Tsipouro
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος
(έτρεχα φίλοι μου, έτρεχα σαν το Βέγγο).
Fielda…22 χρόνια πέρασαν. Σου εύχομαι να περάσουν άλλα 100.
122 είναι μια καλή ηλικία να σοβαρευτείς.
Εκ τότε, ζήσε έντονα, ευτυχισμένα, πάντα κάνοντας όνειρα. Και ας μην βγαίνουν όλα. Σημασία έχει να τα κάνουμε και να ζήσουμε για αυτά.
Μετά χρωστώ ένα ευχαριστώ στους: Corpse bride, Γιώργο, Vkey, Τhe Djin, dooo, Γίδι. (ξέρουν εκείνοι γιατί).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Να είσαι πάντα χαρούμενη και καλή σου σταδιοδρομία, μιας και η ορκομωσία σου πλησιάζει!
Να το γλεντήσεις!
Χρονια πολλα και ευτυχισμενη σου ευχομαι.
Μακαρι καθε σου ονειρο να πραγματοποιηθει και να εισαι παντα καλα εσυ και οσοι αγαπας.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρονια πολλα και ευτυχισμενα fielda!!!!
Σου ευχομαι κουκλα μου υγεια, χρονια δημιουργικα και να εχεις διπλα σου αγαπημενα προσωπα που χαιρονται με τις χαρες σου και σε στηριζουν στις δυσκολες στιγμες σου!
Να τα εκατοστησεις!!!
Νεραιδα μου ευχαριστώ πααααρα πολύ για τις ευχές σου που είναι τόσο ουσιαστικές!!! Και ευχαριστώ που ξεκίνησες το κύμα εσύ Να είσαι πάντα καλά και ζεστός άνθρωπος όπως τώρα
Χρόνια πολλά fielda!
Σου εύχομαι να πάρεις γρήγορα πτυχίο ώστε να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα
Ευχαριστώ πολύ πολύ Λία μου!!! Το πτυχίο θα το έχω στα χέρια μου την άλλη εβδομάδα Να είσαι πάντα καλά και πάντα δημιουργική όπως τώρα!
Ευχαριστώ πολύ μικρό μου καλυψούδι!!! Να είσαι πάντα καλά να μας φτιάχνεις το κέφι με το γέλιο σου Λοιπόν, τη σχολή την τελείωσα, τώρα μου μένει να έχω λιγότερο άγχος και περισσότερη αυτοπεποίθηση...Χμμμ...Αχμμμ...Γκουχ γκουχ...Το προσπαθώΦιλντάκι μου αγαπημένο, χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα
Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά, να έχεις ό,τι επιθυμείς, να ζεις την κάθε στιγμή και να χαμογελάς με αυτό το υπέροχα γλυκό χαμόγελο που είμαι σίγουρη ότι έχεις! Επίσηζ, καλά τελειώματα με τη σχολή, λιγότερο άγχος (κάνει και ρυτίδες ) και περισσότερη αυτοπεποίθηση και you'll rock
Ευχαριστώ πολύ vendetta!!! Να είσαι κι εσύ πάντα καλα και καλά τελειώματα με την πτυχιακή σου (ξέρω πόσο εκνευριστικό είναι να κάνεις την πτυχιακή...)Χρόνια πολλά και με υγεία fielda...Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα καλά...
Ευχαριστώ πολύ υποβρύχια!!!! Κι εσύ να είσαι πάντα καλάΧρόνια Πολλά Fielda. Να έχεις όλα όσα ονειρεύεσαι!
Ευχαριστώ πολύ Μπιλάκο! Ευχαριστώ και για τη βοήθειά σου και την υπομονή σου όσες φορές έκανα βλακείες με την υπογραφή μου στο στέκιΠολύχρονη fielda!!
Ότι επίθυμείς!
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Ξανθή μου!!! Να χαίρεσαι τον άντρα σου και το παιδάκι σου!!! Να είσαι πάντα μια περήφανη μαμά!!!!!!!!Χρόνια πολλά Μαίρη να είσαι πάντα καλά με άτομα που σε αγαπούν δίπλα σου!!!
Ευχαριστώ πολύ Κουέ μου!!! Να λάμπεις πάντα δίπλα στον πανέμορφο ΩρίωναΦίλντα χρόνια πολλά κι ότι επιθυμείς! να είσαι πάντα ευτυχισμένη
Ααααα ευχαριστώ πολύ Αθηνούλι!!!! Το αυτό εύχομαι και για σένα!!!!!!!!!! Για το φόρεμα και το παπούτσι κάτι γίνεται, για το μαλλί δεν ξέρω (ναι ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό αλλά να είμαι σε αυτό το επίπεδο του χρόνου χλωμό το βλέπω )
Fielda XIΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!
