Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.406 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.006 μηνύματα σε 105.847 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 270 άτομα.
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.833 μηνύματα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.177 μηνύματα.
Είναι ο τυπος με το ποτάκι στα πάρτυ που χορευει με ολα τα καλα τα κομενάκια και μένουμε οι υπόλοιποι να ξερνάμε τους πασατέμπους στο μπανάκι φορέβερ αλόουν.
Δεν φοβάται όσους τον μισούν. Αυτοί δεν μπορούν να περάσουν την ασπίδα του. Φοβάται αυτούς στους οποίους έχει βγάλει την πανοπλία του. Αυτοί αν τον χτυπησουν, μπορούν και να τον θανατώσουν.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.177 μηνύματα.
Δεν φοβάται όσους τον μισούν. Αυτοί δεν μπορούν να περάσουν την ασπίδα του. Φοβάται αυτούς στους οποίους έχει βγάλει την πανοπλία του. Αυτοί αν τον χτυπησουν, μπορούν και να τον θανατώσουν.
Ενα αρκετά μυστήριο μέλος του φόρουμ, δε νομίζω οτι ξέρω κάτι το ιδιαίτερο για αυτήν. Οπότε θα πω οτι εχει μαύρα μαλλιά(τουλάχιστον αυτό βλέπω ,βέβαια θα μου πείτε ολη η φωτο μαύρη ειναι...)
Ενα αρκετά μυστήριο μέλος του φόρουμ, δε νομίζω οτι ξέρω κάτι το ιδιαίτερο για αυτήν. Οπότε θα πω οτι εχει μαύρα μαλλιά(τουλάχιστον αυτό βλέπω ,βέβαια θα μου πείτε ολη η φωτο μαύρη ειναι...)
Βρε, καλό μου, εμένα που είμαι μέσα στο μπλε και βλέπεις και μια στάμνα, με νερό...για την Γκόλφω με περνάς, που πήγε τις κουβέρτες για πλύσιμο στο ποτάμι ;
Τον θες, βρε παιδί μου, τον θες στην καθημερινότητά σου. Τον επιζητάς...Δεν σου χαλάει τη μέρα. Στη φτιάχνει. Και δεν είναι οι καλές κουβέντες του...η υπέροχη πρόθεσή του να σου φτιάξει τη μέρα είναι...
Βρε, καλό μου, εμένα που είμαι μέσα στο μπλε και βλέπεις και μια στάμνα, με νερό...για την Γκόλφω με περνάς, που πήγε τις κουβέρτες για πλύσιμο στο ποτάμι ;
Τον θες, βρε παιδί μου, τον θες στην καθημερινότητά σου. Τον επιζητάς...Δεν σου χαλάει τη μέρα. Στη φτιάχνει. Και δεν είναι οι καλές κουβέντες του...η υπέροχη πρόθεσή του να σου φτιάχνει τη μέρα είναι...
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.