misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:01 Η misslittledevil: #2.741 17-07-07 09:01 Χρονια πολλα Μανια. Πολλα πολλα, μιας που εχεις και γενεθλια σημερα! Να τα εκατοστησεις, και να εισαι παντα ευτυχισμενη! Να χαιρομαι και τον μπαμπακα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:02 Η Oralee έγραψε: #2.742 17-07-07 09:02 Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Μωρό μου να χαίρεσαι την αδερφή και την ξαδέρφη σου! (και να την παρεις τηλ να ευχηθεις!) Διαβολίνα να χαίρεσαι τον μπαμπα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Ο Hunter έγραψε: #2.743 17-07-07 09:05 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Μωρό μου να χαίρεσαι την αδερφή και την ξαδέρφη σου! (και να την παρεις τηλ να ευχηθεις!) Διαβολίνα να χαίρεσαι τον μπαμπα σου! Click για ανάπτυξη... Επισης να χαιρομαστε και την διμετρη ξανθια Μαρινα μας!!! ε μικρη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:07 Η Oralee έγραψε: #2.744 17-07-07 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Επισης να χαιρομαστε και την διμετρη ξανθια Μαρινα μας!!! ε μικρη μου; Click για ανάπτυξη... Καφρίζεις επικίνδυνα! (καλά να είναι η κοπέλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η dooo έγραψε: #2.745 17-07-07 09:41 χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου χρόνια πολλά στους συγγενείς σας που γιορτάζουν, όσοι έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:46 Η NINJAKI έγραψε: #2.746 17-07-07 09:46 Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η mania έγραψε: #2.747 17-07-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χ χρονια πολλα στην μανια μας - εις διπλουν!!! και χρονια πολλα στην αδελφουλα μου εις διπλουν και παλι Click για ανάπτυξη... Να χέρεσε την αδερφή σου και9 να την δείς όπως αγαπάς Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά Άγγελε και στη Μάνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Mανια μου! Χρονια πολλα! Οτι επιθυμεις!Πολυχρονη! Επισης να χαιρεσαι το ονομα σου!Να εισαι παντα ευτυχισμενη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μανια μου μανια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! χρονια πολλα και πολυ πολυ ευτυχισμενα!!! να εισια καλα, γερη και δυνατη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια χρόνια πολλά και καλά! Γεμάτα ευτυχία και να είσαι πάντα καλά και γερή με τον αντρούλη σου! Και για τα γεννέθλια σου και για τη γιορτή σου, σου εύχομαι σήμερα να είναι μια ιδιαίτερη μέρα και να περάσεις υπέροχα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από *marouli*: Xρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!Να είστε καλά και ευτυχισμένοι!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: maniaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά καλά, ευτυχισμένα δημιουργικά, όπως τα επιθυμείς!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Μανια. Πολλα πολλα, μιας που εχεις και γενεθλια σημερα! Να τα εκατοστησεις, και να εισαι παντα ευτυχισμενη! Να χαιρομαι και τον μπαμπακα μου που γιορταζει σημερα! Click για ανάπτυξη... Χρόνιοα πολλά στον μπαμπά σου να τον χέρεσε για πάαααρααα πολλά χρόνια ακόμα Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολλύ με συγκινήτε πολλύ, χίλια ευχαριστώ που με σκέυτεστε, να χέρεστε τους δικούς σας με αγάπη, όλοι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:04 Η Γίδι έγραψε: #2.748 17-07-07 12:04 Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:09 Η mania έγραψε: #2.749 17-07-07 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:22 Η underwater: #2.750 17-07-07 12:22 Χρόνια Πολλά στον Πειράτη, τον Μήτσο και την Μάνια! Και σε όσους γιορτάζουν! Ξέχασα κανέναν; Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να ζείτε όπως εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:30 Η bunny217 έγραψε: #2.751 17-07-07 12:30 Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:31 Ο The Djinn: #2.752 17-07-07 12:31 Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα Μανια. Πολλα πολλα, μιας που εχεις και γενεθλια σημερα! Να τα εκατοστησεις, και να εισαι παντα ευτυχισμενη! Να χαιρομαι και τον μπαμπακα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:02 Η Oralee έγραψε: #2.742 