Χρόνια Πολλά σε όλους!

Χρόνια πολλά Πετράν και καλό γράψιμο στις Πανελλήνιες! :D :P :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Scandal, χρόνια πολλά και καλά. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια πολλά και από εμένα!!!

Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις!;)

Χρόνια πολλά στον Πέτρο που έχει γενεθλια!:birthday:
Η ευχή μου θα είναι, πέραν απο υγεια και ευτυχια , να πετύχεις το στόχο σου γι αυτο που προσπαθεις αυτον το καιρο.:)
Χρόνια πολλά Πέτροοοοοοοοοοοοοοο!!!!

Πάντα μα πάντα να είσαι υγιής και εύχομαι να σου έρχονται όλα θετικά. Έτσι να είσαι και εσύ και οι γύρω σου χαρούμενοι!

:birthday:

Επίσης αν τα λένε καλά οι πηγές μου σήμερα γιορτάζουν και οι Ελισάβετ(ς:P).
Ποιους άλλους έχουμε; Έλα τώρα που είναι ζεστό! :clapup:
Αυτό το υπέροχο παιδί έγινε 19… πώς περνάνε τα χρόνια:eek:...
….υγεία και αγάπη σου εύχομαι.:) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ[FONT=&quot]![/FONT]
Ο,τι ποθεις να το παθεις Πετρο!!!!;)
Να τα εκατοστησειςςςςςςςςςς!!!!
Με τα μουσικης.....:D

Χρόνια πολλά κι από μένα στον Πέτρο! :birthday:
58g3os20v8pylqksdam0.png

:D
Να ζήσεις Πετράαααααααακη και χρόνια πολλάαααααααααααααα
μεγάλος να γίνεις με πλούσια μαλλιάααααααααααα
παντού να σκορπίζεις της νιότης το φωωωωωωωςςςςςς
και όλοι να λένε "μα είναι θεόοοοοοοοοοοοοοοοοος"

χιχι το άλλαξα λιγουλάκι :D

Πατράκη μου σου εύχομαι να καταφέρεις φέτος να περάσεις εκεί που θες και να βρεις επιτέλους έναν άνθρωπο να γεμίσεις την καρδιά σου με αγάπη :)
Πολύχρονος :kissing:
Χρόνια πολλά Πέτρο. Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις ότι θες!:P
Χρόνια Πολλά Πέτρο! :D
Nα έχεις ότι επιθυμείς!
Ευτυχία, επιτυχία και υγεία. :D
Χρόνια Πολλά Πέτρο!!! Να τα εκατοστήσεις, ότι επιθυμείς και να πραγματοποιηθούν όλοι σου οι στόχοι! :D:D:D
Χρόνια πολλά Πετράν και καλό γράψιμο στις Πανελλήνιες! :P :D
Scandal, χρόνια πολλά και καλά. :)
Ευχαριστώ ολόψυχα για τις Ευχές και τα Δώρα!!! :clapup:

:bigarmhug

Δε χωράνε άλλα smilies ;-)

-petros

Επειδή δεν ξέρω αν αύριο θα είμαι μέσα (μέρα που είναι:P) λέω να πω δυο λόγια σήμερα. Στην αγαπημένη μου φίλη Αναστασία λοιπό, που ασκεί τόσο "Κακή Επιρροή" πάνω μας, εύχομαι υγεία και δύναμη να διατηρήσει την ευτυχία της οικογένειας της. Η γενναιοδωρία που την χαρακτηρίζει μου κέρδισε τον σεβασμό και τον θαυμασμό που νιώθω για εκείνη.
Σʼαγαπω πολύ φιλενάδα. Χρόνια σου πολλά.:)

Τελευταία επεξεργασία:
Χρόνια Πολλά Πετρούλη και Καλό Πάσχα σε όλους!!!!!!!!!!! :D:D:D

Χρόνια πολλά στην Αναστασία μας! :bigarmhug

Χρόνια Πολλά Πετρούλη και Καλό Πάσχα σε όλους!!!!!!!!!!! :D:D:D
Κάποιον ξέχασες. :mastigio
:P

Αναστασία μου sorryyyyyy!!!!!!!!
Mη βαράς ρε. ξέρεις τι αφηρημένη είμαι!
:redface:

Χρόνια πολλά Αναστασία μου, χρόνια πολλά γεμάτα όμορφες στιγμές...γεμάτα υγεία κ αγάπη!

