Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:36 Η Italian dream...: #41 20-12-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Tickle: me too! Το είχα ακούσει παλιά και το έξαχνα και πρόσφατα το βρήκα ξανά!! Μετά άκουγα eros , κακές συνήθειες! Click για ανάπτυξη... Εγω όταν πρωτοξεκίνησα τα ιταλικα, 3-4 χρονια πριν, η καθηγητρια μου μου εβαλε το La solitudine για μια ασκηση.. Και πορωθηκα, μετα ακουγα συνεχεια Pausini.. Μετα εγινα και παραμενω φανατικη Eros Ramazzoti, ενω στην πορεία ανακάλυψα κι άλλους πολλούς (Luciano Ligabue, Tiziano Ferro κλπ)... Αλλα το μακραν αγαπημενο αγαπημενο, αυτο που εχει λιωσει το youtube να παιζει καθημερινά για χάρη μου, ειναι το solo ieri, και της Pausini το in assenza di te, που τα ακουω επι 3 χρονια ανελλειπώς κάθε μέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:41 Η Tickle έγραψε: #42 23-12-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εγω όταν πρωτοξεκίνησα τα ιταλικα, 3-4 χρονια πριν, η καθηγητρια μου μου εβαλε το La solitudine για μια ασκηση.. Και πορωθηκα, μετα ακουγα συνεχεια Pausini.. Μετα εγινα και παραμενω φανατικη Eros Ramazzoti, ενω στην πορεία ανακάλυψα κι άλλους πολλούς (Luciano Ligabue, Tiziano Ferro κλπ)... Αλλα το μακραν αγαπημενο αγαπημενο, αυτο που εχει λιωσει το youtube να παιζει καθημερινά για χάρη μου, ειναι το solo ieri, και της Pausini το in assenza di te, που τα ακουω επι 3 χρονια ανελλειπώς κάθε μέρα.. Click για ανάπτυξη... Eμένα ήταν το πρώτο ιταλικό τραγούδι που είχα ακούσει και μου άρεσε πολύ, χωρίς να ξέρω καθόλου τι λέει μοναχά απο την μελωδία! Εγώ φέτος ξεκίνησα, μετά απο καιρό που ήθελα, να μάθω ιταλικά!Εύκολα φαίνονται, ελπίζω να μην αλλάξω άποψη στα επόμενα μαθήματα!Για να τα συνηθίσω ακούω και έναν ιταλικό σταθμό, που έχει όλα τα ''αστέρια'' της ιταλικής μουσικής, αυτόν τον Ligabue δεν τον θυμάμαι αλλά τεσπά Έχω πετύχει πολλές φορές αυτό και μου άρεσε μπορώ να πω. υγΑπαντώ μετά απο μέρες αλλά τώρα πρόλαβα, γιορτές γαρ! Το δεύτερο τραγούδι που έβαλες εγώ το ακούω συνήθως στα αγγλικά, έτσι δεν το ήξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fylakas Νεοφερμένο μέλος Ο fylakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 21:40 Ο fylakas έγραψε: #43 23-12-13 21:40 Τα πιο ωραια ιταλικα τραγουδια ειναι του ραμαζοτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2014 στις 23:17 Η Tickle έγραψε: #44 01-01-14 23:17 [/URL] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:56 Η venividivici: #45 02-01-14 18:56 Toto Cutugno - L'Italiano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 19:47 Η Tickle έγραψε: #46 02-01-14 19:47 Andrea Bocelli-Con te partiro Tiziano Ferro-Il regalo piu grande Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2014 Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:50 Η Tickle έγραψε: #47 06-01-14 19:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η IreneGr έγραψε: #48 07-01-14 10:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:27 Η Tickle έγραψε: #49 11-01-14 22:27 Και για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 00:52 Ο timonierhs: #50 12-01-14 00:52 Ένα κομμάτι που θυμήθηκα τώρα είναι απο την πολύ ωραία και καλή τραγουδίστρια Iliriana Oxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2014 στις 15:46 Η Tickle έγραψε: #51 21-01-14 15:46 ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:32 Η IreneGr έγραψε: #52 08-02-14 18:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tickle: me too! Το είχα ακούσει παλιά και το έξαχνα και πρόσφατα το βρήκα ξανά!! Μετά άκουγα eros , κακές συνήθειες! Click για ανάπτυξη... Εγω όταν πρωτοξεκίνησα τα ιταλικα, 3-4 χρονια πριν, η καθηγητρια μου μου εβαλε το La solitudine για μια ασκηση.. Και πορωθηκα, μετα ακουγα συνεχεια Pausini.. Μετα εγινα και παραμενω φανατικη Eros Ramazzoti, ενω στην πορεία ανακάλυψα κι άλλους πολλούς (Luciano Ligabue, Tiziano Ferro κλπ)... Αλλα το μακραν αγαπημενο αγαπημενο, αυτο που εχει λιωσει το youtube να παιζει καθημερινά για χάρη μου, ειναι το solo ieri, και της Pausini το in assenza di te, που τα ακουω επι 3 χρονια ανελλειπώς κάθε μέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:41 Η Tickle έγραψε: #42 