RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 12:44 Η RafAspa94: #821 06-01-20 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας πω και εγώ 1)Έχω πράσινα μάτια 2)Όνειρο μου είναι να πάω ταξίδι στην Αυστραλία 3)Έχω επισκεφτεί την Αγγλία Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω να μαντέψω κι εγώ. Κάπου διάβασα ότι θες να πάς Αυστραλία, οπότε αποκλείω το δεύτερο. Ξέρω πως είσαι πολυταξιδεμένος οπότε θα διαγράψω και το τρία, άρα θα πω το 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 12:46 Ο charmander: #822 06-01-20 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Καλή προσπάθεια.Δε θυμάμαι τον διαγωνισμό που λες Για το ποστ λογικά λες αυτό,που ήταν περισσότερο ''αστείο'' για την ομοιότητα τους Το toxic είναι κομματάρα και αποκλείεται πρώτο.Το trouble αν και μέτριο έχει αυτό το σημείο πριν το ρεφραιν που ακούγεται γαμάτο(''so shame on me now'') και γιατί έχουν γίνει decent covers από ποπ πανκ συγκροτήματα. Το Roar είναι τέρμα αδιάφορο. Ψέμα είναι το 1) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Την Katy Perry δεν είχες βάλει στην αρχή; το άλλαξες; Click για ανάπτυξη... Το 1 εννοούσα αλλά μπερδεύτηκα και είπα στο τέλος του ποστ μου αυτό που είναι πιο κοντά στα γούστα του!!! (της taylor) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 12:47 Ο charmander: #823 06-01-20 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας πω και εγώ 1)Έχω πράσινα μάτια 2)Όνειρο μου είναι να πάω ταξίδι στην Αυστραλία 3)Έχω επισκεφτεί την Αγγλία Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά Φώτη!!! Ψέμα είναι το 3 με βάση αυτά που έχεις πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:02 Ο American Economist: #824 06-01-20 13:02 Λοιπόν θα απαντήσω. Αλήθεια:Έχω πράσινα μάτια,θέλω να πάω Αυστραλία. Ψέμα:Έχω πάει στην Αγγλία.Δυστυχως δεν έχω πάει παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:37 Ο The Mountain: #825 06-01-20 13:37 1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:38 Ο American Economist: #826 06-01-20 13:38 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: 1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 1;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 882291 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 14:24 Ο Guest 882291: #827 06-01-20 14:24 Αν είναι ψέμα το 1 δεν θα υπήρχε λόγος να γράψει το 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 15:32 Ο Guest 699855: #828 06-01-20 15:32 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. Click για ανάπτυξη... Τι εστί Πουπουλίνα; Είμαι από το 2012 μέλος αλλά κυρίως στο iSchool. Σχετικά πρόσφατα έχω αρχίσει να γράφω στο στέκι. Καλά αν δεν είναι ψέμα το παραπάνω, εσύ για ποιον λόγο παρίστανες τον αντιεμβολιαστή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 16:21 Ο Valder έγραψε: #829 06-01-20 16:21 Εντωμεταξυ το ψέμμα μπορεί και να μην είναι ολόκληρη η πρόταση αλλά ένα κομμάτι της, οπότε ακόμα μπορεί όντως να έχει φάει μπαν, αλλά όχι για τον αντιεμβολιασμό, αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Όπως επίσης μπορεί όντως να παρακολούθησε τσακωμό στο τσατ αλλά όχι για κανό, αλλά για χαρταετό. Και έτσι, να βγαίνει όλη η πρόταση ψευδής, ανεξαρτήτως αν το 1ο της σκέλος είναι αληθινό. Παρόλαυτά, επειδή η αντικειμενική μπαναριστική μέθοδος του 1 μου είναι γνώριμη και επειδή το 3 μου φαίνεται αρκετά σύνηθες για στέκι, πιθανολογώ πως το 2ο πρέπει να είναι το ψέμμα. Πολύ αμφιβάλλω ότι έκανε μόνο 2 τρολλ λογαριασμούς. Μιλώ για την ανάρτηση του The Mountain. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:39 Η Agaphbou έγραψε: #830 06-01-20 18:39 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:58 Ο Guest 699855: #831 06-01-20 18:58 To 2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:04 Ο Guest 875331: #832 06-01-20 19:04 Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας πω και εγώ 1)Έχω πράσινα μάτια 2)Όνειρο μου είναι να πάω ταξίδι στην Αυστραλία 3)Έχω επισκεφτεί την Αγγλία Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω να μαντέψω κι εγώ. Κάπου διάβασα ότι θες να πάς Αυστραλία, οπότε αποκλείω το δεύτερο. Ξέρω πως είσαι πολυταξιδεμένος οπότε θα διαγράψω και το τρία, άρα θα πω το 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 12:46 Ο charmander: #822 06-01-20 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Καλή προσπάθεια.Δε θυμάμαι τον διαγωνισμό που λες Για το ποστ λογικά λες αυτό,που ήταν περισσότερο ''αστείο'' για την ομοιότητα τους Το toxic είναι κομματάρα και αποκλείεται πρώτο.Το trouble αν και μέτριο έχει αυτό το σημείο πριν το ρεφραιν που ακούγεται γαμάτο(''so shame on me now'') και γιατί έχουν γίνει decent covers από ποπ πανκ συγκροτήματα. Το Roar είναι τέρμα αδιάφορο. Ψέμα είναι το 1) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Την Katy Perry δεν είχες βάλει στην αρχή; το άλλαξες; Click για ανάπτυξη... Το 1 εννοούσα αλλά μπερδεύτηκα και είπα στο τέλος του ποστ μου αυτό που είναι πιο κοντά στα γούστα του!!! (της taylor) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 12:47 Ο charmander: #823 06-01-20 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας πω και εγώ 1)Έχω πράσινα μάτια 2)Όνειρο μου είναι να πάω ταξίδι στην Αυστραλία 3)Έχω επισκεφτεί την Αγγλία Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά Φώτη!!! Ψέμα είναι το 3 με βάση αυτά που έχεις πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:02 Ο American Economist: #824 06-01-20 13:02 Λοιπόν θα απαντήσω. Αλήθεια:Έχω πράσινα μάτια,θέλω να πάω Αυστραλία. Ψέμα:Έχω πάει στην Αγγλία.Δυστυχως δεν έχω πάει παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:37 Ο The Mountain: #825 06-01-20 13:37 1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:38 Ο American Economist: #826 06-01-20 13:38 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: 1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 1;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 882291 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 14:24 Ο Guest 882291: #827 06-01-20 14:24 Αν είναι ψέμα το 1 δεν θα υπήρχε λόγος να γράψει το 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 15:32 Ο Guest 699855: #828 06-01-20 15:32 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. Click για ανάπτυξη... Τι εστί Πουπουλίνα; Είμαι από το 2012 μέλος αλλά κυρίως στο iSchool. Σχετικά πρόσφατα έχω αρχίσει να γράφω στο στέκι. Καλά αν δεν είναι ψέμα το παραπάνω, εσύ για ποιον λόγο παρίστανες τον αντιεμβολιαστή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 16:21 Ο Valder έγραψε: #829 06-01-20 16:21 Εντωμεταξυ το ψέμμα μπορεί και να μην είναι ολόκληρη η πρόταση αλλά ένα κομμάτι της, οπότε ακόμα μπορεί όντως να έχει φάει μπαν, αλλά όχι για τον αντιεμβολιασμό, αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Όπως επίσης μπορεί όντως να παρακολούθησε τσακωμό στο τσατ αλλά όχι για κανό, αλλά για χαρταετό. Και έτσι, να βγαίνει όλη η πρόταση ψευδής, ανεξαρτήτως αν το 1ο της σκέλος είναι αληθινό. Παρόλαυτά, επειδή η αντικειμενική μπαναριστική μέθοδος του 1 μου είναι γνώριμη και επειδή το 3 μου φαίνεται αρκετά σύνηθες για στέκι, πιθανολογώ πως το 2ο πρέπει να είναι το ψέμμα. Πολύ αμφιβάλλω ότι έκανε μόνο 2 τρολλ λογαριασμούς. Μιλώ για την ανάρτηση του The Mountain. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:39 Η Agaphbou έγραψε: #830 06-01-20 18:39 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:58 Ο Guest 699855: #831 06-01-20 18:58 To 2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:04 Ο Guest 875331: #832 06-01-20 19:04 Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Καλή προσπάθεια.