Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2012 στις 14:31 Η Drymenia έγραψε: #61 12-06-12 14:31 1)Η μητέρα μου να ήταν εδώ 2)Να υποστηρίζω περισσότερο τα πιστεύω μου και να μην επηρεάζομαι από απόψεις άλλων 3)Να είχαμε καλύτερη οικονομική κατάσταση(εντάξει καλή είναι και τώρα...αλλά...) 4)Να περάσω στη σχολη που θέλω πραγματικά 5)Να ζήσω ευτυχισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Η Deutsch... Lover: #62 13-06-12 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: 1)Η μητέρα μου να ήταν εδώ 2)Να υποστηρίζω περισσότερο τα πιστεύω μου και να μην επηρεάζομαι από απόψεις άλλων 3)Να είχαμε καλύτερη οικονομική κατάσταση(εντάξει καλή είναι και τώρα...αλλά...) 4)Να περάσω στη σχολη που θέλω πραγματικά 5)Να ζήσω ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα πραγματα..... σου ευχομαι και να ζησεις μια ομορφη ζωη και να περασεις στην σχολη που θες! οσο για την οικονομικη ανεση.... δεν σου λεω τιποτα γιατι ετσι πως παμε.... αν και τα χρηματα ερχονται τελευταια πρωτηα η οικογεινεια, μετα η αγαπη, μετα η καριερα και μετα τα χρηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 17:17 Η Drymenia έγραψε: #63 13-06-12 17:17 Σ'ευχαριστώ πολύ sweetymt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 12:23 Η Deutsch... Lover: #64 14-06-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Σ'ευχαριστώ πολύ sweetymt Click για ανάπτυξη... παρακαλω τιποτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2012 στις 13:24 Η Deutsch... Lover: #65 20-06-12 13:24 1) να ηταν εδω η αδελφη μου.... 2) να μπορουσα να ξεφυγω για λιγο απο την πραγματικοτητα! 3) να ημουν μια εκδρομη με τους κολλητους μου.... Εκει στο Βερολινο που αγαπαμε! 4) να μπορουσα να παω το Σαββατο στην δωρεα- βιβλιων στο εμπορικο κεντρο! ( αν και ειναι μεσα στα Τρικαλα δεν το βλεπω να πηγαινω!) 5) να σταματουσαν ολοι οι ξενοι να μας σνομπαρουν γι αυτη την κατασταση που ζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouz93 Νεοφερμένο μέλος Η annouz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 19:53 Η annouz93 έγραψε: #66 21-06-12 19:53 1) Θα έκανα τα αδύνατα δυνατά και θα πήγαινα για ΠΑΝΤΑ Λαμία 2) Θα έπηζα τους γονείς μου να με αφήναν να πάω Μύκονο με την παρέα μου 3) Θα γύριζα πίσω το χρόνο και δεν θα έκανα όλες αυτές τις τρομερές βλακείες που έκανα!!! 4) Θα πήγαινα Αθήνα και θα έκανα καλλιτεχνικό γυμνάσιο! 5) Θα ήθελα να έχω διάσημους γονείς! 6) Δεν θα εγκατέλειπα ποτέ τον κολλητό μου γιατί τον αγαπώ πολύ και είναι το άλλο μου μισό! 7) Θα έφευγα από αυτό το κωλόνησο! (Αίγινα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:36 Η Dalian έγραψε: #67 22-06-12 15:36 Καταρχάς, μιλάμε για απτές αλλαγές ή ιδεατές αλλαγές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Deutsch... Lover: #68 22-06-12 15:42 1) Να ημουν σε μια παραλια τωρα... 2) δεν αντεχω αλλο ΕΔΩ!!! 3) να μαθαινα γιατι με χτυπησες πισωπλατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 16:32 Η LiViNGtheLiFE: #69 23-06-12 16:32 1) χώρα! ή μάλλον όχι... θα έδιωχνα όλους τους στενόμυαλους out of my damned country! 2) θα έδιωχνα όλους τους διεφθαρμένους out of my damned country! 3) oι δήθεν, οι υποκριτές, οι ανήθικοι, θα είχαν βέβαια την ίδια τύχη. 4) ; 5) ENJOY THE UTOPIA! αλλά επειδή δεν παίζει (βέβαια στοχεύουμε στο τέλειο αλλά να είμαστε και ρεαλιστές) ας γίνουμε η καλύτερη "version" του εαυτού μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 17:00 Η Loreley έγραψε: #70 23-06-12 17:00 Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 11:30 Η Deutsch... Lover: #71 24-06-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η Loreley έγραψε: #72 24-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1)Η μητέρα μου να ήταν εδώ 2)Να υποστηρίζω περισσότερο τα πιστεύω μου και να μην επηρεάζομαι από απόψεις άλλων 3)Να είχαμε καλύτερη οικονομική κατάσταση(εντάξει καλή είναι και τώρα...