Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο Death_Angel: #6.801 24-04-09 18:19 χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #6.802 24-04-09 18:39 Χρόνια πολλά Πέτρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:09 Η fabulous έγραψε: #6.803 24-04-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Χρόνια πολλά μικρή που μεγάλωσες (: Click για ανάπτυξη... Mπα, δεν μεγάλωσα ακόμα, 14 είμαι :$ Αρχική Δημοσίευση από maraki: Χρόνια πολλά Μαρία!!!Ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Φχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:33 Η Angelica έγραψε: #6.804 24-04-09 19:33 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες -Μπάμπης- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 06:25 Ο Scandal έγραψε: #6.805 25-04-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να ζήσεις Πετράκη και χρόνια πολλάαααααααααα Μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιάαααααααααααααααααα Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως Και όλοι να λένε να ένας... ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Να σε χαιρόμαστε Πετρή μου! Να είσαι ΠΑΝΤΑ ευτυχισμένος!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε εδώ στο τέλος του Απριλίου?!?! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ Πέτρο, ό,τι επιθυμείς απο καρδιάς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια σου πολλά Πέτρο! Ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χρόνια Πολλά Πέτρο!!! Σου ευχομαι παντα με υγεια κα πολλη πολλη αγαπη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Χρόνια πολλά Πέτρο!! Ό,τι επιθυμείς να είσαι πάντα χαρούμενος, υγιής και ανάμεσα σε ανθρώπους που σε σέβονται και σε αγαπάνε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πετράν, χρόνια πολλά ρε boy! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Xρόνια Πολλά Πέτρο!!! Ότι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρόνια πολλά Πέτρο!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ολόψυχα για τις Ευχές σας!!! Μπήκα στην 3η δεκαετία της ζωής μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 08:07 Η roumana έγραψε: #6.806 25-04-09 08:07 Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2009 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:58 Η underwater: #6.807 25-04-09 11:58 Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 17:57 Η persi έγραψε: #6.808 25-04-09 17:57 Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso είναι αόρατος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:00 Ο Iliaso έγραψε: #6.809 25-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... και 10 μη σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:03 Η maraki έγραψε: #6.810 25-04-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... Α καλά.Ό,τι θυμάσαι,χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:14 Ο Great Chaos: #6.811 25-04-09 19:14 Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 04:21 Ο Scandal έγραψε: #6.812 26-04-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #6.802 24-04-09 18:39 Χρόνια πολλά Πέτρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:09 Η fabulous έγραψε: #6.803 24-04-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Χρόνια πολλά μικρή που μεγάλωσες (: Click για ανάπτυξη... Mπα, δεν μεγάλωσα ακόμα, 14 είμαι :$ Αρχική Δημοσίευση από maraki: Χρόνια πολλά Μαρία!!!Ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Φχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:33 Η Angelica έγραψε: #6.804 24-04-09 19:33 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες -Μπάμπης- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 06:25 Ο Scandal έγραψε: #6.805 25-04-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να ζήσεις Πετράκη και χρόνια πολλάαααααααααα Μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιάαααααααααααααααααα Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως Και όλοι να λένε να ένας... ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Να σε χαιρόμαστε Πετρή μου! Να είσαι ΠΑΝΤΑ ευτυχισμένος!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε εδώ στο τέλος του Απριλίου?!?! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ Πέτρο, ό,τι επιθυμείς απο καρδιάς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια σου πολλά Πέτρο! Ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χρόνια Πολλά Πέτρο!!! Σου ευχομαι παντα με υγεια κα πολλη πολλη αγαπη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Χρόνια πολλά Πέτρο!! Ό,τι επιθυμείς να είσαι πάντα χαρούμενος, υγιής και ανάμεσα σε ανθρώπους που σε σέβονται και σε αγαπάνε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πετράν, χρόνια πολλά ρε boy! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Xρόνια Πολλά Πέτρο!!! Ότι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρόνια πολλά Πέτρο!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ολόψυχα για τις Ευχές σας!!! Μπήκα στην 3η δεκαετία της ζωής μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 08:07 Η roumana έγραψε: #6.806 25-04-09 08:07 Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2009 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:58 Η underwater: #6.807 25-04-09 11:58 Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 17:57 Η persi έγραψε: #6.808 25-04-09 17:57 Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso είναι αόρατος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:00 Ο Iliaso έγραψε: #6.809 25-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... και 10 μη σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:03 Η maraki έγραψε: #6.810 25-04-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... Α καλά.