Δε θυμάμαι τον διαγωνισμό που λες Για το ποστ λογικά λες αυτό,που ήταν περισσότερο ''αστείο'' για την ομοιότητα τους Το toxic είναι κομματάρα και αποκλείεται πρώτο.Το trouble αν και μέτριο έχει αυτό το σημείο πριν το ρεφραιν που ακούγεται γαμάτο(''so shame on me now'') και γιατί έχουν γίνει decent covers από ποπ πανκ συγκροτήματα. Το Roar είναι τέρμα αδιάφορο. Ψέμα είναι το 1) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Την Katy Perry δεν είχες βάλει στην αρχή; το άλλαξες; Click για ανάπτυξη... Το 1 εννοούσα αλλά μπερδεύτηκα και είπα στο τέλος του ποστ μου αυτό που είναι πιο κοντά στα γούστα του!!! (της taylor) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 12:47 Ο charmander: #823 06-01-20 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας πω και εγώ 1)Έχω πράσινα μάτια 2)Όνειρο μου είναι να πάω ταξίδι στην Αυστραλία 3)Έχω επισκεφτεί την Αγγλία Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά Φώτη!!! Ψέμα είναι το 3 με βάση αυτά που έχεις πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:02 Ο American Economist: #824 06-01-20 13:02 Λοιπόν θα απαντήσω. Αλήθεια:Έχω πράσινα μάτια,θέλω να πάω Αυστραλία. Ψέμα:Έχω πάει στην Αγγλία.Δυστυχως δεν έχω πάει παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:37 Ο The Mountain: #825 06-01-20 13:37 1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:38 Ο American Economist: #826 06-01-20 13:38 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: 1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 1;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 882291 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 14:24 Ο Guest 882291: #827 06-01-20 14:24 Αν είναι ψέμα το 1 δεν θα υπήρχε λόγος να γράψει το 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 15:32 Ο Guest 699855: #828 06-01-20 15:32 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. Click για ανάπτυξη... Τι εστί Πουπουλίνα; Είμαι από το 2012 μέλος αλλά κυρίως στο iSchool. Σχετικά πρόσφατα έχω αρχίσει να γράφω στο στέκι. Καλά αν δεν είναι ψέμα το παραπάνω, εσύ για ποιον λόγο παρίστανες τον αντιεμβολιαστή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 16:21 Ο Valder έγραψε: #829 06-01-20 16:21 Εντωμεταξυ το ψέμμα μπορεί και να μην είναι ολόκληρη η πρόταση αλλά ένα κομμάτι της, οπότε ακόμα μπορεί όντως να έχει φάει μπαν, αλλά όχι για τον αντιεμβολιασμό, αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Όπως επίσης μπορεί όντως να παρακολούθησε τσακωμό στο τσατ αλλά όχι για κανό, αλλά για χαρταετό. Και έτσι, να βγαίνει όλη η πρόταση ψευδής, ανεξαρτήτως αν το 1ο της σκέλος είναι αληθινό. Παρόλαυτά, επειδή η αντικειμενική μπαναριστική μέθοδος του 1 μου είναι γνώριμη και επειδή το 3 μου φαίνεται αρκετά σύνηθες για στέκι, πιθανολογώ πως το 2ο πρέπει να είναι το ψέμμα. Πολύ αμφιβάλλω ότι έκανε μόνο 2 τρολλ λογαριασμούς. Μιλώ για την ανάρτηση του The Mountain. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:39 Η Agaphbou έγραψε: #830 06-01-20 18:39 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:58 Ο Guest 699855: #831 06-01-20 18:58 To 2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:04 Ο Guest 875331: #832 06-01-20 19:04 Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας πω και εγώ 1)Έχω πράσινα μάτια 2)Όνειρο μου είναι να πάω ταξίδι στην Αυστραλία 3)Έχω επισκεφτεί την Αγγλία Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά Φώτη!!! Ψέμα είναι το 3 με βάση αυτά που έχεις πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:02 Ο American Economist: #824 06-01-20 13:02 Λοιπόν θα απαντήσω. Αλήθεια:Έχω πράσινα μάτια,θέλω να πάω Αυστραλία. Ψέμα:Έχω πάει στην Αγγλία.