αλλά...) 4)Να περάσω στη σχολη που θέλω πραγματικά 5)Να ζήσω ευτυχισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Η Deutsch... Lover: #62 13-06-12 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: 1)Η μητέρα μου να ήταν εδώ 2)Να υποστηρίζω περισσότερο τα πιστεύω μου και να μην επηρεάζομαι από απόψεις άλλων 3)Να είχαμε καλύτερη οικονομική κατάσταση(εντάξει καλή είναι και τώρα...αλλά...) 4)Να περάσω στη σχολη που θέλω πραγματικά 5)Να ζήσω ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα πραγματα..... σου ευχομαι και να ζησεις μια ομορφη ζωη και να περασεις στην σχολη που θες! οσο για την οικονομικη ανεση.... δεν σου λεω τιποτα γιατι ετσι πως παμε.... αν και τα χρηματα ερχονται τελευταια πρωτηα η οικογεινεια, μετα η αγαπη, μετα η καριερα και μετα τα χρηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 17:17 Η Drymenia έγραψε: #63 13-06-12 17:17 Σ'ευχαριστώ πολύ sweetymt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 12:23 Η Deutsch... Lover: #64 14-06-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Σ'ευχαριστώ πολύ sweetymt Click για ανάπτυξη... παρακαλω τιποτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2012 στις 13:24 Η Deutsch... Lover: #65 20-06-12 13:24 1) να ηταν εδω η αδελφη μου.... 2) να μπορουσα να ξεφυγω για λιγο απο την πραγματικοτητα! 3) να ημουν μια εκδρομη με τους κολλητους μου.... Εκει στο Βερολινο που αγαπαμε! 4) να μπορουσα να παω το Σαββατο στην δωρεα- βιβλιων στο εμπορικο κεντρο! ( αν και ειναι μεσα στα Τρικαλα δεν το βλεπω να πηγαινω!) 5) να σταματουσαν ολοι οι ξενοι να μας σνομπαρουν γι αυτη την κατασταση που ζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouz93 Νεοφερμένο μέλος Η annouz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 19:53 Η annouz93 έγραψε: #66 21-06-12 19:53 1) Θα έκανα τα αδύνατα δυνατά και θα πήγαινα για ΠΑΝΤΑ Λαμία 2) Θα έπηζα τους γονείς μου να με αφήναν να πάω Μύκονο με την παρέα μου 3) Θα γύριζα πίσω το χρόνο και δεν θα έκανα όλες αυτές τις τρομερές βλακείες που έκανα!!! 4) Θα πήγαινα Αθήνα και θα έκανα καλλιτεχνικό γυμνάσιο! 5) Θα ήθελα να έχω διάσημους γονείς! 6) Δεν θα εγκατέλειπα ποτέ τον κολλητό μου γιατί τον αγαπώ πολύ και είναι το άλλο μου μισό! 7) Θα έφευγα από αυτό το κωλόνησο! (Αίγινα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:36 Η Dalian έγραψε: #67 22-06-12 15:36 Καταρχάς, μιλάμε για απτές αλλαγές ή ιδεατές αλλαγές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Deutsch... Lover: #68 22-06-12 15:42 1) Να ημουν σε μια παραλια τωρα... 2) δεν αντεχω αλλο ΕΔΩ!!! 3) να μαθαινα γιατι με χτυπησες πισωπλατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 16:32 Η LiViNGtheLiFE: #69 23-06-12 16:32 1) χώρα! ή μάλλον όχι... θα έδιωχνα όλους τους στενόμυαλους out of my damned country! 2) θα έδιωχνα όλους τους διεφθαρμένους out of my damned country! 3) oι δήθεν, οι υποκριτές, οι ανήθικοι, θα είχαν βέβαια την ίδια τύχη. 4) ; 5) ENJOY THE UTOPIA! αλλά επειδή δεν παίζει (βέβαια στοχεύουμε στο τέλειο αλλά να είμαστε και ρεαλιστές) ας γίνουμε η καλύτερη "version" του εαυτού μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 17:00 Η Loreley έγραψε: #70 23-06-12 17:00 Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 11:30 Η Deutsch... Lover: #71 24-06-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η Loreley έγραψε: #72 24-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: 1)Η μητέρα μου να ήταν εδώ 2)Να υποστηρίζω περισσότερο τα πιστεύω μου και να μην επηρεάζομαι από απόψεις άλλων 3)Να είχαμε καλύτερη οικονομική κατάσταση(εντάξει καλή είναι και τώρα...