]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 14:40 Ο ]ifrit[ έγραψε: #421 30-11-05 14:40 Να χαίρεσαι την μητέρα σου ντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 14:45 Η dooo έγραψε: #422 30-11-05 14:45 γιοστάουμ,τζόνιμ, μαριε μου, ιφριτάκιμ: * 4 *μαριε, ντοντ γουόρι, γλύτωσε από μένα..μένω μόνη μου πχια oops. σορρυ τζόνιμ. πήδηξα πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 15:24 Η Maggie έγραψε: #423 30-11-05 15:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει η μαμά μου σήμερα, νι Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά στη μαμά σου dooo να τη χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 15:30 Η crazyhelen: #424 30-11-05 15:30 Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται dooo μου! Υ.Γ. Το τραμπολίνο εκείνη στο έμαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 17:56 Η Skoulikadera---: #425 30-11-05 17:56 Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:30 Η crazyhelen: #426 06-12-05 11:30 Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νικολέττες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:32 Ο giostau έγραψε: #427 06-12-05 11:32 Χρόνια πολλά και από μένα στους Νίκους και τις Νικολέτες!!! Αν δεν κάνω λάθος γιορτάζει ο Γουίκ σήμερα.... Χρόνια πολλάααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #428 06-12-05 11:36 γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:49 Η crazyhelen: #429 06-12-05 11:49 Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Click για ανάπτυξη... Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:57 Ο emufear έγραψε: #430 06-12-05 11:57 Χρόνια πολλά weak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:23 Ο Γιάννης έγραψε: #431 06-12-05 12:23 WEAK!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! Και σε όποιον γιορτάζει!@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:37 Η ka-li έγραψε: #432 06-12-05 12:37 Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να χαίρεσαι την μητέρα σου ντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 14:45 Η dooo έγραψε: #422 30-11-05 14:45 γιοστάουμ,τζόνιμ, μαριε μου, ιφριτάκιμ: * 4 *μαριε, ντοντ γουόρι, γλύτωσε από μένα..μένω μόνη μου πχια oops. σορρυ τζόνιμ. πήδηξα πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 15:24 Η Maggie έγραψε: #423 30-11-05 15:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει η μαμά μου σήμερα, νι Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά στη μαμά σου dooo να τη χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 15:30 Η crazyhelen: #424 30-11-05 15:30 Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται dooo μου! Υ.Γ. Το τραμπολίνο εκείνη στο έμαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 17:56 Η Skoulikadera---: #425 30-11-05 17:56 Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:30 Η crazyhelen: #426 06-12-05 11:30 Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νικολέττες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:32 Ο giostau έγραψε: #427 06-12-05 11:32 Χρόνια πολλά και από μένα στους Νίκους και τις Νικολέτες!!! Αν δεν κάνω λάθος γιορτάζει ο Γουίκ σήμερα.... Χρόνια πολλάααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #428 06-12-05 11:36 γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:49 Η crazyhelen: #429 06-12-05 11:49 Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Click για ανάπτυξη... Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:57 Ο emufear έγραψε: #430 06-12-05 11:57 Χρόνια πολλά weak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:23 Ο Γιάννης έγραψε: #431 06-12-05 12:23 WEAK!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! Και σε όποιον γιορτάζει!@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:37 Η ka-li έγραψε: #432 06-12-05 12:37 Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιοστάουμ,τζόνιμ, μαριε μου, ιφριτάκιμ: * 4 *μαριε, ντοντ γουόρι, γλύτωσε από μένα..μένω μόνη μου πχια oops. σορρυ τζόνιμ. πήδηξα πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 15:24 Η Maggie έγραψε: #423 30-11-05 15:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει η μαμά μου σήμερα, νι Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά στη μαμά σου dooo να τη χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 15:30 Η crazyhelen: #424 30-11-05 15:30 Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται dooo μου! Υ.Γ. Το τραμπολίνο εκείνη στο έμαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 17:56 Η Skoulikadera---: #425 30-11-05 17:56 Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:30 Η crazyhelen: #426 06-12-05 11:30 Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νικολέττες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:32 Ο giostau έγραψε: #427 06-12-05 11:32 Χρόνια πολλά και από μένα στους Νίκους και τις Νικολέτες!!! Αν δεν κάνω λάθος γιορτάζει ο Γουίκ σήμερα.... Χρόνια πολλάααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #428 06-12-05 11:36 γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:49 Η crazyhelen: #429 06-12-05 11:49 Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Click για ανάπτυξη... Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:57 Ο emufear έγραψε: #430 06-12-05 11:57 Χρόνια πολλά weak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:23 Ο Γιάννης έγραψε: #431 06-12-05 12:23 WEAK!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! Και σε όποιον γιορτάζει!@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:37 Η ka-li έγραψε: #432 06-12-05 12:37 Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει η μαμά μου σήμερα, νι Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά στη μαμά σου dooo να τη χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 15:30 Η crazyhelen: #424 30-11-05 15:30 Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται dooo μου! Υ.Γ. Το τραμπολίνο εκείνη στο έμαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 17:56 Η Skoulikadera---: #425 30-11-05 17:56 Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:30 Η crazyhelen: #426 06-12-05 11:30 Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νικολέττες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:32 Ο giostau έγραψε: #427 06-12-05 11:32 Χρόνια πολλά και από μένα στους Νίκους και τις Νικολέτες!!! Αν δεν κάνω λάθος γιορτάζει ο Γουίκ σήμερα.... Χρόνια πολλάααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #428 06-12-05 11:36 γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:49 Η crazyhelen: #429 06-12-05 11:49 Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Click για ανάπτυξη... Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:57 Ο emufear έγραψε: #430 06-12-05 11:57 Χρόνια πολλά weak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:23 Ο Γιάννης έγραψε: #431 06-12-05 12:23 WEAK!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! Και σε όποιον γιορτάζει!@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:37 Η ka-li έγραψε: #432 06-12-05 12:37 Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται dooo μου! Υ.Γ. Το τραμπολίνο εκείνη στο έμαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2005 στις 17:56 Η Skoulikadera---: #425 30-11-05 17:56 Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:30 Η crazyhelen: #426 06-12-05 11:30 Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νικολέττες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:32 Ο giostau έγραψε: #427 06-12-05 11:32 Χρόνια πολλά και από μένα στους Νίκους και τις Νικολέτες!!! Αν δεν κάνω λάθος γιορτάζει ο Γουίκ σήμερα.... Χρόνια πολλάααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #428 06-12-05 11:36 γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:49 Η crazyhelen: #429 06-12-05 11:49 Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Click για ανάπτυξη... Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:57 Ο emufear έγραψε: #430 06-12-05 11:57 Χρόνια πολλά weak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:23 Ο Γιάννης έγραψε: #431 06-12-05 12:23 WEAK!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! Και σε όποιον γιορτάζει!@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:37 Η ka-li έγραψε: #432 06-12-05 12:37 Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:30 Η crazyhelen: #426 06-12-05 11:30 Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νικολέττες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:32 Ο giostau έγραψε: #427 06-12-05 11:32 Χρόνια πολλά και από μένα στους Νίκους και τις Νικολέτες!!! Αν δεν κάνω λάθος γιορτάζει ο Γουίκ σήμερα.... Χρόνια πολλάααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #428 06-12-05 11:36 γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:49 Η crazyhelen: #429 06-12-05 11:49 Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Click για ανάπτυξη... Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:57 Ο emufear έγραψε: #430 06-12-05 11:57 Χρόνια πολλά weak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:23 Ο Γιάννης έγραψε: #431 06-12-05 12:23 WEAK!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! Και σε όποιον γιορτάζει!@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:37 Η ka-li έγραψε: #432 06-12-05 12:37 Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νικολέττες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:32 Ο giostau έγραψε: #427 06-12-05 11:32 Χρόνια πολλά και από μένα στους Νίκους και τις Νικολέτες!!! Αν δεν κάνω λάθος γιορτάζει ο Γουίκ σήμερα.... Χρόνια πολλάααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #428 06-12-05 11:36 γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:49 Η crazyhelen: #429 06-12-05 11:49 Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Click για ανάπτυξη... Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:57 Ο emufear έγραψε: #430 06-12-05 11:57 Χρόνια πολλά weak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:23 Ο Γιάννης έγραψε: #431 06-12-05 12:23 WEAK!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! Και σε όποιον γιορτάζει!