Ό,τι θυμάσαι,χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:14 Ο Great Chaos: #6.811 25-04-09 19:14 Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 04:21 Ο Scandal έγραψε: #6.812 26-04-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Πέτρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:09 Η fabulous έγραψε: #6.803 24-04-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Χρόνια πολλά μικρή που μεγάλωσες (: Click για ανάπτυξη... Mπα, δεν μεγάλωσα ακόμα, 14 είμαι :$ Αρχική Δημοσίευση από maraki: Χρόνια πολλά Μαρία!!!Ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Φχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:33 Η Angelica έγραψε: #6.804 24-04-09 19:33 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες -Μπάμπης- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 06:25 Ο Scandal έγραψε: #6.805 25-04-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να ζήσεις Πετράκη και χρόνια πολλάαααααααααα Μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιάαααααααααααααααααα Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως Και όλοι να λένε να ένας... ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Να σε χαιρόμαστε Πετρή μου! Να είσαι ΠΑΝΤΑ ευτυχισμένος!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε εδώ στο τέλος του Απριλίου?!?! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ Πέτρο, ό,τι επιθυμείς απο καρδιάς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια σου πολλά Πέτρο! Ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χρόνια Πολλά Πέτρο!!! Σου ευχομαι παντα με υγεια κα πολλη πολλη αγαπη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Χρόνια πολλά Πέτρο!! Ό,τι επιθυμείς να είσαι πάντα χαρούμενος, υγιής και ανάμεσα σε ανθρώπους που σε σέβονται και σε αγαπάνε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πετράν, χρόνια πολλά ρε boy! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Xρόνια Πολλά Πέτρο!!! Ότι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρόνια πολλά Πέτρο!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ολόψυχα για τις Ευχές σας!!! Μπήκα στην 3η δεκαετία της ζωής μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 08:07 Η roumana έγραψε: #6.806 25-04-09 08:07 Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2009 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:58 Η underwater: #6.807 25-04-09 11:58 Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 17:57 Η persi έγραψε: #6.808 25-04-09 17:57 Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso είναι αόρατος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:00 Ο Iliaso έγραψε: #6.809 25-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... και 10 μη σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:03 Η maraki έγραψε: #6.810 25-04-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... Α καλά.Ό,τι θυμάσαι,χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:14 Ο Great Chaos: #6.811 25-04-09 19:14 Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 04:21 Ο Scandal έγραψε: #6.812 26-04-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Χρόνια πολλά μικρή που μεγάλωσες (: Click για ανάπτυξη... Mπα, δεν μεγάλωσα ακόμα, 14 είμαι :$ Αρχική Δημοσίευση από maraki: Χρόνια πολλά Μαρία!!!Ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Φχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:33 Η Angelica έγραψε: #6.804 24-04-09 19:33 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες -Μπάμπης- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 06:25 Ο Scandal έγραψε: #6.805 25-04-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να ζήσεις Πετράκη και χρόνια πολλάαααααααααα Μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιάαααααααααααααααααα Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως Και όλοι να λένε να ένας... ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Να σε χαιρόμαστε Πετρή μου! Να είσαι ΠΑΝΤΑ ευτυχισμένος!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε εδώ στο τέλος του Απριλίου?!?! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ Πέτρο, ό,τι επιθυμείς απο καρδιάς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια σου πολλά Πέτρο! Ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χρόνια Πολλά Πέτρο!!! Σου ευχομαι παντα με υγεια κα πολλη πολλη αγαπη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Χρόνια πολλά Πέτρο!! Ό,τι επιθυμείς να είσαι πάντα χαρούμενος, υγιής και ανάμεσα σε ανθρώπους που σε σέβονται και σε αγαπάνε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πετράν, χρόνια πολλά ρε boy! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Xρόνια Πολλά Πέτρο!!! Ότι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρόνια πολλά Πέτρο!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ολόψυχα για τις Ευχές σας!!! Μπήκα στην 3η δεκαετία της ζωής μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 08:07 Η roumana έγραψε: #6.806 25-04-09 08:07 Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2009 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:58 Η underwater: #6.807 25-04-09 11:58 Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 17:57 Η persi έγραψε: #6.808 25-04-09 17:57 Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso είναι αόρατος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:00 Ο Iliaso έγραψε: #6.809 25-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... και 10 μη σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:03 Η maraki έγραψε: #6.810 25-04-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... Α καλά.