αλλά...) 4)Να περάσω στη σχολη που θέλω πραγματικά 5)Να ζήσω ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα πραγματα..... σου ευχομαι και να ζησεις μια ομορφη ζωη και να περασεις στην σχολη που θες! οσο για την οικονομικη ανεση.... δεν σου λεω τιποτα γιατι ετσι πως παμε.... αν και τα χρηματα ερχονται τελευταια πρωτηα η οικογεινεια, μετα η αγαπη, μετα η καριερα και μετα τα χρηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 17:17 Η Drymenia έγραψε: #63 13-06-12 17:17 Σ'ευχαριστώ πολύ sweetymt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 12:23 Η Deutsch... Lover: #64 14-06-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Σ'ευχαριστώ πολύ sweetymt Click για ανάπτυξη... παρακαλω τιποτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2012 στις 13:24 Η Deutsch... Lover: #65 20-06-12 13:24 1) να ηταν εδω η αδελφη μου.... 2) να μπορουσα να ξεφυγω για λιγο απο την πραγματικοτητα! 3) να ημουν μια εκδρομη με τους κολλητους μου.... Εκει στο Βερολινο που αγαπαμε! 4) να μπορουσα να παω το Σαββατο στην δωρεα- βιβλιων στο εμπορικο κεντρο! ( αν και ειναι μεσα στα Τρικαλα δεν το βλεπω να πηγαινω!) 5) να σταματουσαν ολοι οι ξενοι να μας σνομπαρουν γι αυτη την κατασταση που ζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouz93 Νεοφερμένο μέλος Η annouz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 19:53 Η annouz93 έγραψε: #66 21-06-12 19:53 1) Θα έκανα τα αδύνατα δυνατά και θα πήγαινα για ΠΑΝΤΑ Λαμία 2) Θα έπηζα τους γονείς μου να με αφήναν να πάω Μύκονο με την παρέα μου 3) Θα γύριζα πίσω το χρόνο και δεν θα έκανα όλες αυτές τις τρομερές βλακείες που έκανα!!! 4) Θα πήγαινα Αθήνα και θα έκανα καλλιτεχνικό γυμνάσιο! 5) Θα ήθελα να έχω διάσημους γονείς! 6) Δεν θα εγκατέλειπα ποτέ τον κολλητό μου γιατί τον αγαπώ πολύ και είναι το άλλο μου μισό! 7) Θα έφευγα από αυτό το κωλόνησο! (Αίγινα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:36 Η Dalian έγραψε: #67 22-06-12 15:36 Καταρχάς, μιλάμε για απτές αλλαγές ή ιδεατές αλλαγές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Deutsch... Lover: #68 22-06-12 15:42 1) Να ημουν σε μια παραλια τωρα... 2) δεν αντεχω αλλο ΕΔΩ!!! 3) να μαθαινα γιατι με χτυπησες πισωπλατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 16:32 Η LiViNGtheLiFE: #69 23-06-12 16:32 1) χώρα! ή μάλλον όχι... θα έδιωχνα όλους τους στενόμυαλους out of my damned country! 2) θα έδιωχνα όλους τους διεφθαρμένους out of my damned country! 3) oι δήθεν, οι υποκριτές, οι ανήθικοι, θα είχαν βέβαια την ίδια τύχη. 4) ; 5) ENJOY THE UTOPIA! αλλά επειδή δεν παίζει (βέβαια στοχεύουμε στο τέλειο αλλά να είμαστε και ρεαλιστές) ας γίνουμε η καλύτερη "version" του εαυτού μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 17:00 Η Loreley έγραψε: #70 23-06-12 17:00 Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 11:30 Η Deutsch... Lover: #71 24-06-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η Loreley έγραψε: #72 24-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ'ευχαριστώ πολύ sweetymt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 12:23 Η Deutsch... Lover: #64 14-06-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Σ'ευχαριστώ πολύ sweetymt Click για ανάπτυξη... παρακαλω τιποτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2012 στις 13:24 Η Deutsch... Lover: #65 20-06-12 13:24 1) να ηταν εδω η αδελφη μου.... 2) να μπορουσα να ξεφυγω για λιγο απο την πραγματικοτητα! 