I know you Game

Εχει μακριά μαλλια, δινει πολυ ωραίες συμβουλές και ειναι καλος χαρακτήρας.

Έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο, στον οποίο δεν κινδυνεύει να τον προσπεράσει κανείς.

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι τόσο μπερδεμένη μέσα της. Ποιό ένστικτο να εμπιστευτεί; Ποιά λογική ν' ακολουθήσει;

Είναι ο τυπος με το ποτάκι στα πάρτυ που χορευει με ολα τα καλα τα κομενάκια και μένουμε οι υπόλοιποι να ξερνάμε τους πασατέμπους στο μπανάκι φορέβερ αλόουν.

Δεν φοβάται όσους τον μισούν. Αυτοί δεν μπορούν να περάσουν την ασπίδα του. Φοβάται αυτούς στους οποίους έχει βγάλει την πανοπλία του. Αυτοί αν τον χτυπησουν, μπορούν και να τον θανατώσουν.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν φοβάται όσους τον μισούν. Αυτοί δεν μπορούν να περάσουν την ασπίδα του. Φοβάται αυτούς στους οποίους έχει βγάλει την πανοπλία του. Αυτοί αν τον χτυπησουν, μπορούν και να τον θανατώσουν.
Μεγας είσαι Θρασύμβουλε και θαυμαστά τα λόγια σου.

Ψαγμενος και του αρέσει να γράφει με italics
She's fun τυπάκι.

Παθαίνει συχνά Harry Styles :P

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι ένας ζωντανός γρίφος. Αν δεν μπορεί η ίδια να τον λύσει, φαντάσου πόσο δύσκολο θα 'ναι για κάποιον άλλο.

Τελευταία επεξεργασία:
οι λέξεις χορεύουν
στο κάλεσμα της γραφής του..
κολλάνε μαζί του
αφού έχουν γίνει ένα πρωτα στην καρδιά του..

Ενα αρκετά μυστήριο μέλος του φόρουμ, δε νομίζω οτι ξέρω κάτι το ιδιαίτερο για αυτήν. Οπότε θα πω οτι εχει μαύρα μαλλιά(τουλάχιστον αυτό βλέπω :P ,βέβαια θα μου πείτε ολη η φωτο μαύρη ειναι...)

Τα ένστικτά της δε παίρνουν από λόγια. Κι όταν είναι να ξυπνήσουν, με πολλή λαχτάρα θα σ' ορμήξουν.

Ενα αρκετά μυστήριο μέλος του φόρουμ, δε νομίζω οτι ξέρω κάτι το ιδιαίτερο για αυτήν. Οπότε θα πω οτι εχει μαύρα μαλλιά(τουλάχιστον αυτό βλέπω :P ,βέβαια θα μου πείτε ολη η φωτο μαύρη ειναι...)
Ζουζούνι, μεγάλο...Ησυχία δεν έχει...:devil:

Βρε, καλό μου, εμένα που είμαι μέσα στο μπλε και βλέπεις και μια στάμνα, με νερό...για την Γκόλφω με περνάς, που πήγε τις κουβέρτες για πλύσιμο στο ποτάμι ; :P

Τα ένστικτά της δε παίρνουν από λόγια. Κι όταν είναι να ξυπνήσουν, με πολλή λαχτάρα θα σ' ορμήξουν.
Τον θες, βρε παιδί μου, τον θες στην καθημερινότητά σου. Τον επιζητάς...Δεν σου χαλάει τη μέρα. Στη φτιάχνει. Και δεν είναι οι καλές κουβέντες του...η υπέροχη πρόθεσή του να σου φτιάξει τη μέρα είναι...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ζουζούνι, μεγάλο...Ησυχία δεν έχει...:devil:

Βρε, καλό μου, εμένα που είμαι μέσα στο μπλε και βλέπεις και μια στάμνα, με νερό...για την Γκόλφω με περνάς, που πήγε τις κουβέρτες για πλύσιμο στο ποτάμι ; :P

Τον θες, βρε παιδί μου, τον θες στην καθημερινότητά σου. Τον επιζητάς...Δεν σου χαλάει τη μέρα. Στη φτιάχνει. Και δεν είναι οι καλές κουβέντες του...η υπέροχη πρόθεσή του να σου φτιάχνει τη μέρα είναι...

Πρεπει να της αρεσει πολυ η θαλασσα η βροχη δεν ξερω βεβαια,παντως μια σχεση με το υγρο στοιχειο θα εχει δεν υπαρχει περιπτωση :bigarmhug

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back