Εγω τις θελω ολες!!!!!Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Ετοιμαζομαι να ανεβασω καποιες φωτο στην γκαλερι μου για να δειτε πως περασα το Σ/Κ και να δειτε μερικα πραγματα (δεν γινεται ολα,500 φωτο εβγαλα τελικα!) απο Σκωτια!
ZiPαρισε τες και στειλτες...
Να δω....τιιιιιιιιιιι εκανες εκει στην Σκωτιας που ησουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant
Δραστήριο μέλος
Μichelle,ξερεις καλα,αμεση εγκριση τις φωτο :p Δεν βαζω κατι προσβλητικο...επισης θα δειτε κατι που το ειδα κ επαθα πλακα που βρηκα ελληνικο στοιχειο μεσα στο καστρο!!!
Υπομονη και σιγα σιγα θα τα καταφερω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος
Να τα εκατοστήσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Covenant
Δραστήριο μέλος
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Covenant
Δραστήριο μέλος
Xαιρομαι που εχω ανδρικη συμπαρασταση!Μα πως θα μπορουσα να τις φαω ολες μονος;;;Μονο με ανδρες θα τις χλαπακιαζαμε σε χρονο μηδεν!Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:μην ανησυχείς για τέτοια πράγματα, εγώ είμαι εδώ . χρόνια σου πολλά και κα(υ)λά .
Ευχαριστω πολυ για τις περιεκτικοτατες ευχες σου !!
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Μεγάλος να γίνεις με .... μαλλιά (ότι χρώμα και αν είναι!!! )
Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως
και όλοι να λένε...... ΝΑ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ!!!!
Χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα τρελό σκορπιουδάκι!
Covenant
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστω πολυ για το τραγουδακι και οντως με φωναζουν μερικες φορες Βαρξουλη!
Τρελο σκορπιουδακι!Αυτο μονο απο μια Ελενη μπορεις να το ακουσεις :p
Να εισαι παντα καλα!
kleftra
Διάσημο μέλος
Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος......μάλλον δεν έχεις γνωρίσει εμένα και τις φίλες μου...απο το γνωστό πρόγραμμα απεξάρτησης σοκολάταςΑρχική Δημοσίευση από Covenant:Xαιρομαι που εχω ανδρικη συμπαρασταση!Μα πως θα μπορουσα να τις φαω ολες μονος;;;Μονο με ανδρες θα τις χλαπακιαζαμε σε χρονο μηδεν!
Ευχαριστω πολυ για τις περιεκτικοτατες ευχες σου !!
Αν σου πέφτουν πολλές αφαιρώ τις 2.οκ τώρα;
Covenant
Δραστήριο μέλος
kleftra
Διάσημο μέλος
Μ' αρέσουν οι άνθρωποι που ξέρουν να μοιράζονταιΑρχική Δημοσίευση από Covenant:Μην κοβεις τιποτα,τις θελω ολες!Ας τις φαμε ολοι μαζι,αξιζει τον κοπο,δεν τις θελω μονο μου!!
Γι αυτό κι άλλες τουρτίτσες για τον Covenant
Τουρτίτσες για όλο το στέκι σήμερα
Κερνάω απόψε εγώ......................
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Covenant
Δραστήριο μέλος
Μολις ηρθε και ο φιλτατος Valder και θα πρεπει να τον κερασουμε ενα κομματακι τουρτα και αυτον
Σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου,υγεια να εχουν ολοι μας,το πιο σημαντικο!
Γιαυτο οχι πολυ τουρτα και παθουμε κανα ζαχαρο
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
varxouli να στις δώσω τις ευχές έστω και καθυστερημένα? ε? νιιιιιιιιιιι
χρόνια σου πολλά, καλά, avec beaucoup de chance
Covenant
Δραστήριο μέλος
να εισαι καλα και ευχαριστω πολυ για την καλοσυνη σας!
Τι σημανει το γαλλικo dooo?Δεν θελω να την ρωτησω τωρα
Αλεξάνδρα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος
να 'μαστε όλοι καλά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.