3) να ημουν μια εκδρομη με τους κολλητους μου.... Εκει στο Βερολινο που αγαπαμε! 4) να μπορουσα να παω το Σαββατο στην δωρεα- βιβλιων στο εμπορικο κεντρο! ( αν και ειναι μεσα στα Τρικαλα δεν το βλεπω να πηγαινω!) 5) να σταματουσαν ολοι οι ξενοι να μας σνομπαρουν γι αυτη την κατασταση που ζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouz93 Νεοφερμένο μέλος Η annouz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 19:53 Η annouz93 έγραψε: #66 21-06-12 19:53 1) Θα έκανα τα αδύνατα δυνατά και θα πήγαινα για ΠΑΝΤΑ Λαμία 2) Θα έπηζα τους γονείς μου να με αφήναν να πάω Μύκονο με την παρέα μου 3) Θα γύριζα πίσω το χρόνο και δεν θα έκανα όλες αυτές τις τρομερές βλακείες που έκανα!!! 4) Θα πήγαινα Αθήνα και θα έκανα καλλιτεχνικό γυμνάσιο! 5) Θα ήθελα να έχω διάσημους γονείς! 6) Δεν θα εγκατέλειπα ποτέ τον κολλητό μου γιατί τον αγαπώ πολύ και είναι το άλλο μου μισό! 7) Θα έφευγα από αυτό το κωλόνησο! (Αίγινα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:36 Η Dalian έγραψε: #67 22-06-12 15:36 Καταρχάς, μιλάμε για απτές αλλαγές ή ιδεατές αλλαγές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Deutsch... Lover: #68 22-06-12 15:42 1) Να ημουν σε μια παραλια τωρα... 2) δεν αντεχω αλλο ΕΔΩ!!! 3) να μαθαινα γιατι με χτυπησες πισωπλατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 16:32 Η LiViNGtheLiFE: #69 23-06-12 16:32 1) χώρα! ή μάλλον όχι... θα έδιωχνα όλους τους στενόμυαλους out of my damned country! 2) θα έδιωχνα όλους τους διεφθαρμένους out of my damned country! 3) oι δήθεν, οι υποκριτές, οι ανήθικοι, θα είχαν βέβαια την ίδια τύχη. 4) ; 5) ENJOY THE UTOPIA! αλλά επειδή δεν παίζει (βέβαια στοχεύουμε στο τέλειο αλλά να είμαστε και ρεαλιστές) ας γίνουμε η καλύτερη "version" του εαυτού μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 17:00 Η Loreley έγραψε: #70 23-06-12 17:00 Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 11:30 Η Deutsch... Lover: #71 24-06-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η Loreley έγραψε: #72 24-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Σ'ευχαριστώ πολύ sweetymt Click για ανάπτυξη... παρακαλω τιποτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2012 στις 13:24 Η Deutsch... Lover: #65 20-06-12 13:24 1) να ηταν εδω η αδελφη μου.... 2) να μπορουσα να ξεφυγω για λιγο απο την πραγματικοτητα! 3) να ημουν μια εκδρομη με τους κολλητους μου.... Εκει στο Βερολινο που αγαπαμε! 4) να μπορουσα να παω το Σαββατο στην δωρεα- βιβλιων στο εμπορικο κεντρο! ( αν και ειναι μεσα στα Τρικαλα δεν το βλεπω να πηγαινω!) 5) να σταματουσαν ολοι οι ξενοι να μας σνομπαρουν γι αυτη την κατασταση που ζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouz93 Νεοφερμένο μέλος Η annouz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 19:53 Η annouz93 έγραψε: #66 21-06-12 19:53 1) Θα έκανα τα αδύνατα δυνατά και θα πήγαινα για ΠΑΝΤΑ Λαμία 2) Θα έπηζα τους γονείς μου να με αφήναν να πάω Μύκονο με την παρέα μου 3) Θα γύριζα πίσω το χρόνο και δεν θα έκανα όλες αυτές τις τρομερές βλακείες που έκανα!!! 4) Θα πήγαινα Αθήνα και θα έκανα καλλιτεχνικό γυμνάσιο! 5) Θα ήθελα να έχω διάσημους γονείς! 