bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Valder :Μπράβο σου που το παραδέχεσαι έστω και μετά απο 6 χρόνια όπως λες! Υπόδειγμα ας είναι αυτή η φράση σου! Απλά υποκλίνομαι!
Υγ: 6 χρόνια είναι ΠΟΛΥ πάντως... Μαζόχας ο τύπος (συγγνώμη αλλά δεν άντεξα. Καλοπροαίρετα το λεω ε! ) Τέσπα, κάθε ευτυχία να χετε!
Δεν τον βασάνιζα με την εννοια να του ψηνω το ψαρι στα χείλη απλα΄δε ήθελα,κάναμε παρέα μετά απο κάποιο διάστημα και απλα ΄΄ετυχε περυσι το καλοκαίρι και τα φτιάξαμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
actaestfaboula
Νεοφερμένος
1. να σταματήσω τις κραιπάλες κ τις καταχρήσεις
2. να κάνω πιο συχνά σεξ
3. να μειώσω το άγχος
4. να αρχίσω πάλι να ζωγραφίζω
5. να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι με ένα σάκο στη πλάτη,όπως συνήθιζα παλιότερα
αυτά,επειδή υπάρχει το όριο των 5...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος
2. Την δουλειά μου
3. Την πόλη που μένω (δεν μπορώ άλλο Αθήνα μπούχτισα!)
4. Το αμάξι μου (θέλω καινούργιοοοοο)
5. .....και άλλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
1)δεν θα είχα περάσει εξαρχής στην θεολογία και δεν θα'χανα 3χρόνια μέχρι να καταλήξω τι θέλω να κάνω πραγματικά..
2)θα με ενδιέφερε από ελάχιστα έως καθόλου η γνώμη των άλλων...
3)θα είχα χειριστεί λίγο διαφορετικά ορισμένες καταστάσεις...
4)θα ήθελα να έχω πάρα πολλά λεφτά για να πηγαίνω διαρκώς ταξίδια και να παίρνω πολλά δώρα στους ανθρώπους που αγαπάω+εντάξει,θα'κανα και καμια σπατάλη παραπάνω για'μένα.. ..αλλά πού τέτοια τύχη...
5)θα ήθελα να μπορώ να παίζω τέλεια κιθάρα,ντραμς και πιάνο...
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Maggie
Περιβόητο μέλος
2. Θα έπαυα να ήμουν τόσο αγχώδες άτομο
3. Θα μάθαινα χορό
4. Θα μάθαινα ισπανικά και άλλες πολλές γλώσσες
5. εεεε....δεν μου έρχεται κάτι τώρα
prime
Πολύ δραστήριο μέλος
2) να κόψω το κάπνισμα
3) να διάβαζα περισσότερο
4) να ταξίδευα περισσότερο
5) και φυσικά να είχα περισσότερα χρήματα
roumana
Διάσημο μέλος
underwater
Περιβόητο μέλος
2. Να ήμουν πιο σοβαρή στα ερωτικά μου η ίδια.
3. Αλλά και πιο τυχερή και να έβρισκα έναν όμορφο, έξυπνο, ρομαντικό που να μην είναι Γάλλος και λίγο μεγαλύτερος από 21.
4. Κάτι προσωπικό.
5. Μην είμαστε και αχάριστοι.
neraidoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
2.να μαθαινα αλλες δυο γλωσσες
3.να ημουν λιγοτερο αγχωτικη
4.να ημουν παντα καλα με τον ερωτα της ζωης μου...
5.σε ενα τελειο φοβερο σπιτι ...στην Α μερικη!
(σταματηστε με γιατι θα γραφω και αλλα!)
Subject to change
e-steki.gr Founder
1. Θα με έκανα σούπερ επιτυχημένη επαγγελματικά με δική μου εταιρεία, με μπόλικους υπαλλήλους, με παγκόσμια φήμη και με πελάτες τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου που θα πήγαινε αστεράτα.
