EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
το 2 λεω αν και μου κανει λιγο cringe το 3 χωρις να το απορριπτω βεβαια.Επιλεγω το 2.Ναι ναι ναι, όλοι με κάτι "πιάτα" ξεκινάνε και κάπως έτσι βρέθηκα μετά από πάρτυ σε σπίτι φίλου να είμαι αυτή που καθάρισε την τουαλέτα.
Λοιπόν, ας πω..
1. Έχω πάει στην Τζαμάικα αλλά δεν έχω καμία ανάμνηση του ταξιδιού λόγω ηλικίας.
2. Έχω τρυπήσει συμμαθητή μου στο πόδι με ψαλίδι γιατί με εκνεύρισε.
3. Πρώτη μου φορά δοκίμασα βότκα στην τρίτη δημοτικού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
το 2 λεω αν και μου κανει λιγο cringe το 3 χωρις να το απορριπτω βεβαια.Επιλεγω το 2.![]()
Χαχαχ σωστά, δεν τον τρυπησα με ψαλίδι... Τον τρύπησα με διαβήτη!!!

(όσο για τη βότκα, ήμουν μόνη μου στο σπίτι κι επειδή είχα δει τους γονείς μου να παραγγέλνουν βότκα πορτοκάλι έξω, βρήκα το μπουκάλι κι έριξα λίγη μέσα σε χυμό καρότο - μήλο - πορτοκάλι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Α και έχεις ήδη απαντήσει το σωστό άψογα , άκυρο ποστ γιει
Για να είμαι λιγότερο άκυρη...
1. Έχω κάνει το πρώτο μου πιρσινγκ μόνη μου με βελόνα πλεξιματος
2. Έχω λιποθυμισει πάνω από 5 φορές σε ακυρους χώρους χωρίς να έχω πιει τίποτα ή κάτι τέτοιο
3. Απεχθάνομαι παρά μα πάρα πολύ τα κουμπια (λετζιτ φοβία είναι… έχει και επιστημονικό όνομα που δεν θυμαμαι)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Το 1 πιστευωΕίμαι ανάμεσα στο 1 και το 3 αλλά θα πω το 3
Α και έχεις ήδη απαντήσει το σωστό άψογα , άκυρο ποστ γιει
Για να είμαι λιγότερο άκυρη...
1. Έχω κάνει το πρώτο μου πιρσινγκ μόνη μου με βελόνα πλεξιματος
2. Έχω λιποθυμισει πάνω από 5 φορές σε ακυρους χώρους χωρίς να έχω πιει τίποτα ή κάτι τέτοιο
3. Απεχθάνομαι παρά μα πάρα πολύ τα κουμπια (λετζιτ φοβία είναι… έχει και επιστημονικό όνομα που δεν θυμαμαι)
Guest 209912
Επισκέπτης
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
αλλα δεν εχω λιποθυμησει ποτε απο φοβο η κατι τετοιο εδω να πω, ολες τις φορες ηταν λογω κοσμου
Guest 209912
Επισκέπτης
Αγοραφοβιαcongrats to you both!
αλλα δεν εχω λιποθυμησει ποτε απο φοβο η κατι τετοιο εδω να πω, ολες τις φορες ηταν λογω κοσμου
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Panic attack? Κάπου είχα διαβάσει ότι τη στιγμή που μπαίνεις στην κρίση πανικού, ένας από τους τρόπους που ίσως βοηθήσει να την αποφύγεις είναι ν αρχίσεις να μιλάς στον εαυτό σου (είτε από μέσα είτε απ έξω) και να περιγράψεις ο, τι βλέπεις γύρω σου, τα μαγαζιά, τα χρώματα, το πεζοδρόμιο, τον τοίχο κλπ., με την έννοια πως κατ' αυτό τον τρόπο κρατάς την επαφή με το περιβάλλον και τον εξωτερικό κόσμο σταματώντας την "επίθεση" που δέχεται ο εσωτερικός. Επί του πρακτέου θα μπορούσε να ισχύει;;congrats to you both!
