Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.412 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.737 μηνύματα σε 105.884 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 395 άτομα.
Χρόνια Πολλά και καλά...να τα εκατοστήσεις IOAKOS!!!
Ααααα...και με καθυστέρηση -ως συνήθως- Χρόνια Πολλά και στον Slayerrr...
Τα όνειρα σας, ευχές μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρονια πολλα και ευτυχισμενα fielda!!!!
Σου ευχομαι κουκλα μου υγεια, χρονια δημιουργικα και να εχεις διπλα σου αγαπημενα προσωπα που χαιρονται με τις χαρες σου και σε στηριζουν στις δυσκολες στιγμες σου!
Να τα εκατοστησεις!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα.
Φιλντάκι μου αγαπημένο, χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα
Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά, να έχεις ό,τι επιθυμείς, να ζεις την κάθε στιγμή και να χαμογελάς με αυτό το υπέροχα γλυκό χαμόγελο που είμαι σίγουρη ότι έχεις! Επίσηζ, καλά τελειώματα με τη σχολή, λιγότερο άγχος (κάνει και ρυτίδες ) και περισσότερη αυτοπεποίθηση και you'll rock
Μάρα_κουταμάρα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά για τη γιορτή σου!!!! Κalypso, χρόνια πολλά για τη μαμά σου!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σε όλες τις Μαρίες και τους Παναγιώτηδες που γιόρταζαν 21/11!
----------------------------------------------------------------------------------------------------- Corpse, Υουki και όλες οι υπόλοιπες Κατερίνες ελπίζω να χαρήκατε τη γιορτή σας!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------- ioakοs XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------- Βill_Slayer σου εύχομαι να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένος και να πετύχεις ότι επιθυμείς στη ζωή σου!!! Και... άντε, θα κάνουμε υπομονή 2 χρόνια ακόμα να σε γνωρίσουμε από κοντά επιτέλους!
και τέλος για σήμερα:
Fielda XIΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!
άντε, και του χρόνου τέτοια εποχή να έχεις φτάσει σε τέτοιο επίπεδο:
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.