6) Δεν θα εγκατέλειπα ποτέ τον κολλητό μου γιατί τον αγαπώ πολύ και είναι το άλλο μου μισό! 7) Θα έφευγα από αυτό το κωλόνησο! (Αίγινα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:36 Η Dalian έγραψε: #67 22-06-12 15:36 Καταρχάς, μιλάμε για απτές αλλαγές ή ιδεατές αλλαγές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Deutsch... Lover: #68 22-06-12 15:42 1) Να ημουν σε μια παραλια τωρα... 2) δεν αντεχω αλλο ΕΔΩ!!! 3) να μαθαινα γιατι με χτυπησες πισωπλατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 16:32 Η LiViNGtheLiFE: #69 23-06-12 16:32 1) χώρα! ή μάλλον όχι... θα έδιωχνα όλους τους στενόμυαλους out of my damned country! 2) θα έδιωχνα όλους τους διεφθαρμένους out of my damned country! 3) oι δήθεν, οι υποκριτές, οι ανήθικοι, θα είχαν βέβαια την ίδια τύχη. 4) ; 5) ENJOY THE UTOPIA! αλλά επειδή δεν παίζει (βέβαια στοχεύουμε στο τέλειο αλλά να είμαστε και ρεαλιστές) ας γίνουμε η καλύτερη "version" του εαυτού μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 17:00 Η Loreley έγραψε: #70 23-06-12 17:00 Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 11:30 Η Deutsch... Lover: #71 24-06-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η Loreley έγραψε: #72 24-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) να ηταν εδω η αδελφη μου.... 2) να μπορουσα να ξεφυγω για λιγο απο την πραγματικοτητα! 3) να ημουν μια εκδρομη με τους κολλητους μου.... Εκει στο Βερολινο που αγαπαμε! 4) να μπορουσα να παω το Σαββατο στην δωρεα- βιβλιων στο εμπορικο κεντρο! ( αν και ειναι μεσα στα Τρικαλα δεν το βλεπω να πηγαινω!) 5) να σταματουσαν ολοι οι ξενοι να μας σνομπαρουν γι αυτη την κατασταση που ζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouz93 Νεοφερμένο μέλος Η annouz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 19:53 Η annouz93 έγραψε: #66 21-06-12 19:53 1) Θα έκανα τα αδύνατα δυνατά και θα πήγαινα για ΠΑΝΤΑ Λαμία 2) Θα έπηζα τους γονείς μου να με αφήναν να πάω Μύκονο με την παρέα μου 3) Θα γύριζα πίσω το χρόνο και δεν θα έκανα όλες αυτές τις τρομερές βλακείες που έκανα!!! 4) Θα πήγαινα Αθήνα και θα έκανα καλλιτεχνικό γυμνάσιο! 5) Θα ήθελα να έχω διάσημους γονείς! 6) Δεν θα εγκατέλειπα ποτέ τον κολλητό μου γιατί τον αγαπώ πολύ και είναι το άλλο μου μισό! 7) Θα έφευγα από αυτό το κωλόνησο! (Αίγινα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:36 Η Dalian έγραψε: #67 22-06-12 15:36 Καταρχάς, μιλάμε για απτές αλλαγές ή ιδεατές αλλαγές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Deutsch... Lover: #68 22-06-12 15:42 1) Να ημουν σε μια παραλια τωρα... 2) δεν αντεχω αλλο ΕΔΩ!!! 3) να μαθαινα γιατι με χτυπησες πισωπλατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 16:32 Η LiViNGtheLiFE: #69 23-06-12 16:32 1) χώρα! ή μάλλον όχι... θα έδιωχνα όλους τους στενόμυαλους out of my damned country! 2) θα έδιωχνα όλους τους διεφθαρμένους out of my damned country! 3) oι δήθεν, οι υποκριτές, οι ανήθικοι, θα είχαν βέβαια την ίδια τύχη. 4) ; 5) ENJOY THE UTOPIA! αλλά επειδή δεν παίζει (βέβαια στοχεύουμε στο τέλειο αλλά να είμαστε και ρεαλιστές) ας γίνουμε η καλύτερη "version" του εαυτού μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 17:00 Η Loreley έγραψε: #70 23-06-12 17:00 Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 11:30 Η Deutsch... Lover: #71 24-06-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η Loreley έγραψε: #72 24-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) Θα έκανα τα αδύνατα δυνατά και θα πήγαινα για ΠΑΝΤΑ Λαμία 2) Θα έπηζα τους γονείς μου να με αφήναν να πάω Μύκονο με την παρέα μου 3) Θα γύριζα πίσω το χρόνο και δεν θα έκανα όλες αυτές τις τρομερές βλακείες που έκανα!!! 4) Θα πήγαινα Αθήνα και θα έκανα καλλιτεχνικό γυμνάσιο! 5) Θα ήθελα να έχω διάσημους γονείς! 