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
kind of, Ι mean δεν το παθαινω παντα το παθαινω συνηθως οταν ειμαι καπου που δεν θελω π.χ. σε συναυλιες δεν εχω κανενα θεμα, στα μεσα επειδη αναγκαζομαι ειμαι σχετικα κομπλε επιβιωνω ΑΛΛΑ σε παρτι, μαγαζια βραδινα, σε mall, αγορες γενικα κλπ οσο πιο πολυ αυξανεται η ωρα παραμονης μου τοσο αυξανονται και οι πιθανοτητες του shut down (αν και τις πρωτες φορες που το παθα εγινε στα πρωτα sec αμεσα και αποτελεσματικα)Αγοραφοβια
εν μερη ναι και το χω προσπαθησει αλλα μετα χανονται ολα σβηνουν και δεν βλεπεις τιποτα περα απο σκιες μαυριλα και φωτα οποτε τι να περιγραψεις...Panic attack? Κάπου είχα διαβάσει ότι τη στιγμή που μπαίνεις στην κρίση πανικού, ένας από τους τρόπους που ίσως βοηθήσει να την αποφύγεις είναι ν αρχίσεις να μιλάς στον εαυτό σου (είτε από μέσα είτε απ έξω) και να περιγράψεις ο, τι βλέπεις γύρω σου, τα μαγαζιά, τα χρώματα, το πεζοδρόμιο, τον τοίχο κλπ., με την έννοια πως κατ' αυτό τον τρόπο κρατάς την επαφή με το περιβάλλον και τον εξωτερικό κόσμο σταματώντας την "επίθεση" που δέχεται ο εσωτερικός. Επί του πρακτέου θα μπορούσε να ισχύει;;
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Προφανώς πιθανό, απλώς ανέφερε πως της συμβαίνει σε μέρη με κόσμο μόνο. Από υπόταση μπορεί να λιποθυμήσεις κι όταν σηκώνεσαι απ το κρεβάτι.Ή απλά χαμηλή πίεση. Σπάνιο πράγμα για γυναίκα![]()
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
νοτ ριλι εχω υψηλη πιεση, αιματοκριτη και ειχα και υπερσιδηρωση, ολα καλαΉ απλά χαμηλή πίεση. Σπάνιο πράγμα για γυναίκα![]()
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό δεν το είχα καταλάβει με αυτό τον τρόπο, οποτε οκ. Τι να πω, και εγώ που δεν έχω θέμα μια φορά λιποθύμησα σε λεωφορείο από τη μασχαλίλα του διπλανού. Tragic (και για τους δυο μας )Προφανώς πιθανό, απλώς ανέφερε πως της συμβαίνει σε μέρη με κόσμο μόνο. Από υπόταση μπορεί να λιποθυμήσεις κι όταν σηκώνεσαι απ το κρεβάτι.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Πολλες φορες ναι, αποδρας με τον τροπο αυτο απο αυτην την κατασταση που σου δημιουργει πανικο.Panic attack? Κάπου είχα διαβάσει ότι τη στιγμή που μπαίνεις στην κρίση πανικού, ένας από τους τρόπους που ίσως βοηθήσει να την αποφύγεις είναι ν αρχίσεις να μιλάς στον εαυτό σου (είτε από μέσα είτε απ έξω) και να περιγράψεις ο, τι βλέπεις γύρω σου, τα μαγαζιά, τα χρώματα, το πεζοδρόμιο, τον τοίχο κλπ., με την έννοια πως κατ' αυτό τον τρόπο κρατάς την επαφή με το περιβάλλον και τον εξωτερικό κόσμο σταματώντας την "επίθεση" που δέχεται ο εσωτερικός. Επί του πρακτέου θα μπορούσε να ισχύει;;
Υπαρχουν και αλλοι τροποι πχ αλλοι δημιουργούν εικονες οτι εκεινη τη στιγμη ειναι καπου αλλου καπου ηρεμα καταλαβες.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
1. Εχω συμμετασχει σε βιντεο στο γιουτιουμπ παρα τη θεληση μου, σαφως
2. Θελω απιστευτα πολυ να γυρισουν στην τηλεοραση οι ατρομητοι, Ταρουσα λειπεις
3. Εχω κλεψει παγωτο απο περιπτερο και ακομη νιωθω τυψεις γι' αυτο
Guest 090132
Επισκέπτης
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
το 1 ειναι ψεμα gj @wthiswrongwu
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
2. Μια φορά στο δημοτικό μου είχε φέρει ένας συμμαθητής μου για του Αγίου Βαλεντίνου αληθινό δαχτυλίδι που είχε κλέψει απ' την κοσμηματοθήκη της μάνας του.
3. Μια φορά μικρή γέλασα τόσο πολύ μ' ένα αστείο, που πνίγηκα κι έκανα εμετό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool