Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 17:00 Η Subject to change: #4.941 17-08-08 17:00 Εγώ του τα πα από κοντά, οπότε δεν χρειάζεται να τα πω κι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο iJohnnyCash: #4.942 17-08-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Να τα εκατοστήσετε Exp[...] Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το θες κάτι τέτοιο; Αρχική Δημοσίευση από borat: Xρόνια πολλά και καλά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θες να σε μαστιγώνω για πολλά χρόνια; Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Εγώ του τα πα από κοντά, οπότε δεν χρειάζεται να τα πω κι εδώ Click για ανάπτυξη... Δώρο δεν μου έκανες Y.γ.: Θενξ κλέφτα και borat και Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Phoebe έγραψε: #4.943 17-08-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: άργησα αλλά δικαιολογούμαι! έλειπα σε ολιγοήμερες διακοπές! χρόνια πολλά και καλά μικρή κι έξυπνη Φοίμπς! Για όμορφη δε λέω γιατί δεν σε έχω δει, αλλά μικρή σημασία έχει όταν έχεις τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα άλλα χαρίσματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Xρόνια Πολλά Φοιμπς! Και σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν το Δεκαπενταύγουστο!!! Χρόνια πολλά Exposed!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2008 στις 00:09 Ο Γιώργος έγραψε: #4.944 19-08-08 00:09 Χρόνια πολλά διαβολινάκι και να περνάς καλά! Πάνο, να τα 128-άσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:05 Η Κακή Επιρροή: #4.945 21-08-08 09:05 dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:07 Η Κακή Επιρροή: #4.946 21-08-08 09:07 μάρα κουταμάρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:15 Ο Tsipouro έγραψε: #4.947 21-08-08 09:15 Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:18 Η Κακή Επιρροή: #4.948 21-08-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Νι αμί Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Ο Tsipouro έγραψε: #4.949 21-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:05 Ο Tetragrammaton: #4.950 21-08-08 10:05 Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η kleftra έγραψε: #4.951 21-08-08 10:14 Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Resident Evil: #4.952 21-08-08 10:25 vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ του τα πα από κοντά, οπότε δεν χρειάζεται να τα πω κι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο iJohnnyCash: #4.942 17-08-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Να τα εκατοστήσετε Exp[...] Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το θες κάτι τέτοιο; Αρχική Δημοσίευση από borat: Xρόνια πολλά και καλά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θες να σε μαστιγώνω για πολλά χρόνια; Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Εγώ του τα πα από κοντά, οπότε δεν χρειάζεται να τα πω κι εδώ Click για ανάπτυξη... Δώρο δεν μου έκανες Y.γ.: Θενξ κλέφτα και borat και Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Phoebe έγραψε: #4.943 17-08-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: άργησα αλλά δικαιολογούμαι! έλειπα σε ολιγοήμερες διακοπές! χρόνια πολλά και καλά μικρή κι έξυπνη Φοίμπς! Για όμορφη δε λέω γιατί δεν σε έχω δει, αλλά μικρή σημασία έχει όταν έχεις τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα άλλα χαρίσματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Xρόνια Πολλά Φοιμπς! Και σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν το Δεκαπενταύγουστο!!! Χρόνια πολλά Exposed!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2008 στις 00:09 Ο Γιώργος έγραψε: #4.944 19-08-08 00:09 Χρόνια πολλά διαβολινάκι και να περνάς καλά! Πάνο, να τα 128-άσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:05 Η Κακή Επιρροή: #4.945 21-08-08 09:05 dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:07 Η Κακή Επιρροή: #4.946 21-08-08 09:07 μάρα κουταμάρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:15 Ο Tsipouro έγραψε: #4.947 21-08-08 09:15 Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:18 Η Κακή Επιρροή: #4.948 21-08-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Νι αμί Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Ο Tsipouro έγραψε: #4.949 21-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:05 Ο Tetragrammaton: #4.950 21-08-08 10:05 Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η kleftra έγραψε: #4.951 21-08-08 10:14 Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Resident Evil: #4.952 21-08-08 10:25 vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Να τα εκατοστήσετε Exp[...] Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το θες κάτι τέτοιο; Αρχική Δημοσίευση από borat: Xρόνια πολλά και καλά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θες να σε μαστιγώνω για πολλά χρόνια; Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Εγώ του τα πα από κοντά, οπότε δεν χρειάζεται να τα πω κι εδώ Click για ανάπτυξη... Δώρο δεν μου έκανες Y.