17-07-07 09:02 Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Μωρό μου να χαίρεσαι την αδερφή και την ξαδέρφη σου! (και να την παρεις τηλ να ευχηθεις!) Διαβολίνα να χαίρεσαι τον μπαμπα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Ο Hunter έγραψε: #2.743 17-07-07 09:05 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Μωρό μου να χαίρεσαι την αδερφή και την ξαδέρφη σου! (και να την παρεις τηλ να ευχηθεις!) Διαβολίνα να χαίρεσαι τον μπαμπα σου! Click για ανάπτυξη... Επισης να χαιρομαστε και την διμετρη ξανθια Μαρινα μας!!! ε μικρη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:07 Η Oralee έγραψε: #2.744 17-07-07 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Επισης να χαιρομαστε και την διμετρη ξανθια Μαρινα μας!!! ε μικρη μου; Click για ανάπτυξη... Καφρίζεις επικίνδυνα! (καλά να είναι η κοπέλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η dooo έγραψε: #2.745 17-07-07 09:41 χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου χρόνια πολλά στους συγγενείς σας που γιορτάζουν, όσοι έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:46 Η NINJAKI έγραψε: #2.746 17-07-07 09:46 Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η mania έγραψε: #2.747 17-07-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χ χρονια πολλα στην μανια μας - εις διπλουν!!! και χρονια πολλα στην αδελφουλα μου εις διπλουν και παλι Click για ανάπτυξη... Να χέρεσε την αδερφή σου και9 να την δείς όπως αγαπάς Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά Άγγελε και στη Μάνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Mανια μου! Χρονια πολλα! Οτι επιθυμεις!Πολυχρονη! Επισης να χαιρεσαι το ονομα σου!Να εισαι παντα ευτυχισμενη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μανια μου μανια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! χρονια πολλα και πολυ πολυ ευτυχισμενα!!! να εισια καλα, γερη και δυνατη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια χρόνια πολλά και καλά! Γεμάτα ευτυχία και να είσαι πάντα καλά και γερή με τον αντρούλη σου! Και για τα γεννέθλια σου και για τη γιορτή σου, σου εύχομαι σήμερα να είναι μια ιδιαίτερη μέρα και να περάσεις υπέροχα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από *marouli*: Xρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!Να είστε καλά και ευτυχισμένοι!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: maniaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά καλά, ευτυχισμένα δημιουργικά, όπως τα επιθυμείς!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Μανια. Πολλα πολλα, μιας που εχεις και γενεθλια σημερα! Να τα εκατοστησεις, και να εισαι παντα ευτυχισμενη! Να χαιρομαι και τον μπαμπακα μου που γιορταζει σημερα! Click για ανάπτυξη... Χρόνιοα πολλά στον μπαμπά σου να τον χέρεσε για πάαααρααα πολλά χρόνια ακόμα Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολλύ με συγκινήτε πολλύ, χίλια ευχαριστώ που με σκέυτεστε, να χέρεστε τους δικούς σας με αγάπη, όλοι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:04 Η Γίδι έγραψε: #2.748 17-07-07 12:04 Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:09 Η mania έγραψε: #2.749 17-07-07 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:22 Η underwater: #2.750 17-07-07 12:22 Χρόνια Πολλά στον Πειράτη, τον Μήτσο και την Μάνια! Και σε όσους γιορτάζουν! Ξέχασα κανέναν; Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να ζείτε όπως εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:30 Η bunny217 έγραψε: #2.751 17-07-07 12:30 Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:31 Ο The Djinn: #2.752 17-07-07 12:31 Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Μωρό μου να χαίρεσαι την αδερφή και την ξαδέρφη σου! (και να την παρεις τηλ να ευχηθεις!) Διαβολίνα να χαίρεσαι τον μπαμπα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Ο Hunter έγραψε: #2.743 17-07-07 09:05 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Μωρό μου να χαίρεσαι την αδερφή και την ξαδέρφη σου! (και να την παρεις τηλ να ευχηθεις!) Διαβολίνα να χαίρεσαι τον μπαμπα σου! Click για ανάπτυξη... Επισης να χαιρομαστε και την διμετρη ξανθια Μαρινα μας!!! ε μικρη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:07 Η Oralee