6) Δεν θα εγκατέλειπα ποτέ τον κολλητό μου γιατί τον αγαπώ πολύ και είναι το άλλο μου μισό! 7) Θα έφευγα από αυτό το κωλόνησο! (Αίγινα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:36 Η Dalian έγραψε: #67 22-06-12 15:36 Καταρχάς, μιλάμε για απτές αλλαγές ή ιδεατές αλλαγές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Deutsch... Lover: #68 22-06-12 15:42 1) Να ημουν σε μια παραλια τωρα... 2) δεν αντεχω αλλο ΕΔΩ!!! 3) να μαθαινα γιατι με χτυπησες πισωπλατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 16:32 Η LiViNGtheLiFE: #69 23-06-12 16:32 1) χώρα! ή μάλλον όχι... θα έδιωχνα όλους τους στενόμυαλους out of my damned country! 2) θα έδιωχνα όλους τους διεφθαρμένους out of my damned country! 3) oι δήθεν, οι υποκριτές, οι ανήθικοι, θα είχαν βέβαια την ίδια τύχη. 4) ; 5) ENJOY THE UTOPIA! αλλά επειδή δεν παίζει (βέβαια στοχεύουμε στο τέλειο αλλά να είμαστε και ρεαλιστές) ας γίνουμε η καλύτερη "version" του εαυτού μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 17:00 Η Loreley έγραψε: #70 23-06-12 17:00 Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 11:30 Η Deutsch... Lover: #71 24-06-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η Loreley έγραψε: #72 24-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταρχάς, μιλάμε για απτές αλλαγές ή ιδεατές αλλαγές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Deutsch... Lover: #68 22-06-12 15:42 1) Να ημουν σε μια παραλια τωρα... 2) δεν αντεχω αλλο ΕΔΩ!!! 3) να μαθαινα γιατι με χτυπησες πισωπλατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 16:32 Η LiViNGtheLiFE: #69 23-06-12 16:32 1) χώρα! ή μάλλον όχι... θα έδιωχνα όλους τους στενόμυαλους out of my damned country! 2) θα έδιωχνα όλους τους διεφθαρμένους out of my damned country! 3) oι δήθεν, οι υποκριτές, οι ανήθικοι, θα είχαν βέβαια την ίδια τύχη. 4) ; 5) ENJOY THE UTOPIA! αλλά επειδή δεν παίζει (βέβαια στοχεύουμε στο τέλειο αλλά να είμαστε και ρεαλιστές) ας γίνουμε η καλύτερη "version" του εαυτού μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 17:00 Η Loreley έγραψε: #70 23-06-12 17:00 Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 11:30 Η Deutsch... Lover: #71 24-06-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η Loreley έγραψε: #72 24-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) Να ημουν σε μια παραλια τωρα... 2) δεν αντεχω αλλο ΕΔΩ!!! 3) να μαθαινα γιατι με χτυπησες πισωπλατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 16:32 Η LiViNGtheLiFE: #69 23-06-12 16:32 1) χώρα! ή μάλλον όχι... θα έδιωχνα όλους τους στενόμυαλους out of my damned country! 2) θα έδιωχνα όλους τους διεφθαρμένους out of my damned country! 3) oι δήθεν, οι υποκριτές, οι ανήθικοι, θα είχαν βέβαια την ίδια τύχη. 4) ; 5) ENJOY THE UTOPIA! αλλά επειδή δεν παίζει (βέβαια στοχεύουμε στο τέλειο αλλά να είμαστε και ρεαλιστές) ας γίνουμε η καλύτερη "version" του εαυτού μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 17:00 Η Loreley έγραψε: #70 23-06-12 17:00 Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 11:30 Η Deutsch... Lover: #71 24-06-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η Loreley έγραψε: #72 24-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) χώρα! ή μάλλον όχι... θα έδιωχνα όλους τους στενόμυαλους out of my damned country! 2) θα έδιωχνα όλους τους διεφθαρμένους out of my damned country! 