Δυστυχως δεν έχω πάει παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:37 Ο The Mountain: #825 06-01-20 13:37 1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:38 Ο American Economist: #826 06-01-20 13:38 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: 1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 1;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 882291 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 14:24 Ο Guest 882291: #827 06-01-20 14:24 Αν είναι ψέμα το 1 δεν θα υπήρχε λόγος να γράψει το 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 15:32 Ο Guest 699855: #828 06-01-20 15:32 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. Click για ανάπτυξη... Τι εστί Πουπουλίνα; Είμαι από το 2012 μέλος αλλά κυρίως στο iSchool. Σχετικά πρόσφατα έχω αρχίσει να γράφω στο στέκι. Καλά αν δεν είναι ψέμα το παραπάνω, εσύ για ποιον λόγο παρίστανες τον αντιεμβολιαστή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 16:21 Ο Valder έγραψε: #829 06-01-20 16:21 Εντωμεταξυ το ψέμμα μπορεί και να μην είναι ολόκληρη η πρόταση αλλά ένα κομμάτι της, οπότε ακόμα μπορεί όντως να έχει φάει μπαν, αλλά όχι για τον αντιεμβολιασμό, αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Όπως επίσης μπορεί όντως να παρακολούθησε τσακωμό στο τσατ αλλά όχι για κανό, αλλά για χαρταετό. Και έτσι, να βγαίνει όλη η πρόταση ψευδής, ανεξαρτήτως αν το 1ο της σκέλος είναι αληθινό. Παρόλαυτά, επειδή η αντικειμενική μπαναριστική μέθοδος του 1 μου είναι γνώριμη και επειδή το 3 μου φαίνεται αρκετά σύνηθες για στέκι, πιθανολογώ πως το 2ο πρέπει να είναι το ψέμμα. Πολύ αμφιβάλλω ότι έκανε μόνο 2 τρολλ λογαριασμούς. Μιλώ για την ανάρτηση του The Mountain. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:39 Η Agaphbou έγραψε: #830 06-01-20 18:39 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:58 Ο Guest 699855: #831 06-01-20 18:58 To 2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:04 Ο Guest 875331: #832 06-01-20 19:04 Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν θα απαντήσω. Αλήθεια:Έχω πράσινα μάτια,θέλω να πάω Αυστραλία. Ψέμα:Έχω πάει στην Αγγλία.Δυστυχως δεν έχω πάει παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:37 Ο The Mountain: #825 06-01-20 13:37 1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:38 Ο American Economist: #826 06-01-20 13:38 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: 1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 1;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 882291 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 14:24 Ο Guest 882291: #827 06-01-20 14:24 Αν είναι ψέμα το 1 δεν θα υπήρχε λόγος να γράψει το 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 15:32 Ο Guest 699855: #828 06-01-20 15:32 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. Click για ανάπτυξη... Τι εστί Πουπουλίνα; Είμαι από το 2012 μέλος αλλά κυρίως στο iSchool. Σχετικά πρόσφατα έχω αρχίσει να γράφω στο στέκι. Καλά αν δεν είναι ψέμα το παραπάνω, εσύ για ποιον λόγο παρίστανες τον αντιεμβολιαστή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 16:21 Ο Valder έγραψε: #829 06-01-20 16:21 Εντωμεταξυ το ψέμμα μπορεί και να μην είναι ολόκληρη η πρόταση αλλά ένα κομμάτι της, οπότε ακόμα μπορεί όντως να έχει φάει μπαν, αλλά όχι για τον αντιεμβολιασμό, αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Όπως επίσης μπορεί όντως να παρακολούθησε τσακωμό στο τσατ αλλά όχι για κανό, αλλά για χαρταετό. Και έτσι, να βγαίνει όλη η πρόταση ψευδής, ανεξαρτήτως αν το 1ο της σκέλος είναι αληθινό. Παρόλαυτά, επειδή η αντικειμενική μπαναριστική μέθοδος του 1 μου είναι γνώριμη και επειδή το 3 μου φαίνεται αρκετά σύνηθες για στέκι, πιθανολογώ πως το 2ο πρέπει να είναι το ψέμμα. Πολύ αμφιβάλλω ότι έκανε μόνο 2 τρολλ λογαριασμούς. Μιλώ για την ανάρτηση του The Mountain. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:39 Η Agaphbou έγραψε: #830 06-01-20 18:39 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:58 Ο Guest 699855: #831 06-01-20 18:58 To 2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:04 Ο Guest 875331: #832 06-01-20 19:04 Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 13:38 Ο American Economist: #826 06-01-20 13:38 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: 1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 1;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 882291 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 14:24 Ο Guest 882291: #827 06-01-20 14:24 Αν είναι ψέμα το 1 δεν θα υπήρχε λόγος να γράψει το 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 15:32 Ο Guest 699855: #828 06-01-20 15:32 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. Click για ανάπτυξη... Τι εστί Πουπουλίνα; Είμαι από το 2012 μέλος αλλά κυρίως στο iSchool. Σχετικά πρόσφατα έχω αρχίσει να γράφω στο στέκι. Καλά αν δεν είναι ψέμα το παραπάνω, εσύ για ποιον λόγο παρίστανες τον αντιεμβολιαστή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 16:21 Ο Valder έγραψε: #829 06-01-20 16:21 Εντωμεταξυ το ψέμμα μπορεί και να μην είναι ολόκληρη η πρόταση αλλά ένα κομμάτι της, οπότε ακόμα μπορεί όντως να έχει φάει μπαν, αλλά όχι για τον αντιεμβολιασμό, αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Όπως επίσης μπορεί όντως να παρακολούθησε τσακωμό στο τσατ αλλά όχι για κανό, αλλά για χαρταετό. Και έτσι, να βγαίνει όλη η πρόταση ψευδής, ανεξαρτήτως αν το 1ο της σκέλος είναι αληθινό. Παρόλαυτά, επειδή η αντικειμενική μπαναριστική μέθοδος του 1 μου είναι γνώριμη και επειδή το 3 μου φαίνεται αρκετά σύνηθες για στέκι, πιθανολογώ πως το 2ο πρέπει να είναι το ψέμμα. Πολύ αμφιβάλλω ότι έκανε μόνο 2 τρολλ λογαριασμούς. Μιλώ για την ανάρτηση του The Mountain. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:39 Η Agaphbou έγραψε: #830 06-01-20 18:39 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:58 Ο Guest 699855: #831 06-01-20 18:58 To 2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:04 Ο Guest 875331: #832 06-01-20 19:04 Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: 1) Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. 2) Ενώ ήμουν μπαναρισμενος έκανα 2 διπλούς λογαριασμούς με περιορισμένο αλλά τίμιο τρολλ περιεχόμενο. 3) Έχω παρακολουθήσει επικό τσακωμό ανάμεσα σε δύο μεγάλες περσόνες του e-steki chat σχετικά με ένα κανο. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 1;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 882291 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 14:24 Ο Guest 882291: #827 06-01-20 14:24 Αν είναι ψέμα το 1 δεν θα υπήρχε λόγος να γράψει το 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 15:32 Ο Guest 699855: #828 06-01-20 15:32 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. Click για ανάπτυξη... Τι εστί Πουπουλίνα; Είμαι από το 2012 μέλος αλλά κυρίως στο iSchool. Σχετικά πρόσφατα έχω αρχίσει να γράφω στο στέκι. Καλά αν δεν είναι ψέμα το παραπάνω, εσύ για ποιον λόγο παρίστανες τον αντιεμβολιαστή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 16:21 Ο Valder έγραψε: #829 06-01-20 16:21 Εντωμεταξυ το ψέμμα μπορεί και να μην είναι ολόκληρη η πρόταση αλλά ένα κομμάτι της, οπότε ακόμα μπορεί όντως να έχει φάει μπαν, αλλά όχι για τον αντιεμβολιασμό, αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Όπως επίσης μπορεί όντως να παρακολούθησε τσακωμό στο τσατ αλλά όχι για κανό, αλλά για χαρταετό. Και έτσι, να βγαίνει όλη η πρόταση ψευδής, ανεξαρτήτως αν το 1ο της σκέλος είναι αληθινό. Παρόλαυτά, επειδή η αντικειμενική μπαναριστική μέθοδος του 1 μου είναι γνώριμη και επειδή το 3 μου φαίνεται αρκετά σύνηθες για στέκι, πιθανολογώ πως το 2ο πρέπει να είναι το ψέμμα. Πολύ αμφιβάλλω ότι έκανε μόνο 2 τρολλ λογαριασμούς. Μιλώ για την ανάρτηση του The Mountain. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:39 Η Agaphbou έγραψε: #830 06-01-20 18:39 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:58 Ο Guest 699855: #831 06-01-20 18:58 To 2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:04 Ο Guest 875331: #832 06-01-20 19:04 Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν είναι ψέμα το 1 δεν θα υπήρχε λόγος να γράψει το 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 15:32 Ο Guest 699855: #828 06-01-20 15:32 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. Click για ανάπτυξη... Τι εστί Πουπουλίνα; Είμαι από το 2012 μέλος αλλά κυρίως στο iSchool. Σχετικά πρόσφατα έχω αρχίσει να γράφω στο στέκι. Καλά αν δεν είναι ψέμα το παραπάνω, εσύ για ποιον λόγο παρίστανες τον αντιεμβολιαστή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 16:21 Ο Valder έγραψε: #829 06-01-20 16:21 Εντωμεταξυ το ψέμμα μπορεί και να μην είναι ολόκληρη η πρόταση αλλά ένα κομμάτι της, οπότε ακόμα μπορεί όντως να έχει φάει μπαν, αλλά όχι για τον αντιεμβολιασμό, αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Όπως επίσης μπορεί όντως να παρακολούθησε τσακωμό στο τσατ αλλά όχι για κανό, αλλά για χαρταετό. Και έτσι, να βγαίνει όλη η πρόταση ψευδής, ανεξαρτήτως αν το 1ο της σκέλος είναι αληθινό. Παρόλαυτά, επειδή η αντικειμενική μπαναριστική μέθοδος του 1 μου είναι γνώριμη και επειδή το 3 μου φαίνεται αρκετά σύνηθες για στέκι, πιθανολογώ πως το 2ο πρέπει να είναι το ψέμμα. Πολύ αμφιβάλλω ότι έκανε μόνο 2 τρολλ λογαριασμούς. Μιλώ για την ανάρτηση του The Mountain. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:39 Η Agaphbou έγραψε: #830 06-01-20 18:39 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:58 Ο Guest 699855: #831 06-01-20 18:58 To 2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:04 Ο Guest 875331: #832 06-01-20 19:04 Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχω φάει μόνιμο μπαν από την Πουπουλίνα, επειδή παρίστανα τον αντιεμβολιαστή. Click για ανάπτυξη... Τι εστί Πουπουλίνα; Είμαι από το 2012 μέλος αλλά κυρίως στο iSchool. Σχετικά πρόσφατα έχω αρχίσει να γράφω στο στέκι. Καλά αν δεν είναι ψέμα το παραπάνω, εσύ για ποιον λόγο παρίστανες τον αντιεμβολιαστή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 16:21 Ο Valder έγραψε: #829 06-01-20 16:21 Εντωμεταξυ το ψέμμα μπορεί και να μην είναι ολόκληρη η πρόταση αλλά ένα κομμάτι της, οπότε ακόμα μπορεί όντως να έχει φάει μπαν, αλλά όχι για τον αντιεμβολιασμό, αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Όπως επίσης μπορεί όντως να παρακολούθησε τσακωμό στο τσατ αλλά όχι για κανό, αλλά για χαρταετό. Και έτσι, να βγαίνει όλη η πρόταση ψευδής, ανεξαρτήτως αν το 1ο της σκέλος είναι αληθινό. Παρόλαυτά, επειδή η αντικειμενική μπαναριστική μέθοδος του 1 μου είναι γνώριμη και επειδή το 3 μου φαίνεται αρκετά σύνηθες για στέκι, πιθανολογώ πως το 2ο πρέπει να είναι το ψέμμα. Πολύ αμφιβάλλω ότι έκανε μόνο 2 τρολλ λογαριασμούς. Μιλώ για την ανάρτηση του The Mountain. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:39 Η Agaphbou έγραψε: #830 06-01-20 18:39 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:58 Ο Guest 699855: #831 06-01-20 18:58 To 2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:04 Ο Guest 875331: #832 06-01-20 19:04 Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντωμεταξυ το ψέμμα μπορεί και να μην είναι ολόκληρη η πρόταση αλλά ένα κομμάτι της, οπότε ακόμα μπορεί όντως να έχει φάει μπαν, αλλά όχι για τον αντιεμβολιασμό, αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Όπως επίσης μπορεί όντως να παρακολούθησε τσακωμό στο τσατ αλλά όχι για κανό, αλλά για χαρταετό. Και έτσι, να βγαίνει όλη η πρόταση ψευδής, ανεξαρτήτως αν το 1ο της σκέλος είναι αληθινό. Παρόλαυτά, επειδή η αντικειμενική μπαναριστική μέθοδος του 1 μου είναι γνώριμη και επειδή το 3 μου φαίνεται αρκετά σύνηθες για στέκι, πιθανολογώ πως το 2ο πρέπει να είναι το ψέμμα. Πολύ αμφιβάλλω ότι έκανε μόνο 2 τρολλ λογαριασμούς. Μιλώ για την ανάρτηση του The Mountain. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:39 Η Agaphbou έγραψε: #830 06-01-20 18:39 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:58 Ο Guest 699855: #831 06-01-20 18:58 To 2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:04 Ο Guest 875331: #832 06-01-20 19:04 Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 18:58 Ο Guest 699855: #831 06-01-20 18:58 To 2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:04 Ο Guest 875331: #832 06-01-20 19:04 Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To 2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:04 Ο Guest 875331: #832 06-01-20 19:04 Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σίγουρα το 1) Αγάπη, δε νομίζω να χεις προγούλι απ' την κατακράτηση υγρών και το 2) και το 3) σίγουρα τα κάνεις εβδομαδιαίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο Guest 699855: #833 06-01-20 19:11 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:11 Ο The Mountain: #834 06-01-20 19:11 Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το 3 ήταν ψευδές. Ήμουν διακοπές όταν γινόταν ο διαπληκτισμός για το κανό και δεν τον είδα ποτέ λάιβ. Έμαθα για αυτές τις θρυλικές, σημαδιακές μέρες του τσατ από εξιστορήσεις τρίτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #835 06-01-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... To 3. Δεν έχει κανένα νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Λένω: 1) Συγχωρώ πάρα πολύ δύσκολα. 2) Είμαι πολύ ενεργή στα social media. 3) Δεν πιστεύω στη φιλία με έναν πρώην αγαπημένο. Click για ανάπτυξη... To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:31 Ο Guest 699855: #836 06-01-20 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: To 2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο επιφανειακή. Click για ανάπτυξη... Σωστά!΄Επαιξα 2 φορές και τα βρήκατε με την πρώτη! Δεν έχει νόημα να ξαναπαίξω, είμαι ανοιχτό βιβλίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20:53 Η CiNeFiL έγραψε: #837 06-01-20 20:53 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:01 Ο GoddamnRight: #838 06-01-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Εύκολα το 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 21:15 Ο charmander: #839 06-01-20 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 1. Ρίχνω εκατό τόνους αλάτι στο φαγητό (στο πιάτο μου). 2. Κάνω μπάνιο με τόσο ζεστό νερό που μια φορά είχα πάθει έγκαυμα. 3. Όταν έχω τα νεύρα μου αδειάζω και ξανατακτοποιώ όλη μου την ντουλάπα απ' την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 3.Ασχολεισαι με τη μόδα και τα ρούχα οπότε πιστεύω ότι έχεις πλούσια γκαρνταρόμπα στη ντουλαπα σου και θα βαριέσαι να τα ξανατακτοποιεις. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: 1)Θεωρω μεγαλη απογοητευση την τελευταια σεζον του Vikings 2)Δεν μ αρεσε η τριλογια του Hobbit 3)Δεν εχω διαβασει ποτε Harry Potter Click για ανάπτυξη... Ψέμα το 2. Αν δε σου άρεσε θα το είχες αναφέρει καπου Με βλέπω για 0/2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2020 στις 22:04 Η Agaphbou έγραψε: #840 06-01-20 22:04 Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νικητής ο φαστακος!! Δε ρίχνω ποτέ έξτρα αλάτι στο φαγητό, ούτε καν στις τηγανητές πατάτες. Για να μην πω ότι προτιμώ τα ελαφρώς ανάλατα. Η ντουλάπα έχει νόημα γιατί με ηρεμεί το δίπλωμα των ρούχων, αλλά και να τα βλέπω μετά όλα τακτοποιημένα. Το καυτό νερό είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, με χαλαρώνει απίστευτα. Όσο κι αν φωνάζει η κομμώτρια ότι καταστρέφει τα μαλλιά, τον χαβά μου εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.