Να ζήσεις να σε χαιρόμαστε...:P

Να μείνεις πάντα όπως είσαι για να μας προσέχεις....:)
σε έχουμε ανάγκη κ το ξέρεις!!!

hpim0440smalllo0.jpg

Μια μεγάλη αγκαλίτσα απο εμένα για σένα

Ντάρκ χρόνια πολλά ότι επιθυμείς...!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Επειδή δεν ξέρω αν αύριο θα είμαι μέσα (μέρα που είναι:P) λέω να πω δυο λόγια σήμερα. Στην αγαπημένη μου φίλη Αναστασία λοιπό, που ασκεί τόσο "Κακή Επιρροή" πάνω μας, εύχομαι υγεία και δύναμη να διατηρήσει την ευτυχία της οικογένειας της. Η γενναιοδωρία που την χαρακτηρίζει μου κέρδισαν τον σεβασμό και τον θαυμασμό που νιώθω για εκείνη.
Σʼαγαπω πολύ φιλενάδα. Χρόνια σου πολλά.:)
:redface: τι να πω...

Χρόνια πολλά στην Αναστασία μας! :bigarmhug

Αναστασία μου sorryyyyyy!!!!!!!!
Mη βαράς ρε. ξέρεις τι αφηρημένη είμαι!
:redface:

Χρόνια πολλά Αναστασία μου, χρόνια πολλά γεμάτα όμορφες στιγμές...γεμάτα υγεία κ αγάπη!

Να ζήσεις να σε χαιρόμαστε...:P

Να μείνεις πάντα όπως είσαι για να μας προσέχεις....:)
σε έχουμε ανάγκη κ το ξέρεις!!!

hpim0440smalllo0.jpg

Μια μεγάλη αγκαλίτσα απο εμένα για σένα

αχ......... σας ευχαριστώ....... :redface:
ούτε ο άντρας μου έχει θυμηθεί ακόμα να μου πει χρόνια πολλά :P
το αιώνιο "πρόβλημα"
όλοι με ξεχνάνε τέτοια μέρα :/:

Αναστασία :jumpy::jumpy:
Χρόνια σου πολλά με υγεία , ευτυχία και ότι επιθυμείς!:D:kissing:

Θα σε θυμηθούν κι οι υπολοιποι,ακομα πρωι ειναι.Και μιας και το θυμηθηκα, να στειλω και κανα μηνυμα σε αυτους που γιορταζουν:P

:flowers:

Επίσης χρονια πολλα και στον Dark_kronos!Ότι επιθυμείς Τάσο!Να χαιρεσαι τη γιορτή σου!:D

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι, είναι κι ο Τασούλης, να τον χαιρόμαστε! :D

Αναστασια μου, χρονια πολλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου με υγεια και πολλη αγαπη!!!!!:)
Ο,τι επιθυμεις και ονειρευεσαι για τη ζωη σας, σας ευχομαι ολοψυχα να γινει πραγματικοτητα!:)

Νταρκ, χρονια πολλα αγορι μου!! Οι επιθυμιες σου, ευχες μου!!!!!;)

Αναστασία
Τάσο
(κ όσοι άλλοι γιορτάζουν σήμερα κ δεν τους ξέρω)

:) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :)

Ότι επιθυμείτε κ πάντα με υγεία.​

το αιώνιο "πρόβλημα"
όλοι με ξεχνάνε τέτοια μέρα :/:
Το ΥΠΕΠΘ προειδοποιεί:
Η πολύ εκκλησία σε απομακρύνει από τους φίλους!