23-12-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εγω όταν πρωτοξεκίνησα τα ιταλικα, 3-4 χρονια πριν, η καθηγητρια μου μου εβαλε το La solitudine για μια ασκηση.. Και πορωθηκα, μετα ακουγα συνεχεια Pausini.. Μετα εγινα και παραμενω φανατικη Eros Ramazzoti, ενω στην πορεία ανακάλυψα κι άλλους πολλούς (Luciano Ligabue, Tiziano Ferro κλπ)... Αλλα το μακραν αγαπημενο αγαπημενο, αυτο που εχει λιωσει το youtube να παιζει καθημερινά για χάρη μου, ειναι το solo ieri, και της Pausini το in assenza di te, που τα ακουω επι 3 χρονια ανελλειπώς κάθε μέρα.. Click για ανάπτυξη... Eμένα ήταν το πρώτο ιταλικό τραγούδι που είχα ακούσει και μου άρεσε πολύ, χωρίς να ξέρω καθόλου τι λέει μοναχά απο την μελωδία! Εγώ φέτος ξεκίνησα, μετά απο καιρό που ήθελα, να μάθω ιταλικά!Εύκολα φαίνονται, ελπίζω να μην αλλάξω άποψη στα επόμενα μαθήματα!Για να τα συνηθίσω ακούω και έναν ιταλικό σταθμό, που έχει όλα τα ''αστέρια'' της ιταλικής μουσικής, αυτόν τον Ligabue δεν τον θυμάμαι αλλά τεσπά Έχω πετύχει πολλές φορές αυτό και μου άρεσε μπορώ να πω. υγΑπαντώ μετά απο μέρες αλλά τώρα πρόλαβα, γιορτές γαρ! Το δεύτερο τραγούδι που έβαλες εγώ το ακούω συνήθως στα αγγλικά, έτσι δεν το ήξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fylakas Νεοφερμένο μέλος Ο fylakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 21:40 Ο fylakas έγραψε: #43 23-12-13 21:40 Τα πιο ωραια ιταλικα τραγουδια ειναι του ραμαζοτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2014 στις 23:17 Η Tickle έγραψε: #44 01-01-14 23:17 [/URL] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:56 Η venividivici: #45 02-01-14 18:56 Toto Cutugno - L'Italiano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 19:47 Η Tickle έγραψε: #46 02-01-14 19:47 Andrea Bocelli-Con te partiro Tiziano Ferro-Il regalo piu grande Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2014 Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:50 Η Tickle έγραψε: #47 06-01-14 19:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η IreneGr έγραψε: #48 07-01-14 10:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:27 Η Tickle έγραψε: #49 11-01-14 22:27 Και για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 00:52 Ο timonierhs: #50 12-01-14 00:52 Ένα κομμάτι που θυμήθηκα τώρα είναι απο την πολύ ωραία και καλή τραγουδίστρια Iliriana Oxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2014 στις 15:46 Η Tickle έγραψε: #51 21-01-14 15:46 ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:32 Η IreneGr έγραψε: #52 08-02-14 18:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εγω όταν πρωτοξεκίνησα τα ιταλικα, 3-4 χρονια πριν, η καθηγητρια μου μου εβαλε το La solitudine για μια ασκηση.. Και πορωθηκα, μετα ακουγα συνεχεια Pausini.. Μετα εγινα και παραμενω φανατικη Eros Ramazzoti, ενω στην πορεία ανακάλυψα κι άλλους πολλούς (Luciano Ligabue, Tiziano Ferro κλπ)... Αλλα το μακραν αγαπημενο αγαπημενο, αυτο που εχει λιωσει το youtube να παιζει καθημερινά για χάρη μου, ειναι το solo ieri, και της Pausini το in assenza di te, που τα ακουω επι 3 χρονια ανελλειπώς κάθε μέρα.. Click για ανάπτυξη... Eμένα ήταν το πρώτο ιταλικό τραγούδι που είχα ακούσει και μου άρεσε πολύ, χωρίς να ξέρω καθόλου τι λέει μοναχά απο την μελωδία! Εγώ φέτος ξεκίνησα, μετά απο καιρό που ήθελα, να μάθω ιταλικά!Εύκολα φαίνονται, ελπίζω να μην αλλάξω άποψη στα επόμενα μαθήματα!Για να τα συνηθίσω ακούω και έναν ιταλικό σταθμό, που έχει όλα τα ''αστέρια'' της ιταλικής μουσικής, αυτόν τον Ligabue δεν τον θυμάμαι αλλά τεσπά Έχω πετύχει πολλές φορές αυτό και μου άρεσε μπορώ να πω. υγΑπαντώ μετά απο μέρες αλλά τώρα πρόλαβα, γιορτές γαρ! Το δεύτερο τραγούδι που έβαλες εγώ το ακούω συνήθως στα αγγλικά, έτσι δεν το ήξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fylakas Νεοφερμένο μέλος Ο fylakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 21:40 Ο fylakas έγραψε: #43 23-12-13 21:40 Τα πιο ωραια ιταλικα τραγουδια ειναι του ραμαζοτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2014 στις 23:17 Η Tickle έγραψε: #44 01-01-14 23:17 [/URL] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:56 Η venividivici: #45 02-01-14 18:56 Toto Cutugno - L'Italiano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 19:47 Η Tickle έγραψε: #46 02-01-14 19:47 Andrea Bocelli-Con te partiro Tiziano Ferro-Il regalo piu grande Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2014 Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:50 Η Tickle έγραψε: #47 06-01-14 19:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η IreneGr έγραψε: #48 07-01-14 10:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:27 Η Tickle έγραψε: #49 11-01-14 22:27 Και για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 00:52 Ο timonierhs: #50 12-01-14 00:52 Ένα κομμάτι που θυμήθηκα τώρα είναι απο την πολύ ωραία και καλή τραγουδίστρια Iliriana Oxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2014 στις 15:46 Η Tickle έγραψε: #51 21-01-14 15:46 ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:32 Η IreneGr έγραψε: #52 08-02-14 18:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα πιο ωραια ιταλικα τραγουδια ειναι του ραμαζοτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2014 στις 23:17 Η Tickle έγραψε: #44 01-01-14 23:17 [/URL] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:56 Η venividivici: #45 02-01-14 18:56 Toto Cutugno - L'Italiano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 19:47 Η Tickle έγραψε: #46 02-01-14 19:47 Andrea Bocelli-Con te partiro Tiziano Ferro-Il regalo piu grande Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2014 Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:50 Η Tickle έγραψε: #47 06-01-14 19:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η IreneGr έγραψε: #48 07-01-14 10:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:27 Η Tickle έγραψε: #49 11-01-14 22:27 Και για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 00:52 Ο timonierhs: #50 12-01-14 00:52 Ένα κομμάτι που θυμήθηκα τώρα είναι απο την πολύ ωραία και καλή τραγουδίστρια Iliriana Oxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2014 στις 15:46 Η Tickle έγραψε: #51 21-01-14 15:46 ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:32 Η IreneGr έγραψε: #52 08-02-14 18:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[/URL] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:56 Η venividivici: #45 02-01-14 18:56 Toto Cutugno - L'Italiano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 19:47 Η Tickle έγραψε: #46 02-01-14 19:47 Andrea Bocelli-Con te partiro Tiziano Ferro-Il regalo piu grande Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2014 Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:50 Η Tickle έγραψε: #47 06-01-14 19:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η IreneGr έγραψε: #48 07-01-14 10:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:27 Η Tickle έγραψε: #49 11-01-14 22:27 Και για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 00:52 Ο timonierhs: #50 12-01-14 00:52 Ένα κομμάτι που θυμήθηκα τώρα είναι απο την πολύ ωραία και καλή τραγουδίστρια Iliriana Oxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2014 στις 15:46 Η Tickle έγραψε: #51 21-01-14 15:46 ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:32 Η IreneGr έγραψε: #52 08-02-14 18:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Toto Cutugno - L'Italiano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 19:47 Η Tickle έγραψε: #46 02-01-14 19:47 Andrea Bocelli-Con te partiro Tiziano Ferro-Il regalo piu grande Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2014 Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:50 Η Tickle έγραψε: #47 06-01-14 19:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η IreneGr έγραψε: #48 07-01-14 10:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:27 Η Tickle έγραψε: #49 11-01-14 22:27 Και για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 00:52 Ο timonierhs: #50 12-01-14 00:52 Ένα κομμάτι που θυμήθηκα τώρα είναι απο την πολύ ωραία και καλή τραγουδίστρια Iliriana Oxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2014 στις 15:46 Η Tickle έγραψε: #51 21-01-14 15:46 ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:32 Η IreneGr έγραψε: #52 08-02-14 18:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Andrea