Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 19:21 Η Agaphbou έγραψε: #861 07-01-20 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Καθόλου γενναιόδωρη! Ακριβώς αυτό που αισθάνομαι λέω! ΄Αντε θα παίξω και μια τελευταία φορά για χάρη σου (στα πρότυπα της Αγάπης). 1)΄Εχω πάει στη Βενετία. 2) Κάνω το λιγότερο μια φορά μπάνιο την ημέρα. 3) Ζεσταίνομαι εύκολα και ακόμα και τον χειμώνα ντύνομαι ελαφρά. Click για ανάπτυξη... Φακ όντως παίζω δύσκολα. Δεν έχω ιδέα τι ν' απαντήσω, αλλά για κάποιον άκρως περίεργο λόγο μου κάνεις για κρυουλιάρα, οπότε θα πω το 3! Παρεμπιπτόντως, αλήθεια βγάζεις αυτά που λέει ο Goddamnright. He is right, God dammit! Edit: Τώρα είδα ότι είχες ήδη αποκαλύψει ποιο είναι το ψέμα και πάλι το βρήκα χαχαχαχαχαχαχα Άστο Λενω, σ ευχαριστούμε που επανέφερες τo thread παρόλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 19:22 Η Agaphbou έγραψε: #862 07-01-20 19:22 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πες κανένα πιο ειδικό, όπως προηγούμενοι like βάζω πολύ αλάτι, Δεν έχω πάει ποτέ μου στο Καρπενήσι (αυτά όχι μην τα πεις χε) ή τι μικρά πράγματα κάνεις όταν είσαι χαρούμενη, νευριασμένη κ.λ.π. και θα δεις ότι θα δυσκολευτούμε όλοι. Click για ανάπτυξη... Αλάτι >>> φετίχ με πατούσες Change my mind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 19:32 Ο GoddamnRight: #863 07-01-20 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αλάτι >>> φετίχ με πατούσες Change my mind Click για ανάπτυξη... Το αλάτι προκαλεί υπέρταση και άλλα προβλήματα υγείας. Επίσης δημιουργεί το γνωστό bloating με αποτέλεσμα να μισείς τον εαυτό σου (τι? μόνο εγώ τον μισώ όταν το βλέπω?). Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Cheap shot πάντως, εσύ το πρότεινες. Ποιος μίλησε πρώτος για βίτσια, χε? I just did what you proposed, but did not even do. Who is the boss here? Spoiler Spoiler Change my mind! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 20:20 Ο Guest 875331: #864 07-01-20 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 20:55 Ο Valder έγραψε: #865 07-01-20 20:55 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Click για ανάπτυξη... Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #866 07-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Click για ανάπτυξη... χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:51 Ο Valder έγραψε: #867 07-01-20 21:51 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:58 Η Agaphbou έγραψε: #868 07-01-20 21:58 ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #869 07-01-20 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:02 Η Agaphbou έγραψε: #870 07-01-20 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Click για ανάπτυξη... Το θέμα εδώ είναι κοινόχρηστο, αν θέλετε privacy να πάτε στα πριβε ινμποξ, μαι λοβς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #871 07-01-20 22:04 θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:13 Ο Valder έγραψε: #872 07-01-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Καθόλου γενναιόδωρη! Ακριβώς αυτό που αισθάνομαι λέω! ΄Αντε θα παίξω και μια τελευταία φορά για χάρη σου (στα πρότυπα της Αγάπης). 1)΄Εχω πάει στη Βενετία. 2) Κάνω το λιγότερο μια φορά μπάνιο την ημέρα. 3) Ζεσταίνομαι εύκολα και ακόμα και τον χειμώνα ντύνομαι ελαφρά. Click για ανάπτυξη... Φακ όντως παίζω δύσκολα. Δεν έχω ιδέα τι ν' απαντήσω, αλλά για κάποιον άκρως περίεργο λόγο μου κάνεις για κρυουλιάρα, οπότε θα πω το 3! Παρεμπιπτόντως, αλήθεια βγάζεις αυτά που λέει ο Goddamnright. He is right, God dammit! Edit: Τώρα είδα ότι είχες ήδη αποκαλύψει ποιο είναι το ψέμα και πάλι το βρήκα χαχαχαχαχαχαχα Άστο Λενω, σ ευχαριστούμε που επανέφερες τo thread παρόλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 19:22 Η Agaphbou έγραψε: #862 07-01-20 19:22 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πες κανένα πιο ειδικό, όπως προηγούμενοι like βάζω πολύ αλάτι, Δεν έχω πάει ποτέ μου στο Καρπενήσι (αυτά όχι μην τα πεις χε) ή τι μικρά πράγματα κάνεις όταν είσαι χαρούμενη, νευριασμένη κ.λ.π. και θα δεις ότι θα δυσκολευτούμε όλοι. Click για ανάπτυξη... Αλάτι >>> φετίχ με πατούσες Change my mind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 19:32 Ο GoddamnRight: #863 07-01-20 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αλάτι >>> φετίχ με πατούσες Change my mind Click για ανάπτυξη... Το αλάτι προκαλεί υπέρταση και άλλα προβλήματα υγείας. Επίσης δημιουργεί το γνωστό bloating με αποτέλεσμα να μισείς τον εαυτό σου (τι? μόνο εγώ τον μισώ όταν το βλέπω?). Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Cheap shot πάντως, εσύ το πρότεινες. Ποιος μίλησε πρώτος για βίτσια, χε? I just did what you proposed, but did not even do. Who is the boss here? Spoiler Spoiler Change my mind! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 20:20 Ο Guest 875331: #864 07-01-20 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 20:55 Ο Valder έγραψε: #865 07-01-20 20:55 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Click για ανάπτυξη... Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #866 07-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Click για ανάπτυξη... χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:51 Ο Valder έγραψε: #867 07-01-20 21:51 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:58 Η Agaphbou έγραψε: #868 07-01-20 21:58 ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #869 07-01-20 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:02 Η Agaphbou έγραψε: #870 07-01-20 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Click για ανάπτυξη... Το θέμα εδώ είναι κοινόχρηστο, αν θέλετε privacy να πάτε στα πριβε ινμποξ, μαι λοβς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #871 07-01-20 22:04 θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:13 Ο Valder έγραψε: #872 07-01-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πες κανένα πιο ειδικό, όπως προηγούμενοι like βάζω πολύ αλάτι, Δεν έχω πάει ποτέ μου στο Καρπενήσι (αυτά όχι μην τα πεις χε) ή τι μικρά πράγματα κάνεις όταν είσαι χαρούμενη, νευριασμένη κ.λ.π. και θα δεις ότι θα δυσκολευτούμε όλοι. Click για ανάπτυξη... Αλάτι >>> φετίχ με πατούσες Change my mind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 19:32 Ο GoddamnRight: #863 07-01-20 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αλάτι >>> φετίχ με πατούσες Change my mind Click για ανάπτυξη... Το αλάτι προκαλεί υπέρταση και άλλα προβλήματα υγείας. Επίσης δημιουργεί το γνωστό bloating με αποτέλεσμα να μισείς τον εαυτό σου (τι? μόνο εγώ τον μισώ όταν το βλέπω?). Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Cheap shot πάντως, εσύ το πρότεινες. Ποιος μίλησε πρώτος για βίτσια, χε? I just did what you proposed, but did not even do. Who is the boss here? Spoiler Spoiler Change my mind! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 20:20 Ο Guest 875331: #864 07-01-20 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 20:55 Ο Valder έγραψε: #865 07-01-20 20:55 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Click για ανάπτυξη... Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #866 07-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Click για ανάπτυξη... χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:51 Ο Valder έγραψε: #867 07-01-20 21:51 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:58 Η Agaphbou έγραψε: #868 07-01-20 21:58 ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #869 07-01-20 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:02 Η Agaphbou έγραψε: #870 07-01-20 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Click για ανάπτυξη... Το θέμα εδώ είναι κοινόχρηστο, αν θέλετε privacy να πάτε στα πριβε ινμποξ, μαι λοβς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #871 07-01-20 22:04 θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:13 Ο Valder έγραψε: #872 07-01-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αλάτι >>> φετίχ με πατούσες Change my mind Click για ανάπτυξη... Το αλάτι προκαλεί υπέρταση και άλλα προβλήματα υγείας. Επίσης δημιουργεί το γνωστό bloating με αποτέλεσμα να μισείς τον εαυτό σου (τι? μόνο εγώ τον μισώ όταν το βλέπω?). Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Cheap shot πάντως, εσύ το πρότεινες. Ποιος μίλησε πρώτος για βίτσια, χε? I just did what you proposed, but did not even do. Who is the boss here? Spoiler Spoiler Change my mind! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 20:20 Ο Guest 875331: #864 07-01-20 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 20:55 Ο Valder έγραψε: #865 07-01-20 20:55 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Click για ανάπτυξη... Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #866 07-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Click για ανάπτυξη... χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:51 Ο Valder έγραψε: #867 07-01-20 21:51 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:58 Η Agaphbou έγραψε: #868 07-01-20 21:58 ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #869 07-01-20 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:02 Η Agaphbou έγραψε: #870 07-01-20 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Click για ανάπτυξη... Το θέμα εδώ είναι κοινόχρηστο, αν θέλετε privacy να πάτε στα πριβε ινμποξ, μαι λοβς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #871 07-01-20 22:04 θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:13 Ο Valder έγραψε: #872 07-01-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 20:55 Ο Valder έγραψε: #865 07-01-20 20:55 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Click για ανάπτυξη... Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #866 07-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Click για ανάπτυξη... χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:51 Ο Valder έγραψε: #867 07-01-20 21:51 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:58 Η Agaphbou έγραψε: #868 07-01-20 21:58 ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #869 07-01-20 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:02 Η Agaphbou έγραψε: #870 07-01-20 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Click για ανάπτυξη... Το θέμα εδώ είναι κοινόχρηστο, αν θέλετε privacy να πάτε στα πριβε ινμποξ, μαι λοβς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #871 07-01-20 22:04 θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:13 Ο Valder έγραψε: #872 07-01-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Αναγνωρίζω ότι νοστιμεύει τα πάντα, αλλά οι πατούσες δεν το χρειάζονται, παραμένουν νόστιμες. (για αυτούς που το έχουν that is). Click για ανάπτυξη... Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #866 07-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Click για ανάπτυξη... χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:51 Ο Valder έγραψε: #867 07-01-20 21:51 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:58 Η Agaphbou έγραψε: #868 07-01-20 21:58 ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #869 07-01-20 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:02 Η Agaphbou έγραψε: #870 07-01-20 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Click για ανάπτυξη... Το θέμα εδώ είναι κοινόχρηστο, αν θέλετε privacy να πάτε στα πριβε ινμποξ, μαι λοβς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #871 07-01-20 22:04 θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:13 Ο Valder έγραψε: #872 07-01-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός; Click για ανάπτυξη... χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:51 Ο Valder έγραψε: #867 07-01-20 21:51 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:58 Η Agaphbou έγραψε: #868 07-01-20 21:58 ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #869 07-01-20 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:02 Η Agaphbou έγραψε: #870 07-01-20 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Click για ανάπτυξη... Το θέμα εδώ είναι κοινόχρηστο, αν θέλετε privacy να πάτε στα πριβε ινμποξ, μαι λοβς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #871 07-01-20 22:04 θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:13 Ο Valder έγραψε: #872 07-01-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: χαχα αναρωτιέμαι πώς το συνδύασες και το ρωτάς. Δεν έχω τέτοιο φετίχ πάντως, το είπα και παραπάνω. Mine may easily be worse, who knows. Σοβαρά όμως, ανάπτυξε τη σκέψη σου! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:58 Η Agaphbou έγραψε: #868 07-01-20 21:58 ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #869 07-01-20 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:02 Η Agaphbou έγραψε: #870 07-01-20 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Click για ανάπτυξη... Το θέμα εδώ είναι κοινόχρηστο, αν θέλετε privacy να πάτε στα πριβε ινμποξ, μαι λοβς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #871 07-01-20 22:04 θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:13 Ο Valder έγραψε: #872 07-01-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #869 07-01-20 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:02 Η Agaphbou έγραψε: #870 07-01-20 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Click για ανάπτυξη... Το θέμα εδώ είναι κοινόχρηστο, αν θέλετε privacy να πάτε στα πριβε ινμποξ, μαι λοβς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #871 07-01-20 22:04 θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:13 Ο Valder έγραψε: #872 07-01-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:02 Η Agaphbou έγραψε: #870 07-01-20 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Click για ανάπτυξη... Το θέμα εδώ είναι κοινόχρηστο, αν θέλετε privacy να πάτε στα πριβε ινμποξ, μαι λοβς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #871 07-01-20 22:04 θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:13 Ο Valder έγραψε: #872 07-01-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτσε λίγο, θα δούμε μετά τα νεύρα σου. Τώρα έχουμε μια συζήτηση με τον Goddamnright και διακόπτεις. Click για ανάπτυξη... Το θέμα εδώ είναι κοινόχρηστο, αν θέλετε privacy να πάτε στα πριβε ινμποξ, μαι λοβς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #871 07-01-20 22:04 θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:13 Ο Valder έγραψε: #872 07-01-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:13 Ο Valder έγραψε: #872 07-01-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... To 1 ειναι το ψέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:20 Ο charmander: #873 07-01-20 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2 γιατί τα άλλα δύο που έθεσες πιστεύω θα σε εκνευριζαν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:34 Ο GoddamnRight: #874 07-01-20 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κατάλαβα, ή μέσα έπεσα, ή κοντά. Μου θυμίζεις στο στυλάκι έναν φίλο που είχα όταν ήμουν ΗΜΜΥ πριν πολλά χρόνια. Περιμέναμε μπροστά από ένα φαγάδικο ένα βράδυ, ήμασταν πλάτη με πλάτη και μου κάνει "ψιτ", γυρνάω προς το μέρος του και του λέω "ελα ρε τι θες;" και μου απαντάει "ο κώλος μου απλά ήθελε να σου πει κάτι". Ε την είχα πιεί, ολόκληρη. Κάτι στο μακάβριο χιούμορ σου μου τον θύμισε. Αγαπημένος φίλος. Ωραίο χιούμορ. Click για ανάπτυξη... You are goddamn right. Τελείωσα ηλεκτρολόγος :O Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα το 1. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: θα διακοψω τον ιστρο σας για δημιουργια ψυχολογικου προφιλ like a classic party pooper 1)Η αγαπημενη μου μπαντα στο γυμνασιο ηταν οι Veil of Maya 2)Εκανα γαλλικα 4 χρονια 3)Εχω κρατησει μια τραπουλα Yu-gi-oh! Click για ανάπτυξη... Το 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο Guest 699855: #875 07-01-20 22:43 Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:16 Ο Guest 875331: #876 07-01-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: ΛΟΙΠΟΝ! έχω έμπνευση: 1. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που σε μια διαφωνία ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και βρίζουν. 2. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κάνουν ναζάκια και αγκαλίτσες αντί να ζητάνε ευθέως συγγνώμη για τα λάθη τους. 3. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που όταν θυμώνουν για κάτι εφαρμόζουν το "silent treatment". Click για ανάπτυξη... Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #877 07-01-20 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Λοιπόν η κατάσταση είναι εξαιρετικά κωμική (και ως προς το ένα σκέλος της κωμικοτραγική). Εμείς ολόκληροι άνθρωποι παίζουμε παιχνίδια και το διασκεδάζουμε και στο iSchool τα δεκαπεντάχρονα θέλουν να κάνουν σεξ!!! (το δεύτερο είναι το κωμικοτραγικό) Για βάλτε ένα χεράκι στο θέμα "Τι κάνω λάθος;" επειδή βαρέθηκα πια να παίζω την αυστηρή δασκάλα! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω αυτό το σχόλιο να φαίνεται τόοοοσο λάθος... Με ένα απλό boldαρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:22 Η Agaphbou έγραψε: #878 07-01-20 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το 3). το 2 το βρίσκεις cute kai to 1) καμιά φορά, αντέ να σε ενοχλεί αν γίνεται συνέχεια. Το 3) ξεκάθαρα δε μπορείς να το ανεχτείς και όταν στο κάνουν ανατακτοποιείς τη τεράστεια ντουλάπα σου 3 φορές απανωτά!!! Για σένα: Click για ανάπτυξη... Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:24 Ο Guest 875331: #879 07-01-20 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το ψέμα πρέπει να βρεις πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... To 2), πάλι ενθουσιάστηκα κι απάντησα αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2020 στις 23:38 Η Agaphbou έγραψε: #880 07-01-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Πολύ εύκολα το 1. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες... ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.