άντε, και του χρόνου τέτοια εποχή να έχεις φτάσει σε τέτοιο επίπεδο:
Ευχαριστώ Θοδωρή μου!!!! Να είσαι πάντα καλά!Χρόνια πολλά fielda! Να περνάς όλο και καλύτερα!
Ευχαριστώωωω συνάδλεφε!! Καλά ξεμπερδέματα με τη σχολή εύχομαιΧρόνια σου πολλά μικρή Φίλντα! Πολύχρονη και ευτυχισμένη!
Μετά τα 122 σοβαρεύομαι δηλαδή;;; Ααααχ τι χαρά είναι αυτή που μου δίνεις Έμμα μου!!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και τις συμβουλές σου!!!! Να είσαι πάντα μια υπέροχη μαμά και ένας υπέροχος άνθρωποςFielda…22 χρόνια πέρασαν. Σου εύχομαι να περάσουν άλλα 100.
122 είναι μια καλή ηλικία να σοβαρευτείς.
Εκ τότε, ζήσε έντονα, ευτυχισμένα, πάντα κάνοντας όνειρα. Και ας μην βγαίνουν όλα. Σημασία έχει να τα κάνουμε και να ζήσουμε για αυτά.
Ντουλίνα ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!!! Χαίρομαι τόσο που φροντίζετε κι εσείς για την πχιότηταfieldoulin, χρόνια σου πολλά και πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ καλά!!! πχιότητα πάνω από όλα
Ευχαριστώ πολύ Ηρούλι!!!! Η ορκομωσία πλησιάζει κι εγώ ρούχα δεν έχω βρει ακόμη (άσχετο) Να είσαι πάντα καλά με την αδερφούλα σου και να είσαι πάντα χαρούμενη και με την απαραίτητη δόση τρέλας!!!!!!!!!!!! Τα υπόλοιπα από κοντά σύντομαΧρονια σου πολλά fieldaκι!!
Να είσαι πάντα χαρούμενη και καλή σου σταδιοδρομία, μιας και η ορκομωσία σου πλησιάζει!
Να το γλεντήσεις!
Ευχαριστώ πολύ Μάριε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να μείνεις πάντα ο γλυκός, σοφός (), κεφάτος και έξυπνος Μάριος που γνωρίσαμε!!!Tiς πιο θερμες μου ευχες fieldaki!!!!
Χρονια πολλα και ευτυχισμενη σου ευχομαι.
Μακαρι καθε σου ονειρο να πραγματοποιηθει και να εισαι παντα καλα εσυ και οσοι αγαπας.
Ντινάκι μουουου!!!!! Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!! Να είσαι πάντα καλά γιατί το αξίζεις και να έχεις δίπλα σου άτομα που σε λατρεύουν γιατί κι αυτό το αξίζεις!!!!!Xρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, υγιή κι ευτυχισμένα Fieldaκι
Isiliel
Επιφανές μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ πολύ Δήμητρά μου!!! Να είσαι πάντα μια τέλεια και ρομαντική μανούλαΧρόνια πολλά κι ευτυχισμένα. Εύχομαι η αγάπη να συντροφεύει τη ζωή σου και να ομορφαίνει τα όνειρά σου!
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο μου! Να είσαι κι εσύ καλά και να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς το συντομότερο! Τόλμη και αυτοπεποίθηση χρειάζεσαι, τα υπόλοιπα τα έχειςFieldini χρόνια σου πολλά και να έχεις σ' ό,τι κι αν κάνεις καλή τύχη.
Ευχαριστώ πολύ καλό μου κορψίδι Πάντα να μας φτιάχνεις το κέφι εύχομαι και να είσαι ευτυχισμένη, δημιουργική και με την απαραίτητη δόση τρέλας πάνταΧρονια πολλα fielda! Ο,τι επιθυμεις περισσοτερο σου ευχομαι
ΥΓ: Σας ευχαριστω πολύ πολύ και θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα όσους δεν ξέρω αρκετά
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου ευχομαι να τα εκατοστησεις και να είσαι πάντα χαρούμενη.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ότι επιθυμείτε!
xanp
Δραστήριο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
artemaki
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.