έγραψε: #2.744 17-07-07 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Επισης να χαιρομαστε και την διμετρη ξανθια Μαρινα μας!!! ε μικρη μου; Click για ανάπτυξη... Καφρίζεις επικίνδυνα! (καλά να είναι η κοπέλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η dooo έγραψε: #2.745 17-07-07 09:41 χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου χρόνια πολλά στους συγγενείς σας που γιορτάζουν, όσοι έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:46 Η NINJAKI έγραψε: #2.746 17-07-07 09:46 Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η mania έγραψε: #2.747 17-07-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χ χρονια πολλα στην μανια μας - εις διπλουν!!! και χρονια πολλα στην αδελφουλα μου εις διπλουν και παλι Click για ανάπτυξη... Να χέρεσε την αδερφή σου και9 να την δείς όπως αγαπάς Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά Άγγελε και στη Μάνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Mανια μου! Χρονια πολλα! Οτι επιθυμεις!Πολυχρονη! Επισης να χαιρεσαι το ονομα σου!Να εισαι παντα ευτυχισμενη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μανια μου μανια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! χρονια πολλα και πολυ πολυ ευτυχισμενα!!! να εισια καλα, γερη και δυνατη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια χρόνια πολλά και καλά! Γεμάτα ευτυχία και να είσαι πάντα καλά και γερή με τον αντρούλη σου! Και για τα γεννέθλια σου και για τη γιορτή σου, σου εύχομαι σήμερα να είναι μια ιδιαίτερη μέρα και να περάσεις υπέροχα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από *marouli*: Xρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!Να είστε καλά και ευτυχισμένοι!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: maniaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά καλά, ευτυχισμένα δημιουργικά, όπως τα επιθυμείς!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Μανια. Πολλα πολλα, μιας που εχεις και γενεθλια σημερα! Να τα εκατοστησεις, και να εισαι παντα ευτυχισμενη! Να χαιρομαι και τον μπαμπακα μου που γιορταζει σημερα! Click για ανάπτυξη... Χρόνιοα πολλά στον μπαμπά σου να τον χέρεσε για πάαααρααα πολλά χρόνια ακόμα Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολλύ με συγκινήτε πολλύ, χίλια ευχαριστώ που με σκέυτεστε, να χέρεστε τους δικούς σας με αγάπη, όλοι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:04 Η Γίδι έγραψε: #2.748 17-07-07 12:04 Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:09 Η mania έγραψε: #2.749 17-07-07 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:22 Η underwater: #2.750 17-07-07 12:22 Χρόνια Πολλά στον Πειράτη, τον Μήτσο και την Μάνια! Και σε όσους γιορτάζουν! Ξέχασα κανέναν; Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να ζείτε όπως εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:30 Η bunny217 έγραψε: #2.751 17-07-07 12:30 Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:31 Ο The Djinn: #2.752 17-07-07 12:31 Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Μωρό μου να χαίρεσαι την αδερφή και την ξαδέρφη σου! (και να την παρεις τηλ να ευχηθεις!) Διαβολίνα να χαίρεσαι τον μπαμπα σου! Click για ανάπτυξη... Επισης να χαιρομαστε και την διμετρη ξανθια Μαρινα μας!!! ε μικρη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:07 Η Oralee έγραψε: #2.744 17-07-07 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Επισης να χαιρομαστε και την διμετρη ξανθια Μαρινα μας!!! ε μικρη μου; Click για ανάπτυξη... Καφρίζεις επικίνδυνα! (καλά να είναι η κοπέλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η dooo έγραψε: #2.745 17-07-07 09:41 χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου χρόνια πολλά στους συγγενείς σας που γιορτάζουν, όσοι έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:46 Η NINJAKI έγραψε: #2.746 17-07-07 09:46 Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η mania έγραψε: #2.747 17-07-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χ χρονια πολλα στην μανια μας - εις διπλουν!!! και χρονια πολλα στην αδελφουλα μου εις διπλουν και παλι Click για ανάπτυξη... Να χέρεσε την αδερφή σου και9 να την δείς όπως αγαπάς Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά Άγγελε και στη Μάνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Mανια μου! Χρονια πολλα! Οτι επιθυμεις!