Χρόνια Πολλά σε όλους!

χρονια πολλα στους εορταζοντες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια πολλά Πέτρο!!! :birthday:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια πολλά μικρή που μεγάλωσες (:
Mπα, δεν μεγάλωσα ακόμα, 14 είμαι :$
Χρόνια πολλά Μαρία!!!Ό,τι επιθυμείς!!!:)
Φχαριστώ:)

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες

-Μπάμπης:P-

47b8da30b3127cce9854802b3d8c00000017100A-1.jpg

Να ζήσεις Πετράκη και χρόνια πολλάαααααααααα
Μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιάαααααααααααααααααα
Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως
Και όλοι να λένε να ένας... ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

Να σε χαιρόμαστε Πετρή μου!
Να είσαι ΠΑΝΤΑ ευτυχισμένος!!!!

Σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε εδώ στο τέλος του Απριλίου?!?!:P

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ Πέτρο, ό,τι επιθυμείς απο καρδιάς! :)

Χρόνια σου πολλά Πέτρο!:clapup:
Ότι επιθυμείς!!

Happy%20Birthday%20to%20You%20%21%21%21.jpg

Χρόνια Πολλά Πέτρο!!!:D
Σου ευχομαι παντα με υγεια κα πολλη πολλη αγαπη!!!:)

Χρόνια πολλά Πέτρο!! Ό,τι επιθυμείς :) να είσαι πάντα χαρούμενος, υγιής και ανάμεσα σε ανθρώπους που σε σέβονται και σε αγαπάνε!

Πετράν, χρόνια πολλά ρε boy! :clapup:

Xρόνια Πολλά Πέτρο!!! :cake: Ότι επιθυμείς...

Χρόνια πολλά Πέτρο!!! :birthday:
Ευχαριστώ ολόψυχα για τις Ευχές σας!!! :clapup::clapup::clapup:

:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug
Μπήκα στην 3η δεκαετία της ζωής μου. :'(

-petros

Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου.
Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. :)

Τελευταία επεξεργασία:
Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν.:birthday:

Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες...:P

Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες...:P

και 10 μη σου πω...

Α καλά.:PΌ,τι θυμάσαι,χαίρεσαι.:P

Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή...

Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου.
Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. :)

Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν.:birthday:
Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή...
Ευχαριστώ για τις Ευχές! :D

Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι :P

-petros

Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!!

Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! :) Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; ;)

Πετράν χρόνια καλά!

Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει!
Το δωρο μου φυσικα είναι ένα

Βρακι!:lol::lol:

Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές :)

Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι?
Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος.

:D

Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! :) Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; ;)
Πετράν χρόνια καλά!
Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές :)
Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι?
Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος.
:D
Φυσικά να τις δεχτώ! :clapup:

:bigarmhug

-petros

flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back