Ό,τι θυμάσαι,χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:14 Ο Great Chaos: #6.811 25-04-09 19:14 Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 04:21 Ο Scandal έγραψε: #6.812 26-04-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες -Μπάμπης- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 06:25 Ο Scandal έγραψε: #6.805 25-04-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να ζήσεις Πετράκη και χρόνια πολλάαααααααααα Μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιάαααααααααααααααααα Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως Και όλοι να λένε να ένας... ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Να σε χαιρόμαστε Πετρή μου! Να είσαι ΠΑΝΤΑ ευτυχισμένος!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε εδώ στο τέλος του Απριλίου?!?! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ Πέτρο, ό,τι επιθυμείς απο καρδιάς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια σου πολλά Πέτρο! Ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χρόνια Πολλά Πέτρο!!! Σου ευχομαι παντα με υγεια κα πολλη πολλη αγαπη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Χρόνια πολλά Πέτρο!! Ό,τι επιθυμείς να είσαι πάντα χαρούμενος, υγιής και ανάμεσα σε ανθρώπους που σε σέβονται και σε αγαπάνε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πετράν, χρόνια πολλά ρε boy! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Xρόνια Πολλά Πέτρο!!! Ότι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρόνια πολλά Πέτρο!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ολόψυχα για τις Ευχές σας!!! Μπήκα στην 3η δεκαετία της ζωής μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 08:07 Η roumana έγραψε: #6.806 25-04-09 08:07 Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2009 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:58 Η underwater: #6.807 25-04-09 11:58 Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 17:57 Η persi έγραψε: #6.808 25-04-09 17:57 Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso είναι αόρατος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:00 Ο Iliaso έγραψε: #6.809 25-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... και 10 μη σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:03 Η maraki έγραψε: #6.810 25-04-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... Α καλά.Ό,τι θυμάσαι,χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:14 Ο Great Chaos: #6.811 25-04-09 19:14 Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 04:21 Ο Scandal έγραψε: #6.812 26-04-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να ζήσεις Πετράκη και χρόνια πολλάαααααααααα Μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιάαααααααααααααααααα Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωωως Και όλοι να λένε να ένας... ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Να σε χαιρόμαστε Πετρή μου! Να είσαι ΠΑΝΤΑ ευτυχισμένος!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε εδώ στο τέλος του Απριλίου?!?! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ Πέτρο, ό,τι επιθυμείς απο καρδιάς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια σου πολλά Πέτρο! Ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χρόνια Πολλά Πέτρο!!! Σου ευχομαι παντα με υγεια κα πολλη πολλη αγαπη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Χρόνια πολλά Πέτρο!! Ό,τι επιθυμείς να είσαι πάντα χαρούμενος, υγιής και ανάμεσα σε ανθρώπους που σε σέβονται και σε αγαπάνε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πετράν, χρόνια πολλά ρε boy! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Xρόνια Πολλά Πέτρο!!! Ότι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρόνια πολλά Πέτρο!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ολόψυχα για τις Ευχές σας!!! Μπήκα στην 3η δεκαετία της ζωής μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 08:07 Η roumana έγραψε: #6.806 25-04-09 08:07 Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2009 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:58 Η underwater: #6.807 25-04-09 11:58 Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 17:57 Η persi έγραψε: #6.808 25-04-09 17:57 Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso είναι αόρατος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:00 Ο Iliaso έγραψε: #6.809 25-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... και 10 μη σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:03 Η maraki έγραψε: #6.810 25-04-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... Α καλά.Ό,τι θυμάσαι,χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:14 Ο Great Chaos: #6.811 25-04-09 19:14 Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 04:21 Ο Scandal έγραψε: #6.812 26-04-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:58 Η underwater: #6.807 25-04-09 11:58 Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 17:57 Η persi έγραψε: #6.808 25-04-09 17:57 Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso είναι αόρατος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:00 Ο Iliaso έγραψε: #6.809 25-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... και 10 μη σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:03 Η maraki έγραψε: #6.810 25-04-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... Α καλά.