Πολυχρονη! Επισης να χαιρεσαι το ονομα σου!Να εισαι παντα ευτυχισμενη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μανια μου μανια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! χρονια πολλα και πολυ πολυ ευτυχισμενα!!! να εισια καλα, γερη και δυνατη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια χρόνια πολλά και καλά! Γεμάτα ευτυχία και να είσαι πάντα καλά και γερή με τον αντρούλη σου! Και για τα γεννέθλια σου και για τη γιορτή σου, σου εύχομαι σήμερα να είναι μια ιδιαίτερη μέρα και να περάσεις υπέροχα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από *marouli*: Xρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!Να είστε καλά και ευτυχισμένοι!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: maniaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά καλά, ευτυχισμένα δημιουργικά, όπως τα επιθυμείς!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Μανια. Πολλα πολλα, μιας που εχεις και γενεθλια σημερα! Να τα εκατοστησεις, και να εισαι παντα ευτυχισμενη! Να χαιρομαι και τον μπαμπακα μου που γιορταζει σημερα! Click για ανάπτυξη... Χρόνιοα πολλά στον μπαμπά σου να τον χέρεσε για πάαααρααα πολλά χρόνια ακόμα Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολλύ με συγκινήτε πολλύ, χίλια ευχαριστώ που με σκέυτεστε, να χέρεστε τους δικούς σας με αγάπη, όλοι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:04 Η Γίδι έγραψε: #2.748 17-07-07 12:04 Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:09 Η mania έγραψε: #2.749 17-07-07 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:22 Η underwater: #2.750 17-07-07 12:22 Χρόνια Πολλά στον Πειράτη, τον Μήτσο και την Μάνια! Και σε όσους γιορτάζουν! Ξέχασα κανέναν; Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να ζείτε όπως εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:30 Η bunny217 έγραψε: #2.751 17-07-07 12:30 Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:31 Ο The Djinn: #2.752 17-07-07 12:31 Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Επισης να χαιρομαστε και την διμετρη ξανθια Μαρινα μας!!! ε μικρη μου; Click για ανάπτυξη... Καφρίζεις επικίνδυνα! (καλά να είναι η κοπέλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η dooo έγραψε: #2.745 17-07-07 09:41 χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου χρόνια πολλά στους συγγενείς σας που γιορτάζουν, όσοι έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:46 Η NINJAKI έγραψε: #2.746 17-07-07 09:46 Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η mania έγραψε: #2.747 17-07-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χ χρονια πολλα στην μανια μας - εις διπλουν!!! και χρονια πολλα στην αδελφουλα μου εις διπλουν και παλι Click για ανάπτυξη... Να χέρεσε την αδερφή σου και9 να την δείς όπως αγαπάς Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά Άγγελε και στη Μάνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Mανια μου! Χρονια πολλα! Οτι επιθυμεις!Πολυχρονη! Επισης να χαιρεσαι το ονομα σου!Να εισαι παντα ευτυχισμενη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μανια μου μανια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! χρονια πολλα και πολυ πολυ ευτυχισμενα!!! να εισια καλα, γερη και δυνατη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια χρόνια πολλά και καλά! Γεμάτα ευτυχία και να είσαι πάντα καλά και γερή με τον αντρούλη σου! Και για τα γεννέθλια σου και για τη γιορτή σου, σου εύχομαι σήμερα να είναι μια ιδιαίτερη μέρα και να περάσεις υπέροχα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από *marouli*: Xρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!Να είστε καλά και ευτυχισμένοι!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: maniaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά καλά, ευτυχισμένα δημιουργικά, όπως τα επιθυμείς!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Μανια. Πολλα πολλα, μιας που εχεις και γενεθλια σημερα! Να τα εκατοστησεις, και να εισαι παντα ευτυχισμενη! Να χαιρομαι και τον μπαμπακα μου που γιορταζει σημερα! Click για ανάπτυξη... Χρόνιοα πολλά στον μπαμπά σου να τον χέρεσε για πάαααρααα πολλά χρόνια ακόμα Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολλύ με συγκινήτε πολλύ, χίλια ευχαριστώ που με σκέυτεστε, να χέρεστε τους δικούς σας με αγάπη, όλοι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:04 Η Γίδι έγραψε: #2.748 17-07-07 12:04 Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:09 Η mania έγραψε: #2.749 17-07-07 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:22 Η underwater: #2.750 17-07-07 12:22 Χρόνια Πολλά στον Πειράτη, τον Μήτσο και την Μάνια! Και σε όσους γιορτάζουν! Ξέχασα κανέναν; Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να ζείτε όπως εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:30 Η bunny217 έγραψε: #2.751 17-07-07 12:30 Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:31 Ο The Djinn: #2.752 17-07-07 12:31 Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου χρόνια πολλά στους συγγενείς σας που γιορτάζουν, όσοι έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 09:46 Η NINJAKI έγραψε: #2.746 17-07-07 09:46 Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η mania έγραψε: #2.747 17-07-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χ χρονια πολλα στην μανια μας - εις διπλουν!!! και χρονια πολλα στην αδελφουλα μου εις διπλουν και παλι Click για ανάπτυξη... Να χέρεσε την αδερφή σου και9 να την δείς όπως αγαπάς Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά Άγγελε και στη Μάνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Mανια μου! Χρονια πολλα! Οτι επιθυμεις!Πολυχρονη! Επισης να χαιρεσαι το ονομα σου!Να εισαι παντα ευτυχισμενη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μανια μου μανια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! χρονια πολλα και πολυ πολυ ευτυχισμενα!!! να εισια καλα, γερη και δυνατη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια χρόνια πολλά και καλά! Γεμάτα ευτυχία και να είσαι πάντα καλά και γερή με τον αντρούλη σου! Και για τα γεννέθλια σου και για τη γιορτή σου, σου εύχομαι σήμερα να είναι μια ιδιαίτερη μέρα και να περάσεις υπέροχα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από *marouli*: Xρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!Να είστε καλά και ευτυχισμένοι!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: maniaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά καλά, ευτυχισμένα δημιουργικά, όπως τα επιθυμείς!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Μανια. Πολλα πολλα, μιας που εχεις και γενεθλια σημερα! Να τα εκατοστησεις, και να εισαι παντα ευτυχισμενη! Να χαιρομαι και τον μπαμπακα μου που γιορταζει σημερα! Click για ανάπτυξη... Χρόνιοα πολλά στον μπαμπά σου να τον χέρεσε για πάαααρααα πολλά χρόνια ακόμα Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολλύ με συγκινήτε πολλύ, χίλια ευχαριστώ που με σκέυτεστε, να χέρεστε τους δικούς σας με αγάπη, όλοι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:04 Η Γίδι έγραψε: #2.748 17-07-07 12:04 Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:09 Η mania έγραψε: #2.749 17-07-07 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:22 Η underwater: #2.750 17-07-07 12:22 Χρόνια Πολλά στον Πειράτη, τον Μήτσο και την Μάνια! Και σε όσους γιορτάζουν! Ξέχασα κανέναν; Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να ζείτε όπως εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:30 Η bunny217 έγραψε: #2.751 17-07-07 12:30 Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:31 Ο The Djinn: #2.752 17-07-07 12:31 Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η mania έγραψε: #2.747 17-07-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χ χρονια πολλα στην μανια μας - εις διπλουν!!! και χρονια πολλα στην αδελφουλα μου εις διπλουν και παλι Click για ανάπτυξη... Να χέρεσε την αδερφή σου και9 να την δείς όπως αγαπάς Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά Άγγελε και στη Μάνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Mανια μου! Χρονια πολλα! Οτι επιθυμεις!Πολυχρονη! Επισης να χαιρεσαι το ονομα σου!Να εισαι παντα ευτυχισμενη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μανια μου μανια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! χρονια πολλα και πολυ πολυ ευτυχισμενα!!! να εισια καλα, γερη και δυνατη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια χρόνια πολλά και καλά! Γεμάτα ευτυχία και να είσαι πάντα καλά και γερή με τον αντρούλη σου! Και για τα γεννέθλια σου και για τη γιορτή σου, σου εύχομαι σήμερα να είναι μια ιδιαίτερη μέρα και να περάσεις υπέροχα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από *marouli*: Xρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!Να είστε καλά και ευτυχισμένοι!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: maniaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά καλά, ευτυχισμένα δημιουργικά, όπως τα επιθυμείς!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Μανια. Πολλα πολλα, μιας που εχεις και γενεθλια σημερα! Να τα εκατοστησεις, και να εισαι παντα ευτυχισμενη! Να χαιρομαι και τον μπαμπακα μου που γιορταζει σημερα! Click για ανάπτυξη... Χρόνιοα πολλά στον μπαμπά σου να τον χέρεσε για πάαααρααα πολλά χρόνια ακόμα Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολλύ με συγκινήτε πολλύ, χίλια ευχαριστώ που με σκέυτεστε, να χέρεστε τους δικούς σας με αγάπη, όλοι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:04 Η Γίδι έγραψε: #2.748 17-07-07 12:04 Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:09 Η mania έγραψε: #2.749 17-07-07 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:22 Η underwater: #2.750 17-07-07 12:22 Χρόνια Πολλά στον Πειράτη, τον Μήτσο και την Μάνια! Και σε όσους γιορτάζουν! Ξέχασα κανέναν; Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να ζείτε όπως εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:30 Η bunny217 έγραψε: #2.751 17-07-07 12:30 Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:31 Ο The Djinn: #2.752 17-07-07 12:31 Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hunter: χ χρονια πολλα στην μανια μας - εις διπλουν!!! και χρονια πολλα στην αδελφουλα μου εις διπλουν και παλι Click για ανάπτυξη... Να χέρεσε την αδερφή σου και9 να την δείς όπως αγαπάς Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά Άγγελε και στη Μάνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Mανια μου! Χρονια πολλα! Οτι επιθυμεις!Πολυχρονη! Επισης να χαιρεσαι το ονομα σου!Να εισαι παντα ευτυχισμενη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μανια μου μανια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! χρονια πολλα και πολυ πολυ ευτυχισμενα!!! να εισια καλα, γερη και δυνατη! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια χρόνια πολλά και καλά! Γεμάτα ευτυχία και να είσαι πάντα καλά και γερή με τον αντρούλη σου! Και για τα γεννέθλια σου και για τη γιορτή σου, σου εύχομαι σήμερα να είναι μια ιδιαίτερη μέρα και να περάσεις υπέροχα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από *marouli*: Xρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!Να είστε καλά και ευτυχισμένοι!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XRZ: maniaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά καλά, ευτυχισμένα δημιουργικά, όπως τα επιθυμείς!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Χρονια πολλα Μανια. Πολλα πολλα, μιας που εχεις και γενεθλια σημερα! Να τα εκατοστησεις, και να εισαι παντα ευτυχισμενη! Να χαιρομαι και τον μπαμπακα μου που γιορταζει σημερα! Click για ανάπτυξη... Χρόνιοα πολλά στον μπαμπά σου να τον χέρεσε για πάαααρααα πολλά χρόνια ακόμα Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: χρόνια πολλά μαρινάκι, να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη με τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολλύ με συγκινήτε πολλύ, χίλια ευχαριστώ που με σκέυτεστε, να χέρεστε τους δικούς σας με αγάπη, όλοι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:04 Η Γίδι έγραψε: #2.748 17-07-07 12:04 Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:09 Η mania έγραψε: #2.749 17-07-07 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:22 Η underwater: #2.750 17-07-07 12:22 Χρόνια Πολλά στον Πειράτη, τον Μήτσο και την Μάνια! Και σε όσους γιορτάζουν! Ξέχασα κανέναν; Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να ζείτε όπως εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:30 Η bunny217 έγραψε: #2.751 17-07-07 12:30 Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:31 Ο The Djinn: #2.752 17-07-07 12:31 Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:09 Η mania έγραψε: #2.749 17-07-07 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:22 Η underwater: #2.750 17-07-07 12:22 Χρόνια Πολλά στον Πειράτη, τον Μήτσο και την Μάνια! Και σε όσους γιορτάζουν! Ξέχασα κανέναν; Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να ζείτε όπως εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:30 Η bunny217 έγραψε: #2.751 17-07-07 12:30 Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:31 Ο The Djinn: #2.752 17-07-07 12:31 Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Happy Naaamedaaaay, happy naaamedayyyy!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:22 Η underwater: #2.750 17-07-07 12:22 Χρόνια Πολλά στον Πειράτη, τον Μήτσο και την Μάνια! Και σε όσους γιορτάζουν! Ξέχασα κανέναν; Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να ζείτε όπως εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:30 Η bunny217 έγραψε: #2.751 17-07-07 12:30 Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:31 Ο The Djinn: #2.752 17-07-07 12:31 Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια Πολλά στον Πειράτη, τον Μήτσο και την Μάνια! Και σε όσους γιορτάζουν! Ξέχασα κανέναν; Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να ζείτε όπως εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:30 Η bunny217 έγραψε: #2.751 17-07-07 12:30 Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:31 Ο The Djinn: #2.752 17-07-07 12:31 Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:31 Ο The Djinn: #2.752 17-07-07 12:31 Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:32 Η mania έγραψε: #2.753 17-07-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια πολλά παιδιά να τα χιλιάσετε Μάνια μου να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να χαρείς όσο πιο πολύ μπορεις την σημερινη ημέρα μια που ειναι και η αγαπημένη σου Click για ανάπτυξη... Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η mania έγραψε: #2.754 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mario: Τελικα ειναι της Α.Μαρινας σημερα ε? Αχα...γιάυτο ειχαν πλακωθει στις γουρνοπουλες χτες οι συγγνειες μου... Μανια μου χρονια σου πολλα!!!!! Να χαιρεσαι και την ονομαστικη σου εορτη αλλα και τα γενεθλια σου. Σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη και καθε ετος της ζωη ς σου που περναει να σε βρισκει αναλοιωτη σαν χαρακτηρα και ολο και πιο ευτυχισμενη. Απο καρδιας οτι καλυτερο για εσενα και ολους οσους αγαπας!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ καμάρι μου, έυχομαι χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σου γιορτάζουν άν κρίνω απο τα γουρουνόπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:34 Η bunny217 έγραψε: #2.755 17-07-07 12:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Το θυμήθηκες ότι είναι η ποιο σημαντική μου μέρα βλέπω Σε ευχαριστώ καμάρι μου, άν και δεν το βλέπω, η μάνα μου θα έρθει για δουλειές και έγώ τρέχω απο το πρωί, το σαββάτο θα έχω την μεγάλη μέρα, μακάρι να μπορούσατε να έρθετε Click για ανάπτυξη... ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #2.756 17-07-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: ναι δεν ξεχνάω αυτά που λένε άτομα που συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Και εγώ σςε συμπαθώ Σε ευχαριστώ πολλύ, με συγκινείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η mara έγραψε: #2.757 17-07-07 12:41 Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.758 17-07-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mara: Μάνια Χρόνια Πολλά... Ο, τι καλύτερο σου εύχομαι... Να σαι πάντα καλά ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολλύ, να χέρεσε όποιον έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:45 Ο Bill_1992: #2.759 17-07-07 12:45 Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:48 Η mania έγραψε: #2.760 17-07-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά Μαρίνα με υγεία και ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολλύ, μια απορεία γιατί οι ποιο πολλοι μου έυχεστε με αυτό το εμοτικόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.