσαλα. Ένας μαφιόζος λιγότερος! Και εδώ είναι το δίλημμα: Πατρεύς ή tsarachaf; Τουλάχιστον ένας από τους δύο ανήκει στη μαφία. Με την τροπή που πήραν τα πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Περιμένουμε μια συμμετοχή στο παιχνίδι, στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε είναι στις ψήφους σας και τίποτα άλλο! Γράψτε κάτι, κατηγορήστε κάποιον, πάρτε θέση. Ακριβός & Θωμάς, ήταν πάντως στο ίδιο φαινομενικά "στρατόπεδο", γιατί ο Ακριβώς ψήφισε τελευταία στιγμή το Σπύρο, για να σωθεί ο Θωμάς. Να ήταν μήπως αθώος ο Ακριβός τελικά; Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:19 Ο Guest 781029: #530 30-07-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Μήπως βιάστηκες λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:29 Ο JKaradakov: #531 30-07-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Click για ανάπτυξη... Μα δεν στον λέω για δολοφόνο. Και γιατί είναι αδύνατον, σε ένα παιχνίδι τα πάντα είναι πιθανά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν ήσουν που θα ψήφιζες aegloswen; Και πάλι πολύ σταθερός είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Ο Wild_Boy έγραψε: #532 30-07-13 21:35 Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά, αυτό δεν το περίμενα καθόλου. Ο Θωμάς μαφιόζος; Τι οδηγίες του δίνατε και έπαιζε έτσι; Εντελώς άτσαλα. Ένας μαφιόζος λιγότερος! Και εδώ είναι το δίλημμα: Πατρεύς ή tsarachaf; Τουλάχιστον ένας από τους δύο ανήκει στη μαφία. Με την τροπή που πήραν τα πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Περιμένουμε μια συμμετοχή στο παιχνίδι, στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε είναι στις ψήφους σας και τίποτα άλλο! Γράψτε κάτι, κατηγορήστε κάποιον, πάρτε θέση. Ακριβός & Θωμάς, ήταν πάντως στο ίδιο φαινομενικά "στρατόπεδο", γιατί ο Ακριβώς ψήφισε τελευταία στιγμή το Σπύρο, για να σωθεί ο Θωμάς. Να ήταν μήπως αθώος ο Ακριβός τελικά; Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 20:19 Ο Guest 781029: #530 30-07-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Μήπως βιάστηκες λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:29 Ο JKaradakov: #531 30-07-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Click για ανάπτυξη... Μα δεν στον λέω για δολοφόνο. Και γιατί είναι αδύνατον, σε ένα παιχνίδι τα πάντα είναι πιθανά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν ήσουν που θα ψήφιζες aegloswen; Και πάλι πολύ σταθερός είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Ο Wild_Boy έγραψε: #532 30-07-13 21:35 Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Μήπως βιάστηκες λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:29 Ο JKaradakov: #531 30-07-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Click για ανάπτυξη... Μα δεν στον λέω για δολοφόνο. Και γιατί είναι αδύνατον, σε ένα παιχνίδι τα πάντα είναι πιθανά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν ήσουν που θα ψήφιζες aegloswen; Και πάλι πολύ σταθερός είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Ο Wild_Boy έγραψε: #532 30-07-13 21:35 Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Επειδή είναι αδύνατον να πετύχαμε 2 δολοφόνους. Γι' αυτό. Αρχικά ήταν λόγω ενστίκτου. Αλλά με την αποκάλυψη του ότι ο Θωμάς είναι μαφιόζος.. Click για ανάπτυξη... Μα δεν στον λέω για δολοφόνο. Και γιατί είναι αδύνατον, σε ένα παιχνίδι τα πάντα είναι πιθανά. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω Πατρέα. Δείτε τα τελευταία ποστ της Himela. Εκεί είναι οι λόγοι Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν ήσουν που θα ψήφιζες aegloswen; Και πάλι πολύ σταθερός είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Ο Wild_Boy έγραψε: #532 30-07-13 21:35 Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο JKaradakov: #533 30-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Τότε τι μου λες ρε άνθρωπε ότι είναι ο τσαφ; Προφανώς και αλλάζεις γνώμη. Γιατί όπως λες είναι ένα παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Για Διεφθαρμένο Αστυνομικό στον λέω. Νικάει με τους δολοφόνους αλλά σε κάρτα φαίνεται πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Ο Libertus έγραψε: #534 30-07-13 21:40 Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7 aegloswen Akis_Megara blue_butterfly CiNeFiL Drama Prinzessin --> Πατρεύς espeonfan Himela JKaradakov Johnnaousa Nefeli Graf Guest 278211 Totaled tsarachaf Wild_Boy --> Πατρεύς ~Melania~ Πατρεύς Τάσος97 Ψήφοι 2 Πατρεύς Η Χώρα των Φαντασμάτων Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7 Οριστικές Αποχωρήσεις Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7 _fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7 Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7 Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7 thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία Απουσίες espeonfan #1 Wild_Boy #1 ~Melania~ #1 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^) Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:45 Η Drama Prinzessin: #535 30-07-13 21:45 Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας! Απ' ότι είδα έγιναν πολλά σήμερα, πολλές κάρτες παίχτηκαν, επέστρεψε ο Τάσος και βγήκε επιτέλους άλλος ένας μαφιόζος! Καθώς διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες, με παρεξένεψε ο τρόπος που παίζει ο Πατρέας, είναι πολύ αλλιώτικος από τα παιχνίδια που ήταν αθώος. Σε συνδυασμό με το ποστ της Χιμέλας πιο πάνω, θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι πολύ ενεργή αλλά κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή που θα σταματήσω τα μαθήματα. Spoiler Χιμελίτα χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Η Himela έγραψε: #536 30-07-13 21:59 Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ μωρέλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:11 Ο thomas l.: #537 30-07-13 22:11 Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:13 Η Himela έγραψε: #538 30-07-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: Χιμελα χρονια πολλα και απο μενα οτι επιθυμεις επιστρεφω στον ταφο μου Click για ανάπτυξη... Αν και είναι λίγο σουρεάλ να σου εύχεται χρόνια πολλά ένας...πεθαμένος, νά 'σαι καλά μαφιοζάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:14 Ο Guest 781029: #539 30-07-13 22:14 Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Η Himela έγραψε: #540 30-07-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ψηφίζω Tsarachaf για τους λόγους που τον ψήφισα σήμερα συν το γεγονός οτι φαίνεται πως τον έσωσαν με την άμεση προφυλάκιση από σίγουρη αποχώρηση. Click για ανάπτυξη... Εχμ ό,τι νά 'ναι λέμε μου φαίνεται. Ποιος τον έσωσε ρε Άκη; Είπαν οι δολοφόνοι, δε σκοτώνουμε τώρα το μαφιόζο Θωμά για να σώσουμε το μαφιόζο (όπως λες εσύ) Ακριβό; Μα τα θες και τα λες; Πάνω που πάω να σε αθωώσω... Άντε ας ψηφίσω κι εγώ τώρα τον Πατρέα και αν αύριο γίνει κάτι συνταρακτικό αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.