shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:02 Ο shaman έγραψε: #3.801 07-01-08 15:02 Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:13 Ο Bill έγραψε: #3.802 07-01-08 15:13 Χρόνια πολλά JohnBorat! Οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η Niyia έγραψε: #3.803 07-01-08 15:16 Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:29 Ο Guest 990498: #3.804 07-01-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γιορτάζεις κι εσύ πουλάκι μου? εμ βάλτο στο πεδίο του ονόματος σου να σε χαιρόμαστε βρε! χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά JohnBorat! Οτι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:34 Η Molka έγραψε: #3.805 07-01-08 15:34 Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Valder έγραψε: #3.806 07-01-08 15:35 Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:03 Ο Γιάννης έγραψε: #3.807 07-01-08 16:03 Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Palladin έγραψε: #3.808 07-01-08 16:45 Giovanna-κι μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν, Γιάννη, Faith, io-io (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η Giovanna έγραψε: #3.809 07-01-08 16:47 Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?) Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!!!! Γιάννη μου το μαντήλι σου!!! 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση κι άλλα πολλά.... Τζονιμ, χρόνια πολλά για τη Γιορτή σου!!! Τζιοβαννάκι μου και σε σένα!!! Να είσαστε πάντα καλά παιδάκια μου Χρόνια πολλά σε όσους Γιάννηδες και Ιωάννες έχουμε εδώ μέσα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά σε όσα παιδιά έχουν σήμερα την γιορτή τους! Ευτυχισμένοι να είσαστε και πάντα υγιείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: σιγά πιδίμ... ανακύκλωση τις γυρνάς ανάποδα και τις φοράει και το άλλο μπεμπέ τζόνιμ και τζιοβαννούλα χρόνια σας πολλά και καλά, πάντα χάπι (λεξοτανίλ) και χέλθι Click για ανάπτυξη... λολ με την ανακυκλωση!! το σκατο παει συνεφο Ευχαριστωωω!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα Γιαννη και Τζο! Ο,τι επιθυμειτε! *ποση πρωτοτυπια τελικα.!* Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά κι από εμένα στους εορτάζοντες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Xρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες του φόρουμ! Gio την γλύτωσες για χτες . Απαλλάσεσαι λόγω εορτής Click για ανάπτυξη... Φχαστω παιδες! ρε ξουρουζου νταξ, σοριιιι!! δε γινοταν αλλιως.. λες εγω να το θελα? αντε μη μου γκρινιαζεις γιορτιατικα τωρα δωρο θελω κι οχι γκρινιες Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: χρονια πολλα και απο μενα σε οσους γιορταζουν σημερα γιαννη και τζιο να σας χαιρομαστε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια Πολλά και χιουμοριστικά σου εύχομαι Ιωάννη και πολλά φιλιά στην Δεκατεσσεροαπριλίτσα (ξέρει αυτή). Επίσης Χρόνια πολλά σε όσα παιδάκια γιορτάζουν σήμερα μέσα απ' το στέκι μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!!! εμαθα κι αλλη μια δεκατεσσεροαπριλιατισσα ελειπε χτες ε? Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Γιάνννη και Τζιο,και στους υπόλοιπους εορτάζοντες!Ότι επιθυμείτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Γιαννη, Faith, Gio και λοιποι που γιορταζετε! Παντα χαρες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Χρόνια πολλά σε φώτη, φωτεινή, Ιωρδάνης και όσοι γιόρταζαν χτές και χρόνια πολλά στους Γιάνηδες και Ιωαννες, χρώνια πολλά μέσα απο την καρδιά μου, γιορτάζει σχεδών όλο το στέκι σήμερα και πραγματικά σας έυχομαι υγεία αγάπη και καλή σταδιοδρομία για τα επόμενα 100 χρόνια που σας έρχοντε στην ζωή σας. Σας λέω όλους μαζί γιατί άν πώ τον καθένα ξεχωριστά μπορεί να ξεχάσω κάποιον και δεν θέλω, πραγματικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χρονια πολλα σε οσους Γιορταζουν σημερα Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΥΥΥ!! σε ξεχασα χτες θα προτεινα μαστιγιο για τιμωρια αλλα θα το κανω πριβε κι οχι δημοσιως (ε σε φορουμ οσο να ναι δε λεει) no offence ms mess ε! σας παπαω both! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλάααααααααααααααααααααα στους Γιάννηδες και Ιωάννες Γιάννη μ', Gio μου, Doc ...(γιορτάζει και η io-io; ) Χρόνια πολλά, μοναδικά, ονειρεμένα! Ο,τι επιθυμείτε παιζάκια! Click για ανάπτυξη... φχαστουμε Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά Γιοχαν... χρόνια πολλά Gio... χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, και σε εμένα! Click για ανάπτυξη... αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Αρχική Δημοσίευση από shaman: Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... μερσι!! να τη χαιρεσαι μολκακι! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω palladinaki, hunter και οσοι ευχηθηκαν και εκτος, ενα μεγααααααλο φιλακι! ελεος, εβγαλα τα εμοτικονς γιατι λεει χωραει μεχρι 90! σορι παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:45 Η Oralee έγραψε: #3.810 07-01-08 17:45 Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #3.811 07-01-08 17:55 Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #3.812 07-01-08 18:56 Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:13 Ο Bill έγραψε: #3.802 07-01-08 15:13 Χρόνια πολλά JohnBorat! Οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η Niyia έγραψε: #3.803 07-01-08 15:16 Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:29 Ο Guest 990498: #3.804 07-01-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γιορτάζεις κι εσύ πουλάκι μου? εμ βάλτο στο πεδίο του ονόματος σου να σε χαιρόμαστε βρε! χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά JohnBorat! Οτι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:34 Η Molka έγραψε: #3.805 07-01-08 15:34 Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Valder έγραψε: #3.806 07-01-08 15:35 Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:03 Ο Γιάννης έγραψε: #3.807 07-01-08 16:03 Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Palladin έγραψε: #3.808 07-01-08 16:45 Giovanna-κι μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν, Γιάννη, Faith, io-io (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η Giovanna έγραψε: #3.809 07-01-08 16:47 Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?) Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!!!! Γιάννη μου το μαντήλι σου!!! 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση κι άλλα πολλά.... Τζονιμ, χρόνια πολλά για τη Γιορτή σου!!! Τζιοβαννάκι μου και σε σένα!!! Να είσαστε πάντα καλά παιδάκια μου Χρόνια πολλά σε όσους Γιάννηδες και Ιωάννες έχουμε εδώ μέσα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά σε όσα παιδιά έχουν σήμερα την γιορτή τους! Ευτυχισμένοι να είσαστε και πάντα υγιείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: σιγά πιδίμ... ανακύκλωση τις γυρνάς ανάποδα και τις φοράει και το άλλο μπεμπέ τζόνιμ και τζιοβαννούλα χρόνια σας πολλά και καλά, πάντα χάπι (λεξοτανίλ) και χέλθι Click για ανάπτυξη... λολ με την ανακυκλωση!! το σκατο παει συνεφο Ευχαριστωωω!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα Γιαννη και Τζο! Ο,τι επιθυμειτε! *ποση πρωτοτυπια τελικα.!* Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά κι από εμένα στους εορτάζοντες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Xρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες του φόρουμ! Gio την γλύτωσες για χτες . Απαλλάσεσαι λόγω εορτής Click για ανάπτυξη... Φχαστω παιδες! ρε ξουρουζου νταξ, σοριιιι!! δε γινοταν αλλιως.. λες εγω να το θελα? αντε μη μου γκρινιαζεις γιορτιατικα τωρα δωρο θελω κι οχι γκρινιες Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: χρονια πολλα και απο μενα σε οσους γιορταζουν σημερα γιαννη και τζιο να σας χαιρομαστε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια Πολλά και χιουμοριστικά σου εύχομαι Ιωάννη και πολλά φιλιά στην Δεκατεσσεροαπριλίτσα (ξέρει αυτή). Επίσης Χρόνια πολλά σε όσα παιδάκια γιορτάζουν σήμερα μέσα απ' το στέκι μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!!! εμαθα κι αλλη μια δεκατεσσεροαπριλιατισσα ελειπε χτες ε? Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Γιάνννη και Τζιο,και στους υπόλοιπους εορτάζοντες!Ότι επιθυμείτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Γιαννη, Faith, Gio και λοιποι που γιορταζετε! Παντα χαρες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Χρόνια πολλά σε φώτη, φωτεινή, Ιωρδάνης και όσοι γιόρταζαν χτές και χρόνια πολλά στους Γιάνηδες και Ιωαννες, χρώνια πολλά μέσα απο την καρδιά μου, γιορτάζει σχεδών όλο το στέκι σήμερα και πραγματικά σας έυχομαι υγεία αγάπη και καλή σταδιοδρομία για τα επόμενα 100 χρόνια που σας έρχοντε στην ζωή σας. Σας λέω όλους μαζί γιατί άν πώ τον καθένα ξεχωριστά μπορεί να ξεχάσω κάποιον και δεν θέλω, πραγματικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χρονια πολλα σε οσους Γιορταζουν σημερα Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΥΥΥ!! σε ξεχασα χτες θα προτεινα μαστιγιο για τιμωρια αλλα θα το κανω πριβε κι οχι δημοσιως (ε σε φορουμ οσο να ναι δε λεει) no offence ms mess ε! σας παπαω both! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλάααααααααααααααααααααα στους Γιάννηδες και Ιωάννες Γιάννη μ', Gio μου, Doc ...(γιορτάζει και η io-io; ) Χρόνια πολλά, μοναδικά, ονειρεμένα! Ο,τι επιθυμείτε παιζάκια! Click για ανάπτυξη... φχαστουμε Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά Γιοχαν... χρόνια πολλά Gio... χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, και σε εμένα! Click για ανάπτυξη... αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Αρχική Δημοσίευση από shaman: Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... μερσι!! να τη χαιρεσαι μολκακι! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω palladinaki, hunter και οσοι ευχηθηκαν και εκτος, ενα μεγααααααλο φιλακι! ελεος, εβγαλα τα εμοτικονς γιατι λεει χωραει μεχρι 90! σορι παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:45 Η Oralee έγραψε: #3.810 07-01-08 17:45 Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #3.811 07-01-08 17:55 Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #3.812 07-01-08 18:56 Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά JohnBorat! Οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η Niyia έγραψε: #3.803 07-01-08 15:16 Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:29 Ο Guest 990498: #3.804 07-01-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γιορτάζεις κι εσύ πουλάκι μου? εμ βάλτο στο πεδίο του ονόματος σου να σε χαιρόμαστε βρε! χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά JohnBorat! Οτι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:34 Η Molka έγραψε: #3.805 07-01-08 15:34 Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Valder έγραψε: #3.806 07-01-08 15:35 Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:03 Ο Γιάννης έγραψε: #3.807 07-01-08 16:03 Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Palladin έγραψε: #3.808 07-01-08 16:45 Giovanna-κι μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν, Γιάννη, Faith, io-io (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η Giovanna έγραψε: #3.809 07-01-08 16:47 Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?) Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!!!! Γιάννη μου το μαντήλι σου!!! 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση κι άλλα πολλά.... Τζονιμ, χρόνια πολλά για τη Γιορτή σου!!! Τζιοβαννάκι μου και σε σένα!!! Να είσαστε πάντα καλά παιδάκια μου Χρόνια πολλά σε όσους Γιάννηδες και Ιωάννες έχουμε εδώ μέσα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά σε όσα παιδιά έχουν σήμερα την γιορτή τους! Ευτυχισμένοι να είσαστε και πάντα υγιείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: σιγά πιδίμ... ανακύκλωση τις γυρνάς ανάποδα και τις φοράει και το άλλο μπεμπέ τζόνιμ και τζιοβαννούλα χρόνια σας πολλά και καλά, πάντα χάπι (λεξοτανίλ) και χέλθι Click για ανάπτυξη... λολ με την ανακυκλωση!! το σκατο παει συνεφο Ευχαριστωωω!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα Γιαννη και Τζο! Ο,τι επιθυμειτε! *ποση πρωτοτυπια τελικα.!* Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά κι από εμένα στους εορτάζοντες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Xρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες του φόρουμ! Gio την γλύτωσες για χτες . Απαλλάσεσαι λόγω εορτής Click για ανάπτυξη... Φχαστω παιδες! ρε ξουρουζου νταξ, σοριιιι!! δε γινοταν αλλιως.. λες εγω να το θελα? αντε μη μου γκρινιαζεις γιορτιατικα τωρα δωρο θελω κι οχι γκρινιες Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: χρονια πολλα και απο μενα σε οσους γιορταζουν σημερα γιαννη και τζιο να σας χαιρομαστε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια Πολλά και χιουμοριστικά σου εύχομαι Ιωάννη και πολλά φιλιά στην Δεκατεσσεροαπριλίτσα (ξέρει αυτή). Επίσης Χρόνια πολλά σε όσα παιδάκια γιορτάζουν σήμερα μέσα απ' το στέκι μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!!! εμαθα κι αλλη μια δεκατεσσεροαπριλιατισσα ελειπε χτες ε? Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Γιάνννη και Τζιο,και στους υπόλοιπους εορτάζοντες!Ότι επιθυμείτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Γιαννη, Faith, Gio και λοιποι που γιορταζετε! Παντα χαρες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Χρόνια πολλά σε φώτη, φωτεινή, Ιωρδάνης και όσοι γιόρταζαν χτές και χρόνια πολλά στους Γιάνηδες και Ιωαννες, χρώνια πολλά μέσα απο την καρδιά μου, γιορτάζει σχεδών όλο το στέκι σήμερα και πραγματικά σας έυχομαι υγεία αγάπη και καλή σταδιοδρομία για τα επόμενα 100 χρόνια που σας έρχοντε στην ζωή σας. Σας λέω όλους μαζί γιατί άν πώ τον καθένα ξεχωριστά μπορεί να ξεχάσω κάποιον και δεν θέλω, πραγματικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χρονια πολλα σε οσους Γιορταζουν σημερα Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΥΥΥ!! σε ξεχασα χτες θα προτεινα μαστιγιο για τιμωρια αλλα θα το κανω πριβε κι οχι δημοσιως (ε σε φορουμ οσο να ναι δε λεει) no offence ms mess ε! σας παπαω both! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλάααααααααααααααααααααα στους Γιάννηδες και Ιωάννες Γιάννη μ', Gio μου, Doc ...(γιορτάζει και η io-io; ) Χρόνια πολλά, μοναδικά, ονειρεμένα! Ο,τι επιθυμείτε παιζάκια! Click για ανάπτυξη... φχαστουμε Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά Γιοχαν... χρόνια πολλά Gio... χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, και σε εμένα! Click για ανάπτυξη... αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Αρχική Δημοσίευση από shaman: Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... μερσι!! να τη χαιρεσαι μολκακι! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω palladinaki, hunter και οσοι ευχηθηκαν και εκτος, ενα μεγααααααλο φιλακι! ελεος, εβγαλα τα εμοτικονς γιατι λεει χωραει μεχρι 90! σορι παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:45 Η Oralee έγραψε: #3.810 07-01-08 17:45 Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #3.811 07-01-08 17:55 Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #3.812 07-01-08 18:56 Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:29 Ο Guest 990498: #3.804 07-01-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γιορτάζεις κι εσύ πουλάκι μου? εμ βάλτο στο πεδίο του ονόματος σου να σε χαιρόμαστε βρε! χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά JohnBorat! Οτι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:34 Η Molka έγραψε: #3.805 07-01-08 15:34 Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Valder έγραψε: #3.806 07-01-08 15:35 Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:03 Ο Γιάννης έγραψε: #3.807 07-01-08 16:03 Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Palladin έγραψε: #3.808 07-01-08 16:45 Giovanna-κι μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν, Γιάννη, Faith, io-io (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η Giovanna έγραψε: #3.809 07-01-08 16:47 Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?) Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!!!! Γιάννη μου το μαντήλι σου!!! 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση κι άλλα πολλά.... Τζονιμ, χρόνια πολλά για τη Γιορτή σου!!! Τζιοβαννάκι μου και σε σένα!!! Να είσαστε πάντα καλά παιδάκια μου Χρόνια πολλά σε όσους Γιάννηδες και Ιωάννες έχουμε εδώ μέσα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά σε όσα παιδιά έχουν σήμερα την γιορτή τους! Ευτυχισμένοι να είσαστε και πάντα υγιείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: σιγά πιδίμ... ανακύκλωση τις γυρνάς ανάποδα και τις φοράει και το άλλο μπεμπέ τζόνιμ και τζιοβαννούλα χρόνια σας πολλά και καλά, πάντα χάπι (λεξοτανίλ) και χέλθι Click για ανάπτυξη... λολ με την ανακυκλωση!! το σκατο παει συνεφο Ευχαριστωωω!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα Γιαννη και Τζο! Ο,τι επιθυμειτε! *ποση πρωτοτυπια τελικα.!* Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά κι από εμένα στους εορτάζοντες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Xρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες του φόρουμ! Gio την γλύτωσες για χτες . Απαλλάσεσαι λόγω εορτής Click για ανάπτυξη... Φχαστω παιδες! ρε ξουρουζου νταξ, σοριιιι!! δε γινοταν αλλιως.. λες εγω να το θελα? αντε μη μου γκρινιαζεις γιορτιατικα τωρα δωρο θελω κι οχι γκρινιες Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: χρονια πολλα και απο μενα σε οσους γιορταζουν σημερα γιαννη και τζιο να σας χαιρομαστε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια Πολλά και χιουμοριστικά σου εύχομαι Ιωάννη και πολλά φιλιά στην Δεκατεσσεροαπριλίτσα (ξέρει αυτή). Επίσης Χρόνια πολλά σε όσα παιδάκια γιορτάζουν σήμερα μέσα απ' το στέκι μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!!! εμαθα κι αλλη μια δεκατεσσεροαπριλιατισσα ελειπε χτες ε? Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Γιάνννη και Τζιο,και στους υπόλοιπους εορτάζοντες!Ότι επιθυμείτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Γιαννη, Faith, Gio και λοιποι που γιορταζετε! Παντα χαρες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Χρόνια πολλά σε φώτη, φωτεινή, Ιωρδάνης και όσοι γιόρταζαν χτές και χρόνια πολλά στους Γιάνηδες και Ιωαννες, χρώνια πολλά μέσα απο την καρδιά μου, γιορτάζει σχεδών όλο το στέκι σήμερα και πραγματικά σας έυχομαι υγεία αγάπη και καλή σταδιοδρομία για τα επόμενα 100 χρόνια που σας έρχοντε στην ζωή σας. Σας λέω όλους μαζί γιατί άν πώ τον καθένα ξεχωριστά μπορεί να ξεχάσω κάποιον και δεν θέλω, πραγματικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χρονια πολλα σε οσους Γιορταζουν σημερα Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΥΥΥ!! σε ξεχασα χτες θα προτεινα μαστιγιο για τιμωρια αλλα θα το κανω πριβε κι οχι δημοσιως (ε σε φορουμ οσο να ναι δε λεει) no offence ms mess ε! σας παπαω both! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλάααααααααααααααααααααα στους Γιάννηδες και Ιωάννες Γιάννη μ', Gio μου, Doc ...(γιορτάζει και η io-io; ) Χρόνια πολλά, μοναδικά, ονειρεμένα! Ο,τι επιθυμείτε παιζάκια! Click για ανάπτυξη... φχαστουμε Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά Γιοχαν... χρόνια πολλά Gio... χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, και σε εμένα! Click για ανάπτυξη... αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Αρχική Δημοσίευση από shaman: Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... μερσι!! να τη χαιρεσαι μολκακι! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω palladinaki, hunter και οσοι ευχηθηκαν και εκτος, ενα μεγααααααλο φιλακι! ελεος, εβγαλα τα εμοτικονς γιατι λεει χωραει μεχρι 90! σορι παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:45 Η Oralee έγραψε: #3.810 07-01-08 17:45 Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #3.811 07-01-08 17:55 Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #3.812 07-01-08 18:56 Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γιορτάζεις κι εσύ πουλάκι μου? εμ βάλτο στο πεδίο του ονόματος σου να σε χαιρόμαστε βρε! χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά JohnBorat! Οτι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:34 Η Molka έγραψε: #3.805 07-01-08 15:34 Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Valder έγραψε: #3.806 07-01-08 15:35 Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:03 Ο Γιάννης έγραψε: #3.807 07-01-08 16:03 Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Palladin έγραψε: #3.808 07-01-08 16:45 Giovanna-κι μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν, Γιάννη, Faith, io-io (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η Giovanna έγραψε: #3.809 07-01-08 16:47 Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?) Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!!!! Γιάννη μου το μαντήλι σου!!! 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση κι άλλα πολλά.... Τζονιμ, χρόνια πολλά για τη Γιορτή σου!!! Τζιοβαννάκι μου και σε σένα!!! Να είσαστε πάντα καλά παιδάκια μου Χρόνια πολλά σε όσους Γιάννηδες και Ιωάννες έχουμε εδώ μέσα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά σε όσα παιδιά έχουν σήμερα την γιορτή τους! Ευτυχισμένοι να είσαστε και πάντα υγιείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: σιγά πιδίμ... ανακύκλωση τις γυρνάς ανάποδα και τις φοράει και το άλλο μπεμπέ τζόνιμ και τζιοβαννούλα χρόνια σας πολλά και καλά, πάντα χάπι (λεξοτανίλ) και χέλθι Click για ανάπτυξη... λολ με την ανακυκλωση!! το σκατο παει συνεφο Ευχαριστωωω!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα Γιαννη και Τζο! Ο,τι επιθυμειτε! *ποση πρωτοτυπια τελικα.!* Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά κι από εμένα στους εορτάζοντες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Xρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες του φόρουμ! Gio την γλύτωσες για χτες . Απαλλάσεσαι λόγω εορτής Click για ανάπτυξη... Φχαστω παιδες! ρε ξουρουζου νταξ, σοριιιι!! δε γινοταν αλλιως.. λες εγω να το θελα? αντε μη μου γκρινιαζεις γιορτιατικα τωρα δωρο θελω κι οχι γκρινιες Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: χρονια πολλα και απο μενα σε οσους γιορταζουν σημερα γιαννη και τζιο να σας χαιρομαστε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια Πολλά και χιουμοριστικά σου εύχομαι Ιωάννη και πολλά φιλιά στην Δεκατεσσεροαπριλίτσα (ξέρει αυτή). Επίσης Χρόνια πολλά σε όσα παιδάκια γιορτάζουν σήμερα μέσα απ' το στέκι μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!!! εμαθα κι αλλη μια δεκατεσσεροαπριλιατισσα ελειπε χτες ε? Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Γιάνννη και Τζιο,και στους υπόλοιπους εορτάζοντες!Ότι επιθυμείτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Γιαννη, Faith, Gio και λοιποι που γιορταζετε! Παντα χαρες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Χρόνια πολλά σε φώτη, φωτεινή, Ιωρδάνης και όσοι γιόρταζαν χτές και χρόνια πολλά στους Γιάνηδες και Ιωαννες, χρώνια πολλά μέσα απο την καρδιά μου, γιορτάζει σχεδών όλο το στέκι σήμερα και πραγματικά σας έυχομαι υγεία αγάπη και καλή σταδιοδρομία για τα επόμενα 100 χρόνια που σας έρχοντε στην ζωή σας. Σας λέω όλους μαζί γιατί άν πώ τον καθένα ξεχωριστά μπορεί να ξεχάσω κάποιον και δεν θέλω, πραγματικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χρονια πολλα σε οσους Γιορταζουν σημερα Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΥΥΥ!! σε ξεχασα χτες θα προτεινα μαστιγιο για τιμωρια αλλα θα το κανω πριβε κι οχι δημοσιως (ε σε φορουμ οσο να ναι δε λεει) no offence ms mess ε! σας παπαω both! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλάααααααααααααααααααααα στους Γιάννηδες και Ιωάννες Γιάννη μ', Gio μου, Doc ...(γιορτάζει και η io-io; ) Χρόνια πολλά, μοναδικά, ονειρεμένα! Ο,τι επιθυμείτε παιζάκια! Click για ανάπτυξη... φχαστουμε Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά Γιοχαν... χρόνια πολλά Gio... χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, και σε εμένα! Click για ανάπτυξη... αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Αρχική Δημοσίευση από shaman: Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... μερσι!! να τη χαιρεσαι μολκακι! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω palladinaki, hunter και οσοι ευχηθηκαν και εκτος, ενα μεγααααααλο φιλακι! ελεος, εβγαλα τα εμοτικονς γιατι λεει χωραει μεχρι 90! σορι παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:45 Η Oralee έγραψε: #3.810 07-01-08 17:45 Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #3.811 07-01-08 17:55 Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #3.812 07-01-08 18:56 Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Valder έγραψε: #3.806 07-01-08 15:35 Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:03 Ο Γιάννης έγραψε: #3.807 07-01-08 16:03 Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Palladin έγραψε: #3.808 07-01-08 16:45 Giovanna-κι μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν, Γιάννη, Faith, io-io (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η Giovanna έγραψε: #3.809 07-01-08 16:47 Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?) Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!!!! Γιάννη μου το μαντήλι σου!!! 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση κι άλλα πολλά.... Τζονιμ, χρόνια πολλά για τη Γιορτή σου!!! Τζιοβαννάκι μου και σε σένα!!! Να είσαστε πάντα καλά παιδάκια μου Χρόνια πολλά σε όσους Γιάννηδες και Ιωάννες έχουμε εδώ μέσα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά σε όσα παιδιά έχουν σήμερα την γιορτή τους! Ευτυχισμένοι να είσαστε και πάντα υγιείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: σιγά πιδίμ... ανακύκλωση τις γυρνάς ανάποδα και τις φοράει και το άλλο μπεμπέ τζόνιμ και τζιοβαννούλα χρόνια σας πολλά και καλά, πάντα χάπι (λεξοτανίλ) και χέλθι Click για ανάπτυξη... λολ με την ανακυκλωση!! το σκατο παει συνεφο Ευχαριστωωω!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα Γιαννη και Τζο! Ο,τι επιθυμειτε! *ποση πρωτοτυπια τελικα.!* Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά κι από εμένα στους εορτάζοντες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Xρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες του φόρουμ! Gio την γλύτωσες για χτες . Απαλλάσεσαι λόγω εορτής Click για ανάπτυξη... Φχαστω παιδες! ρε ξουρουζου νταξ, σοριιιι!! δε γινοταν αλλιως.. λες εγω να το θελα? αντε μη μου γκρινιαζεις γιορτιατικα τωρα δωρο θελω κι οχι γκρινιες Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: χρονια πολλα και απο μενα σε οσους γιορταζουν σημερα γιαννη και τζιο να σας χαιρομαστε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια Πολλά και χιουμοριστικά σου εύχομαι Ιωάννη και πολλά φιλιά στην Δεκατεσσεροαπριλίτσα (ξέρει αυτή). Επίσης Χρόνια πολλά σε όσα παιδάκια γιορτάζουν σήμερα μέσα απ' το στέκι μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!!! εμαθα κι αλλη μια δεκατεσσεροαπριλιατισσα ελειπε χτες ε? Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Γιάνννη και Τζιο,και στους υπόλοιπους εορτάζοντες!Ότι επιθυμείτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Γιαννη, Faith, Gio και λοιποι που γιορταζετε! Παντα χαρες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Χρόνια πολλά σε φώτη, φωτεινή, Ιωρδάνης και όσοι γιόρταζαν χτές και χρόνια πολλά στους Γιάνηδες και Ιωαννες, χρώνια πολλά μέσα απο την καρδιά μου, γιορτάζει σχεδών όλο το στέκι σήμερα και πραγματικά σας έυχομαι υγεία αγάπη και καλή σταδιοδρομία για τα επόμενα 100 χρόνια που σας έρχοντε στην ζωή σας. Σας λέω όλους μαζί γιατί άν πώ τον καθένα ξεχωριστά μπορεί να ξεχάσω κάποιον και δεν θέλω, πραγματικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χρονια πολλα σε οσους Γιορταζουν σημερα Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΥΥΥ!! σε ξεχασα χτες θα προτεινα μαστιγιο για τιμωρια αλλα θα το κανω πριβε κι οχι δημοσιως (ε σε φορουμ οσο να ναι δε λεει) no offence ms mess ε! σας παπαω both! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλάααααααααααααααααααααα στους Γιάννηδες και Ιωάννες Γιάννη μ', Gio μου, Doc ...(γιορτάζει και η io-io; ) Χρόνια πολλά, μοναδικά, ονειρεμένα! Ο,τι επιθυμείτε παιζάκια! Click για ανάπτυξη... φχαστουμε Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά Γιοχαν... χρόνια πολλά Gio... χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, και σε εμένα! Click για ανάπτυξη... αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Αρχική Δημοσίευση από shaman: Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... μερσι!! να τη χαιρεσαι μολκακι! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω palladinaki, hunter και οσοι ευχηθηκαν και εκτος, ενα μεγααααααλο φιλακι! ελεος, εβγαλα τα εμοτικονς γιατι λεει χωραει μεχρι 90! σορι παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:45 Η Oralee έγραψε: #3.810 07-01-08 17:45 Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #3.811 07-01-08 17:55 Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #3.812 07-01-08 18:56 Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:03 Ο Γιάννης έγραψε: #3.807 07-01-08 16:03 Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Palladin έγραψε: #3.808 07-01-08 16:45 Giovanna-κι μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν, Γιάννη, Faith, io-io (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η Giovanna έγραψε: #3.809 07-01-08 16:47 Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?) Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!!!! Γιάννη μου το μαντήλι σου!!! 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση κι άλλα πολλά.... Τζονιμ, χρόνια πολλά για τη Γιορτή σου!!! Τζιοβαννάκι μου και σε σένα!!! Να είσαστε πάντα καλά παιδάκια μου Χρόνια πολλά σε όσους Γιάννηδες και Ιωάννες έχουμε εδώ μέσα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά σε όσα παιδιά έχουν σήμερα την γιορτή τους! Ευτυχισμένοι να είσαστε και πάντα υγιείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: σιγά πιδίμ... ανακύκλωση τις γυρνάς ανάποδα και τις φοράει και το άλλο μπεμπέ τζόνιμ και τζιοβαννούλα χρόνια σας πολλά και καλά, πάντα χάπι (λεξοτανίλ) και χέλθι Click για ανάπτυξη... λολ με την ανακυκλωση!! το σκατο παει συνεφο Ευχαριστωωω!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα Γιαννη και Τζο! Ο,τι επιθυμειτε! *ποση πρωτοτυπια τελικα.!* Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά κι από εμένα στους εορτάζοντες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Xρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες του φόρουμ! Gio την γλύτωσες για χτες . Απαλλάσεσαι λόγω εορτής Click για ανάπτυξη... Φχαστω παιδες! ρε ξουρουζου νταξ, σοριιιι!! δε γινοταν αλλιως.. λες εγω να το θελα? αντε μη μου γκρινιαζεις γιορτιατικα τωρα δωρο θελω κι οχι γκρινιες Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: χρονια πολλα και απο μενα σε οσους γιορταζουν σημερα γιαννη και τζιο να σας χαιρομαστε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια Πολλά και χιουμοριστικά σου εύχομαι Ιωάννη και πολλά φιλιά στην Δεκατεσσεροαπριλίτσα (ξέρει αυτή). Επίσης Χρόνια πολλά σε όσα παιδάκια γιορτάζουν σήμερα μέσα απ' το στέκι μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!!! εμαθα κι αλλη μια δεκατεσσεροαπριλιατισσα ελειπε χτες ε? Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Γιάνννη και Τζιο,και στους υπόλοιπους εορτάζοντες!Ότι επιθυμείτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Γιαννη, Faith, Gio και λοιποι που γιορταζετε! Παντα χαρες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Χρόνια πολλά σε φώτη, φωτεινή, Ιωρδάνης και όσοι γιόρταζαν χτές και χρόνια πολλά στους Γιάνηδες και Ιωαννες, χρώνια πολλά μέσα απο την καρδιά μου, γιορτάζει σχεδών όλο το στέκι σήμερα και πραγματικά σας έυχομαι υγεία αγάπη και καλή σταδιοδρομία για τα επόμενα 100 χρόνια που σας έρχοντε στην ζωή σας. Σας λέω όλους μαζί γιατί άν πώ τον καθένα ξεχωριστά μπορεί να ξεχάσω κάποιον και δεν θέλω, πραγματικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χρονια πολλα σε οσους Γιορταζουν σημερα Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΥΥΥ!! σε ξεχασα χτες θα προτεινα μαστιγιο για τιμωρια αλλα θα το κανω πριβε κι οχι δημοσιως (ε σε φορουμ οσο να ναι δε λεει) no offence ms mess ε! σας παπαω both! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλάααααααααααααααααααααα στους Γιάννηδες και Ιωάννες Γιάννη μ', Gio μου, Doc ...(γιορτάζει και η io-io; ) Χρόνια πολλά, μοναδικά, ονειρεμένα! Ο,τι επιθυμείτε παιζάκια! Click για ανάπτυξη... φχαστουμε Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά Γιοχαν... χρόνια πολλά Gio... χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, και σε εμένα! Click για ανάπτυξη... αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Αρχική Δημοσίευση από shaman: Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... μερσι!! να τη χαιρεσαι μολκακι! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω palladinaki, hunter και οσοι ευχηθηκαν και εκτος, ενα μεγααααααλο φιλακι! ελεος, εβγαλα τα εμοτικονς γιατι λεει χωραει μεχρι 90! σορι παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:45 Η Oralee έγραψε: #3.810 07-01-08 17:45 Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #3.811 07-01-08 17:55 Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #3.812 07-01-08 18:56 Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Palladin έγραψε: #3.808 07-01-08 16:45 Giovanna-κι μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν, Γιάννη, Faith, io-io (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η Giovanna έγραψε: #3.809 07-01-08 16:47 Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?) Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!!!! Γιάννη μου το μαντήλι σου!!! 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση κι άλλα πολλά.... Τζονιμ, χρόνια πολλά για τη Γιορτή σου!!! Τζιοβαννάκι μου και σε σένα!!! Να είσαστε πάντα καλά παιδάκια μου Χρόνια πολλά σε όσους Γιάννηδες και Ιωάννες έχουμε εδώ μέσα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά σε όσα παιδιά έχουν σήμερα την γιορτή τους! Ευτυχισμένοι να είσαστε και πάντα υγιείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: σιγά πιδίμ... ανακύκλωση τις γυρνάς ανάποδα και τις φοράει και το άλλο μπεμπέ τζόνιμ και τζιοβαννούλα χρόνια σας πολλά και καλά, πάντα χάπι (λεξοτανίλ) και χέλθι Click για ανάπτυξη... λολ με την ανακυκλωση!! το σκατο παει συνεφο Ευχαριστωωω!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα Γιαννη και Τζο! Ο,τι επιθυμειτε! *ποση πρωτοτυπια τελικα.!* Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά κι από εμένα στους εορτάζοντες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Xρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες του φόρουμ! Gio την γλύτωσες για χτες . Απαλλάσεσαι λόγω εορτής Click για ανάπτυξη... Φχαστω παιδες! ρε ξουρουζου νταξ, σοριιιι!! δε γινοταν αλλιως.. λες εγω να το θελα? αντε μη μου γκρινιαζεις γιορτιατικα τωρα δωρο θελω κι οχι γκρινιες Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: χρονια πολλα και απο μενα σε οσους γιορταζουν σημερα γιαννη και τζιο να σας χαιρομαστε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια Πολλά και χιουμοριστικά σου εύχομαι Ιωάννη και πολλά φιλιά στην Δεκατεσσεροαπριλίτσα (ξέρει αυτή). Επίσης Χρόνια πολλά σε όσα παιδάκια γιορτάζουν σήμερα μέσα απ' το στέκι μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!!! εμαθα κι αλλη μια δεκατεσσεροαπριλιατισσα ελειπε χτες ε? Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Γιάνννη και Τζιο,και στους υπόλοιπους εορτάζοντες!Ότι επιθυμείτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Γιαννη, Faith, Gio και λοιποι που γιορταζετε! Παντα χαρες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Χρόνια πολλά σε φώτη, φωτεινή, Ιωρδάνης και όσοι γιόρταζαν χτές και χρόνια πολλά στους Γιάνηδες και Ιωαννες, χρώνια πολλά μέσα απο την καρδιά μου, γιορτάζει σχεδών όλο το στέκι σήμερα και πραγματικά σας έυχομαι υγεία αγάπη και καλή σταδιοδρομία για τα επόμενα 100 χρόνια που σας έρχοντε στην ζωή σας. Σας λέω όλους μαζί γιατί άν πώ τον καθένα ξεχωριστά μπορεί να ξεχάσω κάποιον και δεν θέλω, πραγματικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χρονια πολλα σε οσους Γιορταζουν σημερα Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΥΥΥ!! σε ξεχασα χτες θα προτεινα μαστιγιο για τιμωρια αλλα θα το κανω πριβε κι οχι δημοσιως (ε σε φορουμ οσο να ναι δε λεει) no offence ms mess ε! σας παπαω both! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλάααααααααααααααααααααα στους Γιάννηδες και Ιωάννες Γιάννη μ', Gio μου, Doc ...(γιορτάζει και η io-io; ) Χρόνια πολλά, μοναδικά, ονειρεμένα! Ο,τι επιθυμείτε παιζάκια! Click για ανάπτυξη... φχαστουμε Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά Γιοχαν... χρόνια πολλά Gio... χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, και σε εμένα! Click για ανάπτυξη... αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Αρχική Δημοσίευση από shaman: Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... μερσι!! να τη χαιρεσαι μολκακι! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω palladinaki, hunter και οσοι ευχηθηκαν και εκτος, ενα μεγααααααλο φιλακι! ελεος, εβγαλα τα εμοτικονς γιατι λεει χωραει μεχρι 90! σορι παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:45 Η Oralee έγραψε: #3.810 07-01-08 17:45 Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #3.811 07-01-08 17:55 Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #3.812 07-01-08 18:56 Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Giovanna-κι μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν, Γιάννη, Faith, io-io (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η Giovanna έγραψε: #3.809 07-01-08 16:47 Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?) Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!!!! Γιάννη μου το μαντήλι σου!!! 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση κι άλλα πολλά.... Τζονιμ, χρόνια πολλά για τη Γιορτή σου!!! Τζιοβαννάκι μου και σε σένα!!! Να είσαστε πάντα καλά παιδάκια μου Χρόνια πολλά σε όσους Γιάννηδες και Ιωάννες έχουμε εδώ μέσα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά σε όσα παιδιά έχουν σήμερα την γιορτή τους! Ευτυχισμένοι να είσαστε και πάντα υγιείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: σιγά πιδίμ... ανακύκλωση τις γυρνάς ανάποδα και τις φοράει και το άλλο μπεμπέ τζόνιμ και τζιοβαννούλα χρόνια σας πολλά και καλά, πάντα χάπι (λεξοτανίλ) και χέλθι Click για ανάπτυξη... λολ με την ανακυκλωση!! το σκατο παει συνεφο Ευχαριστωωω!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα Γιαννη και Τζο! Ο,τι επιθυμειτε! *ποση πρωτοτυπια τελικα.!* Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά κι από εμένα στους εορτάζοντες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Xρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες του φόρουμ! Gio την γλύτωσες για χτες . Απαλλάσεσαι λόγω εορτής Click για ανάπτυξη... Φχαστω παιδες! ρε ξουρουζου νταξ, σοριιιι!! δε γινοταν αλλιως.. λες εγω να το θελα? αντε μη μου γκρινιαζεις γιορτιατικα τωρα δωρο θελω κι οχι γκρινιες Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: χρονια πολλα και απο μενα σε οσους γιορταζουν σημερα γιαννη και τζιο να σας χαιρομαστε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια Πολλά και χιουμοριστικά σου εύχομαι Ιωάννη και πολλά φιλιά στην Δεκατεσσεροαπριλίτσα (ξέρει αυτή). Επίσης Χρόνια πολλά σε όσα παιδάκια γιορτάζουν σήμερα μέσα απ' το στέκι μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!!! εμαθα κι αλλη μια δεκατεσσεροαπριλιατισσα ελειπε χτες ε? Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Γιάνννη και Τζιο,και στους υπόλοιπους εορτάζοντες!Ότι επιθυμείτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Γιαννη, Faith, Gio και λοιποι που γιορταζετε! Παντα χαρες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Χρόνια πολλά σε φώτη, φωτεινή, Ιωρδάνης και όσοι γιόρταζαν χτές και χρόνια πολλά στους Γιάνηδες και Ιωαννες, χρώνια πολλά μέσα απο την καρδιά μου, γιορτάζει σχεδών όλο το στέκι σήμερα και πραγματικά σας έυχομαι υγεία αγάπη και καλή σταδιοδρομία για τα επόμενα 100 χρόνια που σας έρχοντε στην ζωή σας. Σας λέω όλους μαζί γιατί άν πώ τον καθένα ξεχωριστά μπορεί να ξεχάσω κάποιον και δεν θέλω, πραγματικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χρονια πολλα σε οσους Γιορταζουν σημερα Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΥΥΥ!! σε ξεχασα χτες θα προτεινα μαστιγιο για τιμωρια αλλα θα το κανω πριβε κι οχι δημοσιως (ε σε φορουμ οσο να ναι δε λεει) no offence ms mess ε! σας παπαω both! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλάααααααααααααααααααααα στους Γιάννηδες και Ιωάννες Γιάννη μ', Gio μου, Doc ...(γιορτάζει και η io-io; ) Χρόνια πολλά, μοναδικά, ονειρεμένα! Ο,τι επιθυμείτε παιζάκια! Click για ανάπτυξη... φχαστουμε Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά Γιοχαν... χρόνια πολλά Gio... χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, και σε εμένα! Click για ανάπτυξη... αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Αρχική Δημοσίευση από shaman: Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... μερσι!! να τη χαιρεσαι μολκακι! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω palladinaki, hunter και οσοι ευχηθηκαν και εκτος, ενα μεγααααααλο φιλακι! ελεος, εβγαλα τα εμοτικονς γιατι λεει χωραει μεχρι 90! σορι παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:45 Η Oralee έγραψε: #3.810 07-01-08 17:45 Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #3.811 07-01-08 17:55 Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #3.812 07-01-08 18:56 Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?) Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!!!! Γιάννη μου το μαντήλι σου!!! 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση κι άλλα πολλά.... Τζονιμ, χρόνια πολλά για τη Γιορτή σου!!! Τζιοβαννάκι μου και σε σένα!!! Να είσαστε πάντα καλά παιδάκια μου Χρόνια πολλά σε όσους Γιάννηδες και Ιωάννες έχουμε εδώ μέσα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά σε όσα παιδιά έχουν σήμερα την γιορτή τους! Ευτυχισμένοι να είσαστε και πάντα υγιείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: σιγά πιδίμ... ανακύκλωση τις γυρνάς ανάποδα και τις φοράει και το άλλο μπεμπέ τζόνιμ και τζιοβαννούλα χρόνια σας πολλά και καλά, πάντα χάπι (λεξοτανίλ) και χέλθι Click για ανάπτυξη... λολ με την ανακυκλωση!! το σκατο παει συνεφο Ευχαριστωωω!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα Γιαννη και Τζο! Ο,τι επιθυμειτε! *ποση πρωτοτυπια τελικα.!* Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Χρόνια Πολλά κι από εμένα στους εορτάζοντες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Xρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες του φόρουμ! Gio την γλύτωσες για χτες . Απαλλάσεσαι λόγω εορτής Click για ανάπτυξη... Φχαστω παιδες! ρε ξουρουζου νταξ, σοριιιι!! δε γινοταν αλλιως.. λες εγω να το θελα? αντε μη μου γκρινιαζεις γιορτιατικα τωρα δωρο θελω κι οχι γκρινιες Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: χρονια πολλα και απο μενα σε οσους γιορταζουν σημερα γιαννη και τζιο να σας χαιρομαστε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια Πολλά και χιουμοριστικά σου εύχομαι Ιωάννη και πολλά φιλιά στην Δεκατεσσεροαπριλίτσα (ξέρει αυτή). Επίσης Χρόνια πολλά σε όσα παιδάκια γιορτάζουν σήμερα μέσα απ' το στέκι μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!!! εμαθα κι αλλη μια δεκατεσσεροαπριλιατισσα ελειπε χτες ε? Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Γιάνννη και Τζιο,και στους υπόλοιπους εορτάζοντες!Ότι επιθυμείτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Γιαννη, Faith, Gio και λοιποι που γιορταζετε! Παντα χαρες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Χρόνια πολλά σε φώτη, φωτεινή, Ιωρδάνης και όσοι γιόρταζαν χτές και χρόνια πολλά στους Γιάνηδες και Ιωαννες, χρώνια πολλά μέσα απο την καρδιά μου, γιορτάζει σχεδών όλο το στέκι σήμερα και πραγματικά σας έυχομαι υγεία αγάπη και καλή σταδιοδρομία για τα επόμενα 100 χρόνια που σας έρχοντε στην ζωή σας. Σας λέω όλους μαζί γιατί άν πώ τον καθένα ξεχωριστά μπορεί να ξεχάσω κάποιον και δεν θέλω, πραγματικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χρονια πολλα σε οσους Γιορταζουν σημερα Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΥΥΥ!! σε ξεχασα χτες θα προτεινα μαστιγιο για τιμωρια αλλα θα το κανω πριβε κι οχι δημοσιως (ε σε φορουμ οσο να ναι δε λεει) no offence ms mess ε! σας παπαω both! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλάααααααααααααααααααααα στους Γιάννηδες και Ιωάννες Γιάννη μ', Gio μου, Doc ...(γιορτάζει και η io-io; ) Χρόνια πολλά, μοναδικά, ονειρεμένα! Ο,τι επιθυμείτε παιζάκια! Click για ανάπτυξη... φχαστουμε Αρχική Δημοσίευση από roumana: Χρόνια πολλά Γιοχαν... χρόνια πολλά Gio... χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από borat: Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, και σε εμένα! Click για ανάπτυξη... αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Αρχική Δημοσίευση από shaman: Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... μερσι!! να τη χαιρεσαι μολκακι! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω palladinaki, hunter και οσοι ευχηθηκαν και εκτος, ενα μεγααααααλο φιλακι! ελεος, εβγαλα τα εμοτικονς γιατι λεει χωραει μεχρι 90! σορι παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:45 Η Oralee έγραψε: #3.810 07-01-08 17:45 Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #3.811 07-01-08 17:55 Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #3.812 07-01-08 18:56 Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #3.811 07-01-08 17:55 Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #3.812 07-01-08 18:56 Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #3.812 07-01-08 18:56 Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την io-io στο χ$#ιμο, ε; Μόνο η διαβολίνα είναι σίγουρη - και το Γιδάτσι. Τζόνιμ, Τζοβανάκι, io-ioooooooooooooooooooooooo, Γιατρέ, Μποράτι χρόνια σας πολλάααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η Angie_Ann: #3.813 07-01-08 19:08 Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:26 Ο shaman έγραψε: #3.814 07-01-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Βρείτε το λάθος Συγγνώμη, δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 01:46 Η Stalitsa έγραψε: #3.815 08-01-08 01:46 Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά πολλά σε όλους και όλες γιόρταζαν αυτό τον καιρό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ό,τι εοιθυμείτε εύχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:09 Ο Guest 990498: #3.816 08-01-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Να χαίρεστε το όνομά σας όλοι οι γιορταζούμενοι, Γιάννη, Gio, borat και φυσικά παμμέγιστε νεροπιστολέρο. Να χαίρομαι τη μαμά μου και την ανηψούδα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χρόνια πολλά στους γιάννηδες και στις γιαννούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές borat και gio χρόνια πολλά και απο εμένα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Nα ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην io io, στον ακατανομαστο, τον faith, το γιαννη και οοοοσους αλλους μας κρυβουν το πανεμορφο ονοματακι τους (ειδικα τα κοριτσακια!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑΑ! (οχι τι περιμενατε οτι θα ευχομουν?)αχ, σε ξεχασαααν! εμ βαλε εκειπερα το γιαννης, που μας εχεις τσαμπουνησει αυτο το ακατανομαστο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά και καλά Τζιο μου! Ό,τι ποθείς! Και στον Ζαν, και την ιο ιο και στον Φειθ και στον Μποράτ! Και σε όποιον άλλον γιορτάζει και μας το 'χει κρυφό! Και στον μπαμπάκα μου Να ζήσετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τζγγγιό! Φέηθ, και φυσικά, io-io!!! Γιάννη! Μπόρτα! Μπαμπά Καγίρας! Και όσοι άλλοι... ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΛΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! Να ζήσετε, πάντα γεροι κι ευτυχισμένοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Σ' όσους γιορτάζουν, Χρόνια σας Πολλά! Dηλαδή, Γιάννη, Jiovanna, faithplus, io-io και borat! Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Nα είστε όλοι καλά! Γιάννη χρόνια μας πολλά και καλές επιτυχίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 16:34 Η io-io έγραψε: #3.817 10-01-08 16:34 Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστω πολυυυ (αν και καθυστερημενα) για τις ευχες παιδακια! και belated χρονια πολλα σε gio, borat, faith και Γιαννη! (Λετε να ξεχασα και εγω κανεναν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η NINJAKI έγραψε: #3.818 10-01-08 17:47 γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 19:03 Η Κακή Επιρροή: #3.819 10-01-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: γιατί γιορτάζει ο μπόρατ? Click για ανάπτυξη... γιατί τον λένε Γιαννούκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 07:11 Ο Γιώργος έγραψε: #3.820 12-01-08 07:11 Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι όμως, η ines έγινε 18! Χρόνια πολλά, σ' όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.