Καλημέρα παιδιά.
Επειδή και σήμερα εξακολουθώ να είμαι χάλια, δεν ξέρω πόσο θα μπορέσω να συμμετέχω, αλλά επειδή το παιχνίδι έχει πάρει τέτοια τροπή λέω να παλέψω και σήμερα και ότι γίνει

.
Θα αθωωθώ ψηφίζοντας τον; Nice logic.
Φυσικά και θα αθωωνόσουν έτσι

. Άμα είσαι μαφιόζος-που είσαι αλλά τέλος πάντων- ξέρεις τους κακούς και είναι επόμενο φαινομενικά να μην τους υποστηρίζεις.
Σου είναι δύσκολο να ακολουθήσεις την λογική μου ε; Ίσως γιατί σε έπιασε απροετοίμαστο.
Same here.
Δεν έχω πρόβλημα στο να με κρίνεις, αλλά με επιχειρήματα. Και αυτά που παρουσιάζεις εσύ για εμένα, δεν είναι.
Πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να τα κάνω, και τα δικά σου αντιθέτως είναι ανούσια. Έχω μια θεωρία, την οποία υποστηρίζω με στοιχεία κι εσύ το μόνο που κάνεις είναι να το παίζεις ''θιγμένος''.
Να ακολουθήσω το ρέμα όταν είμαι απο τους πρώτους που τον ψήφισε; Ξανά nice logic.
Σιγά μην ακολουθήσεις και το ποταμάκι.
Εϊναι πάρα πολύ απλό. Δεν τον κατηγόρησες ανοιχτά, αλλά πάντα έλεγες ότι μπορεί να είναι ύποπτος. Μάλιστα υπάρχει ένα ποστ που είναι στους τοπ υπόπτους σου(σ.σ. το ποστ αυτό το επικαλέστηκες χθες και πάλι)
Ωραία, το είπαμε αυτό, μην στεκόμαστε στα ίδια και στα ίδια.
Μάλιστα. Ίσως να μπορείς να μου πεις κάτι αύριο γι'αυτό.
Σε παρακαλώ, επισήμανε μου τι θες να αναλύσω γιατί έχω προβληματάκι σήμερα και δεν δουλεύω πολύ καλά.
Αυτά προς το παρόν, και πάλι καλή σας μέρα.
Edit: Και ο Καραντάκοβ πάει εμφανώς κόντρα στον αυτοκράτορα, που του είχε δώσει ασυλία του Τσαρα. Και όπως όλοι ξέρουμε ο αυτοκράτορας είναι πολίτης και την προηγούμενη φορά είχε δίκιο για τον Πάι. Εγώ παρ'όλα αυτά κρατάω επιφυλάξεις για την κόντρα ''Ακριβού-Ιορδάνη'', γιατί θα μπορούσε να είναι και στημένη.