Bocelli-Con te partiro Tiziano Ferro-Il regalo piu grande Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:50 Η Tickle έγραψε: #47 06-01-14 19:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η IreneGr έγραψε: #48 07-01-14 10:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:27 Η Tickle έγραψε: #49 11-01-14 22:27 Και για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 00:52 Ο timonierhs: #50 12-01-14 00:52 Ένα κομμάτι που θυμήθηκα τώρα είναι απο την πολύ ωραία και καλή τραγουδίστρια Iliriana Oxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2014 στις 15:46 Η Tickle έγραψε: #51 21-01-14 15:46 ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:32 Η IreneGr έγραψε: #52 08-02-14 18:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η IreneGr έγραψε: #48 07-01-14 10:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:27 Η Tickle έγραψε: #49 11-01-14 22:27 Και για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 00:52 Ο timonierhs: #50 12-01-14 00:52 Ένα κομμάτι που θυμήθηκα τώρα είναι απο την πολύ ωραία και καλή τραγουδίστρια Iliriana Oxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2014 στις 15:46 Η Tickle έγραψε: #51 21-01-14 15:46 ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:32 Η IreneGr έγραψε: #52 08-02-14 18:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:27 Η Tickle έγραψε: #49 11-01-14 22:27 Και για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 00:52 Ο timonierhs: #50 12-01-14 00:52 Ένα κομμάτι που θυμήθηκα τώρα είναι απο την πολύ ωραία και καλή τραγουδίστρια Iliriana Oxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2014 στις 15:46 Η Tickle έγραψε: #51 21-01-14 15:46 ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:32 Η IreneGr έγραψε: #52 08-02-14 18:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 00:52 Ο timonierhs: #50 12-01-14 00:52 Ένα κομμάτι που θυμήθηκα τώρα είναι απο την πολύ ωραία και καλή τραγουδίστρια Iliriana Oxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2014 στις 15:46 Η Tickle έγραψε: #51 21-01-14 15:46 ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:32 Η IreneGr έγραψε: #52 08-02-14 18:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα κομμάτι που θυμήθηκα τώρα είναι απο την πολύ ωραία και καλή τραγουδίστρια Iliriana Oxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2014 στις 15:46 Η Tickle έγραψε: #51 21-01-14 15:46 ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:32 Η IreneGr έγραψε: #52 08-02-14 18:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:32 Η IreneGr έγραψε: #52 08-02-14 18:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:11 Ο Guest 986132: #53 28-08-17 17:11 Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Madreblu - Certamente Luca Carboni Farfallina Marco Masini - Perchè Lo Fai Nada - Ma Che Freddo Fa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 17:56 Η Ερις έγραψε: #54 28-08-17 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2017 στις 19:24 Η methexys έγραψε: #55 28-08-17 19:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 00:51 Η Ερις έγραψε: #56 29-08-17 00:51 Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2017 στις 12:04 Ο Guest 986132: #57 29-08-17 12:04 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος! Spoiler Click για ανάπτυξη... Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ! 4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα. Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα. Le Masque - Marcel Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme Franco Battiato - La Cura Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:33 Ο akikos έγραψε: #58 29-08-17 22:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander American Economist Kate1914 giannhs2001 Maria_Xagorari Nikos 7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:37 Ο akikos έγραψε: #59 29-08-17 22:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2017 στις 22:47 Ο akikos έγραψε: #60 29-08-17 22:47 To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
To άκουσα από την ταινία L`ORA LEGALE και μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.