Italian dream...
Διάσημο μέλος
me too! Το είχα ακούσει παλιά και το έξαχνα και πρόσφατα το βρήκα ξανά!!
Μετά άκουγα eros , κακές συνήθειες!
Εγω όταν πρωτοξεκίνησα τα ιταλικα, 3-4 χρονια πριν, η καθηγητρια μου μου εβαλε το La solitudine για μια ασκηση.. Και πορωθηκα, μετα ακουγα συνεχεια Pausini.. Μετα εγινα και παραμενω φανατικη Eros Ramazzoti, ενω στην πορεία ανακάλυψα κι άλλους πολλούς (Luciano Ligabue, Tiziano Ferro κλπ)... Αλλα το μακραν αγαπημενο αγαπημενο, αυτο που εχει λιωσει το youtube να παιζει καθημερινά για χάρη μου, ειναι το solo ieri, και της Pausini το in assenza di te, που τα ακουω επι 3 χρονια ανελλειπώς κάθε μέρα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eμένα ήταν το πρώτο ιταλικό τραγούδι που είχα ακούσει και μου άρεσε πολύ, χωρίς να ξέρω καθόλου τι λέει μοναχά απο την μελωδία! Εγώ φέτος ξεκίνησα, μετά απο καιρό που ήθελα, να μάθω ιταλικά!Εύκολα φαίνονται, ελπίζω να μην αλλάξω άποψη στα επόμενα μαθήματα!Για να τα συνηθίσω ακούω και έναν ιταλικό σταθμό, που έχει όλα τα ''αστέρια'' της ιταλικής μουσικής, αυτόν τον Ligabue δεν τον θυμάμαι αλλά τεσπάΕγω όταν πρωτοξεκίνησα τα ιταλικα, 3-4 χρονια πριν, η καθηγητρια μου μου εβαλε το La solitudine για μια ασκηση.. Και πορωθηκα, μετα ακουγα συνεχεια Pausini.. Μετα εγινα και παραμενω φανατικη Eros Ramazzoti, ενω στην πορεία ανακάλυψα κι άλλους πολλούς (Luciano Ligabue, Tiziano Ferro κλπ)... Αλλα το μακραν αγαπημενο αγαπημενο, αυτο που εχει λιωσει το youtube να παιζει καθημερινά για χάρη μου, ειναι το solo ieri, και της Pausini το in assenza di te, που τα ακουω επι 3 χρονια ανελλειπώς κάθε μέρα..
Έχω πετύχει πολλές φορές αυτό και μου άρεσε μπορώ να πω.
υγΑπαντώ μετά απο μέρες αλλά τώρα πρόλαβα, γιορτές γαρ!
Το δεύτερο τραγούδι που έβαλες εγώ το ακούω συνήθως στα αγγλικά, έτσι δεν το ήξερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fylakas
Νεοφερμένος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
IreneGr
Δραστήριο μέλος
Και για να μην ξεχνιόμαστε!
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
ελπίζω να μην φάνηκε πολύ ότι μ'αρέσει ο Eros!
IreneGr
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης
Luca Carboni Farfallina
Marco Masini - Perchè Lo Fai
Nada - Ma Che Freddo Fa
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ερις
Περιβόητο μέλος
Guest 986132
Επισκέπτης
Έπειτα από πρόσκληση.. η ιταλική λίστα της Έριδος!
Είσαι ωραία και μετράς! Σ' ευχαριστώ!
4/10 τ' άγνωστα τραγούδια, απ' τα οποία ξεχώρισα ιδιαιτέρως τα "acqua e sale" και "liberta". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι αγαπημένα, μ' εξαίρεση την εκδοχή από Donatello, καθώς μόνο από Ornella το ήξερα μέχρι τώρα.
Και για να μην είμαι off topic, ας σκαρώσω κι εγώ μια μικρή λίστα.
Le Masque - Marcel
Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme
Franco Battiato - La Cura
Nicola Di Bari - Chitarra Suona Più Piano
akikos
Επιφανές μέλος
akikos
Επιφανές μέλος
akikos
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.