1)Ωστόσο η Μελανία μου φαίνεται ότι το 'χει ψάξει λίγο παραπάνω.
2)Για Χουακίν δεν θέλω να πιστεψω ότι είναι για 6345332345354353 φορά δολοφόνος,πραγματικά.
1)Μας δουλεύεις ρε aeglo;
2)Για πες μου κι εσύ κι η Μελανία ποια είναι η σωστή απάντηση, να την πω.Την επόμενη φορά που θα γράψετε κάτι τέτοιο δεν θα quotάρω, απλά θα το αφήσω να περάσει έτσι και να δούμε ποιος θα πει ότι "να, δεν μου απάντησε σε αυτό που του είπα"
Στα πιο ουσιώδη:
Είδα λίγο γρήγορα τα μηνύματα των τελευταίων σελίδων και το σημαντικότερο που έχω να συνεισφέρω είναι η εξής σκέψη για τον καραντάκο: Είναι κατά πάσα πιθανότητα αθώος.
Παίζει την κάρτα τόσο νωρίς στην ψηφοφορία και ενώ δεν φαινόταν ότι θα ήταν ο...αγαπημένος των ψηφοφόρων.Με αυτό το τρόπο, τι γίνεται;Ξεκινάνε οι διατυμπανιστές-αθώοι(ξέρετε ποιοι) να τον κατηγορούν ότι "ΝΑΙ, ΜΑ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑΙ, ΟΜΩΣ, ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ" χωρίς να προσπαθούν να σκεφτούν κάτι πιο "στερεό".Γιατί ένας μαφιόζος να ρισκάρει τόσο πολύ τόσο νωρίς μέσα στο γύρο ενώ μάλιστα δεν φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρο κύμα εναντίον και έχει λιγότερες ψήφους από την προπορευόμενη;Περίεργη κίνηση, δεν λέω.Αλλά εμένα δεν με πείθει για κίνηση ενοχής, δηλαδή come on, είναι τόσο προφανές που μοιάζει βλακώδες.Έλεος με τους διατυμπανιστές-αθώους που κολλάνε μόνο στο επιφανειακό(όχι ότι εγώ βρίσκω με τη μια την ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά είδαμε που μας έβγαλε το κράξιμο του πιο επιφανειακά ενόχου->DRAMA,
PIE etc.).
Και αυτός που πάλι συνεχίζει στο ίδιο παιδικό μοτίβο είναι ο...Άκης.Δεν είμαι σίγουρος αν είναι λόγο ασχετοσύνης ή απλά πήρες έναν δρόμο και τον ακολουθείς για να μην εκτεθείς.
Ψηφίζω
ΑΚΗ_ΜΕΓΑΡΑ.
Επίσης: Πέτρο, τώρα που εμφανίστηκες ανανεωμένος και πολυτονικότατος, περιμένω μεγαλύτερη συμμετοχή.Εδώ και 4 μέρες δεν έχεις ποστάρει μήνυμα με παραπάνω από 3 γραμμές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.