Ό,τι θυμάσαι,χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:14 Ο Great Chaos: #6.811 25-04-09 19:14 Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 04:21 Ο Scandal έγραψε: #6.812 26-04-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 17:57 Η persi έγραψε: #6.808 25-04-09 17:57 Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso είναι αόρατος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:00 Ο Iliaso έγραψε: #6.809 25-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... και 10 μη σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:03 Η maraki έγραψε: #6.810 25-04-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... Α καλά.Ό,τι θυμάσαι,χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:14 Ο Great Chaos: #6.811 25-04-09 19:14 Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 04:21 Ο Scandal έγραψε: #6.812 26-04-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso είναι αόρατος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:00 Ο Iliaso έγραψε: #6.809 25-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... και 10 μη σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:03 Η maraki έγραψε: #6.810 25-04-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... Α καλά.Ό,τι θυμάσαι,χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:14 Ο Great Chaos: #6.811 25-04-09 19:14 Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 04:21 Ο Scandal έγραψε: #6.812 26-04-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... και 10 μη σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 18:03 Η maraki έγραψε: #6.810 25-04-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... Α καλά.Ό,τι θυμάσαι,χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:14 Ο Great Chaos: #6.811 25-04-09 19:14 Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 04:21 Ο Scandal έγραψε: #6.812 26-04-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... σε λιγότερο από ένα μήνα... θέλω χειροκρότημα έτσι; Οι ευχές να πιάσουν τουλάχιστον 5 σελίδες... Click για ανάπτυξη... Α καλά.Ό,τι θυμάσαι,χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:14 Ο Great Chaos: #6.811 25-04-09 19:14 Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 04:21 Ο Scandal έγραψε: #6.812 26-04-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 04:21 Ο Scandal έγραψε: #6.812 26-04-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά γλυκουλινομωρακι μου, σου εύχομαι να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα χωρούν στα όνειρα σου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά βρε! Να είσαι χαρούμενος, να διασκεδάζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πέτρο μου, σου εύχομαι εσωτερική γαλήνη, αυτοεκτίμηση και γνήσια ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις. Μη μασάς με την τρίτη σου δεκαετία που μόλις άρχισε, θα έχεις ακόμη πολλές από αυτές να εξερευνήσεις. Τέλος, φάε και λίγο από τις τούρτες που σου φέραν τα άλλα παιδιά, μάλλον σου χρειάζονται λίγες θερμίδες και σε παίρνει για "γουρουνιές" με τα γλυκά, νομίζω δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις Ευχές! Χάος, θα κάνω μια προσπάθεια να βάλω μυική μάζα αντί για ξίγκι -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο ἅλς έγραψε: #6.813 26-04-09 16:40 Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θωμά, χρόνια σου πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #6.814 26-04-09 20:19 Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:29 Ο Guest 990498: #6.815 27-04-09 00:29 Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πετράν χρόνια καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #6.816 27-04-09 00:34 Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχομαι χρονια πολλα στονflocki-@#!@$* και ότι επιθυμει! Το δωρο μου φυσικα είναι ένα Βρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η kalypso έγραψε: #6.817 27-04-09 00:50 Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 00:55 Η Kakerlak έγραψε: #6.818 27-04-09 00:55 Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.052 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 03:47 Ο Scandal έγραψε: #6.819 27-04-09 03:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πέτρο!!! Με καθυστέρηση χρόνια καλά και πολλά κι από μένα!!! Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, ναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Πετράν χρόνια καλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Πέτρο μου με μάλλον μεγάλη καθυστέρηση :$, δέξου και τις δικές μου ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι ό,τι θελήσεις στη ζωή σου να το αποκτήσεις... Να είσαι πάντα καλά και η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγάπη και όμορφες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πέτρο θα δεχτείς κ της δικές μου ευχές νι? Να είσαι πάντα καλά με δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε σέβονται, πάντα ευτυχισμένος. Click για ανάπτυξη... Φυσικά να τις δεχτώ! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο Death_Angel: #6.820 28-04-09 14:33 flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flocki χρονια πολλα για χθες και χρονια πολλα στους εορταζοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.