@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:37 Η ka-li έγραψε: #432 06-12-05 12:37 Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά και από μένα στους Νίκους και τις Νικολέτες!!! Αν δεν κάνω λάθος γιορτάζει ο Γουίκ σήμερα.... Χρόνια πολλάααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #428 06-12-05 11:36 γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:49 Η crazyhelen: #429 06-12-05 11:49 Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Click για ανάπτυξη... Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:57 Ο emufear έγραψε: #430 06-12-05 11:57 Χρόνια πολλά weak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:23 Ο Γιάννης έγραψε: #431 06-12-05 12:23 WEAK!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! Και σε όποιον γιορτάζει!@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:37 Η ka-li έγραψε: #432 06-12-05 12:37 Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:49 Η crazyhelen: #429 06-12-05 11:49 Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Click για ανάπτυξη... Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:57 Ο emufear έγραψε: #430 06-12-05 11:57 Χρόνια πολλά weak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:23 Ο Γιάννης έγραψε: #431 06-12-05 12:23 WEAK!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! Και σε όποιον γιορτάζει!@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:37 Η ka-li έγραψε: #432 06-12-05 12:37 Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! γιορτάζει ο weakie! κερνάει το Σάββατο ο weakie! γιορτάζει ο weakie! *το πιάσατε το κρυπτογραφημένο μήνυμα? Click για ανάπτυξη... Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 11:57 Ο emufear έγραψε: #430 06-12-05 11:57 Χρόνια πολλά weak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:23 Ο Γιάννης έγραψε: #431 06-12-05 12:23 WEAK!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! Και σε όποιον γιορτάζει!@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:37 Η ka-li έγραψε: #432 06-12-05 12:37 Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά weak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:23 Ο Γιάννης έγραψε: #431 06-12-05 12:23 WEAK!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! Και σε όποιον γιορτάζει!@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:37 Η ka-li έγραψε: #432 06-12-05 12:37 Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
WEAK!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! Και σε όποιον γιορτάζει!@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 12:37 Η ka-li έγραψε: #432 06-12-05 12:37 Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά σε όλους (Βαρβάρα 4/12, Σάββα 5/12, Νίκο & Νικολέτα σήμερα) κι από εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:00 Ο weak and powerless: #433 06-12-05 13:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Dooo, είσαι ΟΛΑ τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:04 Η dooo έγραψε: #434 06-12-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ναι. με τα λεφτά των άλλων ξέρω κι εγώ να το παίζω μάγκας . φχαιστώ παιζάκια :-). Click για ανάπτυξη... θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:09 Ο weak and powerless: #435 06-12-05 13:09 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα σε σπονσοράρω, βασίσου πάνω μου Click για ανάπτυξη... [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:15 Η dooo έγραψε: #436 06-12-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ύπουλο χτύπημα]ρε, άι πλήρωσε καμμιά δόση για το δάνειο και άσε το σπόνσοριν σε αυτούς που τα έχουνε [/ύπουλο χτύπημα]. Click για ανάπτυξη... [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:23 Ο weak and powerless: #437 06-12-05 13:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: [απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] το έξυπνο σπονσοριν γίνεται χωρίς λεφτά ρε. Θα σε γιουχάρω στη πισίνα . Και θα σε φιλμάρω με το μαγιό γιέααα [/απόκρουση και ρεβέρ στην αριστερή γωνία.τρέχα πχιάσε το μπαλάκι τώρα] Click για ανάπτυξη... [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:26 Ο Γιάννης έγραψε: #438 06-12-05 13:26 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [κατεβάζει το φιλέ στο γύπεδο και απλώνει μπουγάδα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:29 Η dooo έγραψε: #439 06-12-05 13:29 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: [ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] να με φίλμαρες χωρίς το μαγιό , να πω νταξ . με μαγιό δε νομίζω να βγάλεις κάνα φράγκο [/ρακετιά κάτω από το πόδι φέρνει το μπαλάκι απευθείας στο δόξα πατρί σου] Click για ανάπτυξη... [βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] δε κατάλαβες...το μαγιό θα το έχω διαλέξει εγώ. Ριγέ ολόσωμο, με τιράντες, να φτάνει ως το γόνατο. ΣΟΥΞΕΔΙΑΡΗΜ εσύ. Θα κάψεις κόσμο [/βομβαρδισμός με μπαλάκια από το μηχάνημα, να μη ξέρεις από που να φυλαχτείς] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2005 στις 13:31 Ο weak and powerless: #440 06-12-05 13:31 μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μπα. καλύτερα γδυμνός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.