2. Θα έκανα τον Πάνο να περάσει πρώτος στη σχολή που θέλει, να την τελειώσει με 10 και να ανοίξουμε μαζί εταιρεία.
3. Θα μου έδινα ένα πτυχίο αρχιτεκτονικής με καλό βαθμό, για το κύρος.
4. Θα μου έδινα εκπληκτικό ταλέντο στη ζωγραφική (αν και δεν θέλω να γίνω ζωγράφος θα με βοηθούσε στη δουλειά μου)
5. Θα μου έδινα όσο περισσότερο IQ μπορούσα (όσο και να χεις ποτέ δεν είναι αρκετό, σαν τα λεφτά ένα πράγμα )
(αφού δεν υπάρχει φραγμός γιατί να μην ζητήσω τα μέγιστα; )
1. Τα φοιτητικά μου χρόνια: μπορούσα να είχα κάνει πολλάαα παραπάνω...
2. Τις συγκατοίκους μου: βρωμιάρες και ψυχρές...
3. Θα είχα κάνει πιο πολλά μασάζ στην Κίνα!!
4. Πιο πολύ και καλό Kung fu στην καθημερινότητά μου!!
5. Το διδακτορικό που ονειρεύομαι με τα λεφτά που θέλω τώρα!
travel_lover
Διάσημο μέλος
1. το άγχος μου
2. να ζούσα πληρέστερα τα φοιτητικά τα χρόνια
3. (χμμ... άρχισα να ζορίζομαι, τι άλλο να είχα τους φίλους μου εδώ
4. να γινόταν το σούπερ θαύμα να μην έκλεινε το αγαπημένο μου σχολείο (τραγική ιστορία)
5. να είχα πάρει πτυχίο στο εξωτερικό
να πω κ κάτι που δεν θα άλλαζα με τίποτα;;; τα μαθητικά μου χρόνια κ την κολλητή μου!
dimidola
Εκκολαπτόμενο μέλος
1)είχα αλλάξει όταν ήθελα σχολείο
2)είχα πάει κατασκήνωση
3)δεν προσπαθούσα πάντα να ελέγχω και να προβλέπω τις καταστάσεις
4)είχα κάνει κάποια πράγματα νωρίτερα
5)είχα κάνει κάποια πράγματα αργότερα
καταλάβατε τίποτα; σημασία έχει ότι κατάλαβα εγώ... λολ
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
2.Το άγχος μου
Τπτ άλλο!
Isiliel
Επιφανές μέλος
ΟΥΑΟΥ!!
1. Θα είχα δικό μου αυτό το σπίτι, κατά προτίμηση σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος.
2. Θα είχα δουλειά σχετική με τη φωτογραφία και τη ζωγραφική.
3. Θα εξασφάλιζα ότι θα ζω μέχρι να μεγαλώσει η κόρη μου και να μου κάνει εγγονάκι ώστε να μπορώ να είμαι πάντα στο πλευρό της.
4. Θα είχα τόσα χρήματα ώστε να μην αγχώνομαι με τα οικονομικά μου.
5. Θα έβρισκα τον άντρα των ονείρων μου ακριβώς όπως τον έχω φανταστεί και θα ήμουν η γυναίκα των ονείρων του...(οκ dream on! )
BONUS WISH: Θα πήγαινα ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία στον τόπο που γυρίστηκε ταινία το αγαπημένο μου παραμύθι....αχχχ...
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
Το Lord of the Rings;BONUS WISH: Θα πήγαινα ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία στον τόπο που γυρίστηκε ταινία το αγαπημένο μου παραμύθι....αχχχ...
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος
1. Αντιμετώπιζα διαφορετικά όλες τις καταστάσεις...
2. Δεν ήμουν τόσο ανασφαλής...
3. Ήμουν ανεξάρτητη...
4. Είχα καλύτερο βαθμό απολυτηρίου λυκείου...
5. Αν είχα τελειώσει αγγλικά κ ισπανικά...
Demelene
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.