Υ.γ.: Χρόνια σου πολλά :D Ότι επιθυμείς :)

Xρόνια πολλά στον γλυκύτατο και κούκλο Πετρή για τα γενέθλιά σου (είμαι απαράδεκτη που ξεχάστηκα :redface:) Να περάσει στην σχολή που θέλει και να ζήσει τον έρωτα όπως ακριβώς τον φαντάζεται και λίαν συντόμως...ή μάλλον καλύτερα μετά τις πανελλήνιες :P

Κουεδίνι μου, Αναστασούλα μου, τι να σου ευχηθώ;
Χρόνια πολλά για την γιορτή σου... να χαίρεσαι την οικογένειά σου και το κούκλο σου...να είσαι πάντα ευτυχισμένη...α...και να χάσεις όλα τα κιλά που θες :P

Ο Νταρκούλης γιορτάζει; :redface:

Χρόνια πολλά κουμπάρεεεεεεεεεε.....ο,τι επιθυμείς!!! Ματς

Τελευταία επεξεργασία:
Χρόνια σας πολλά Αναστασία και Τάσο! Να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι... :D

Αναστασία :jumpy::jumpy:
Χρόνια σου πολλά με υγεία , ευτυχία και ότι επιθυμείς!:D:kissing:

Θα σε θυμηθούν κι οι υπολοιποι,ακομα πρωι ειναι.Και μιας και το θυμηθηκα, να στειλω και κανα μηνυμα σε αυτους που γιορταζουν:P

:flowers:

Επίσης χρονια πολλα και στον Dark_kronos!Ότι επιθυμείς Τάσο!Να χαιρεσαι τη γιορτή σου!:D

Αναστασια μου, χρονια πολλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου με υγεια και πολλη αγαπη!!!!!:)
Ο,τι επιθυμεις και ονειρευεσαι για τη ζωη σας, σας ευχομαι ολοψυχα να γινει πραγματικοτητα!:)

Νταρκ, χρονια πολλα αγορι μου!! Οι επιθυμιες σου, ευχες μου!!!!!;)

Αναστασία
Τάσο
(κ όσοι άλλοι γιορτάζουν σήμερα κ δεν τους ξέρω)

:) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :)

Ότι επιθυμείτε κ πάντα με υγεία.​

Το ΥΠΕΠΘ προειδοποιεί:
Η πολύ εκκλησία σε απομακρύνει από τους φίλους!

Υ.γ.: Χρόνια σου πολλά :D Ότι επιθυμείς :)

Xρόνια πολλά στον γλυκύτατο και κούκλο Πετρή για τα γενέθλιά σου (είμαι απαράδεκτη που ξεχάστηκα :redface:) Να περάσει στην σχολή που θέλει και να ζήσει τον έρωτα όπως ακριβώς τον φαντάζεται και λίαν συντόμως...ή μάλλον καλύτερα μετά τις πανελλήνιες :P

Κουεδίνι μου, Αναστασούλα μου, τι να σου ευχηθώ;
Χρόνια πολλά για την γιορτή σου... να χαίρεσαι την οικογένειά σου και το κούκλο σου...να είσαι πάντα ευτυχισμένη...α...και να χάσεις όλα τα κιλά που θες :P

Ο Νταρκούλης γιορτάζει; :redface:

Χρόνια πολλά κουμπάρεεεεεεεεεε.....ο,τι επιθυμείς!!! Ματς

Χρόνια σας πολλά Αναστασία και Τάσο! Να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι... :D

αχ και μόνο που με θυμηθήκατε εν διαμέσω αρνιού και τζατζικιού με κάνετε ευτυχισμένη!!
σένκιου γκάιζ :redface::D

Τασούλη (κρόνε) να μας χαίρονται :D

Αν και δεν πιστεύω σε τέτοιες γιορτές, θα σου πω χρόνια πολλά κουε έτσι για το καλό :)

(στη δική μου μη μου πείτε τπτ please :P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back