3) oι δήθεν, οι υποκριτές, οι ανήθικοι, θα είχαν βέβαια την ίδια τύχη. 4) ; 5) ENJOY THE UTOPIA! αλλά επειδή δεν παίζει (βέβαια στοχεύουμε στο τέλειο αλλά να είμαστε και ρεαλιστές) ας γίνουμε η καλύτερη "version" του εαυτού μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 17:00 Η Loreley έγραψε: #70 23-06-12 17:00 Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 11:30 Η Deutsch... Lover: #71 24-06-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η Loreley έγραψε: #72 24-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 11:30 Η Deutsch... Lover: #71 24-06-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η Loreley έγραψε: #72 24-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Μάλλον το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να μην ζούσα στην Ελλάδα. Αλλά που θα πάει, σε λίγα χρόνια πιστεύω να το καταφέρω και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η Loreley έγραψε: #72 24-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Μαζι σου! Σου το ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Η Deutsch... Lover: #73 24-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να το καταφέρεις και εσύ! Click για ανάπτυξη... σε χιλιοευχαριστω Ιωαννα! Μακαρι το ονειρο και των δυο να γινει πραγματικοτητα αργα ή γρηγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Η Loony έγραψε: #74 24-06-12 21:00 1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. δεν θα γεννιόμουν 2,3,4,5 δεν θα χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeingDead Νεοφερμένο μέλος Η Κλεοπάτρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 01:28 Η BeingDead: #75 25-06-12 01:28 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 Η Deutsch... Lover: #76 25-06-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BeingDead: 1. Θα ηθελα να ειχα μακρυ μαλλι 2. Θα ηθελα να ειχα λιγοτερο αγχος 3. Θα ηθελα να ειχα λεφτα πολλαααααααααα 4. Θα ηθελα να ειχα πιο πολυ στηθος 5. Δν βρισκω Click για ανάπτυξη... Κλεοπατρα! για το 1) Υπαρχει λυση μεγαλωσε το για το 2) στο ευχομαι! γισα το 3) αμφιβαλω αν εχει και κανεις ( - τους υπουργους κλπ) και για το 4) δεν ειναι αναγκαστικο! αλλες εχουν αλλες δεν εχουν εσυ μπορει να εχεις κατι αλλο που αλλοι δεν εχουν δεν ειναι τα παντα η εξωτερικη εμφανιση και ιδικα το στηθος κοιτα και τον ψυχικο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο Σπυρακος (^^): #77 25-06-12 20:25 1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1.Φιλους 2.Συνηθειες 3.Σπιτι 4.Καθηγητες 5.Επιλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2012 στις 01:04 Η εμμα_τριντεντ: #78 08-07-12 01:04 1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. το screenshot στο κινητό 2. το χρώμα των νυχιών μου 3. το μάκρος των μαλλιών μου 4. μερικούς από τους following στο twitter 5. το χρώμα του δέρματός μου σε λίγο πιο μαυρισμένο αλλά τέσπα, life goes on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avisitor Νεοφερμένο μέλος Η Avisitor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 22:50 Η Avisitor έγραψε: #79 12-07-12 22:50 1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
1. θα ηθελα να ειχα διαφορετικους συγγενεις 2. θα ηθελα να ζω αλλου 3. θα ηθελα να ειχα μερικα διαφορετικα χαρακτηριστικα εμφανισιακα 4. θα ηθελα να ειχα σπουδασει κατι αλλο 5. θα ηθελα να ειχα κανει διαφορετικες επιλογες σε καποια θεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2012 στις 04:01 Ο Rempeskes: #80 13-07-12 04:01 5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
5 πραγματα που θα αλλαζες στη ζωη σου Click για ανάπτυξη... 1) θα αλλαζα το 2) 2) θα αλλαζα το 3) 3) θα αλλαζα το 4) 4) θα αλλαζα το 5) 5) θα αλλαζα το 1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.