γ.: Θενξ κλέφτα και borat και Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Phoebe έγραψε: #4.943 17-08-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: άργησα αλλά δικαιολογούμαι! έλειπα σε ολιγοήμερες διακοπές! χρόνια πολλά και καλά μικρή κι έξυπνη Φοίμπς! Για όμορφη δε λέω γιατί δεν σε έχω δει, αλλά μικρή σημασία έχει όταν έχεις τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα άλλα χαρίσματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Xρόνια Πολλά Φοιμπς! Και σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν το Δεκαπενταύγουστο!!! Χρόνια πολλά Exposed!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2008 στις 00:09 Ο Γιώργος έγραψε: #4.944 19-08-08 00:09 Χρόνια πολλά διαβολινάκι και να περνάς καλά! Πάνο, να τα 128-άσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:05 Η Κακή Επιρροή: #4.945 21-08-08 09:05 dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:07 Η Κακή Επιρροή: #4.946 21-08-08 09:07 μάρα κουταμάρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:15 Ο Tsipouro έγραψε: #4.947 21-08-08 09:15 Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:18 Η Κακή Επιρροή: #4.948 21-08-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Νι αμί Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Ο Tsipouro έγραψε: #4.949 21-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:05 Ο Tetragrammaton: #4.950 21-08-08 10:05 Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η kleftra έγραψε: #4.951 21-08-08 10:14 Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Resident Evil: #4.952 21-08-08 10:25 vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: άργησα αλλά δικαιολογούμαι! έλειπα σε ολιγοήμερες διακοπές! χρόνια πολλά και καλά μικρή κι έξυπνη Φοίμπς! Για όμορφη δε λέω γιατί δεν σε έχω δει, αλλά μικρή σημασία έχει όταν έχεις τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα άλλα χαρίσματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Xρόνια Πολλά Φοιμπς! Και σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν το Δεκαπενταύγουστο!!! Χρόνια πολλά Exposed!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2008 στις 00:09 Ο Γιώργος έγραψε: #4.944 19-08-08 00:09 Χρόνια πολλά διαβολινάκι και να περνάς καλά! Πάνο, να τα 128-άσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:05 Η Κακή Επιρροή: #4.945 21-08-08 09:05 dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:07 Η Κακή Επιρροή: #4.946 21-08-08 09:07 μάρα κουταμάρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:15 Ο Tsipouro έγραψε: #4.947 21-08-08 09:15 Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:18 Η Κακή Επιρροή: #4.948 21-08-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Νι αμί Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Ο Tsipouro έγραψε: #4.949 21-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:05 Ο Tetragrammaton: #4.950 21-08-08 10:05 Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η kleftra έγραψε: #4.951 21-08-08 10:14 Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Resident Evil: #4.952 21-08-08 10:25 vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά διαβολινάκι και να περνάς καλά! Πάνο, να τα 128-άσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:05 Η Κακή Επιρροή: #4.945 21-08-08 09:05 dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:07 Η Κακή Επιρροή: #4.946 21-08-08 09:07 μάρα κουταμάρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:15 Ο Tsipouro έγραψε: #4.947 21-08-08 09:15 Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:18 Η Κακή Επιρροή: #4.948 21-08-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Νι αμί Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Ο Tsipouro έγραψε: #4.949 21-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:05 Ο Tetragrammaton: #4.950 21-08-08 10:05 Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η kleftra έγραψε: #4.951 21-08-08 10:14 Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Resident Evil: #4.952 21-08-08 10:25 vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:07 Η Κακή Επιρροή: #4.946 21-08-08 09:07 μάρα κουταμάρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:15 Ο Tsipouro έγραψε: #4.947 21-08-08 09:15 Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:18 Η Κακή Επιρροή: #4.948 21-08-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Νι αμί Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Ο Tsipouro έγραψε: #4.949 21-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:05 Ο Tetragrammaton: #4.950 21-08-08 10:05 Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η kleftra έγραψε: #4.951 21-08-08 10:14 Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Resident Evil: #4.952 21-08-08 10:25 vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μάρα κουταμάρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:15 Ο Tsipouro έγραψε: #4.947 21-08-08 09:15 Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:18 Η Κακή Επιρροή: #4.948 21-08-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Νι αμί Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Ο Tsipouro έγραψε: #4.949 21-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:05 Ο Tetragrammaton: #4.950 21-08-08 10:05 Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η kleftra έγραψε: #4.951 21-08-08 10:14 Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Resident Evil: #4.952 21-08-08 10:25 vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:18 Η Κακή Επιρροή: #4.948 21-08-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Νι αμί Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Ο Tsipouro έγραψε: #4.949 21-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:05 Ο Tetragrammaton: #4.950 21-08-08 10:05 Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η kleftra έγραψε: #4.951 21-08-08 10:14 Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Resident Evil: #4.952 21-08-08 10:25 vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Νι αμί Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Ο Tsipouro έγραψε: #4.949 21-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:05 Ο Tetragrammaton: #4.950 21-08-08 10:05 Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η kleftra έγραψε: #4.951 21-08-08 10:14 Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Resident Evil: #4.952 21-08-08 10:25 vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σου δίνω και το περιθώριο να σκεφτείς μήπως θες της Μάρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:05 Ο Tetragrammaton: #4.950 21-08-08 10:05 Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η kleftra έγραψε: #4.951 21-08-08 10:14 Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Resident Evil: #4.952 21-08-08 10:25 vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η kleftra έγραψε: #4.951 21-08-08 10:14 Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Resident Evil: #4.952 21-08-08 10:25 vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Resident Evil: #4.952 21-08-08 10:25 vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Χρόνια πολλά και σε όσους "έχασα" τις μέρες που ήμουν διακοπές. Πήρε το μάτι μου exp, phoebe και Αννούλα... Χρόνια σας πολλά και καλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Phoebe έγραψε: #4.953 21-08-08 10:31 Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Bill έγραψε: #4.954 21-08-08 11:31 Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου! Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η fielda έγραψε: #4.955 21-08-08 12:29 Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:01 Ο vendetta έγραψε: #4.956 21-08-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: dearest Vendetta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣE ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ ΚουΕ...Ό,τι επιθυμείς κι εσύ...Από που μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;;;; Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Χρονια σας πολλάαααα! Και οι τούρτες για μετά: Υ.Γ. ΚουΕ το δώρο του Vendetta παίζει να το έχω και γω σε λίγους μήνες; Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Τσίπουρο...Στην υγειά σου... Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε! (omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" ) Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι: Click για ανάπτυξη... Τέτρα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ό,τι επιθυμείς κι εσύ... Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Λολ Κουε έγραψες Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θενξ κλέφτρα...Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: vendetta και μάρα_κουταμάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Χιλιόχρονοι και οι 2!!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά resident...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές... Btw η Κέρκυρα ήταν σούπερ... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα vendetta!!!! Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις να το αποκτήσεις!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να αισθάνεσαι πάντα γεμάτος!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Φοίβη..Από ό,τι βλέπω είχες κι εσύ γενέθλια πριν μερικές μέρες ε;;; Δεν το πήρα είδηση... Χρόνια πολλά και σε σένα και να τα εκατοστήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βεντέτα παιδί μου κι εσύ ότι ποθείς να σου έρθει, καλό πτυχίο και πάντα ευτυχία στη ζωή σου! (και κανόνιζε τί θα μας κεράσεις.) Click για ανάπτυξη... Θενξ Μπιλ...Να'σαι πάντα καλά κι εσύ... Έχω και το κέρασμα ε;;; Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Vendetta καλό πτυχίο!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ fielda...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Ο vendetta έγραψε: #4.957 21-08-08 17:04 Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στη μάρα κουταμάρα...Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 17:44 Η kalypso έγραψε: #4.958 21-08-08 17:44 Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!! Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 19:17 Η Nininaou έγραψε: #4.959 21-08-08 19:17 Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χρόνια Πολλά! Να ζήσει η Πρέβεζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η xanp έγραψε: #4.960 21-08-08 23:24 Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!Κώστα χρόνια πολλά και γρήγορα να πάρεις το πτυχίο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.